Kızlar bebemin sevdiği uyku pozisyonunu buldum yani dünden beri denk mi geliyor yoksa gerçekten işe yarıyor mu yaşayıp görücez. Alnını bi şeye dayamak istiyor dünden beri burnu ve ağzı açık kalacak şekilde yastık dayıyorum karanlık istiyor(içerden gelen alışkanlık) eğer yatağına koyunca yüksekten düşüyormuş gibi tepki veriyorsa uyanıyorsa bi deneyin işe yaradı gibi inşallah yaramıştır yaa
Valla uzamış defterine öyle yazmış ama bence her bebeğin bir atak haftası oluyor büyük kızımda böyleydi. Bazı aylar öyle çok kilo alır bazı aylar birden uzar bazı aylar biraz daha durarak devam eder. Hatta ilk bebeğim hiç uyumuyor şöyle böyle diye bir gün doktora isyan ettiğimde, bebek bu ay bu kadar uzamış bu hızla büyümekte kolay değil demişti Şuan ben 3 6 ay tulum giydiriyorum nerdeyse dolduruyor içini boydan
Canısı bütün gün tek değildim kayınvalidem geldi biraz o oyaladı öğleden sonra tektim zaten tek kalsam napardım bilmiyorum Mihra hiç durmuyor sürekli bi huysuzluk hali şöyle yatağına yatırıp biraz oyun oyanatayım diyorum çığlık çığlığa ağlıyor ana kucağına koyuyorum 15 dakka duruyor. Biraz önce babası geldi de uyuttu şükür sinirden bugün 1 saat beni emdi
Ya kızlar hiç uyumuyor ya yatağına yatırınca sürekli ses çıkarıp en son uyanıyor. Ne zaman bitecek bu durum, cidden kolum incinmiş zaten belim ağrıyor. Eskiden uyurdu yine 2 saat bir rahat ederdim çok yoruldum gerçekten ya. Yeni emmiş oluyor gazı çıkıyor altı temiz ne istiyor anlamadım ki. Dinlenemiyorum hiç ama
Katılarak neden ağlar bebekler iki gündür yaklaşık yarım saat kızım ağlıyor çenesi tittriyo katılıyo bildiğiniz sancı girip çıkıyo gibi ay ne kötü bişey bu ya hep böyle devam edermi kolik demekk mi bu
Benim bebe de aynı durumda çok gazlı. Aynı tarif ettiğin gibi. Sancı girince ağlamaktan mosmor oluyor sabahtan akşama kadar ara ara bu şekilde sol kolum ve boynum çok ağrıyor artık kolumda pışpışlamaktan. Her şeyi deniyorum. Ama fayda etmiyor. Dün hastaneden çıkış yaptık. Oradaki hemşirelerin hepsi bana sabır diledi. Halime acıyan çok oldu. İnanmayacaksın belki ama temizlik için gelen abla bile kızım az ben tutayım da sen dinlen dedi.Bu gaz gerçekten de 4. Ayda bitecek mi?
Yakın bir arkadaş grubum var bebeyi her görmeye geldiklerinde bebe deliksiz uyuyor ve sevemeden gidiyorlar artık onlara diyorum uyumuyor nolur gelin diye
Canısı bütün gün tek değildim kayınvalidem geldi biraz o oyaladı öğleden sonra tektim zaten tek kalsam napardım bilmiyorum Mihra hiç durmuyor sürekli bi huysuzluk hali şöyle yatağına yatırıp biraz oyun oyanatayım diyorum çığlık çığlığa ağlıyor ana kucağına koyuyorum 15 dakka duruyor. Biraz önce babası geldi de uyuttu şükür sinirden bugün 1 saat beni emdi
Benim bebe de aynı durumda çok gazlı. Aynı tarif ettiğin gibi. Sancı girince ağlamaktan mosmor oluyor sabahtan akşama kadar ara ara bu şekilde sol kolum ve boynum çok ağrıyor artık kolumda pışpışlamaktan. Her şeyi deniyorum. Ama fayda etmiyor. Dün hastaneden çıkış yaptık. Oradaki hemşirelerin hepsi bana sabır diledi. Halime acıyan çok oldu. İnanmayacaksın belki ama temizlik için gelen abla bile kızım az ben tutayım da sen dinlen dedi.Bu gaz gerçekten de 4. Ayda bitecek mi?
Ahh canım ya geçicek inşallah benim yeni başlıyo demekki normalde de ıkınır ağlar ederdi ama hatta eşim bu kız hep kızarıp morarıyo niye sürekli ıkınıyo diyodu sürekli ama katılmaları beni daha çok yıprattı oğlumu emziriyorum acıkmıştı bi yandan onu pışpışlıyorum kucağımda oğlum memeyi bulmaya çalışıyo meme çıkıyo ne zor anlardı Allahım sana kolaylık versin ben gaz damlası verdim memeye aldım alır almaz sakinleşti bu ara bana çok düşkün mama seven kız mama içmez oldu meme istiyor öyle uyumak istiyor antibiyotik düzenimizi bozdu resmen iyileşsinler düzene giricekler inşallah
Kaka yapıyo dünyanın gazını çıkarıyo hala ıkınıyor demekki perada gazlı olucak
Yakın bir arkadaş grubum var bebeyi her görmeye geldiklerinde bebe deliksiz uyuyor ve sevemeden gidiyorlar artık onlara diyorum uyumuyor nolur gelin diye
Kızlar normalde bebekleri haftada 1-2 şampuanlamak gerekiyor ya, konaktan dolayı ben her gün başını şampuanlıyorum. Sonrasında da yağlıyorum. Bu sorun oluşturur mu sizce?
Bugün iki çocukla dışarı yemeğe gidelim dedik. 4 saat uyudum enerji geldi ya illa bir şey yapıcam Okuldan kızımı aldım açık avm ye gittik. Avm ye Playland açılmış, iki yaşındaki kızım oraya götürmedim diye yağmur sularına yatıp kendini yerlere attı. Benim saçlar yağmurda sırılsıklam oldu şuan hepimiz hapşırıyoruz Bebeği de UFO ya doğru koymuştum pusetinde, o da biraz sıcaklamıştı. Eve geldik iki çocuğu da yıkadım inşallah daha kötü olmayız
Bugün iki çocukla dışarı yemeğe gidelim dedik. 4 saat uyudum enerji geldi ya illa bir şey yapıcam Okuldan kızımı aldım açık avm ye gittik. Avm ye Playland açılmış, iki yaşındaki kızım oraya götürmedim diye yağmur sularına yatıp kendini yerlere attı. Benim saçlar yağmurda sırılsıklam oldu şuan hepimiz hapşırıyoruz Bebeği de UFO ya doğru koymuştum pusetinde, o da biraz sıcaklamıştı. Eve geldik iki çocuğu da yıkadım inşallah daha kötü olmayız
Ya bacım çok afedersin ama rahat mı battı iki çocukla ekmek arası peynir yiyebildiğine şükredenler var ama cesaretin takdire şayan tabii
Şaka bir yana, çok geçmiş olsun ama bence artık daha kötü olmazsınız. Koskoca rsv atlatmışsınız, yağmur suyu ne ki
Kız bide bende süreklii diyip duruyorum, kendimi Dilan Polat gibi hissetsem de, cidden enerjiiiiii baskaları görmeye geldıgınde uyumalarını sebebi o bence.. Normalde de bizlerde nazar olunca esnemeye baslarız uyku basar agırlık olur ya üstümüzde bence bebeklerde de oyle.. Dısarı cıkınca uyumaları da fazla oksıjenden
Valla iyi cesaret.. İki çocukla çıkmak Bi yana bu havada çıkmak daha da büyük cesaret inşallah bişey olmaz, kötüyü düşünme, kendıne zehır etme, madem gezmeye cıktınız.. Artık ne olursa olur