2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Daha yeni yeni uyudu sayılır. Bende sızmışım ninni dinlerken

Hava aldıkca burnu boğazı acıldıkca emdi çok şükür ememeseydı serum takacaklar Dı öksürük ve göğüs cekilmesi olan asla beklemesin çok çok dıkkat edın gerçekten cok zor ya benim yuzumden hasta oldu

Ben ist da bi devlet hastanesini aramıştım 40 gün yeni doğana randevusuz bakılıyomuş bi ara sende istersen belki oralarda aynıdır 40 günü geçmemiş gibi görünüyorsunuz

Çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlıcaktır
Kendini suçlama lütfen önüne geçilmiyor benim bebekler de 10 gün evde antibiyotik kullandı o 10 günlük zaman bana 10 sene gibi geldi hala daha tam olarak düzelmediler tetikte bekliyorum zehir oluyor zamanlarım ama napım onlar iyi olsunda

Kızlar instagram dan video atıyorsunuz ya onun için uygulamayı mı indirmek gerekiyor bir video izledim sizinlede paylaşmak istedim

Canım bazi bebekler uykuyu aramaz az uyurmus gebelikte senin uykun nasıldı az mı uyudun ..Muhabbetine soruyorum zaten yapicak birşey yok şu saatte ..
Birde kafanı takma bu günler gecicek her anın için çok Sevab yazılıyor ..
Modun yukselmesini istiyorsan forumda her gün en fazla açılan konu ne biliyor musun hamilelik ve gebelik üzerine tub bebek tedavisi onları aç oku..
Şükür acina sikintida Galib gelicek...
Öyle şanslıyiz ki
Belki yeterkinhic uyumasin ağlasın ama bir bebeğim yavrum olsun diyen şuan nice kalb var

Allah'tan güç ve kuvvet istiyorum Sihirli bir değnek gibi öyle ise yarıyor ki bazı anlar...

Kendime/mize şasiriyorum ..Yavrularımız la nasıl bu kadar hemhaliz ..aşk ile şevk ile bagimliyiz ne şanslıyız anneyiz..Öyle böyle büyüyüp serpilen masum yanaciklar dudaklar gözler var bize ve özellikle anneye düşkün..
Mis kokulu gazli boncuk gözlü ama uyumayan ağlak emmeyen ama gülüşü herşeye bedel değişik bir insan yavrusu ya evlatlarimiz hayırlı olsun hepimizin sevgili anneler güçlü kadınlarsiniz maşallah

Hanımlar 40 iniz çıkınca kadın doğumcuya gittiniz mi? Ben gidemedim daha sonra gideceğim de. Fark eder mi zamanı acaba? Bir de benim ilk çocuğum o yüzden bilemiyorum. 30 lu günlerde kanamam renksiz akıntıya döndü. Bitti dedim sonra 38 gün adet görmeye başladım 10 günü geçti akıntı halinde kırmızı olarak biraz geliyor. Normal mi acaba? Sizler de durum nedir?

Aaa bugün bende kat attırdım kızlar bir değişiklik olsun diye uçlarından gitti iyi oldu
Bende bugün saçımı kestirmeye gittim gerizekalının yanlış kesmesi sonucu saçım mahvoldu. İstediğimden kısa kesti ve düz kesim olmasına rağmen saç asla eşit değildi.baska kuaföre tekrar gidip tekrar kestirdim daha doğrusu düzelttirdim. Bu kadar kısa kaldı saçım çok kötü duruyor ama şu an onu kafaya takamıyorum bebemden.

Eklentiler

• CAC198B8-4951-4B97-A6EF-8BEA4232FD15.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 91
  • 1CA43826-6966-41DF-8CA3-508C748FB263.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 92
Kızlar ya şansızlığıma yanıyorum yeminle evimin yakın yerlerinde hiç böyle park yok. Bebeğimi giydirir çıkarırdım parka o arabada dururken bende bi bankta oturur etrafı izler kahve vs içerdim ama hiç öyle bir yer yok yarın cıkıcam ama market gezip geri gelicem. Bim, A101, şok bi yerde. Oraları turlar geliriz artık napalım

Yanlış kesim olmuş fazla kesilmiş dedin ama iyi olmuş canım değişiklik iyi gelmiştir bebekle kısa saçta çok rahat oluyor bende belime kadar emekle uzattığım saçlarımı kestiricem hem bakması zor oluyor bebeyle kurutamıyorum bile hemde maalesef artık oluk oluk dökülmeye başlar

Çok şükür ben dökülme yaşamıyorum. Kestir sende gökü bizde değil mi uzar gider

Verem aşısı yakıyormuş dimi ? Koluna çok dikkat ediyorum ama kesinlikle canı yanıyor belli yavrum ya asla bırakınca uyumuyor hep kucakta hala memeyi bile hırsla emiyor
Veremi bugun olacak daha. Bacaktan yapıılan karma aşı ve zatürre aşısı yakıyormuş. Kıyamam ya
Ağrı kesici ateş düşürücü şurubu iğne vurulmaya gitmeden vermek daha iyi oluyormuş öyle mi yapsam
Benim doktorum öyle tercih etmedi. Hatta gerekmedikçe vermeyin dedi ancak Peranın ateşi olduğu için vermek durumunda kaldım

Çok yakışmış bence güle güle kullan

Bende ilk yavruda hep dr söylemlerini uyguladım ama sonra baktim ilerleyen süreçte deneme yanılma tecrübe derken bir doktor gibi olmuşuz..
Ahh insan neler yaşıyor calpol çok masum kalıyor veriyorsun artik

O da olabilir gittğinde doktora bi sor bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…