Bizde yapıyoruz onu evet öyle rahatlıyor baya. Az önce gazını çıkardı dünyanın en güzel sesi olabilirBiz damla kullanmıyoruz ama eşimle ikimiz sürekli bacakları hareket ettiriyoruz. İnternet üzerinde gördüğümüz her hareketi uyguladık sayılırrahatladığı pozisyonları bulduk sayılır, mümkün olduğunca onları yapıyoruz. Bir de kakası olduğu zaman tuvalete oturtma şeklinde tutuyoruz, bizimkinde çok etkili oluyor
bizim çocuğumuz aynı ya resmenUyku tulumu kirli olduğu için şu an örttüğüm battaniyede bile elleri battaniye altında kalırsa uyanıp kıyameti koparıyor. Asla kundak yapamıyorum, yaptırmıyor.
Benimkinin sihirli uyku melodisi pış pış, diğerleriyle ilgilenmiyorbenim ana kucağı beşik gibi ya, bugün neden bilmiyorum irkilmesi fazla olunca ana kucağına yatırdım sürekli destekleyebilmek için. hala tam derim uykuya geçemedi , daldığı an yatağına götüreceğim.
Yatağa ben de alıyorum kısa süreli, büyü de kızım seni sabahları daha rahat alıp mıncıklayalım diyip duruyorum
Bende aynı sorunu molfix de yaşıyorum ama benimki küçük geliyo canım elimde vardı bitsin diye uğraştım hatta 1 paket daha var ama onu açmıycam çünkü üstü ıslanıyor habire bir büyük bedene geçiş yapıcazSleepynin bio natural olan beyaz bezden hiç memnun kalmamıştım birde natural olan yani yeşil paketten almıştım o daha iyiydi bio olana göre. Fakat az önce emerken gazını çıkardı altını değiştireyim dedim atletine kadar ıslak. Beklese de oldu desem emmeden önce değiştirdim emzirdim o ara bir daha yaptı yani. Bu bezi ben mi takamıyorum niye beline kadar sıçrıyor anlayamadım ya. Bel kısmına kadar da gitmiyor bez çok tepede olmuyor yani bir numara mı küçük geliyor acaba
Ben 1 numarayı çoktan bıraktım sleepy bio kullanıyorum, bezin kenarlarını düzeltmek de gerekiyormuşSleepynin bio natural olan beyaz bezden hiç memnun kalmamıştım birde natural olan yani yeşil paketten almıştım o daha iyiydi bio olana göre. Fakat az önce emerken gazını çıkardı altını değiştireyim dedim atletine kadar ıslak. Beklese de oldu desem emmeden önce değiştirdim emzirdim o ara bir daha yaptı yani. Bu bezi ben mi takamıyorum niye beline kadar sıçrıyor anlayamadım ya. Bel kısmına kadar da gitmiyor bez çok tepede olmuyor yani bir numara mı küçük geliyor acaba
Ben gündüzleri 2 saatte bir şeklinde devam ediyorum ama artık 3 e çıkartıcam gündüz genelde uyuyor.. benim küvöZ zamanından dondurucuda sütlerim vardı ama bitmek üzereİlk zamanlar sarılık değeri yüksekti o yüzden 2 saatte bir vermeye çalışıyordum, şimdi 3 saat diyorum ama lafta kalıyor aralarda da istiyor bazen uyanıkken, hazırda sütüm olmuyor mecbur hemen mama yapıyorum
Bizimki gündüz hiç uyumuyor diyebilirim canımBen gündüzleri 2 saatte bir şeklinde devam ediyorum ama artık 3 e çıkartıcam gündüz genelde uyuyor.. benim küvöZ zamanından dondurucuda sütlerim vardı ama bitmek üzerekaç cc içiyor peki
Geçmiş olsun canım sırtını dinlemişlerdir sıkışık olsa başka tedavi uygulanırdı burun tıkanıklığı için sende evde bol bol temizle burnunu başka da yapacak birşey yok maalesefAcilden geliyoruz,yıkama yaptılar ama hiç bi işe yaramadı hastaneden çıktık arabaya bindik hırıltı devam etti. Canı çok yandı ya önce ince bi hortum sokup iyice genizini temizledi güya sonra şırıngayla suyu yatarken sıktı. Hiç güvenilir gelmedi o an ama iş işten geçti . Calpol kullanıyorum üşütmüş olabilirmiş
Ben oğlumda çok çektim pişik mantar olmuştu artık kullanmadığım krem kalmadı bütün bezleride denedik tek prima iyi gelmişti molfix sleepy hiçbiri iyi gelmedi bir deneSleepy kullanıyordum pure geçtim onda hafıf pişik oldu molfix gectim suan daha da arttı
Geçmiş olsun. Umarım bebişiniz kısa sürede iyilesir de bir şey soracaktım. Hipotonik ne demek? Belirtiler neler ve nasıl anlaşılıyor. İlk defa duydum da
Canım ben de senin gibiydim annem çocuğun 20. gününde gitti de ağlamaktan harap oldum işim kötüsü çocuk da etkilendi o günü ikimiz de ağlayarak geçirdik. Biraz zaman geçince alışmaya başlıyorsun kabulleniyorsun artık çocuğun sana kaldığını. O bunalımları çok yaşadım şimdi çok şükür hafifledi biraz kendime geldim yoksa her çocuktan uzaklaşıp yalnız kaldığım zaman ağlıyordumAnnem perşembe günü gidiyor ve ben karalar bağlamış durumdayımtek başıma nasıl bakıcam bilyorum çok endişeliyim hala bu lohusalık depresyonunu atlamadım inşallah başarabilirim.. çok zor oluyor mu kızlar ? Uykusuzluğa alışmanız ne kadar sürdü ? Ben uykusuz kalınca şu lanet depresyon yüzünden kendimi çok kötü hissediyorum ya
Her gün kakasını yapar bizimki yapmazsa huzursuz olur 2 gündür yapmamıştı onun huzursuzluğu vardı az önce uyandı ama uykusu var gözleri gidiyor belli gaz sancısı çekiyor o kadar masaj yaptım ama hiç gaz cıkarmadı demek ki kaka dedim açtım altını poposunu uyardım biraz yaptı geri uyudu rahatlamıştır umarım yavrumÖyle olmuyo hiç bir zaman.. Uyumadı aksam iyi uyur dedıgıne uyumuyorlar.. Cunku uykusuzluk bunyeye işliyor, ve vucudu da yoruluyor uykusuzluktan.. Yorgunken uyumak zor oldugu için onlarda cin gibi oluyolaro yuzden aman gunduz şu vakıt te uyutmiyim gece guzel uyur dusuncesi tamamen yanlış
Yeni okudum çok çok geçmiş olsun ama daha taze bebek hemen her tarafı düzelir sen bol bol karın üstü yatır hareket etmesini sağla umarım tez zamanda iyileşir yavrucak hem belki öyle çok ileri değildir ki doktor net konuşmamış hipo diye insallah iyileşir.Kızlar moralim bayagı bayagı bozuk.. Aslnda kac gundur içimde kurt vardı ama size anlatmadım.. Oğlum cok hareketsiz gelıyordu, hipotonik mi diye düşünüyordum, hatta kontrol ettim kendımce ve karalar bağlamıştım, eşim biraz kendıme getirdi doktora gitmeden belli olmaz diye.. Bugun kontrole gittik, Bi sürü şey saydı doktor ama en onemlısı bnm için hipotonik durumuydu.. Doktor bize bişey demedi ama karın üstü egzersiz artırın dedi, sonra ben oğlanın üstünü giydirirken asistana sessizce hafif hipo yaz dedi.. Orda kahroldumkendıme yenı yenı gelmiştim, eymen hastalandı, annemi de gönderince bebegımle ılgılenemedm Bi türlü cok korkuyorum hıpotonık tanısı alır dıye ki ileriki safhasını dusunemıyorum apgar skoru fılan da iyiymiş aslında.. Ama Bi hareketsiz gelıodu bana ama daha yenı dogdu diye düşünüyordum, gun gectıkce hareketlenme gibi gelıodu.. Bu arada kafasını geriye atması reflüdenmiş.. 3 gundur fılan da hafif çıkarmaya basladı beslenme sonrası.. Yay gibi geriniodu, meger reflüsü varmıs..
Bide hafif göbek fıtığı var dedi doktor..
Allahım varya yıkıldım, bide herseyı ne kadar unutmusum onu anladm.. Yıne tecrübesiz gibiyim sanki
Ya maşallahBizimki gündüz hiç uyumuyor diyebilirim canımbir önceki öğünde 120 cc süt içti örneğin az önce 90 cc içti uyudu mama vermedim üstüne
Alışman ne kadar zamanını aldı peki ?Canım ben de senin gibiydim annem çocuğun 20. gününde gitti de ağlamaktan harap oldum işim kötüsü çocuk da etkilendi o günü ikimiz de ağlayarak geçirdik. Biraz zaman geçince alışmaya başlıyorsun kabulleniyorsun artık çocuğun sana kaldığını. O bunalımları çok yaşadım şimdi çok şükür hafifledi biraz kendime geldim yoksa her çocuktan uzaklaşıp yalnız kaldığım zaman ağlıyordum
Kiz 1 numara için artık çok gectiSleepynin bio natural olan beyaz bezden hiç memnun kalmamıştım birde natural olan yani yeşil paketten almıştım o daha iyiydi bio olana göre. Fakat az önce emerken gazını çıkardı altını değiştireyim dedim atletine kadar ıslak. Beklese de oldu desem emmeden önce değiştirdim emzirdim o ara bir daha yaptı yani. Bu bezi ben mi takamıyorum niye beline kadar sıçrıyor anlayamadım ya. Bel kısmına kadar da gitmiyor bez çok tepede olmuyor yani bir numara mı küçük geliyor acaba
Ayy hayır ne okulu gönderme çocuk istirwhat etsin kendine gelsin boşverAcilden geldik şimdi.. Ya öksürüo ve bugun daha da arttı öksürük.. Doktor dinledi sırtını gayet iyi dedi.. Azitro bittiyse augmentın içmesine de gerek yok dedi.. Öksürük 1 ay kadar bıle sürebilir dedi.. Yaa bu nasıl oluyo.. Öksürüo yani bariz.. İğne serum bişey de vermedi, antıbıyotık içiremedim desem debu öksürük beni mahvediyor ya.. Bugun acayıp neşesi yok, sureklı uyukladı fılan.. Hiç alışık değilim Eymenin bu haline.. Bence bu anormal, ama doktor benden daha enerjik dedi okula da gidebilir dedi ama kararsızım gönderip göndermemekle.. Şu öksürüğü Bi geçse rahatlasam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?