2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bence anlaşılıyor çünkü oğlum esmer kızım kumral ve herkez birbirlerine benziyor desede farklılar oğlumu bana kızımı eşime benzettiler dün bu muhabbetinde olucağını biliyodum sürekli bakıp söylediler ağız burun çene aynı sen diye sevindim ya kp benzetselerdi o kendine benzetsede korkulu rüyamdı resmen

Islak havlu koymayı dene kuzum
Ay ben de istiyorum ancak karar veremiyorum çok pahalılaştı. Alırsam dyson alırım çünkü 2 süpürgelerini kullandım daha da elime başka süpürge alamadım.
Keşke ben de sıcağa gelemesem. 25 derecede pamuk ince yorganla yatan ben

Çok şükür ben de hiç benzesin istemem ama seninkinin özel bir sebebi var mıydı çok merak ettim

Kızlar fiyatlara bakmadım ama madame cocoda üç al bir öde var evine ihtiyacı olan varsa falan aklınızda bulunsun.

Ben senden beterim temmuz sıcağında polar battaniye ile örtünmüşlüğüm var gecede değil bu arada gündüz

Ya bana kv gözü değiyo gerçekten o kadını görünce bişeyler oluyor bana halasını daha fazla sevmiyorum aslında ama onun değilde kv nazarı değiyo hissediyorum, dün ölüyodum resmen kötüleştim gözümü kapattım gözümde kötü şeyler canlandı ter dök inle eşime hemn beni oku dedim kendimi okuyorum esneyemedim gözümden yaşlar geldi

Havlu değil de kapla su koyuyorum. En olmadı onu da bir deneyeyim

Vallahi onu bilmiyorum. Her yer ayrı bir şey söylüyor zaten anlamış değilim.
Bencede kullanma yani ben gerekmedikçe vermeyen kısımdayım. Benim kızımda ateş olmamıştı mesela huzursuzluk oluyordu ama onun içinde vermiyordum biraz vücudu savaşsın ve dirençli hale gelsin diye

Benim kız tek kaştı valla pembe giydirmezsem anlamıyorlardı bebekken küpe de takmıyordu hala deldirmedim de üzülmüyordum erkek sanınca haklılar çünkü

Haha aman sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesinler hiç önemli değil

Kızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Bende anneme sordum alsak mı acaba diye annem bu aksiliğinden huysuzluğundan durmaz onda dedi. Çok kararsızım. Kaç paraya joienin ana kucağını aldım kendi sallanan müzik çalan onda bile asla durmuyor en fazla 5 dk o da karşısında sen oynarsan. Çok kararsızım bilemedim.

Ya benim beş yaşındaki oğlumu hala kız sanan var artık sayıları azaldı tabii ama geçen seneye kadar resmen üç kişiden ikisi kız sanıyordu. saçları uzun sayılmaz ama kıvırcık ve yüzünü çevreliyor, yüzüne bakan da masum melek görüp kız sanıyordu

Kvdem de senin gibi olduğu için isilik oldu çocuk

Çocukken de böyleymişim, azıcık sıcak oldu mu kıyamet koparır çoraplarımı çıkarır atarmışım zaar kızım da bana çektiyse demek birkaç gündür çamaşırlarını yıkamadım daha kalın takımları kaldı bebişin, o yüzden gece uyku tulumu yerine sadece ince penye battaniyesini örtüyorum.

Evimiz güneş almadığı için kombiyi bebek varken kapatamıyorum. en düşük ayarda çalıştırıyorum. Ama ara kat olduğu için de hemen ısınıyor. Nerden bakarsan bak saçma sapan bir ev, bir türlü kurtulamadım şurdan. İnşallah yaza doğru her yönüyle içimize sinen bir ev buluruz da çıkarız.

Yakın zamanda incelediklerim oldu ama sonuçlandıramadım fırsat bulup. Bulursan bana da yazarsan sevinirim

Dyson, fakir, xiaomi, philips önde. Hem fiyat, hem boyutlar değişken. Birde çok mu gerekli? Karar veremedim
Canım sen köydeydim sanırım temiz hava zaten vardır gibi geldi ama tamamen anam babam usulü düşünceden kaynaklı da böyle düşünmüş olabilirim.

Bence şansını dene. En olmadı geç karşısına otur oyalansın yine de. Bu tarz şeylerin gelişimlerine faydası var

Ay benimkine de oğlan diyorlar dışarda sadece kafa gözüktüğü için saçsız tokalardan sipariş ettim

Haha bana peşine erkek olur kesin diyorlardı ama demekki o teori de yanlış

Kızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Yaaa tutmaya başlamış maşllah biz henüz göz takibi, agulamaya çalışma, sese duyarlılık aşamasındayız. Ayyy seninki fragman gibi oluyor bana aferin Pera kuşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…