Kızlar saç dökülmeniz var mı ? Benim 1 haftadır ciddi derecede arttı yaçözümü var mı ne kullanmak lazım ?
Aaa bugün bende kat attırdım kızlar bir değişiklik olsun diye uçlarından gitti iyi olduYa ben de kısa saçı hem daha çok seviyorum hem de daha güzel kullanıyorum ama saçım çok zor uzuyor benim, bir de kıvırcık biraz, uzasa da uzamıyor yani. O yüzden şimdi kestirirsem bir daha uzatamam diye kestirmek istemiyorum. Yoksa aslında benim de gönlüm varmadem dökülecekmiş zaten.
Yaa çok fazla saçı var(önleri hariçBen onu şöyle biliyorum canım ilk zamanlar makina önerilmiyor ben havluyla kuruturdum oğlumu ama saçı çok yok eğer saçı çoksa ve kurumuyorsa uzaktan makina tutuluyor en düşük ayarda diğer oğlumda öyle yapardım ama ay olarak biraz daha büyüktü senin kızın saçı çoktu diye hatırlıyorum havluyla kurumuyorsa ince birşeyle sarsan iyice nemini alır bencebenim bebeler kel sayılır yaa çok saçlı olmadılar bilemedim şimdi çok saçı olsa tülbent tarzı birşeyle Sarardım üşümesin kafası
Başını kurularken kıyamet koparan bir bebe de bendeYaa çok fazla saçı var(önleri hariç) hemde uzun havluyla kurulayabiliyorum sadece kafasına asla bir şey sardırmıyor ve taktırmıyor.Sadece emzirirken kafasında havlusunu tutuyorum bir tek o zaman izin veriyor
Ben 4mom aldım çok memnunum ilk zamanlar koyduğumda durmuyordu ama şimdi duruyor yarım saat 40 dakka duruyor beni rahatlatıyorKızlar anakucağı tavsiyesi olan var mı? Karar verememiştim, alamadan doğuma girdim. Artık gerekli olmaya başladı. Ne bel kaldı ağrımadık, ne koldün Dr gittim bel ve boyun omurlarında daralma varmış. Bir sürü egzersiz verdi. İlaç zaten kısıtlı. Egzersizleri Ne zaman yapabilirim bilmiyorum
Aynen aynen ince telli neysekiBaşını kurularken kıyamet koparan bir bebe de bendebenimkinin de önler kel arkası saçlı. Ben büyük bir bebek havlusu aldım. Banyodan çıkar çıkmaz başlık kısmıyla kuruluyorum, sonra da diğer kuru köşesine alıp tekrar kuruluyorum. Kıyafetlerini giydirirken de tamamen kurumuş oluyor. Tabi ince telli benimki
Ah kuzum benim. Çok yakar dedi doktoru yaparken. İlk gün zor geçiyor canım ya benimkide uykusunda bile canı acıyor gibi ağlıyordu.2. Ay aşılarını bugün olduk ateşi 38.1 e kadar çıktı ve inanılmaz huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uyanıyor ve çok ax uyuyor bütün gün kucağım ya da memedeydi bel ağrısından ölüyorum bugün mahvolduminşallah zor bi gece olmaz kuzucuğum aşı olurken kıyameti koparttı ağlarken katılcak diye korktum onun canı yanda benim ki ondan daha çok yandı ağlamamak için kendimi zor tuttum yavrum benim ya
Benim bebeğim normalde de hep böyle zaten huzursuz uyumaz yatırınca uyanır aşı olduğu gün düşünemiyorum 2 hafta sonra bizim aşımız daha üzüldüm şimdiden2. Ay aşılarını bugün olduk ateşi 38.1 e kadar çıktı ve inanılmaz huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uyanıyor ve çok ax uyuyor bütün gün kucağım ya da memedeydi bel ağrısından ölüyorum bugün mahvolduminşallah zor bi gece olmaz kuzucuğum aşı olurken kıyameti koparttı ağlarken katılcak diye korktum onun canı yanda benim ki ondan daha çok yandı ağlamamak için kendimi zor tuttum yavrum benim ya
İnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamam2. Ay aşılarını bugün olduk ateşi 38.1 e kadar çıktı ve inanılmaz huzursuz uyumuyor uyusada ağlayarak uyanıyor ve çok ax uyuyor bütün gün kucağım ya da memedeydi bel ağrısından ölüyorum bugün mahvolduminşallah zor bi gece olmaz kuzucuğum aşı olurken kıyameti koparttı ağlarken katılcak diye korktum onun canı yanda benim ki ondan daha çok yandı ağlamamak için kendimi zor tuttum yavrum benim ya
Hastaneye yatırdılar bızı ciğerlerine inmiş bronşit olmus hava verıyorumNasıl oldunuz?
Hastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorumSon durum nedir? Merak ettim
Çok çok geçmiş olsunHastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorum
Çok üzgünüm ama iyiki gittiniz. Şimdi ben buradaki arkadaşları korkutmak istemiyorum ama bunun bir üst versiyonu çok daha kötü oluyor. Hastanede bir haftaya toparlar inşallah. Eğer yanında yoksa Sütünü sağmak için hemşirelerden makina rica et. Böylelikle hem mastit olmazsın hem de sütün azalmaz.Buradaki her arkadaşa yazıyorum lütfen çocuk ememeyecek kadar kötüyse bir dk bile beklemeyin hemen hastaneye gidin.Hastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorum
Çok geçmiş olsun. Hava verdikten sonra sırtına gaz çıkartır gibi bir beş on dakika vurduruyorlardı bize balgamlar sökülsün iyice diye. Kısa sürede toplarlar umarımHastaneye yatırdılar bızı ciğerlerine inmiş bronşit olmus hava verıyorum
Yaşına kadar biz saçlarını kurutmayla kurutmadık canım doktor önermedi. Ben banyodan çıkınca ilk bezini takıyorum sonra şapkasını takıyorum hemen sonra çorap ve kremleme. En çok kafadan ve ayaktan üşür dedi hemşire bize. Üstünü giydirdikten sonra bende emziriyorum emzirirken saçını tarıyorum ve yeni şapka takıyorum diğeri nemlendi diye. Yaklaşık bir saat tutuyorum kafasında sonra çıkarıyorumBende nuna var çook memnnum ama kendi kendine sallananlardan değil. Yine de benim elim ayağım yemek yerken kahvaltı ederken hep onun üstüne koyuyorum. Tavsiyem çok pahalı bir şey alma ben 2. El almıştım mesela her bebek sevmeyebilir boşuna para vermiş olursun.
Hayır giydirmiyorum ama iyice ısınana kadar yaklaşık 20 dk ince örtüsü ile tutuyorum. Benimki banyodan sonra emiyor zaten o sıra sadece.
Benim kızın saçları çok geç kuruyor bebeklerin kafasını nasıl kurutuyoruz biliyor musunuz?
Benim bebişin pazartesi kontrolü vardı gayet iyi dedi doktor ama tek tük öksürük oluyor niyeyse. O öksürüğü duyduğum an gözlerim kararıyor.Sinirlerim bozuluyor. Bizde kusma olmadı ama hastanede doktor keşke kusabilseydi dedi. Çünkü tüm balgam kızımı tıkamıştı acil müdahale etmek zorunda kaldılar. Burnundan ince bir hortum salladılar boğazına o şekilde aspire ettiler devamlı. Bebeğimi o şekilde görmek çok zordu hasta olan tüm bebekler bir an önce iyileşsin Allah beterinden esirgesin inşallah.Bugün sanki hırıltısı var gibi. Birazdan burnunu temizleyeceğim inşallah burnundan geliyordur.
zannetmiyorum canım, benimki keyfine göre emzik alan bir bebek. 20.30dan beri derin uykuya geçemedi. Pışpış sesi açmıştım en son emziksiz, bittiği anda yine uyandı. Şu an güya uyudu ama hala derin uykuda değil farkındayım.Emzik vermediğim için mi zor uyuyor yada durmuyor acabaemzik vermeyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?