Benim kız da sadece istediğinde emziği alıyor. Genelde gece uykusuna dalması için veriyorum zaten o da keyfine bağlı işteEmzik vermediğim için mi zor uyuyor yada durmuyor acabaemzik vermeyen var mı?
Peki memede söyleniyor mu sinirlezannetmiyorum canım, benimki keyfine göre emzik alan bir bebek. 20.30dan beri derin uykuya geçemedi. Pışpış sesi açmıştım en son emziksiz, bittiği anda yine uyandı. Şu an güya uyudu ama hala derin uykuda değil farkındayım.
Bu ara benimki özellikle uykusu gelince çok huysuzlaşıyor; emerken kavga ediyor, gözleri kapanınca sinirleniyor falan. Sanırım dönemsel huysuzluklar. Yani en azından öyle olmasını umut ediyorumbir de dolunay galan var diyorlardı, belki o etkiliyordur. Geçici olduğuna inanmak için her türlü bahanem hazır
Keşkeİnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamamkeşke bize yapsalar sütümüzden geçse onlara
Geçmiş olsunHastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorum
Verem aşısı yakıyormuş dimi ? Koluna çok dikkat ediyorum ama kesinlikle canı yanıyor belli yavrum ya asla bırakınca uyumuyorAynen aynen ince telli neysekiönleri giderek açılıyor yanlardan da muhtar emmi gibi olcak yakında
Ah kuzum benim. Çok yakar dedi doktoru yaparken. İlk gün zor geçiyor canım ya benimkide uykusunda bile canı acıyor gibi ağlıyordu.
Aminn canımİnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamamkeşke bize yapsalar sütümüzden geçse onlara
Ah bu ara memeye de söyleniyor bana da söyleniyor, şu an böyleyse 4.ay atağında ne yapacağım merak ediyorumBenim kız da sadece istediğinde emziği alıyor. Genelde gece uykusuna dalması için veriyorum zaten o da keyfine bağlı işte
Peki memede söyleniyor mu sinirleçok komik bu ruh ikizleri.
Ben uyku penceresi dedikleri aralığı geçirmemeye çalışıyorum. Eğer uyanıklık süresi üç saati geçerse zaten uykuya dalamıyor. Sinirleniyor sinirlendikçe hiç uyuyamıyor
Bir sıkıntısı olabilir mi o kadar huzursuz olmasının? O içli ağlamaya hiç dayanamıyorum ya bugün aşıdan sonra işte hep öyle ağladı canım nasıl yandı anlatamamBenim bebeğim normalde de hep böyle zaten huzursuz uyumaz yatırınca uyanır aşı olduğu gün düşünemiyorum 2 hafta sonra bizim aşımız daha üzüldüm şimdidenbirde bu ara içli içli ağlamayı öğrenmiş öyle yapınca içim gidiyor benimde
Benimki emzik almıyor ya ilk zamanlar bi alıyordu şimdi hiç tutmuyo midesi bulanıyoEmzik vermediğim için mi zor uyuyor yada durmuyor acabaemzik vermeyen var mı?
Oh, gözün aydın.
Ben hiç bilemiyorum ki, arada burnu hırlıyor gibi ama günde bir iki kez açıyorum en fazla, pek gerek olmuyo gibi. Bugün kusmadı da. Ama hiç bilemiyorum. Pırttan nem kapar oldum resmen. İyidir inşallah. Yarın kontrol var, çok karışık duygular içindeyim.
O kadar oluyor canım bizde de burnu tıkalıysa öksürük oluyor. Bugün hiç duymadım ama günde 2 3 kez filan öksürebiliyor. Ya işte biz kusmakla kurtardık galiba ama nasıl bir kusma bildiğin balgam oluyordu her yerimizBenim bebişin pazartesi kontrolü vardı gayet iyi dedi doktor ama tek tük öksürük oluyor niyeyse. O öksürüğü duyduğum an gözlerim kararıyor.Sinirlerim bozuluyor. Bizde kusma olmadı ama hastanede doktor keşke kusabilseydi dedi. Çünkü tüm balgam kızımı tıkamıştı acil müdahale etmek zorunda kaldılar. Burnundan ince bir hortum salladılar boğazına o şekilde aspire ettiler devamlı. Bebeğimi o şekilde görmek çok zordu hasta olan tüm bebekler bir an önce iyileşsin Allah beterinden esirgesin inşallah.Bugün sanki hırıltısı var gibi. Birazdan burnunu temizleyeceğim inşallah burnundan geliyordur.
Ne olabilir acaba? Yani uzun uzun uyumuyor 15 dk anca. Aslında kucağımda uyuduğunda bir sıkıntı yok saatlerce yatar öyle. Ama yatağına alıştırmadım bir türlü. Bu ara birde kucakta gezmek istiyor etrafa bakacak keşif yapacakBir sıkıntısı olabilir mi o kadar huzursuz olmasının? O içli ağlamaya hiç dayanamıyorum ya bugün aşıdan sonra işte hep öyle ağladı canım nasıl yandı anlatamam
Benimki de bugün ilk defa slingte uyumadı. Dışarda olduğum sürece hep etrafı izledi. Büyüyorlar, keşfediyorlarNe olabilir acaba? Yani uzun uzun uyumuyor 15 dk anca. Aslında kucağımda uyuduğunda bir sıkıntı yok saatlerce yatar öyle. Ama yatağına alıştırmadım bir türlü. Bu ara birde kucakta gezmek istiyor etrafa bakacak keşif yapacakama saatlerce olunca yoruluyorum benim de halim kalmıyor artık
Bir arkadaşımın bebeğide böyle çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı meğer çocuğun ağrısı oluyormuş ondanmış tüm sıkıntısıNe olabilir acaba? Yani uzun uzun uyumuyor 15 dk anca. Aslında kucağımda uyuduğunda bir sıkıntı yok saatlerce yatar öyle. Ama yatağına alıştırmadım bir türlü. Bu ara birde kucakta gezmek istiyor etrafa bakacak keşif yapacakama saatlerce olunca yoruluyorum benim de halim kalmıyor artık
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlar minikHastaneye yatırdılar ciğerlerine inmiş bronşit dedı ler hava verıyorum
Ağrı kesici ateş düşürücü şurubu iğne vurulmaya gitmeden vermek daha iyi oluyormuş öyle mi yapsamAynen aynen ince telli neysekiönleri giderek açılıyor yanlardan da muhtar emmi gibi olcak yakında
Ah kuzum benim. Çok yakar dedi doktoru yaparken. İlk gün zor geçiyor canım ya benimkide uykusunda bile canı acıyor gibi ağlıyordu.
Şu yoruma gözlerim dolduİnşallah hemencecik düzelir bu durum aşı hızursuzluğu zor oluyor üstüne birde ateş kıyamamkeşke bize yapsalar sütümüzden geçse onlara
Öyle Anlarda modunu bozma gir banyoya tatlım toksa altı temizse bırak babasına baksın bakalım nasıl bakılıyor bebeğeÇok doluyumevde uyanık olduğu zamanın %80ini kucağımda geçiren bir bebek varken ve hazır uyumuşken biraz kendime vakit ayırayım demiştim. Uzun bir banyo yaparım falan diyordum. Hem yarına Dr randevum var. Ama ne mümkün. Sesli ortamda uyuyabilmesine rağmen moro refleksi yüzünden kolay uyanabiliyor. Ve buna eşim hala alışamadı. İnadına yapar gibi bir anda yüksek sesle bana seslenmeler, hiç çekinmeden yüksek sesle hapşırmalar derken uyandı ve saat 7den beri uykusunu alamadı diye muhtemelen çok huzursuz. Yahu bu kadar mı zordur sessiz olmak ani, yüksek sesler çıkarmamak.. Anlamıyorum ki.. Bide laf söyleyince kendini savunması var ki
Ay canım öyle birşeyse vicdan azabı çekerim resmen. Çocuk doktoruna randevu aldık. Özel hastane yok ki istediğimiz zaman götürelim bi çocuğu gösterelim randevu ta kaç gün sonraya veriyorlar. 9 unda randevumuz var doktora söyleyeceğim artık kolikten de şüphelendim çünküBir arkadaşımın bebeğide böyle çok huzursuzdu uyumuyordu ağlıyordu hep idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı meğer çocuğun ağrısı oluyormuş ondanmış tüm sıkıntısı
Ay ben hele ağlama krizine gircem şu an psikoloğa gitmek istiyorum dayanma gücüm bitti ya. Çocuk uyumuyor ben ne yapcam böyle yarın yine aynı şeyler psikolojim bozuldu. Oturup kendimle bırak eşimi kendimle baş başa kalamıyorum artıkÇok doluyumevde uyanık olduğu zamanın %80ini kucağımda geçiren bir bebek varken ve hazır uyumuşken biraz kendime vakit ayırayım demiştim. Uzun bir banyo yaparım falan diyordum. Hem yarına Dr randevum var. Ama ne mümkün. Sesli ortamda uyuyabilmesine rağmen moro refleksi yüzünden kolay uyanabiliyor. Ve buna eşim hala alışamadı. İnadına yapar gibi bir anda yüksek sesle bana seslenmeler, hiç çekinmeden yüksek sesle hapşırmalar derken uyandı ve saat 7den beri uykusunu alamadı diye muhtemelen çok huzursuz. Yahu bu kadar mı zordur sessiz olmak ani, yüksek sesler çıkarmamak.. Anlamıyorum ki.. Bide laf söyleyince kendini savunması var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?