2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sanırım reflüsü var. Yatırınca falan ondan ağlıyor galiba. Birde sürekli öğürmeye çalışıyor dik konumda bir sıkıntı yok yatırınca sıkıntı oluyor bizde
Reflü dediniz de belirtilerine baktım simdi cogusu var bizde sanırım reflusu var ne yapmak lazimki

Kızlar ben galiba adet oldum yani 5 6 damla geliyor duruyor. Lohusa kanaması gibi ama 3 gündür böyle normal mi acaba adet mi oldum olmadım mı anlamadım

Benim kız 60 cc içiyor kuzum önümüzdeki hafta 70 cc ye çıkacağım prematüre olduğu için geriden geliyoruz biz

Öyle bir yakalayacak ki akrabalarını şaşıracaksın.. Bi Boylancak Bi serpilcek.. Benim minik bebegım nasıl büyümüş diceksin
1 yasına dogru veya biraz geckın genelde yakalanıyor akranlarını, atom karınca onlar ya.. Yirim

Ben başından beri anne sütü veriyorum. Benim kızımda hep aynıydı. 2 saate bir kurulmuş saat gibi uyanıyor. Şuan 3-4 saatlik uykulara geçse bile 4. Ayda uyku gerilemesi döneminde tamamen başa sarıyor. Bunun için anne süüt veriyorsanız sadexe bence 5. Ayın sonunu bekleyin.

Bence bir sorun yok ya bırak uyusun uykusunu alamayınca daha huzursuz oluyorlar. Senle aynı zamanda doğurmuştuk benimki gündüzleri çok az uyuyor sonra akşam bi kaç gündür uyutmam çok zaman alıyor dün gece 23 te uyudu 3.5 ta kalktı sonra emdi uyudu 6.30 da kalktı emdi 9.30 da kalktı bence gece uyuyup gündüz uyumamaları daha iyi ama gündüz de çok az uyusalar o huzursuzluğu olmayacak şimdi zorla uyuttum mesele 1 saat uyur kalkar kesin derin uyumuyor 2 gündür ekstra bi huysuzluğu söz konusu şu atak haftasımıdır nedir o zamana Geldik sanırım bi değişti bizimkinin huyu aşı yapılınca nasıl olcak bu huysuzluk hiç bilmiyorum

Bizim de dün geceden beri en faza 20 dk uyudu. 20 dk dolunca gözler açılıyor. Kucağa almazsak eğer aglamalara basliyor. Kucağa alırsak biraz geçtikten sonra uyuyor. 20 dk sonra yine aynı döngü devam ediyor. Kafayı yemek üzereyim:) Rabbim hepimize güç kuvvet versin

O kadar uzuyorlar mı ya bizim doktor ayda 3 cm falan uzar demişti
Valla uzamış defterine öyle yazmış ama bence her bebeğin bir atak haftası oluyor büyük kızımda böyleydi. Bazı aylar öyle çok kilo alır bazı aylar birden uzar bazı aylar biraz daha durarak devam eder. Hatta ilk bebeğim hiç uyumuyor şöyle böyle diye bir gün doktora isyan ettiğimde, bebek bu ay bu kadar uzamış bu hızla büyümekte kolay değil demişti Şuan ben 3 6 ay tulum giydiriyorum nerdeyse dolduruyor içini boydan

İnşallah canım benim

Kontrolden geldik. Maşallah 2 ayda 10 cm kadar uzamış 1800 gr almış. 1 kg sunu bu ay almış. Dr her şey yolunda dedi. Probiyotik bitmişti başka 1 tane önerdi kabızlığı olduğu için. Aslında 2 gündür geceleri yapıyor, sanırım öğrenmeye başladı zorlanıp yapıyor kendi kendine.evolvia kullanıyorduk kustuğunu söyledim eskiye oranla o yüzden değiştirelim dedik. Sma alacağım. Yine devam ederse reflü karşıtı mama deneyelim dedi. Başka da sıkıntı yok şükür.

Süüper kilo almış iyi geçmiş karne günü
Biz 40 mevlidimizi yaptıık
Yaaa pek güzelmiş maşallah

Katılarak neden ağlar bebekler iki gündür yaklaşık yarım saat kızım ağlıyor çenesi tittriyo katılıyo bildiğiniz sancı girip çıkıyo gibi ay ne kötü bişey bu ya hep böyle devam edermi kolik demekk mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…