2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana kolay gelsin ağlayarak kalktı gazdan
Benimki de dehşet gazlı bugün kimyonlu su içmedim iyice çoğaldı damla verdim ama sanki damlada daha çok ıkınıyor çıkartmak için yüz üstü de gaz sancısı geçiyor diye uyuyor yavrum bide aşılı kıyamadım yüz üstü tekrar çevirdim daldı ama gece kabus gibi geçecek biliyorum uyusa da ıkınacak o öyle yapınca uykum kaçıyor benimde aman bişey olur mu diye

Kaç saatte bir besliyorsun canım ?
İlk zamanlar sarılık değeri yüksekti o yüzden 2 saatte bir vermeye çalışıyordum, şimdi 3 saat diyorum ama lafta kalıyor aralarda da istiyor bazen uyanıkken, hazırda sütüm olmuyor mecbur hemen mama yapıyorum

Biz bugün ailecek cinnet geçiyoruz. Bir bebek tüm gün uyumadan durabilir mi ya allah askına. Hele saat 7 gibi ağlamaya bir başladı daha az önce sustu sayılır. Saat 10.30’da güne başladı toplasak bu saate kadar iki saat anca uyumuştur o da beyaz gürültü sesi ile. Ne yapacağımı şaşırdım artık gerçekten.

Durabilir bugün iki kez yarım saat uyudu ve bu saat oldu hala uyumadı migrenim tuttu benimde, Allahtan annem evdeydi. O da şaşkın sabah 9 dan akşam 6 a kadar yarım saat uyudu. Sonra bi daha yarım saat uyudu bayılır kalır diyordum ama yok var bugün bir şey

Çok geçmiş olsun Resmen dökülüyoruz herkes hasta nasıl bir salgına denk geldik

Pera hep uyku halinde ıkınıyo kaldırıyorum kaka yapıyo değişttir emzir geri uyuyor emiyoda hiç emmiyo değil bu durumdan korkmalımıyım tam anlamıyorum ya ben ama bugün sürekli uyku hali vardı burun hırıltısı var solunumu iyi şuan
Bende anlamadıım koronanın içine doğdu büyük kızım hasta olmadı ya bi cenaze evi gördü o kalabalığın içinde kumandaları yalıyodu hasta olmadı bu seneyi anlamış değilim sinirlerim bozuldu

Kızlar bugün doktora yazdım nerdeyse iyileşti günde 2 3 öksürüyor hava vermesem mi dedim kortizonlu çünkü 10 gün ver dedi. Hastalıktan mı 40 ndan sonra mı atak mı bilmiyorum ama bu da uyumuyor. Her ne kadar karşı olsam da bu da uyumazsa kendi akıl sağlığım için 4. Ayda bu sefer uyku eğitimi vericem galiba. Ruh gibi dolaşıyorum etrafta. Bugün eczaneye probiyotiğini almaya gittim başka şey alıp geldim akıl kalmadı Bu arada bizim kusma günde 1 ya da 2 e düştü bayadır balgam kusmuyordu az önce burnunu açtım resmen tüm balgamı çıkardı. Korkuma daha hastane dışına çocukla çıkamadım ki normalde her gün bir hava aldırırdım bir de ağlarken baya aguluyor bu bu kadar erken aguluyormuyduk unutmuşum

Bende uyandiysa öbür tatafa ceviriyorum uykuya devam ediyor rahatliyor demekki ..bazende gazı gelmiş oluyor yapıp devam ediyor uykuya..
Eğer ki fayda etmediyse emziriyorum türlü yolları deniyorum
Yuzustunude seçenek olarak sunuyorum gündüzleri gece bende yatirmam

Benim kız yüz üstü uyuyor sadece. Diğer türlü ters dönmüş tosbağa gibi ne yapacağını şaşırıyor. Alıştı artık. Gündüz takip ettim gece de güveniyorum artık ona. Küçük oğlum da aynı öyleydi. Gece sancısı geldikçe kendini ittiriyor emekledi sanırsın

İki ayda başlıyorlar benimkide günde bir kere keydi yerinde bulup seviyorken aqq yapıyor
Sanki yavaş yavaş agular geliyor hissediyorum bende yavaştan

Aa Zeynep ile Peranın farkını buldum. Bizim kız pış pışı sevmiyor düştüğü tek bir şey var.
Bir küçücüük peroşcuk varmış.
Kırlarda ko ko koşar oynarmışş

Bende bir uyur tam uyur diyordum ama yok kafayı yicem

Aynen bende valla.. Ateşi hiç olmadı bu vakte kadar.. Şoka girdim 38.6yı görünce.. Ama bu virüs çindeki virüs bence.. Belırtıler aynı gibi.. Yakında patlatırlar, dediydi dersiniz

Tam dört saattir emziriyorum. Ne zamandır kusmuyordu, iki saat önce hafif balgamlı kustu, yine benim sıkıp sıkıp çekmeyi tam beceremediğim sf yüzünden galiba, sonra yine kusmak istedi ama kusamadı. Ondan mı bilmiyorum o zamandan beri paso emiyor. Kıtlıktan çıkmış gibi hem de. Hırsla emiyor. Ay inşallah hastalığı kötülemiyordur

Bende bir uyur tam uyur diyordum ama yok kafayı yicem

Öyle olmuyo hiç bir zaman.. Uyumadı aksam iyi uyur dedıgıne uyumuyorlar.. Cunku uykusuzluk bunyeye işliyor, ve vucudu da yoruluyor uykusuzluktan.. Yorgunken uyumak zor oldugu için onlarda cin gibi oluyolar o yuzden aman gunduz şu vakıt te uyutmiyim gece guzel uyur dusuncesi tamamen yanlış

Geçmiş olsun. Umarım bebişiniz kısa sürede iyilesir de bir şey soracaktım. Hipotonik ne demek? Belirtiler neler ve nasıl anlaşılıyor. İlk defa duydum da

Bugün kontrole götürdüm Leyla’yı. Reflü sanmıştım ama değilmiş, idrar yolu enfeksiyonu var mı diye baktı doktoru şükür o da yok . Sadece biraz şişko kendileri. Sizin bebişker ne durumda kızlar iyi misiniz ?

Şu gaz olayı bi bitsede rahatlasak gerçekten ya

Sanırım bu şekilde gaz sancısını az hissediyor bide daha kolay gaz çıkartıyor ama gece çok korkuyorum yinede dün pes ettim sabaha karşı kalktığımda uyuyordu benimki kafasını çok çeviriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…