- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Bende doğduğundan beri annemlere gidiyorum slinge koyup, yakın parklara falan da gitmeye çalışıyorum güneşi görünce. Evim hiç güneş görmüyor çünkü. Açıkçası banyo yaptırırken de ekstra ısı değişimi yapmıyorum. Hastalık sebebi gerçekten hasta kişiler gibi geliyor bana. Sürekli eşime sizin başınıza gelenleri anlatıyorum ki kardeşi çocuklarını alıp gelmesin. onlarda da okula giden çocuk var ve evlerine sürekli hastalık getiriyorBugün eşim çocuğu 17:30 da alabilirim işim uzadı dedi, o kadar asla kalamaz diye aldım bebeği gittim okulaokuldan çıktık baktım hava güzel aldım bebek arabasını sitenin parkına ordan markete. Hiç dışarı çıkmadan iyileşemedik bakalım biraz da böyle denicem Ama ben senin kadar dikkat etmiyorum açıkçası soğuğa filan, bence azıcık soğuktan hasta olmazlar. Bizimkilere muhtemelen okuldan gelen bir şeydi
Aynı benKızlar ben oğlumun her alt degısımınde üst değişiminde azcık odayı fanla ısıtıp oyle degısıyorum. Banyo yaptırırkende hep açıyorum.
Cok çişi gecıyor kusuyor bugun 5 defa üst degıstım komple soyarak ondan ısıtıcı hep hazırda acmadan degısmıyorum. Kış ayı hastalıklar çok zaten bırde üşütmeyelim. Gözüm çok korktu vallahi hastalıklardan. Evden dısarı cıkasım gelmıyor artık
Bende öyle hatta genelde bizim evde hep cam açık olur bir yerlerin ben havasızlığa hiç gelemiyorum, alttan soğuk gelmesin diye bir camı kapatırım o kadarBende doğduğundan beri annemlere gidiyorum slinge koyup, yakın parklara falan da gitmeye çalışıyorum güneşi görünce. Evim hiç güneş görmüyor çünkü. Açıkçası banyo yaptırırken de ekstra ısı değişimi yapmıyorum. Hastalık sebebi gerçekten hasta kişiler gibi geliyor bana. Sürekli eşime sizin başınıza gelenleri anlatıyorum ki kardeşi çocuklarını alıp gelmesin. onlarda da okula giden çocuk var ve evlerine sürekli hastalık getiriyor
Onun dışında gezmeye çıkıyoruz sarıp sarmalayip oraya buraya gidiyoruzKızlar ben oğlumun her alt degısımınde üst değişiminde azcık odayı fanla ısıtıp oyle degısıyorum. Banyo yaptırırkende hep açıyorum.
Cok çişi gecıyor kusuyor bugun 5 defa üst degıstım komple soyarak ondan ısıtıcı hep hazırda acmadan degısmıyorum. Kış ayı hastalıklar çok zaten bırde üşütmeyelim. Gözüm çok korktu vallahi hastalıklardan. Evden dısarı cıkasım gelmıyor artık
Banyo peteğini yakıyoruz onun bile soğuk esintisi olurBende öyle hatta genelde bizim evde hep cam açık olur bir yerlerin ben havasızlığa hiç gelemiyorum, alttan soğuk gelmesin diye bir camı kapatırım o kadarbanyonun peteğini de açmıyoruz biz hiç. Ama bizim ev yakmasan bile 23.5 genelde çok sıcak oluyor. Kesinlikle öyle evden çıkmıyorum hastalıktan ben bile kurtulamadım. Nasıl bir şeyin içine düştük anlamadım
Kokulu değil ama sarı renkte akıntı var bendede
Hastaneye gidiyorum ya, artık rutin gezme oldu bize, tövbe estağfurullahKızlar ben oğlumun her alt degısımınde üst değişiminde azcık odayı fanla ısıtıp oyle degısıyorum. Banyo yaptırırkende hep açıyorum.
HahaBanyo peteğini yakıyoruz onun bile soğuk esintisi olur
Tek tek havalandiriyorum odaları
Büsbütün açmıyorum odanın ısısı normal seviyeye geldiğinde bebeği o odaya getiriyorim
Baya efor sarfi var bizde
Canım benimde ilk doğumdan sonra kokulu akıntım olmuştu 40 kontrolünde gittim bir şey yoktu 3 4 gün sonra rahatsız edici oldu. İşte o zaman bir fitil verdi doktor kendi doktorumda tatildeydi. Baktılar ultrasonla tertemiz doğurtmuş bir şey yok probiyotik kullan işte turşu ye probiyotik yoğurt mayala kendine filan dedi yolladı beni. O fitil inanılmaz iyi geldi sonrasında ben iki kez daha kullanmıştım en küçük akıntı artışında kullanıyordum hemen kesiyordu. Bunda olmadı öyle bir şey bence seninde öyledirBende kokuyo ya.. Hatta sabah eşim korseyi çıtçıtlarken farketti, o an aklıma gelmedi ama bugun butun gun halsızdım ve uyudum sureklı.. Sonra çakozladım.. Enfeksiyon olmuş barizeğer tedavi edilmezse ölüme sebebiyet verebılıomus, eskıden dogum sonrası ölümlerin sebebi bu oluyomus genelde
Sizin üşütme degıl canım. Hasta olanların abladan abıden gelen mıkrop . Ben yeni annelere söylemek istedim açıkcası yeni annecıkler bazen cocugu yağlayıp havalandırıyor bu sogukta ortamı ısıtmadan sonra cocuk üşütüyorBugün eşim çocuğu 17:30 da alabilirim işim uzadı dedi, o kadar asla kalamaz diye aldım bebeği gittim okulaokuldan çıktık baktım hava güzel aldım bebek arabasını sitenin parkına ordan markete. Hiç dışarı çıkmadan iyileşemedik bakalım biraz da böyle denicem Ama ben senin kadar dikkat etmiyorum açıkçası soğuğa filan, bence azıcık soğuktan hasta olmazlar. Bizimkilere muhtemelen okuldan gelen bir şeydi
9 ay boyunca ya avm deydım ya arkadaslarımda yada denızdeHastaneye gidiyorum ya, artık rutin gezme oldu bize, tövbe estağfurullahAllah beterinden korusun da yolda giderken plazalar bile gözüme Bi güzel görünüyor hamılelıgın son ayları evde geçti yada hastanede, sımdı de evdeyım.. Ben dısarıyı sevıorm, gezmeyı fılan ama dedıgın gibi havalar kırılmadan dısarı burnumu cıkarasım gelmıo bari miniğimi koruyayım
Ben gezmeyi çok seven biri değilim ev kuşuyumdur tam ama o kadar bunaldım ki 2 aydır evdeyim bitek annemlere gittim ordada evdeydim çok çok bunaldım evde olmamıza rağmen de iyileşmedik bir türlü ben kendim iyileşince gezip tozcam koydum kafaya9 ay boyunca ya avm deydım ya arkadaslarımda yada denızdeherkes sokakta doğuracagımı düşünüyordu.
Şimdi ise güneş acınca hafta içi evde oturuyorum ya çok zor gelıyor ama dedıgın gıbı hersey o minik eller için yazın bol bol gezerız ınsallah.
Valla bebek olmasa bizde kombiyi sürekli yakmayız, ara kat sıcaklığı oluyor. Banyo ve mutfağı açmıyorum, koridorda da petek yok zaten. Sabahtan salonu havalandırıyorum, sonrasında da yatak odasını. Mutfak penceremde hep açık. Gerçekten çocuklar soğuktan değil de pis havadan hasta oluyorlar. O yüzden henüz kızımla bir kahve içmeye gitmeye cesaret edemiyorum, kapalı alan hava sirkülasyonu olmaz diye.Bende öyle hatta genelde bizim evde hep cam açık olur bir yerlerin ben havasızlığa hiç gelemiyorum, alttan soğuk gelmesin diye bir camı kapatırım o kadarbanyonun peteğini de açmıyoruz biz hiç. Ama bizim ev yakmasan bile 23.5 genelde çok sıcak oluyor. Kesinlikle öyle evden çıkmıyorum hastalıktan ben bile kurtulamadım. Nasıl bir şeyin içine düştük anlamadım
Ay maşallah, gerçekten o da ayrı bir efor. Ya hasta olmasınlar da yeterki, her anne kendi doğrusuna göre yetiştirsin. Şu salgınlar biraz azalsın, kız da biraz büyüsün okula götüreceğim. Biz ne kadar çok sarıp sarmalasak okul vakti o kadar çok hastalığa maruz kalacaklar. En azından şimdiden bağışıklıkları güçlensinBanyo peteğini yakıyoruz onun bile soğuk esintisi olur
Tek tek havalandiriyorum odaları
Büsbütün açmıyorum odanın ısısı normal seviyeye geldiğinde bebeği o odaya getiriyorim
Baya efor sarfi var bizde
Çok teşekkür ederimEvet İbrahim Saraçoğlu önerisi ile çayı almıştık ama emzirme sürecinde kullanmak için aratirmak lazım
Onun dışında kantaron yagini rahatlıkla o bölgenize surebilirsiniz antiseotik ve iyileştirme özelliği var faydası hemen oluyor
Ya saydıkların hepsi bende de oldu üstüne bide hemoroidSanrm lohusa humması oldum yani enfeksiyon var vucudumdabaşım ağrıyor, belim ağrıyor, karın ve kasık ağrısı var bide kötü kokulu akıntı, kanama durdu 4 gundur.. Halsizlik had safhada.. Elim kolum kalkmıyor, bugun hep uyudum.. Dikişlerimde oturup kalkarken ağrıyor.. Hayır yani nasıl başarıyorum herseyı üstüme çekmeyi anlamadım
Ben karşı değilim ya ağrıda yapabilir kola verem aşısı o yüzden veririm inşallah bizde de ateş olmazBende tam tersi diye biliyorum ben kolay kolay calpol vermeyenlerdenim vücudu biraz savaşsın bence en küçük şeyde vermeyinBenim büyük kızımda hiç bir aşı ateş yapmamıştı sadece huzursuzluk olabiliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?