2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Erkek çocuk analarına sesleniyorum,çıtçıtlı body kullanmamalıymışız pipileri yamulurmuş bu da bi bilgi

Ben adet oldum canım hatta yeni bitti..

Bende sanki adet olacakmışım gibi kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum bi ara kendimi hamile filan bile sandım ama regli olmuyorum olacak gibi her an dolaşıyorum

Aynen bnde 15gun kontrolune gttm pzt bısey yoktu.. Dun ve bugun fena olmaya başladım.. Cuma kadın dogum acile gitcem.. Fitil diye sorayım bakim.. İnşallah duzelır

Dimi o dişçiye gitmek bile insanı açıyor asdfhkşii ay valla daha ne kımseyı ıstıorm ne kımseye gidesim var.. Kımse ellemese kenarda köşede cocuklarımla yasasam mutlu mesut

Ay bnde pişman oldum yaza denk gelmedgne.. 2.çocuk mutlaka yaza denk gelmeli

Bugün bebeğim toplasanız 3 saat uyumamıştır. Sürekli bir gaz sancısı ve ağlama krizleri Beyaz gürültü, sallama, gezdirme, emzik, emzirme bütün tuşlara basıyorum. Nurse harveys damla da pek işe yaramıyor galiba. Kıvrana kıvrana da olsa uyuyordu ama şimdi uyuyamıyor da. Nasıl başa çıkacak bu bebek bu sancılarla

Ben dün oldum. Hem de pıhtılı bir şekilde ve yoğun. Kızımda da bu kadar erken olmuştum bunda da öyle oldu. Bacak ağrım çoktu benim bi de sıcak basıyordu. Şimdi de kasık ve bel ağrım var

Benimki de böyle. Devamlı kucakta hoplatmaktan elim kolum ödem oluyor.Kiraz yatağı denedin mi?

Erkek çocuk analarına sesleniyorum,çıtçıtlı body kullanmamalıymışız pipileri yamulurmuş bu da bi bilgi
pipi için bir edevat kullanmalıyız eşimde bezi sıkıştırma büyümesine engel olma diyor çıtçıtlı zıbın kullanıyorum mecbur tulumda çıtçıtlı 3. Oğlum büyüklerin gayet düz bunun zat-ı yamuk doğdu pipi birz büyük o yüzdendir çıtçıta bahane bulmuyorum

Bugün bizde çok fenalardaydık kiraz çekirdeği vardı ısıtıp koydum karnına öyle uyudu minicikte zeytinyağı verdim dr demişti 3 saat uyudu daha kalkınca gaz ve kakasnı yaptı rahatladı bir banyo yaptırdım tekrar uyudu kiraz çekirdeği iyi geliyor gibi geldi

Aynen canım kapalı alanda ne oluyorsa oluyor. Eşimin bir arkadaşı Rus biriyle evlendi bebeğin uykusu geldiğinde bildiğin karlı havada evinin balkonunda bebek arabasında uyutuyordu. Bizim çocuklarda minnacık bir şeyden hasta oluyorlar

Soğuk değil de yanlış kıyafet hasta eder çünkü. Bize aman bebek soğuk almasın diyr öğrettiler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…