2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar saç dökülmeniz var mı ? Benim 1 haftadır ciddi derecede arttı ya çözümü var mı ne kullanmak lazım ?

Kızlar saç dökülmeniz var mı ? Benim 1 haftadır ciddi derecede arttı ya çözümü var mı ne kullanmak lazım ?

Gebeyken kullandığımız Demir hapına devam etmek gerekiyor, ben ayrıca multivitamin alıyorum emzirme dönemi için. Başka bilmiyorum ne iyi gelir

Gebeyken kullandığımız Demir hapına devam etmek gerekiyor, ben ayrıca multivitamin alıyorum emzirme dönemi için. Başka bilmiyorum ne iyi gelir
Vitamini hiç bırakmadım kullanamaya devam ediyorum, şimdiye kadar dökülmemişti diye seviniyordum 1 haftadır baya arttı ya

Genellikle 4. Ay civarında dökülüyor hemde baya bir dökülüyor ben kestirdim 40 ı çıkınca belki 4. Ay civarı yine kestiririm onun dışında vitamini kullanıyorum aklıma gelirse ama ne yaparsan yap dökülüyor bence

Yoo odasında bizim benim bildiğim sadece antibiyotikler dolapta saklanır. Bu tarz ilaçlar calpol vs dolapta ekstra şekerlenir. Biz okulda da calpol ü ecza dolabında saklıyorduk
Bende öyle biliyorum da büyük kızımda biogaia ve sap simplex ikisinden birisini dolapta tutuyoduk öyle söylemişlerdi aynımı diye sormak istedim teşekkür ederim

Uff ya sürekli toplamak zorunda kalıyorum kız saçlarımı yolduğu için açınca saçımı yumak yumak dökülüyor ya

Uff ya sürekli toplamak zorunda kalıyorum kız saçlarımı yolduğu için açınca saçımı yumak yumak dökülüyor ya
Azıcık kestir canım benim bir yaşa kadar sürmüştü nerdeyse dökülme baya kısa kestirmiştim ilk doğumdan sonra dediğin gibi yumak yumak dökülüyordu. Belki saç için bir vitamin bir şey kullanılabilir ama ben hiç denemedim. Geçici ama bu süreç

Kızlar 2 gündür inanılmaz zorlanıyorum 2. Ay atağı mıdır nedir dün tam 18 saat boyunca uyumadı 5 dk uyanıyor kalkıyor gece 10 da dalabildi şükür biraz uyumuşuz mahvoldu resmen o da bende

Vitamini hiç bırakmadım kullanamaya devam ediyorum, şimdiye kadar dökülmemişti diye seviniyordum 1 haftadır baya arttı ya

Ya demeyin kızlar, demir kurtarmıyor muydu cidden? Saçlarım da yetişkinlik tarihimin en uzun halinde şu an. Kestirmeden gidebildiği kadar gitsin diyordum, annem de kuaföre göndermeye çalışıyor beni her sabah mağara kadınına dönmüşsün diye. Demire rağmen dökülüyor diyorsanız gidip viktoria beckham modeli kestireyim ben yine (on sene önceki modeli tabii, modayla ilişkim bu kadar).

Ay öyle deme, hala favori kesim şekli benim için de o ben de yıllardır o kadar kısa kestirmiyorum ama dökülme başlarsa ben de öyle bir şey yaptırırım yüksek ihtimalle

Ay öyle deme, hala favori kesim şekli benim için de o ben de yıllardır o kadar kısa kestirmiyorum ama dökülme başlarsa ben de öyle bir şey yaptırırım yüksek ihtimalle
Ya ben de kısa saçı hem daha çok seviyorum hem de daha güzel kullanıyorum ama saçım çok zor uzuyor benim, bir de kıvırcık biraz, uzasa da uzamıyor yani. O yüzden şimdi kestirirsem bir daha uzatamam diye kestirmek istemiyorum. Yoksa aslında benim de gönlüm var madem dökülecekmiş zaten.

Kafasının arkasında böyle bir kırmızılık var ama şimdi fark ettim nedir ki bu

Eklentiler

• IMG_5488.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 70
Ben yıllarca kısa saç kullandım. 10 yıldır falan orta-uzun saç kullanıyorum; eski günlerin acısını çıkarırcasına bir de kısa saç başörtüsü altında zor oluyor diye uzaklaştım sanırım

Kafasının arkasında böyle bir kırmızılık var ama şimdi fark ettim nedir ki bu
Emzirirken koluna falan geldiyse olmuştur. Gerçi benimkinin nerdeyse çoğu emzirmede kafası alev alıp kızarıyor ama gözleminde olsun, benimkinin başının arkasında kırmızı bölgeler oluştu, konak oluşacak. Aman diyim seninkinde de olmasın

Ondan mıdır canım 3 gündür var ama doğum lekesi falan mı acaba dedim bilemedim neden olduğunu bir anda çıktı

Ondan mıdır canım 3 gündür var ama doğum lekesi falan mı acaba dedim bilemedim neden olduğunu bir anda çıktı
Dün video çekmiştim eşime yollamak için, çok da anlaşılmadı ama. Kırmızılık, ardına kepeklenme gibi başlangıç sanırım

Eklentiler

• IMG_7720.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 64
Dün video çekmiştim eşime yollamak için, çok da anlaşılmadı ama. Kırmızılık, ardına kepeklenme gibi başlangıç sanırım
Önemli birşey değildir dimi ya o kırmızılık of herşeyi kafaya takmaya başladım birşey olur mu diye diye

Önemli birşey değildir dimi ya o kırmızılık of herşeyi kafaya takmaya başladım birşey olur mu diye diye
Zannetmiyorum ama 2.ay kontrolüne az kalmıştır zaten. Doktora sorarsın yine ben de bi ara islikleri çok kafaya taktım da olan oluyor işte

Benim baya dökülmüştü taraktan bir yumak topluyordum bende ilkinde omzumda kestirdim benim içinde en kısa o şimdi yine uzun o kadar kısa kestirmedim ama bence biraz kestirince dökülme durmasada azalıyor

Kızlar 2 gündür inanılmaz zorlanıyorum 2. Ay atağı mıdır nedir dün tam 18 saat boyunca uyumadı 5 dk uyanıyor kalkıyor gece 10 da dalabildi şükür biraz uyumuşuz mahvoldu resmen o da bende
2. Ay aşısını oldunuz mu kuzu? Benim kız aşı olduğu gün sürekli uyudu. Ondan sonraki 2 gün asla uyumadı ve ne zaman uyutmaya çalışsam ağladı da. Bunlar aynı ya genelde ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…