2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Ay cidden ya.. Bi ilacı da yok bunun.. 1 ay sürebilir diyince doktor dank etti kafama.. Ya inşallah hasta olmazlar ya cidden insan cok yıpranıo hem ruhen hem bedenen

Yag ile mi yapabildi kakasini peki?
Mama takviyesi de veriyorum ben sadece anne sutu ile beslenmiyor.Benim doktorum da hic onemsemedi bu kabizligi ama bi hafta olcak nerdeyse beni cok tedirgin ediyor

Soğuk değil de yanlış kıyafet hasta eder çünkü. Bize aman bebek soğuk almasın diyr öğrettiler hep.

Zaten o dengesizlik hasta edio.. Sıcak ortamda montla oturursan soguk havada sırtındaki mont işe yaramaz.. Sıcak ortamda azaltcan kıyafeti soguk ortamda ona uygun kalınlaştırcan.. Vucudun en azından dengesizlik görmüyor.

O yamuklugun açısı çok önemli.. Benım Eymenin de yamukluk vardı hafif.. Peygamber sünnetli doğunca yamukluk olabılıomuş.. Doktor inceledi yuzde 20 eğim var dedi.. Eger açı fazla olsa ameliyat bile olabılır, ilerde cinsel hayatını etkılıomus.. Ama annem bana kızıodu, ameliyat deseler bile yaptırma, pipiyle oynanmaz diodu.. Sımdılık pipiye bişey yapmadık sünnet bile bakalım

Katılıyorum. Cocugu terletip sogutmak hasta eder ben dereceye göre giydiriyorum gelen aman böyle hasta olur ört kalın giydir diyor artık laf anlatmaktan yoruldum
Benim çocuk isilik olunca, ki gerçekten sadece zıbın +tulum/takım giydiren biriyim, annem bile aman kalın giydirme demeye başladı Kv özellikle çocuk üşür üşür deyip sürekli battaniye örtüyordu çocuğa. O yüzden battaniye yerine örtü bırakmaya başlamıştım salona.

İnsanların anneleri zır cahil zannedip bu kadar müdahaleci olmalarına gerçekten anlam veremiyorum

soyasosu dün banyo yaptırırken fark ettik ki başında da konak oluşmuş benimkinin hatta şampuan iyi durulanmalıdı zannettim, hafif beyaz bir tabaka gözükünce. banyo harici hiç belli olmuyor yani sık tarakla taranacak gibi değil, kabuğu falan da yok. Seninkinde yok değil mi? Kaşını yağlayınca baya az bişi kaldı. Başını da yağlamaya başladım, inşallah o da kısa sürede gider

Kızlar acaba bu çocuk hastalıktan ziyade alerjen olabilir mi? Dün kurutucudan çamaşır çıkardım salona koydum hafif ıslaktı acaba ondan mı bu kadar kötüleşti. Eşim şimdi doktor bir arkadaşına sormuş ciğerde bir şey yok ve sürekli burun akıntı öksürük varsa slerjen olabilir demiş. Ya her şeyini ayrı yıkayıp ütülüyorum ama bizim kıyafetlerde yumuşatıcı vardı ondan mı acaba deliricem gerçekten

Yumuşatıcı yapar maalesef

Üzerimden silindir geçmiş gibiyim resmen. Kollarımda, bacaklarımda derman yok dün gecede sık uyandı önceki gece de. Gündüzde aynı. Bir rahatsızlığı yok Allaha şükür, karnı tok, altı temiz, gaz var ama o kadar çok kıvranmadı. Dün sümük gördük az bişey çektik mesela. Başka ne olabilir ki diye hep gözümüz üstünde. Ama neden uzun uyumuyor anlamıyorum 2.5 saatlere geri döndük. Ataktı, gelişmeydi derken başa mı sardık diye düşünüyorum

Kuzenim yumuşatıcı ile sorun yaşamıştı. Eve sokmuyordu. Beyaz sirke kullanmaya başlamıştı.

Çok geçmiş olsun canım, hiçbir çocuk hastalanmasın Yumuşatıcı kokusunu seviyorsan bunu da bir araştırabilirsin

Eklentiler

• IMG_7651.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Bir de yumuşatıcı kullanmadan denicem şimdi yıkıyorum çamaşır, küloduma kadar kustu yine
Kuzenim yumuşatıcı ile sorun yaşamıştı. Eve sokmuyordu. Beyaz sirke kullanmaya başlamıştı.
Lavanta yağı alırım diye düşündüm aslında kurutucudan çıkınca bir kokusu kalmıyor pek ama bende şans yok ki. İlki egzama diye çorabına kadar ütüledik, bu da alerjense yandım ben
Yumuşatıcı yapar maalesef

Çok geçmiş olsun canım, hiçbir çocuk hastalanmasın Yumuşatıcı kokusunu seviyorsan bunu da bir araştırabilirsin
Of gerçekten öyle keşke ben hasta olsam yataktan kalkamasam da ona bir şey olmasa bugün çamaşırları yumuşatıcısız yıkıcam sonra da lavanta yağı alcam

Ben pek kullanmıyorum yumuşatıcı. Kokuları migrenimi tetikliyor bazen Denk gelirse Viking Sensitive var ondan alırım. Kokusu hafif. Onuda yarım ölçek kullanırım zaten. Dolap ve çekmecelere banyo sabunu koyarım. Önceden alıp hem sabunun kurumasını sağlıyorum, hemen eriyip gitmiyor banyoda hemde uzun süre dolap güzel kokuyor. Son dönemde lavantalı olanlardan almıştım. Defnenin kıyafetleri hep lavanta kokuyor. Tabi ütülenip dolaba girerse

Eklentiler

• 1000009605.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 32
Kesinlikle atak haftalarıydı bence. Benim bebeğimde böyleydi evvelsi gece saat birde uyandı sabah 9 a kadar yarım saat bile uyumadı kollarımı hissetmiyordum artık uyumamasını geçtim sürekli ağladı. Gece daha iyiydi çok sık uyanmadı ama eşimle pertimiz çıktı resmen akşam 10’da bayılmışız hepimiz

Kızlar günaydın bebekleriniz uyandığı zaman bir yere yatırdığınız zaman koltuk,besik,anakucağı vs duruyor mu bakınıyor mu?

Kızlar günaydın bebekleriniz uyandığı zaman bir yere yatırdığınız zaman koltuk,besik,anakucağı vs duruyor mu bakınıyor mu?
Uyandigi zaman nereye olursa olsun yatirdigimda agliyor kucak istiyor kucaga alinca biraz duruyo sonra yine agliyor bebek arabasina bindiriyorum evde tur atiyoruz biraz oyle kalinca yine agliyor sonra yine kucaga sonra koltuga sonra geri kucak sonra aglama krizi bir saat pis pis sonra memede uyuyo 15 dk sonra kalkiyo yine meme istiyo doymuyo galiba agliyo ardindan 30 cc mama veriyorum uyuyo surekli farkli bi sirkulasyondayim ben

Cünkü mükemmel sekilde cocuk büyüttüler simdi bize yardımcı oluyorlar bi mutfağa gidiyorum geliyorum bebeğin üzeri örtülüyor ben acıyorum iki dakika kayboluyorum geriye örtülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…