2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende doğduğundan beri annemlere gidiyorum slinge koyup, yakın parklara falan da gitmeye çalışıyorum güneşi görünce. Evim hiç güneş görmüyor çünkü. Açıkçası banyo yaptırırken de ekstra ısı değişimi yapmıyorum. Hastalık sebebi gerçekten hasta kişiler gibi geliyor bana. Sürekli eşime sizin başınıza gelenleri anlatıyorum ki kardeşi çocuklarını alıp gelmesin. onlarda da okula giden çocuk var ve evlerine sürekli hastalık getiriyor

Aynı ben
Şak açıyorum altını açarken
Banyodan önce sonra
Üst değişirken
Havalandirdiysam
Ne bileyim insan çekiniyor baya pimpirik gibi
Ama ana yüreği

Bende öyle hatta genelde bizim evde hep cam açık olur bir yerlerin ben havasızlığa hiç gelemiyorum, alttan soğuk gelmesin diye bir camı kapatırım o kadar banyonun peteğini de açmıyoruz biz hiç. Ama bizim ev yakmasan bile 23.5 genelde çok sıcak oluyor. Kesinlikle öyle evden çıkmıyorum hastalıktan ben bile kurtulamadım. Nasıl bir şeyin içine düştük anlamadım

Onun dışında gezmeye çıkıyoruz sarıp sarmalayip oraya buraya gidiyoruz
Evden xikiyoruz mecbur

Banyo peteğini yakıyoruz onun bile soğuk esintisi olur
Tek tek havalandiriyorum odaları
Büsbütün açmıyorum odanın ısısı normal seviyeye geldiğinde bebeği o odaya getiriyorim
Baya efor sarfi var bizde

Kokulu değil ama sarı renkte akıntı var bendede

Bende kokuyo ya.. Hatta sabah eşim korseyi çıtçıtlarken farketti, o an aklıma gelmedi ama bugun butun gun halsızdım ve uyudum sureklı.. Sonra çakozladım.. Enfeksiyon olmuş bariz eğer tedavi edilmezse ölüme sebebiyet verebılıomus, eskıden dogum sonrası ölümlerin sebebi bu oluyomus genelde

Hastaneye gidiyorum ya, artık rutin gezme oldu bize, tövbe estağfurullah Allah beterinden korusun da yolda giderken plazalar bile gözüme Bi güzel görünüyor hamılelıgın son ayları evde geçti yada hastanede, sımdı de evdeyım.. Ben dısarıyı sevıorm, gezmeyı fılan ama dedıgın gibi havalar kırılmadan dısarı burnumu cıkarasım gelmıo bari miniğimi koruyayım

Büsbütün açmıyorum odanın ısısı normal seviyeye geldiğinde bebeği o odaya getiriyorim
Haha nasıl alıştırırsan öyle gider mantığıyla ben hiç önemsemiyorum. Ablası okula gitmeseydi hasta olmazdık muhtemelen tamamen ondan kaynaklı. Siz içinizi ferah tutun

Canım benimde ilk doğumdan sonra kokulu akıntım olmuştu 40 kontrolünde gittim bir şey yoktu 3 4 gün sonra rahatsız edici oldu. İşte o zaman bir fitil verdi doktor kendi doktorumda tatildeydi. Baktılar ultrasonla tertemiz doğurtmuş bir şey yok probiyotik kullan işte turşu ye probiyotik yoğurt mayala kendine filan dedi yolladı beni. O fitil inanılmaz iyi geldi sonrasında ben iki kez daha kullanmıştım en küçük akıntı artışında kullanıyordum hemen kesiyordu. Bunda olmadı öyle bir şey bence seninde öyledir

Sizin üşütme degıl canım. Hasta olanların abladan abıden gelen mıkrop . Ben yeni annelere söylemek istedim açıkcası yeni annecıkler bazen cocugu yağlayıp havalandırıyor bu sogukta ortamı ısıtmadan sonra cocuk üşütüyor ilkten tecrubelendık biz ..
Berikko bizde dişçiye git gel git gel evde oturmadık ama şimdi gözüm korktu vallahı . Sabah doğum günü partısıne katılan ben degılmısım gıbı Açık havadan aslında hiçbir kımse hasta olmaz kapalı alandan korkmak lazım. Ama cidden ıkıncıyı dusunen varsa yaza denk getırsın ele avuca gelınce kış gelıyor mis..

9 ay boyunca ya avm deydım ya arkadaslarımda yada denızde herkes sokakta doğuracagımı düşünüyordu.
Şimdi ise güneş acınca hafta içi evde oturuyorum ya çok zor gelıyor ama dedıgın gıbı hersey o minik eller için yazın bol bol gezerız ınsallah.

Kızlar ben bitki çayı içtikçe sütüm arttı normalde hiç sızlamayan göğsüm sızlıyor hatta memeyi verdikten sonra elimle sağım yaptım 30 cc çıktı bi kaç dk içinde emdiği göğsümden makinam yok olsa sağsam iyi olur sanırım böyle ağrıyıp emmeyince sanki sütüm kaçacak gibi hissediyorum

Ben gezmeyi çok seven biri değilim ev kuşuyumdur tam ama o kadar bunaldım ki 2 aydır evdeyim bitek annemlere gittim ordada evdeydim çok çok bunaldım evde olmamıza rağmen de iyileşmedik bir türlü ben kendim iyileşince gezip tozcam koydum kafaya en azından çıktım da hasta oldum derim avunurum o yüzden hiç sakınmayıp gezmek lazım çok kalabalık ve kapalı alan olmadığı müddetçe hava almak daha iyi bence

Valla bebek olmasa bizde kombiyi sürekli yakmayız, ara kat sıcaklığı oluyor. Banyo ve mutfağı açmıyorum, koridorda da petek yok zaten. Sabahtan salonu havalandırıyorum, sonrasında da yatak odasını. Mutfak penceremde hep açık. Gerçekten çocuklar soğuktan değil de pis havadan hasta oluyorlar. O yüzden henüz kızımla bir kahve içmeye gitmeye cesaret edemiyorum, kapalı alan hava sirkülasyonu olmaz diye.

Ay maşallah, gerçekten o da ayrı bir efor. Ya hasta olmasınlar da yeterki, her anne kendi doğrusuna göre yetiştirsin. Şu salgınlar biraz azalsın, kız da biraz büyüsün okula götüreceğim. Biz ne kadar çok sarıp sarmalasak okul vakti o kadar çok hastalığa maruz kalacaklar. En azından şimdiden bağışıklıkları güçlensin

Ya saydıkların hepsi bende de oldu üstüne bide hemoroid

Ben karşı değilim ya ağrıda yapabilir kola verem aşısı o yüzden veririm inşallah bizde de ateş olmaz

Kızlar aranızda emzirdiği halde adet olan ya da adet olacakmış gibi belirtileri olan varmı ? 2 gündür adet olucakmışım belirtileri yaşıyorum ama bu kadarı çok erken değil mi ya benim çocuğum emiyor bide

Kızlar çok şükür acile gittik yıkadılar bu sefer içime sindi bende evde yaptım 1-2 kere alıştım artık. Derkeeeeen akşam sünnet oldu şimdi sabaha kadar nöbet kanama ateş vs olmasın diye aklınızda bulunsun teramisin (okunuşu böyle yazılışı farklı) ve novalgin damla alın mutlaka. Damla direk ağrısını aldı. Kız analarına selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…