Aynen öyle sağlıkla büyüsünler de kime benzerse benzesinlerHepsi her haliyle her şekilde çook güzel
Çok erken deldirince ben açıkçası kulağından çıkarır yutar diye korktum. Benim kızım sağolsun tam dört tane bileklik kopardı kuyumcu bile şaşırdıAy ben küpesini aldım ama ben ya da eşim deldirmeye kıyamayızo yüzden annem deldirecek, benimkini de 6 aylıkken deldirmiş zamanında
Ay maşallahYok dökülmedi ama daha az dikkat çekiyorbu büyük bir buçuk iki aylıktı burada
Yılbaşı kıyafetli olanda Umay kuş ablasının küçüklük kıyafetini giydi
Tam olarak benim bebeğimi anlatmışsınızBenimkinin daha normal sakin halini göremedik. Zeka kartları almıştım güya birinci ayından sonra gösterecektimçocuk hep sancılı hep ağlak hep kucakta. Dün abartısız söylüyorum gündüz 5ten gece 12 ye kadar viyak viyak bağırdı kucağımdan inmedi. Mamayı da tamamen bıraktım yine de gazında kabızlığında gram azalma olmadı. Maşallah 3 aydan itibaren halılara ilgi gösterirler. Hatta yüzüstü koymak lazım arada bir de.
Haha hiç kızmıyorum gerçekten öyle yakışıklı diyincede gülüyordum şimdi baya baya süslü bir kız olduAy maşallahgerçekten kıza benzetmekte zormuş kızma bana bu arada benim büyük kızımda erkeğe benziyodu ve tek kaşda benden
Ayyy bal ağızlı oğlan maşallah ona bencede yetmişBenim oğlumda benim kendi aileme benziyor diye kv zoruna gidiyor resmen sürekli bi benzetme halinde en son bişey bulamadı kendine benziyor bu çocuk kimseyle alakası yok diyor kendine benzemek nedir Allah aşkınaniye yani benim aileme benzeyince ne değişecek veya size benzese oğlum babasının kopyası ailem hep der aynı babası diye bazı insanlar ilginç bu benzetme olayı zaten ayrı bir olay ya anasına benzeyecek ya danasına valla herkesten tüm hıncımı büyük oğlum alıyor kv öyle diyince yooo kardeşim dayıma benziyor diyor bende babama aslan oğlum herkese yetiyor
Nedir bu gelin düşmanlığı yahu sende inatla bana benziyor deAyyy bal ağızlı oğlan maşallah ona bencede yetmişbenim kızımda bana benziyo ikiside diyo aksini söylemek mümkün değil dün farkettiler sessizce konuşuyolar benzetme konusunu kıskanmasın diye
Benim kv yüzsüzlüğü sinirimi bozuyor bana kötü olmamak için yanımda kimseye benzetmedi biliyomusun ama doğduğunda aynı ben aynı ben diye sevinmiş resmen, bana gelince sanada söyleyenler gibi kendiine benziyo çok değğişir daha kendi gibi olsun diyo benimki sırf kötü olmamak için sen doğumdan çıkan bebege aynı ben demişsin zaten neyin şeyini yapıyosun saçmasağğlıklı uzun ömürlü olsunlar
Benim çocuklarda 3 ten 8 kadar uyuyor ikisinide emziriyorum sonra uyusam uyuyamıyorum büyüük kızımda uyuypr hatta saat kaç olmuş uyusam daha dinç olucaktım 1 haftadır böyle yapıyorum eziyet oluyor akşama doğru hırıltıları vardı dert oldu hava makinası bozuldu arkadaşımınkini çıkardım içim rahat etmedi hava veriyorum çay demledim kendimeKızlar maşallah diyim kendi kendime nazar etme huyum vardır ama oğlum bir dönem uyumuyordu sizede bahsetmiştim şimdi çok şükür atlattık bu durumu gece özellikle emmek dışında kalkmıyor ama 3 saatte bir beslenmek için kalkıyor ben ilk kalkmayı yaptıktan sonra asla uyuyamıyorum sabaha kadar uyanık kalıyorum bebekte uyuyor sonra ben gündüz bebekle uyuyorum bu sefer büyük oğlumun ihtiyaçları oluyor ben sersem gibi oluyorum ev işleri aksıyor ben geve uyuma işine çözüm bulmam lazım sanki rahat batıyor beben uyudu gidip uyusana artık tek çocuğun yok senin desem de kendi kendime yok uyuyamıyorum rahatlatıcı bitki çayı vs mi içsem geceleri valla süte geçmeyeceğini bilsem uyku ilacı alırım siz gece nasıl uykuya geçiş yapıyorsunuz tekrar bende bir anormallik varayrıca 50 saat de uyusam uykum hep var
Ay aman nazar değmesin. Ben de uyanınca uyuyamıyorum. Sebebi telefonlar bence, telefonu elime almazsam uykum çok açılmıyor bu seferde bebek kucağımda uyuyacağım diye korkuyorumKızlar maşallah diyim kendi kendime nazar etme huyum vardır ama oğlum bir dönem uyumuyordu sizede bahsetmiştim şimdi çok şükür atlattık bu durumu gece özellikle emmek dışında kalkmıyor ama 3 saatte bir beslenmek için kalkıyor ben ilk kalkmayı yaptıktan sonra asla uyuyamıyorum sabaha kadar uyanık kalıyorum bebekte uyuyor sonra ben gündüz bebekle uyuyorum bu sefer büyük oğlumun ihtiyaçları oluyor ben sersem gibi oluyorum ev işleri aksıyor ben geve uyuma işine çözüm bulmam lazım sanki rahat batıyor beben uyudu gidip uyusana artık tek çocuğun yok senin desem de kendi kendime yok uyuyamıyorum rahatlatıcı bitki çayı vs mi içsem geceleri valla süte geçmeyeceğini bilsem uyku ilacı alırım siz gece nasıl uykuya geçiş yapıyorsunuz tekrar bende bir anormallik varayrıca 50 saat de uyusam uykum hep var
Kesinlikle telefonlar katılıyorumAy aman nazar değmesin. Ben de uyanınca uyuyamıyorum. Sebebi telefonlar bence, telefonu elime almazsam uykum çok açılmıyor bu seferde bebek kucağımda uyuyacağım diye korkuyorum
Biz 3 yaşını bekliyoruz, kendi şimdi istiyor mesela minnie mouselu küpe alın bana diyorKızımın kulaklarını deldirmesem ilerde bana kızar mı? Çocuğun rızası olmadan böyle bir şeye hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kendi istesin kendi karar versin istiyorum.
Dini konudan bağımsız ki burda asla bu tartışmaya girmem. Sünnet için de aynı şeyi düşünüyordum o yüzden kızım olduğu için ayrıca bi seviyorum
Kızımın kulaklarını deldirmesem ilerde bana kızar mı? Çocuğun rızası olmadan böyle bir şeye hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kendi istesin kendi karar versin istiyorum.
Dini konudan bağımsız ki burda asla bu tartışmaya girmem. Sünnet için de aynı şeyi düşünüyordum o yüzden kızım olduğu için ayrıca bi seviyorum
Heves ediyorlar tabi işte ben de o zamanı beklemek istiyorum. Kendi gitsin karar versin elini tutayım deldirelimBiz 3 yaşını bekliyoruz, kendi şimdi istiyor mesela minnie mouselu küpe alın bana diyorbiz kendi isteğinden çok güvenlik amaçlı acaba yutar mı diye korktuk ya da çeker mi kulağını filan diye. Çünkü gerçekten her şeyi yapabiliyorlar
Benim oğlum olsa hiç ettirmemÇok zor bir karar, evet. Ama küpe sünnet kadar zor değil tabii, beğenmezse kullanmaz en kötü, ay kulağımda delik var diye üzüleceğini sanmam ileride
Ben de ilkinde çok düşündükten sonra ani bir kararla ilk altmış gün dolmadan lokal anesteziyle sünnet ettirmiştim ama bu minnoş yeterince hastane gördü diye sünnet ettirmemeye karar verdik. Daha doğrusu eşim biraz büyüyünce ettireceğimizi düşünüyor ama ben zaten teoride dediğin gibi bir ikilemdeydim, üstüne bir de gözü açılmış, eli kolu durmayan bir bebeği veya daha kötüsü 6-7 yaşında bir çocuğu sünnet ettirecek metanete sahip değilim. Bu iş bana kalırsa artık 18 yaşına gelince türk gelin alan alman arkadaşı hansla falan birlikte toplu sünnet yapar kendisi çok isterse
Benim oğlum olsa hiç ettirmemsadece toplum baskısı yaşar diye korkarım. Oğlan çocukları kendi aralarında bu muhabbeti yapıyorlar çünkü. Dışlansın istemem çünkü toplum henüz buna hazır değil ama yurt dışında yaşıyor olsaydık kararım çok daha net olurdu.
Kullan canım mutlaka bi tahlilde ver benceKullanmıyorum canım hadi ya iyi gelir mi deniyeyim
Gün içinde çok fazla uyuyorum şu sıralar hep uykum var sanırım eşim izinli büyük oğlumuza bakıyor diye ama işe başlayınca bu akıttığım rahatlık bana yol su elektrik olarak geri dönecek biliyorum bugün uyumayayım eşim işe dönecek az kaldı diyorum ama gözlerim bayılıyor valla anneliğin bence en zor yanı düzensiz uykuBenim çocuklarda 3 ten 8 kadar uyuyor ikisinide emziriyorum sonra uyusam uyuyamıyorum büyüük kızımda uyuypr hatta saat kaç olmuş uyusam daha dinç olucaktım 1 haftadır böyle yapıyorum eziyet oluyor akşama doğru hırıltıları vardı dert oldu hava makinası bozuldu arkadaşımınkini çıkardım içim rahat etmedi hava veriyorum çay demledim kendimebende uyku diye ölüyorum dün kötüydüm nasıl bayıldıysambilmiyorum diz kapağım kitlenmiş uyandım ağrısı var
Ben bebeklerde küpeye bayılıyorum ama kızım olsa deldirmezdim çünkü kendim küpe seven biri değilim annem deldirmiş dini konudan ötürü açmak durumunda kalıyorum bazen hevesleniyorum takmak istiyorum ama hemen kulağım şişiyor kız kardeşimin delinmemiş oda hiç istememiş hala. Kaç yaşına geldi istemiyor belki senin kızında istemeyecek ona bırakmak daha doğru gerçekten şahsen bende istemezdim zaten takamıyorımKızımın kulaklarını deldirmesem ilerde bana kızar mı? Çocuğun rızası olmadan böyle bir şeye hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kendi istesin kendi karar versin istiyorum.
Ayy evet çok güzel özetledin tek suçlu telefon bide benim çok uykum olduğunda sanki halüsinasyon görüyor gibi oluyorum bebek sanki kucağımda hissediyorum ani bir sıçramayla kalkıyorum bakıyorum beşikte uyuyor yavrumAy aman nazar değmesin. Ben de uyanınca uyuyamıyorum. Sebebi telefonlar bence, telefonu elime almazsam uykum çok açılmıyor bu seferde bebek kucağımda uyuyacağım diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?