2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Burnunda sümük gördüm dedi doktor ve bizi çıkarmadı. Kafayı yemek üzereyim. Tek tük öksürük var o da geçmiyor
Ah yaa. Bir yandan hastanede olması kontrol altında demek ama işte artık şifa bulsun tüm hasta bebeklerimiz
Hiç bir şey ters gitmiyor aslında ama anne yüreği diyelim belki bir sonraki ay atak gösterip bir anda uzayacak. Anne karnında da öyleydi ya bebeklerimiz. Gelip yazardık buraya kilo almamış diye bir sonraki kontrolde öne geçerlerdi. Hala aynılar işte
50 cc idare ediyordur onu yani aç olsa içer. Şekeri düşmüyordur o kadar içiyorsa

Rsv yi normal soğuk algınlığı olarak atlatan büyük oğlum bugün 20 küsur gündür hala öksürüyor. Biz de keza. Tamamen geçmesi biraz sürer herhalde.
Şu bahar sağlıcakla bir gelseydi kışı nasıl atlatacağız kara Kara düşünüyorum. Yeğenim var başka memlekette influenza pozitifmiş. Bi de o çıktı başımıza.yurtdışındaki bazı akrabalarımda da aynı salgın mevcut.kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor

Kizlar bi kac gundur sutumu sagmiyordum bugun bi sagiyim dedim iki memeden sadece 30 cc cikti cocuk cok agliyodu iki gundur doymuyomus megerse nasil sut artirabilirim sagim yapmak sutu artirirmiki
En iyi süt arttırımı bol bol emzirmek ve bol su içmek. Önce emzir sonra mama ver. Psikolojinin bozulmasına izin verme. Sütüm artacak de kendine

Kaldığım yer yenidoğan yoğunbakım o yüzden ziyaretçi yasak. Yerine birini bırakıp dışarı da çıkmak yasak. Biraz daraldım bi de yeni gelen bebekler hep benim bebek gibi çok küçük ve aynı hastalık.

Burnunda sümük gördüm dedi doktor ve bizi çıkarmadı. Kafayı yemek üzereyim. Tek tük öksürük var o da geçmiyor
O sümük bitmiyor ki Üzülme canım hastanede olunca belki iyileşme süreci hızlanır biz yatmadık ama benimki de hala öksürüyor. Yatsaydık belki daha hızlı toparlanırdı kaç hafta oldu

Dün yazmıştım kızım çok öksüruyo hırıltılı diye bugün dr gittik bronşit olmuş çok üzgünüm 50 günlük bebeği nasıl hasta ettik anlamıyorum ağlamaktan ben helak oldum kizimada kıyamıyorum ufacık bedeni oksurmekten bi hal oldu,çokda korkuyorum ya bebeğime bisey olursa ilk çocuğum acemilik hat safhada elim ayağıma karisiyo bisey olcak korkusuyla sabaha kadar beklemeye çalışıyorum ama bayılarak uyuyorum bi süre sonra uyanincada vicdan yapıyorum nasıl uyur kalırım diye bu kadar ufak bebeği bronşit olan varmı ne yaptınız ben ne yapmalıyım bisey olmaz dimi

Tam olarak seninle aynı durumdaydım anneme verip uyumak çok büyük rahatlık uyku meselesi beni baya strese sokuyor bizde aynı sizin gibiydik haftasonları keşke bnimde eşim evden çalışsa yanında birinin olması çok güç verici. İnşallah dediğin gibi olur Teşekkür ederim canım beni biraz daha rahatlattın

Yaa çok mantıklı bende öyle yapayım belki daha iyi hissettirir. Cuma günü annelik serüvenim tam anlamıyla başlıyor inşallah herşey güzel olur

Geçmiş olsun Benim bebeklerimde gün içinde 2 kez öksürük vardı bide hırıltıları hırıltıları doğduğundan beri vardı aslında ama burda hasta bebekleri görünce endişelendim e öksürükte eklenince bronşit diyemem dedi doktorumuz süt solunum yolu ciğere inmemiş dedi antibiyotik başladık evde ve hava veriyorum bazen öksürüyolar bazen öksürmüyolar özellikle sabahhları hırıltıları oluyor şapka takmıyorum ondan mı acaba çok önlerine getiriyolar gece boğulurlar diye korkuyorum burun temizliğinde öyle aman aman bişey gelmiyo artık beyaz yağlı bi sümük ilk başta oğlumdaki yeşildi
Biz böyle devam ediyoruz ilerlemezler inşallah

Benim de son on günüm sonra ben de tamamen yalnızım uykuları giderek daha çok düzene girecek. Uykusu uzayacak sabahları alcaz yanımıza biraz daha beraber yatakta uyuyacağız sadece hayal kuruyorum ve çok güzel

Kizlar bi kac gundur sutumu sagmiyordum bugun bi sagiyim dedim iki memeden sadece 30 cc cikti cocuk cok agliyodu iki gundur doymuyomus megerse nasil sut artirabilirim sagim yapmak sutu artirirmiki
Valla canım ben sadece sağım yapıyorum aylardır 60 cc üstüne çıkmadı arttırmıyor bence

Kızlar cok üzgünüm hasta olan bebeklerimize allah sifa versin nasıl bir salgındır bu okudukça panik oluyorum gelcek olan oluyor hic kabul etmek istemiyorum ama etmeyince de sıkıntı oluyor bu kış beni cok ürküttü

Gerçeklerinde böyle olmasını diliyorum herşey çok güzel olsun bol bol uyuyan bebekler olsunlar bizi hiç üzmesinler bizde onlara hayırlı birer anne olalım

Kızlar hiç 2. Ay aşılarını yaptıran var mı? İlk ben mi deneyimleyeceğim. Bildiğim kadarıyla ateş yapıyor. Biraz korkuyorum hayatımda daha önce calpol şişesini elime almışlığım yok nasıl kullanacağım bilmem neyseki calpol kullanacağımı biliyorum ama

Burnu tıkalı en korktuğum şey. Çünkü o aletle beceremiyorum burnunu temizlemeyi. Fizyolojik serum da bitti eczaneden aldırcam eşime. Birde manuel şekilde olan burun açıcı var ya kızlar pompalı gibi hani. Onu burnuna sokmadan önce bastırıp burnunun içinde mi bırakıyoruz.

İlk ben deneyimledim kuzum Pazartesi olduk doktor parol şurup yazdı aşı sonrası eve gelince hemen üzerindekileri incelttim sonra 1 çay kaşığı şurup verdim saat başı ateş takibi yaptık şükür ateşi çıkmadı en son akşam saat 10 da tekrar şurup verdim çok huzursuzdu ağrısı vardır diye gece çok rahat uyudu

Benim aklımda siz hepatit b nin ikinci dozunu oldunuz diye kalmış çok sevindim ateşsiz geçmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…