2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar saç dökülmeniz var mı ? Benim 1 haftadır ciddi derecede arttı ya çözümü var mı ne kullanmak lazım ?

Aaa bugün bende kat attırdım kızlar bir değişiklik olsun diye uçlarından gitti iyi oldu

Yaa çok fazla saçı var(önleri hariç) hemde uzun havluyla kurulayabiliyorum sadece kafasına asla bir şey sardırmıyor ve taktırmıyor.Sadece emzirirken kafasında havlusunu tutuyorum bir tek o zaman izin veriyor

Yaa çok fazla saçı var(önleri hariç) hemde uzun havluyla kurulayabiliyorum sadece kafasına asla bir şey sardırmıyor ve taktırmıyor.Sadece emzirirken kafasında havlusunu tutuyorum bir tek o zaman izin veriyor
Başını kurularken kıyamet koparan bir bebe de bende benimkinin de önler kel arkası saçlı. Ben büyük bir bebek havlusu aldım. Banyodan çıkar çıkmaz başlık kısmıyla kuruluyorum, sonra da diğer kuru köşesine alıp tekrar kuruluyorum. Kıyafetlerini giydirirken de tamamen kurumuş oluyor. Tabi ince telli benimki

Ben 4mom aldım çok memnunum ilk zamanlar koyduğumda durmuyordu ama şimdi duruyor yarım saat 40 dakka duruyor beni rahatlatıyor Sürekli kucak gerçekten inanılmaz bel ağrısı yapıyor ya

2. Ay aşılarını bugün olduk ateşi 38.1 e kadar çıktı ve inanılmaz huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uyanıyor ve çok ax uyuyor bütün gün kucağım ya da memedeydi bel ağrısından ölüyorum bugün mahvoldum inşallah zor bi gece olmaz kuzucuğum aşı olurken kıyameti koparttı ağlarken katılcak diye korktum onun canı yanda benim ki ondan daha çok yandı ağlamamak için kendimi zor tuttum yavrum benim ya

Aynen aynen ince telli neyseki önleri giderek açılıyor yanlardan da muhtar emmi gibi olcak yakında
Ah kuzum benim. Çok yakar dedi doktoru yaparken. İlk gün zor geçiyor canım ya benimkide uykusunda bile canı acıyor gibi ağlıyordu.

Kızlar bebeğinizin uzun süre uyumadığı oluyor mu? Bizim bazen saatlerce uyumuyor. 15 dk uyuyor hemen kalkıyor. Normal mi yani böyle olması? Akşam 7 den beri uyumuyor mesela şu an

Benim bebeğim normalde de hep böyle zaten huzursuz uyumaz yatırınca uyanır aşı olduğu gün düşünemiyorum 2 hafta sonra bizim aşımız daha üzüldüm şimdiden birde bu ara içli içli ağlamayı öğrenmiş öyle yapınca içim gidiyor benimde

İnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamam keşke bize yapsalar sütümüzden geçse onlara

Hastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorum
Çok üzgünüm ama iyiki gittiniz. Şimdi ben buradaki arkadaşları korkutmak istemiyorum ama bunun bir üst versiyonu çok daha kötü oluyor. Hastanede bir haftaya toparlar inşallah. Eğer yanında yoksa Sütünü sağmak için hemşirelerden makina rica et. Böylelikle hem mastit olmazsın hem de sütün azalmaz.Buradaki her arkadaşa yazıyorum lütfen çocuk ememeyecek kadar kötüyse bir dk bile beklemeyin hemen hastaneye gidin.

Yaşına kadar biz saçlarını kurutmayla kurutmadık canım doktor önermedi. Ben banyodan çıkınca ilk bezini takıyorum sonra şapkasını takıyorum hemen sonra çorap ve kremleme. En çok kafadan ve ayaktan üşür dedi hemşire bize. Üstünü giydirdikten sonra bende emziriyorum emzirirken saçını tarıyorum ve yeni şapka takıyorum diğeri nemlendi diye. Yaklaşık bir saat tutuyorum kafasında sonra çıkarıyorum

Kızlar sizin bebekler nasıl oldu iyileşti mi? Sanırım biz artık iyileştik sonunda kusmuğunda balgam yoktu bugün çok şükür Phaedra Alyaliya

Oh, gözün aydın.
Ben hiç bilemiyorum ki, arada burnu hırlıyor gibi ama günde bir iki kez açıyorum en fazla, pek gerek olmuyo gibi. Bugün kusmadı da. Ama hiç bilemiyorum. Pırttan nem kapar oldum resmen. İyidir inşallah. Yarın kontrol var, çok karışık duygular içindeyim.

Kızlar sizin bebekler nasıl oldu iyileşti mi? Sanırım biz artık iyileştik sonunda kusmuğunda balgam yoktu bugün çok şükür Phaedra Alyaliya
Benim bebişin pazartesi kontrolü vardı gayet iyi dedi doktor ama tek tük öksürük oluyor niyeyse. O öksürüğü duyduğum an gözlerim kararıyor.Sinirlerim bozuluyor. Bizde kusma olmadı ama hastanede doktor keşke kusabilseydi dedi. Çünkü tüm balgam kızımı tıkamıştı acil müdahale etmek zorunda kaldılar. Burnundan ince bir hortum salladılar boğazına o şekilde aspire ettiler devamlı. Bebeğimi o şekilde görmek çok zordu hasta olan tüm bebekler bir an önce iyileşsin Allah beterinden esirgesin inşallah.Bugün sanki hırıltısı var gibi. Birazdan burnunu temizleyeceğim inşallah burnundan geliyordur.

Emzik vermediğim için mi zor uyuyor yada durmuyor acaba emzik vermeyen var mı?
zannetmiyorum canım, benimki keyfine göre emzik alan bir bebek. 20.30dan beri derin uykuya geçemedi. Pışpış sesi açmıştım en son emziksiz, bittiği anda yine uyandı. Şu an güya uyudu ama hala derin uykuda değil farkındayım.

Bu ara benimki özellikle uykusu gelince çok huysuzlaşıyor; emerken kavga ediyor, gözleri kapanınca sinirleniyor falan. Sanırım dönemsel huysuzluklar. Yani en azından öyle olmasını umut ediyorum bir de dolunay galan var diyorlardı, belki o etkiliyordur. Geçici olduğuna inanmak için her türlü bahanem hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…