2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım bunların sağlığa zararlı madde içermeyen ucuzları var ebebekte falan. Eğer bebişe güvenemiyorsan ondan al, en azından içinde kalmamış olur.

Ay benimkine de oğlan diyorlar dışarda sadece kafa gözüktüğü için saçsız tokalardan sipariş ettim
Pera saçlı ama yine de oğlan çocuğu gibi
Yaaa tutmaya başlamış maşllah biz henüz göz takibi, agulamaya çalışma, sese duyarlılık aşamasındayız. Ayyy seninki fragman gibi oluyor bana aferin Pera kuşa
Eveet deli gibi el ayak sallar şimdi o sonrada tutmaya başlayacak kırmızı renk oyuncak çok seviyor hep ona bakıyor

Haha ay aman boşver bende saç bandı almıştım ilkinde bir baktım gözüne düşmüş çığlık kıyamet daha da takmadım
Daha dün eşime yolladım bu fotoyu, dışarı çıkarken bandanaları deneyeyim dedim; yangın Ayşe kıyameti kopardı

İnsan özeniyor ya, saçsız tokaları hissetmez diye umuyorum

Eklentiler

• IMG_7800.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:

Dyson süpürgeden ben de çok memnunum, gözüm gibi bakıyorum zaten bir şey gelmesin başına diye

İyi bir model aklımıza yatarsa paylaşalım madem, ben çocuğun doktoruna soracaktım aslında, unuttum.

Çok şükür ben de hiç benzesin istemem ama seninkinin özel bir sebebi var mıydı çok merak ettim
Kp benzeme konusumu hamileliğim boyunca çok yazdım çünkü gerçekten çok korkuyodum buyrun sebepleri
çok hayırsız bi adam gençliğinde ne çalışmış ne etmiş çocuklarına bi yararı yok zararı var resmen zmaanında ev parasını kumar borcuna gitmiş binada evleri vardı işte satmışlar hala pislikleri bitmedi borçları davalık biri kandırmış şirketi bunun üzerine yapmış vergi borçları yüzündenn hapise bile girdi kaynım avukat tuttu etti o acukatta bunları kandırıp sömürüyo bence emekli edelim annemin üzerinden düşsün dedi kaynım borcunu ödeyip emekli etti gidip bütün parasına kredi çekmiş maaşı yok ortada parayı ne yaptı belli değil ve çok aksi sürekli benim söylediiklerim doğru üste kimseye laf söyletmiyor dün bi tanıdığı muhasebeciymiş emekli maaşı 13 bin olucakmış muhasebeciler bilir dimi bana dedi benim haberim yok tanıdığım yeminliydi ama böyle bildiler önce gelmez dedim ya benim tanıdığım her yere giriyor bilir o dedi kv ve halası kimse bilermez falan dedi nasıl onlara çıkıştı sizinle aynı evde yaşanmaz etmez görsen çok çok aksi bunu söylemek istemem ama pis huylu huylarıda benzemesin inşallah çok uzun oldu içimi döktüm yani bide bu kadar kötü şeyleri var otur pturduğun yerde biraz mahçup ol dimi ama yok böyle soruumsuz insanlara tahammül edemiyorum ben hele söz hakkı olup baba yerine konmasına hepten deliriyorum eşimle 2007 den beri sevgiliyiz babbasının böyle aksi pis huylu biri olduğunu bilmiyodum en azındann bu kadar eşime babanın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim seninle diyorum oda biliyor bunu eşime söylücek kadar nefret ediyorum o adamdan yani
benzemesin diye hamileyken kapıda görsem yüzüne bakmadım düşün ilk başta ona benzettik çok zordu benim için ama git gide bizim tarafa benziyor ela gözlü olucak gibi dayısı ela gözlü

Kel kızlarımın anneleri, çok güzel toka modelleri var. Sipariş verdim ama henüz gelmedi aldıklarım. Burdaki yorumda belli diye size de göstereyim istedim

Ayy benim büyük kızımda da küpe yok kıyamadıım şimdi nasıl olucak bilmiyorum 4 yaşında peraya erken den deldiricem ama yılbaşından farklılar ya baya

Eklentiler

• 25d14c67-1931-4c61-8754-71ed0e6c939f.webp
    58 KB · Görüntüleme: 82
Ah o zaman gerçekten çok şükür çok haklı sebepler bunlar

Daha dün eşime yolladım bu fotoyu, dışarı çıkarken bandanaları deneyeyim dedim; yangın Ayşe kıyameti kopardı

Kız haklı ama ya, bizimkiler şapka bile takmıyor. Hem onu benim kafama taksalar ben de koparırdım kıyameti

Kaşları döküldü mü biraz peki? Bizim kızın da şimdi azcık var ortada hatta biraz alnında da var ben hiç kıllı değilimdir açık kumralım ama Pera bakalım nasıl olcak
Ayy benim büyük kızımda da küpe yok kıyamadıım şimdi nasıl olucak bilmiyorum 4 yaşında peraya erken den deldiricem ama yılbaşından farklılar ya baya
çok güzeller

Kızlar biz şükür kulak testinden geçtik son hakkımızdı kalça ultrasonumuzuda hallettik gitmişken geriye sadece göz kaldı oda 1 ay sonra şimdilik iyiz şükür sadece kilo akımı biraz az çoktı sağlık ocağına göre ama tartı farkıdır diyip içimi rahatlatmak istiyorum

Eklentiler

• A0830579-3CDA-475B-B629-32ACC2953D87.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 93

Ayy ama bandanasıda nasıl güzel kızım olsa benimde hayalimde 1 çekmece bandana toka vardı ama kesin benim kızımda sevmez di

Kızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Benimkinin daha normal sakin halini göremedik. Zeka kartları almıştım güya birinci ayından sonra gösterecektim çocuk hep sancılı hep ağlak hep kucakta. Dün abartısız söylüyorum gündüz 5ten gece 12 ye kadar viyak viyak bağırdı kucağımdan inmedi. Mamayı da tamamen bıraktım yine de gazında kabızlığında gram azalma olmadı. Maşallah 3 aydan itibaren halılara ilgi gösterirler. Hatta yüzüstü koymak lazım arada bir de.

Kaşları döküldü mü biraz peki? Bizim kızın da şimdi azcık var ortada hatta biraz alnında da var ben hiç kıllı değilimdir açık kumralım ama Pera bakalım nasıl olcak
Yok dökülmedi ama daha az dikkat çekiyor bu büyük bir buçuk iki aylıktı burada

Yılbaşı kıyafetli olanda Umay kuş ablasının küçüklük kıyafetini giydi

Eklentiler

• IMG-20210716-WA0026.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_20210624_142706_463.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_1722.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 85
Yüzüstü de çok koyuyorum ama her bebek gibi sevmiyor. Altına serdiğim örtüsünü yemeye çalışıyor bi süre sonra ama o sakince durduğu beş dk içinde baya kaldırıyor kafayı.
Üçüncü ayına ne kaldı ki azcık daha dayan giderek azalacak sancılar

Bence 3 yaş ideal ya küpe için bende doğum gününe yakın deldiricem küpesini de kendi seçti Oyy maşallah valla nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama helal olsun sana, Allah yardımcın olsun

Benim oğlumda benim kendi aileme benziyor diye kv zoruna gidiyor resmen sürekli bi benzetme halinde en son bişey bulamadı kendine benziyor bu çocuk kimseyle alakası yok diyor kendine benzemek nedir Allah aşkına niye yani benim aileme benzeyince ne değişecek veya size benzese oğlum babasının kopyası ailem hep der aynı babası diye bazı insanlar ilginç bu benzetme olayı zaten ayrı bir olay ya anasına benzeyecek ya danasına valla herkesten tüm hıncımı büyük oğlum alıyor kv öyle diyince yooo kardeşim dayıma benziyor diyor bende babama aslan oğlum herkese yetiyor

Bence 3 yaş ideal ya küpe için bende doğum gününe yakın deldiricem küpesini de kendi seçti Oyy maşallah valla nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama helal olsun sana, Allah yardımcın olsun
Ay ben küpesini aldım ama ben ya da eşim deldirmeye kıyamayız o yüzden annem deldirecek, benimkini de 6 aylıkken deldirmiş zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…