2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hooops kuşum biliyorsun benim de annem yanımdaydı. 2 hafta önce gitti. Gitmeden önceki gün kendimi çok kötü hissettim sanki hiç yapamayacak gibi. Ama öyle olmadı bilmiyorum sanki bebek bile bir anda büyüdü. Daha düzeni oturdu ya da ben daha düzene oturttum. Benim eşim ocak ayına kadar evden çalışıyor onun etkisi çok oluyor tabii ki ama biz her sabah bebeği anneme verip uyumaya devam ediyorduk. ( zaten annelik sürecinde tek zorlandığım konu uyku) yani biz baya seviyormuşuz meğer sabah uykusu. Eskiden hafta sonları 11e kadar uyuyup 3 de falan kahvaltı yapardık zaten
Şimdi sabah 6 da mutlaka bir uyanıyoruz sonra işte bebeği besleyip tekrar uyutmaya çalışıyoruz. 8-9 gibi yeniden kalkıyoruz.
Bir şekilde alıştım sen de alışacaksın. Sandığından daha kolay olacak hatta, bebeğin sana hemen uyum sağlayacak merak etme

Çoban çantası çayı içmek ve kantoran yağı sürmek 5 doktora bedel çözüm..denendi herkese çözüm oldu

Büyük kızım 2 haftayı geçti öksürüyor. Bazen azalıyor şiddeti bazen artıyor. Bu süre zarfında iki şişe antibiyotik içti asla düzelme olmadı. Baktım geçmiyor kreşe yolladım.öğretmeninden öğrendiğim kadarıyla iki aydır öksüren çocuklar varmış. Artık bu ne virüsü hiç bilmiyorum.size de çok geçmiş olsun.

Nasıl bir şeyse iyileşir diyemiyorsun bende tam iyileşti diyorum dün gece yatmadan balgam kustu. Sabah öksürerek uyandı kabus gibi bir şey bu ya. Eşimde bu çocukta gerileme var iyileşmemiş dedi sabah yine randevu alcam. Vallahi bıktım artık bir kurtuldum bak iyi diyemiyorum desem bile yarın daha kötü oluyor

İki ayda başlıyorlar benimkide günde bir kere keydi yerinde bulup seviyorken aqq yapıyor
Sanki yavaş yavaş agular geliyor hissediyorum bende yavaştan
Ağlarken resmen söyleniyor kedi gibi sesler bir şeyler çıkarıyor bu hafta başında da agulamaya başladı

Burun yıkamadan sonra hala devam ediyo tıkanıklığı norma mi ya ? Geçmesi gerekmiyor muydu kafayı yicem
Hala devam ediyor maalesef sende evde açmalısın. Eğer çok tıkanıksa evde hava da vermelisin ben 3 saatte bir yıkıyordum burnunu her seferinde çekmiyordum ama bir de hava veriyordum çok hasta olduğu zamanlarda 3 saatte bir yine

Buyuk ihtimalle bızım de oyle olcak ki doktor 1 ay öksürür dedi.. Bugun de dursun madem yarın göndereyim.. Evde bu tuhaf oldu, canı sıkılıyor ve neşeli degıl gibi

Kiz 1 numara için artık çok gecti
2ye geç hatta ben 3 geçtim çok rahat ettim
Premium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?

Yavrum yine tüyünü kusmaya çalışan kedi gibi kıvrana kıvrana uyudu. Sabah burnu tıkalı gibiydi biraz, tüm gücümle çektim, neredeyse beynini çekecektim. Sonra içim rahat etmedi, yeni bir doktor bulmuştuk, pazartesi kontrole gidecektik, o randevuyu bugüne çektim boşluk bulunca.
Doktor nefesini ve ciğerini gayet iyi buldu. Ama o da çok gerekmedikçe burun temizliği önermiyormuş Çok tıkanırsa ne yapacağım dediğimde hastaneye veya bana gel dedi, hava da önermedi.
Ama bana asıl şok etkisi yaratan şu oldu ki, ölçümlere göre 15 gün içinde hiç gelişim göstermemiş bebeğim. Boy ve baş yarım santim artmış, kilo yine 15 gün önceki gibi 5.300. Hastalık sürecinde bir beş gün kadar beslenemedi neredeyse, serum aldı. Onun etkisi bı kadar büyük olmuş olabilir mi acaba? Haftaya kontrole gideceğiz.

Resmen cin gibi oldu bu çocuk sürekli konuşalım evde kucakta gezdirelim istiyor Banyo yaptırdım ama bakalım inşallah uyuyacak
Umay çiçeğim maşallah
Premium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?
Primanın bir tık daha büyük kalıpları kullanmaya devam edebilirsin. Ben bir kaç farklı marka almıştım hamileyken o yüzden aşinayım kalıplaramesela molfixin 2 nosu ufak primaya göre.

Serum fizyolojik için hangi marka önerirsiniz? Netten almayı düşünüyordum da hangisini almalıyım

Yaa yavru kuşum hastayken hiç beslenemedi doğru düzgün o yüzden normal bence ama kesinlikle çok hızlı toparlayacaktır. Gelişimsel bir problemi yoktur yani.
Doktorlar ikiye ayrılıyor bu konuda ben de karar veremeyip iç güdülerimle haraket ediyorum

Canım daha yeni çıkmadınız mı siz hastaneden? Ya gerçekten çıldıracağım. Bugün yarın ben de taburcu olacağım çocuk burda gayet iyi şu anda. Çıkınca tekrar hastalanmasından korkuyorum. Bebeğimi her gün tartıyorlar burada. Başlarda -10 -5 diye kilo kayıpları vardı dün ilk defa artı çıktı.Daha kilomuz 3185.bize iki gündür hava verilmiyor iki gündür sadece bir kere burun temizliği yapıldı hatta bugün yapılmadı bile. Serum tedavisi de bitti. Dün kan sonuçları da çok güzeldi sadece antibiyotiğin gününü bekliyoruz.Daha doktor gelmedi belki bugün çıkarır.İnş tekrar hastalanmaz ama imkansız gibi şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…