Bence anlaşılıyor çünkü oğlum esmer kızım kumral ve herkez birbirlerine benziyor desede farklılar oğlumu bana kızımı eşime benzettiler dün bu muhabbetinde olucağını biliyodum sürekli bakıp söylediler ağız burun çene aynı sen diye sevindim ya kp benzetselerdi o kendine benzetsedeHaha gerçekten şimdi daha cinsiyetleri belli olmuyor amapembe giydiriyoruz diye kız olduğu anlaşılıyor benim kızım 8 aylıktı yazın bisikletle gezdiriyordum yakışıklıya yol verelim demişti yaşlı bir amca
Islak havlu koymayı dene kuzumKızlar hava nemlendiricisi burun tıkanıklığı içim gerçekten faydalı mı? Çocuğu akşam yatıyorum bir şey yok ama sabaha karşı ise içindeki pislik kuruyup çocuğu tıkıyor gibi. Nem oranı peteğe su da koysam 46-52 arası anca oluyor
Ay ben de istiyorum ancak karar veremiyorum çok pahalılaştı. Alırsam dyson alırım çünkü 2 süpürgelerini kullandım daha da elime başka süpürge alamadım.50 iyi değil mi aslında? Biz elliye kullanmıyoruz bir şey. Hasta olmazsa burnu tıkanmıyor. Ama ben psikopat gibi habire evi havalandırıyorum gece gündüz, onun da payı olabilir. Gerçi sen de eylülde açık pencerede yatan bir bireydin yanlış hatırlamıyorsam
Ben de bir şeyi merak ediyorum, hava temizleyicisi kullanan var mı hiç? Toz ve kedi köpek tüyü için çok olumlu yorumlar var ama bir de virüsleri temizlediğini iddia edenler varmış (umit fakirin ekmeği). Herhangi bir çeşidini kullanan var mı?
Keşke ben de sıcağa gelemesem. 25 derecede pamuk ince yorganla yatan benBen de sıcağa gelemiyorum hiç. Ama bizde arada pencere açınca, sıcaklığı da 21 yapınca (atlet, tulum ve penye örtüyle bazen terliyor bile anasına çekmiş oğlum)50- 55 falan oluyor. Senin de burnun kuruduğuna göre gerekiyordur belki dediğin gibi.
Ha bir de ıslak havlu (deterjan kokusu salmayacak bir havlu) konuluyor peteklerin üstüne galiba, onu denedin mi?
Çok şükürBence anlaşılıyor çünkü oğlum esmer kızım kumral ve herkez birbirlerine benziyor desede farklılar oğlumu bana kızımı eşime benzettiler dün bu muhabbetinde olucağını biliyodum sürekli bakıp söylediler ağız burun çene aynı sen diye sevindim ya kp benzetselerdi o kendine benzetsedekorkulu rüyamdı resmen
Ben senden beterim temmuz sıcağında polar battaniye ile örtünmüşlüğüm var gecede değil bu arada gündüzIslak havlu koymayı dene kuzum
Ay ben de istiyorum ancak karar veremiyorum çok pahalılaştı. Alırsam dyson alırım çünkü 2 süpürgelerini kullandım daha da elime başka süpürge alamadım.
Keşke ben de sıcağa gelemesem. 25 derecede pamuk ince yorganla yatan ben
Havlu değil de kapla su koyuyorum. En olmadı onu da bir deneyeyimBen de sıcağa gelemiyorum hiç. Ama bizde arada pencere açınca, sıcaklığı da 21 yapınca (atlet, tulum ve penye örtüyle bazen terliyor bile anasına çekmiş oğlum)50- 55 falan oluyor. Senin de burnun kuruduğuna göre gerekiyordur belki dediğin gibi.
Ha bir de ıslak havlu (deterjan kokusu salmayacak bir havlu) konuluyor peteklerin üstüne galiba, onu denedin mi?
Bencede kullanma yani ben gerekmedikçe vermeyen kısımdayım. Benim kızımda ateş olmamıştı mesela huzursuzluk oluyordu ama onun içinde vermiyordum biraz vücudu savaşsın ve dirençli hale gelsin diyeVallahi onu bilmiyorum. Her yer ayrı bir şey söylüyor zaten anlamış değilim.
Benim kız tek kaştı valla pembe giydirmezsem anlamıyorlardı bebekkenBence anlaşılıyor çünkü oğlum esmer kızım kumral ve herkez birbirlerine benziyor desede farklılar oğlumu bana kızımı eşime benzettiler dün bu muhabbetinde olucağını biliyodum sürekli bakıp söylediler ağız burun çene aynı sen diye sevindim ya kp benzetselerdi o kendine benzetsedekorkulu rüyamdı resmen
Bende anneme sordum alsak mı acaba diye annem bu aksiliğinden huysuzluğundan durmaz onda dedi. Çok kararsızım. Kaç paraya joienin ana kucağını aldım kendi sallanan müzik çalan onda bile asla durmuyor en fazla 5 dk o da karşısında sen oynarsan. Çok kararsızım bilemedim.Kızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Ya benim beş yaşındaki oğlumu hala kız sanan varHaha gerçekten şimdi daha cinsiyetleri belli olmuyor amapembe giydiriyoruz diye kız olduğu anlaşılıyor benim kızım 8 aylıktı yazın bisikletle gezdiriyordum yakışıklıya yol verelim demişti yaşlı bir amca
Yaa, ben de hemşireme ulaşamadım, ne yapsam diyordum. Olmadı biraz daha bekleyeyim, dönmezse diğer hemşireyi arayayım.Kalktık geldik Asm deyiz. Aşı gelmemiş. Nasıl iştir arkadaş bu yaaramayı unuttum diyo bide ebemiz
Kvdem de senin gibi olduğu için isilik oldu çocukCanım sen hangi ülkenin efradısın
Mutfak açık yatak odası açık
Geçen bebeğin ayakları da hep açık diyen sen degilmiydin yada başkası şimdi yanlış olmasın
Ben kayınvaliden olsam demek beni yerden yere vururdun
Asla göz yummazdim senenin bu ayında
Canım sen köydeydim sanırım temiz hava zaten vardır gibi geldi ama tamamen anam babam usulü düşünceden kaynaklı da böyle düşünmüş olabilirim.Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim
Dyson, fakir, xiaomi, philips önde. Hem fiyat, hem boyutlar değişken. Birde çok mu gerekli? Karar veremedim
Bence şansını dene. En olmadı geç karşısına otur oyalansın yine de. Bu tarz şeylerin gelişimlerine faydası varBende anneme sordum alsak mı acaba diye annem bu aksiliğinden huysuzluğundan durmaz onda dedi. Çok kararsızım. Kaç paraya joienin ana kucağını aldım kendi sallanan müzik çalan onda bile asla durmuyor en fazla 5 dk o da karşısında sen oynarsan. Çok kararsızım bilemedim.
Ay benimkine de oğlan diyorlar dışarda sadece kafa gözüktüğü içinHaha gerçekten şimdi daha cinsiyetleri belli olmuyor amapembe giydiriyoruz diye kız olduğu anlaşılıyor benim kızım 8 aylıktı yazın bisikletle gezdiriyordum yakışıklıya yol verelim demişti yaşlı bir amca
Haha bana peşine erkek olur kesin diyorlardı ama demekki o teori de yanlışYa benim beş yaşındaki oğlumu hala kız sanan varartık sayıları azaldı tabii ama geçen seneye kadar resmen üç kişiden ikisi kız sanıyordu. saçları uzun sayılmaz ama kıvırcık ve yüzünü çevreliyor, yüzüne bakan da masum melek görüp kız sanıyordu
Yaaa tutmaya başlamış maşllahKızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Haha ay aman boşver bende saç bandı almıştım ilkinde bir baktım gözüne düşmüş çığlık kıyametAy benimkine de oğlan diyorlar dışarda sadece kafa gözüktüğü içinsaçsız tokalardan sipariş ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?