2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Emzik vermediğim için mi zor uyuyor yada durmuyor acaba emzik vermeyen var mı?
Benim kız da sadece istediğinde emziği alıyor. Genelde gece uykusuna dalması için veriyorum zaten o da keyfine bağlı işte
Peki memede söyleniyor mu sinirle çok komik bu ruh ikizleri.
Ben uyku penceresi dedikleri aralığı geçirmemeye çalışıyorum. Eğer uyanıklık süresi üç saati geçerse zaten uykuya dalamıyor. Sinirleniyor sinirlendikçe hiç uyuyamıyor

Verem aşısı yakıyormuş dimi ? Koluna çok dikkat ediyorum ama kesinlikle canı yanıyor belli yavrum ya asla bırakınca uyumuyor hep kucakta hala memeyi bile hırsla emiyor

İnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamam keşke bize yapsalar sütümüzden geçse onlara
Aminn canım Bugün bunu o kadar çok istedim ki buna kesinlikle bi çare bulmaları lazım ya böyle olmaz çocuğum perişan oldu 3 aşı birden nedir

Ah bu ara memeye de söyleniyor bana da söyleniyor, şu an böyleyse 4.ay atağında ne yapacağım merak ediyorum ıyku penceresine dikkat ediyorum, etmeye çalışıyorum. Ama bu aralar hep sinirliyiz uykudan bağımsız hanımefendinin keyfi olursa gülücükler saçıyor bize kriz anlarında en kötü 2 saatte bi 15 dk falan uyuyunca, oh diyorum uyudu dinlendi inşalalh geçici bir süreçtir

Bir sıkıntısı olabilir mi o kadar huzursuz olmasının? O içli ağlamaya hiç dayanamıyorum ya bugün aşıdan sonra işte hep öyle ağladı canım nasıl yandı anlatamam

Bence burundan geliyordur o bizde de hep oluyordu ciğerden geliyor sanıyordum ama burundan dedi hep doktor İnşallah kilo alımı iyidir, yarın da çok iyi haberler alırsın. Kilo konusu benimde içime dert oldu haftaya aşıya gidince orada baktırıcam bende
O kadar oluyor canım bizde de burnu tıkalıysa öksürük oluyor. Bugün hiç duymadım ama günde 2 3 kez filan öksürebiliyor. Ya işte biz kusmakla kurtardık galiba ama nasıl bir kusma bildiğin balgam oluyordu her yerimiz Allah şifasız hastalık vermesin, beterinden korusun inşallah hepsini Burundan geliyordur korkma bizimde öyle oluyordu

Bir sıkıntısı olabilir mi o kadar huzursuz olmasının? O içli ağlamaya hiç dayanamıyorum ya bugün aşıdan sonra işte hep öyle ağladı canım nasıl yandı anlatamam
Ne olabilir acaba? Yani uzun uzun uyumuyor 15 dk anca. Aslında kucağımda uyuduğunda bir sıkıntı yok saatlerce yatar öyle. Ama yatağına alıştırmadım bir türlü. Bu ara birde kucakta gezmek istiyor etrafa bakacak keşif yapacak ama saatlerce olunca yoruluyorum benim de halim kalmıyor artık

Benimki de bugün ilk defa slingte uyumadı. Dışarda olduğum sürece hep etrafı izledi. Büyüyorlar, keşfediyorlar

Bir arkadaşımın bebeğide böyle çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı meğer çocuğun ağrısı oluyormuş ondanmış tüm sıkıntısı

Çok doluyum evde uyanık olduğu zamanın %80ini kucağımda geçiren bir bebek varken ve hazır uyumuşken biraz kendime vakit ayırayım demiştim. Uzun bir banyo yaparım falan diyordum. Hem yarına Dr randevum var. Ama ne mümkün. Sesli ortamda uyuyabilmesine rağmen moro refleksi yüzünden kolay uyanabiliyor. Ve buna eşim hala alışamadı. İnadına yapar gibi bir anda yüksek sesle bana seslenmeler, hiç çekinmeden yüksek sesle hapşırmalar derken uyandı ve saat 7den beri uykusunu alamadı diye muhtemelen çok huzursuz. Yahu bu kadar mı zordur sessiz olmak ani, yüksek sesler çıkarmamak.. Anlamıyorum ki.. Bide laf söyleyince kendini savunması var ki

Ağrı kesici ateş düşürücü şurubu iğne vurulmaya gitmeden vermek daha iyi oluyormuş öyle mi yapsam

Öyle Anlarda modunu bozma gir banyoya tatlım toksa altı temizse bırak babasına baksın bakalım nasıl bakılıyor bebeğe

Bir arkadaşımın bebeğide böyle çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı meğer çocuğun ağrısı oluyormuş ondanmış tüm sıkıntısı
Ay canım öyle birşeyse vicdan azabı çekerim resmen. Çocuk doktoruna randevu aldık. Özel hastane yok ki istediğimiz zaman götürelim bi çocuğu gösterelim randevu ta kaç gün sonraya veriyorlar. 9 unda randevumuz var doktora söyleyeceğim artık kolikten de şüphelendim çünkü

Ay ben hele ağlama krizine gircem şu an psikoloğa gitmek istiyorum dayanma gücüm bitti ya. Çocuk uyumuyor ben ne yapcam böyle yarın yine aynı şeyler psikolojim bozuldu. Oturup kendimle bırak eşimi kendimle baş başa kalamıyorum artık sürekli uyanıyor sürekli 7 den beri uyutmaya çalışıyorum bende yok çıldırcam az kaldı

Kızlar hayatımda hiç mastit yaşamadım zaten öyle aman aman bir sütüm yok bugün geceden beri oğlum aktif bir şekilde emiyor huzursuz sorum şu ki akşam 11 gibi mememin altında bir yanma hissettim sonra koltuk altıma vurdu o ağrılı yanma acayip yanıyor gibi bir ağrı ama göğsüm öyle sert değil bu mastit mi oluyor canım çok yanıyor valla yürürken bile ağrı oluyor ne değişik emziriyorum ama hiç rahatlama yaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…