2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Biz dün yaptırdık canım ateş olmadı fitil verdik bizde sadece çok huysuz inşallah ateş yaşamazsınız

Premium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?
Tuğçe arkadaş için dedim 1 numara kullanıyormuş bezi tasiyormus ben BİM'in bezinden nedense çok memnunum fiyat performans açısından birde sanırım onda 3 geçtim .yoksa sizin icin 2 idealdir.

Gerçekten mi deneyeceğim kesinlikle çok teşekkür ederim
Evet İbrahim Saraçoğlu önerisi ile çayı almıştık ama emzirme sürecinde kullanmak için aratirmak lazım
Onun dışında kantaron yagini rahatlıkla o bölgenize surebilirsiniz antiseotik ve iyileştirme özelliği var faydası hemen oluyor

Premium 2 numara kullanıyorum. İz çıkmaya başladı. Küçük gelmediğini düşünüyorum. Kocaman duruyor üzerinde ama bilemedim. 4.650yiz. Bezde 4-8 kg yazıyor 3e geçeyim mi acaba?
Bende toplu sipariş vermiştim bez 2 numara diğerini açmadım küçük geldiği için çok çıkıyor üstüne 3 numara olan paketi açtım çok rahat ettim tüm gece değiştirmemişim dün uyumuşum eşiminde aklına gelmemiş şükür taşma olmamış ama

Tuğçe arkadaş için dedim 1 numara kullanıyormuş bezi tasiyormus ben BİM'in bezinden nedense çok memnunum fiyat performans açısından birde sanırım onda 3 geçtim .yoksa sizin icin 2 idealdir.
Benim elimde bimin bezi de var, onu da kullanıyorum elimde olduğu için ama çok sık değiştirmek gerekiyor onu. Benimki değil kaka, çiş yaptığında bile bez popoya yapışacak raddeye geliyor. Allahtan sık bez değiştiriyorum yoksa benimkinin poposu baya kötü olurdu. Ama büyüklüğü, çevresinin kaplayışı falan gerçekten çok güzel

Benim aşılarda haftaya şimdiden stres basıyor ateş ve huzursuzluk yapabilir canım. Önce doktora götürcem calpol dışında bi önerisi olucak mı onu sorucam hemde 2. Ay muaynesini halledicem sonra aşıları yaptırcam

Benim bebegim 5 gundur yapamiyor.Doktor 1 ck zeytinyagi icirin ve makatina zeytinyagi ile masaj yapin dedi.Ama malesef cozum olmadi su anSiz bir cozum bulabildiniz mi?
Evet doktora gittim doktorumuz anne sütü ile beslenen bebek 10 güne kadar yapmayabilir mühim olan idrarını yapıyor olması ve kakasını yaptığında sulu değilse bu sorun bizim için dedi.. bende zeytinyağı içirdim bu arada şifa olsun inşaallah..

Bende sık değişim yapıyorum cisi kakası hemen alıyorum yavrus genelde temiz bezle duruyor.Sukur pisikte yasamiyoruz

Aynen benimde öyle 3 te iz felan olmadı baya rahat oldu

Bizim kendi doktoru yapıyor aşısını. İlk kontrol eder sonra yapar. Heralde bir ateş düşürücü de yazar

Sanrm lohusa humması oldum yani enfeksiyon var vucudumda başım ağrıyor, belim ağrıyor, karın ve kasık ağrısı var bide kötü kokulu akıntı, kanama durdu 4 gundur.. Halsizlik had safhada.. Elim kolum kalkmıyor, bugun hep uyudum.. Dikişlerimde oturup kalkarken ağrıyor.. Hayır yani nasıl başarıyorum herseyı üstüme çekmeyi anlamadım

Bimin bezini bende begenıodum ya.. Ama her numarasını hemen bulamıyorum ya.. İnternetten filan mı alıosun?

Bizim kendi doktoru yapıyor aşısını. İlk kontrol eder sonra yapar. Heralde bir ateş düşürücü de yazar
Öncesinde vermeyi öneriyorlar ağrı kesiciyi ama senin doktorun sonra verdiricek demekki bana ilk ay kontrolümüzde vermişti nolur nolmaz evde bulunsun diye

Kokulu değil ama sarı renkte akıntı var bendede

Kızlar ben oğlumun her alt degısımınde üst değişiminde azcık odayı fanla ısıtıp oyle degısıyorum. Banyo yaptırırkende hep açıyorum.
Cok çişi gecıyor kusuyor bugun 5 defa üst degıstım komple soyarak ondan ısıtıcı hep hazırda acmadan degısmıyorum. Kış ayı hastalıklar çok zaten bırde üşütmeyelim. Gözüm çok korktu vallahi hastalıklardan. Evden dısarı cıkasım gelmıyor artık

Öncesinde vermeyi öneriyorlar ağrı kesiciyi ama senin doktorun sonra verdiricek demekki bana ilk ay kontrolümüzde vermişti nolur nolmaz evde bulunsun diye
Bende tam tersi diye biliyorum ben kolay kolay calpol vermeyenlerdenim vücudu biraz savaşsın bence en küçük şeyde vermeyin Benim büyük kızımda hiç bir aşı ateş yapmamıştı sadece huzursuzluk olabiliyordu

Bugün eşim çocuğu 17:30 da alabilirim işim uzadı dedi, o kadar asla kalamaz diye aldım bebeği gittim okula okuldan çıktık baktım hava güzel aldım bebek arabasını sitenin parkına ordan markete. Hiç dışarı çıkmadan iyileşemedik bakalım biraz da böyle denicem Ama ben senin kadar dikkat etmiyorum açıkçası soğuğa filan, bence azıcık soğuktan hasta olmazlar. Bizimkilere muhtemelen okuldan gelen bir şeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…