- 31 Ekim 2022
- 1.222
- 2.403
- 63
- 27
Çoban çantası çayı içmek ve kantoran yağı sürmek 5 doktora bedel çözüm..denendi herkese çözüm olduSelam kızlar,
Gündüz sabah akşama kadar o kadar kötü bir gün geçirdim ki , bu hemoroid nedir ilk defa yaşadım ölecem sandm resmen hayattan soğuttu beni yavruma da doğru düzgün odaklanamadm o da hissetti gibi sürekli ağladı bende ağladım gün boyu , o kadar üzüldüm ki bebeğimi o halde görünce yetersiz kaldım onabu sorun geçer mi atlatackmym çok zor sancılı bişeymis randevu aldm perşembeye gideceğim doktora inşallah geçer
Geniz akıntısı devamlı olan birşey çocuğu sıcak tutun hemen iyileşirler İnsalalh birde soğuk almasın dikkat etmeliyiz bebislereBurun yıkamadan sonra hala devam ediyo tıkanıklığı norma mi ya ? Geçmesi gerekmiyor muydu kafayı yicem
Oy maşallah ona da yetiyor demek kiYa maşallahbenim kız henüz 60 cc içiyor
Büyük kızım 2 haftayı geçti öksürüyor. Bazen azalıyor şiddeti bazen artıyor. Bu süre zarfında iki şişe antibiyotik içti asla düzelme olmadı. Baktım geçmiyor kreşe yolladım.öğretmeninden öğrendiğim kadarıyla iki aydır öksüren çocuklar varmış. Artık bu ne virüsü hiç bilmiyorum.size de çok geçmiş olsun.Acilden geldik şimdi.. Ya öksürüo ve bugun daha da arttı öksürük.. Doktor dinledi sırtını gayet iyi dedi.. Azitro bittiyse augmentın içmesine de gerek yok dedi.. Öksürük 1 ay kadar bıle sürebilir dedi.. Yaa bu nasıl oluyo.. Öksürüo yani bariz.. İğne serum bişey de vermedi, antıbıyotık içiremedim desem debu öksürük beni mahvediyor ya.. Bugun acayıp neşesi yok, sureklı uyukladı fılan.. Hiç alışık değilim Eymenin bu haline.. Bence bu anormal, ama doktor benden daha enerjik dedi okula da gidebilir dedi ama kararsızım gönderip göndermemekle.. Şu öksürüğü Bi geçse rahatlasam ya
Nasıl bir şeyse iyileşir diyemiyorsun bende tam iyileşti diyorum dün gece yatmadan balgam kustu. Sabah öksürerek uyandı kabus gibi bir şey bu ya. Eşimde bu çocukta gerileme var iyileşmemiş dedi sabah yine randevu alcam. Vallahi bıktım artık bir kurtuldum bak iyi diyemiyorum desem bile yarın daha kötü oluyorTam dört saattir emziriyorum. Ne zamandır kusmuyordu, iki saat önce hafif balgamlı kustu, yine benim sıkıp sıkıp çekmeyi tam beceremediğim sf yüzünden galiba, sonra yine kusmak istedi ama kusamadı. Ondan mı bilmiyorum o zamandan beri paso emiyor. Kıtlıktan çıkmış gibi hem de. Hırsla emiyor. Ay inşallah hastalığı kötülemiyordur
Ağlarken resmen söyleniyor kedi gibi sesler bir şeyler çıkarıyorİki ayda başlıyorlar benimkide günde bir kere keydi yerinde bulup seviyorken aqq yapıyor
Sanki yavaş yavaş agular geliyor hissediyorum bende yavaştan
Hala devam ediyor maalesef sende evde açmalısın. Eğer çok tıkanıksa evde hava da vermelisinBurun yıkamadan sonra hala devam ediyo tıkanıklığı norma mi ya ? Geçmesi gerekmiyor muydu kafayı yicem
Gerçekten mi deneyeceğim kesinlikle çok teşekkür ederimÇoban çantası çayı içmek ve kantoran yağı sürmek 5 doktora bedel çözüm..denendi herkese çözüm oldu
Büyük kızım 2 haftayı geçti öksürüyor. Bazen azalıyor şiddeti bazen artıyor. Bu süre zarfında iki şişe antibiyotik içti asla düzelme olmadı. Baktım geçmiyor kreşe yolladım.öğretmeninden öğrendiğim kadarıyla iki aydır öksüren çocuklar varmış. Artık bu ne virüsü hiç bilmiyorum.size de çok geçmiş olsun.
Premium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?Kiz 1 numara için artık çok gecti
2ye geç hatta ben 3 geçtim çok rahat ettim
Resmen cin gibi oldu bu çocuk sürekli konuşalım evde kucakta gezdirelim istiyorBanyo yaptırdım ama bakalım inşallah uyuyacak
Umay çiçeğimResmen cin gibi oldu bu çocuk sürekli konuşalım evde kucakta gezdirelim istiyorBanyo yaptırdım ama bakalım inşallah uyuyacak
Primanın bir tık daha büyük kalıpları kullanmaya devam edebilirsin. Ben bir kaç farklı marka almıştım hamileyken o yüzden aşinayım kalıplaraPremium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?
Yaa yavru kuşumYavrum yine tüyünü kusmaya çalışan kedi gibi kıvrana kıvrana uyudu. Sabah burnu tıkalı gibiydi biraz, tüm gücümle çektim, neredeyse beynini çekecektim. Sonra içim rahat etmedi, yeni bir doktor bulmuştuk, pazartesi kontrole gidecektik, o randevuyu bugüne çektim boşluk bulunca.
Doktor nefesini ve ciğerini gayet iyi buldu. Ama o da çok gerekmedikçe burun temizliği önermiyormuşÇok tıkanırsa ne yapacağım dediğimde hastaneye veya bana gel dedi, hava da önermedi.
Ama bana asıl şok etkisi yaratan şu oldu ki, ölçümlere göre 15 gün içinde hiç gelişim göstermemiş bebeğim. Boy ve baş yarım santim artmış, kilo yine 15 gün önceki gibi 5.300. Hastalık sürecinde bir beş gün kadar beslenemedi neredeyse, serum aldı. Onun etkisi bı kadar büyük olmuş olabilir mi acaba? Haftaya kontrole gideceğiz.
Canım daha yeni çıkmadınız mı siz hastaneden? Ya gerçekten çıldıracağım. Bugün yarın ben de taburcu olacağım çocuk burda gayet iyi şu anda. Çıkınca tekrar hastalanmasından korkuyorum. Bebeğimi her gün tartıyorlar burada. Başlarda -10 -5 diye kilo kayıpları vardı dün ilk defa artı çıktı.Daha kilomuz 3185.bize iki gündür hava verilmiyor iki gündür sadece bir kere burun temizliği yapıldı hatta bugün yapılmadı bile. Serum tedavisi de bitti. Dün kan sonuçları da çok güzeldi sadece antibiyotiğin gününü bekliyoruz.Daha doktor gelmedi belki bugün çıkarır.İnş tekrar hastalanmaz ama imkansız gibi şu anYavrum yine tüyünü kusmaya çalışan kedi gibi kıvrana kıvrana uyudu. Sabah burnu tıkalı gibiydi biraz, tüm gücümle çektim, neredeyse beynini çekecektim. Sonra içim rahat etmedi, yeni bir doktor bulmuştuk, pazartesi kontrole gidecektik, o randevuyu bugüne çektim boşluk bulunca.
Doktor nefesini ve ciğerini gayet iyi buldu. Ama o da çok gerekmedikçe burun temizliği önermiyormuşÇok tıkanırsa ne yapacağım dediğimde hastaneye veya bana gel dedi, hava da önermedi.
Ama bana asıl şok etkisi yaratan şu oldu ki, ölçümlere göre 15 gün içinde hiç gelişim göstermemiş bebeğim. Boy ve baş yarım santim artmış, kilo yine 15 gün önceki gibi 5.300. Hastalık sürecinde bir beş gün kadar beslenemedi neredeyse, serum aldı. Onun etkisi bı kadar büyük olmuş olabilir mi acaba? Haftaya kontrole gideceğiz.
Hadi ya ben hala kullanılıyordur sanıyordum neyse ki 1 numara bez de az kalmıştı yarına biter 2 ye geçerim artıkKiz 1 numara için artık çok gecti
2ye geç hatta ben 3 geçtim çok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?