- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Canım bunların sağlığa zararlı madde içermeyen ucuzları var ebebekte falan. Eğer bebişe güvenemiyorsan ondan al, en azından içinde kalmamış olur.Bende anneme sordum alsak mı acaba diye annem bu aksiliğinden huysuzluğundan durmaz onda dedi. Çok kararsızım. Kaç paraya joienin ana kucağını aldım kendi sallanan müzik çalan onda bile asla durmuyor en fazla 5 dk o da karşısında sen oynarsan. Çok kararsızım bilemedim.
Pera saçlı ama yine de oğlan çocuğu gibiAy benimkine de oğlan diyorlar dışarda sadece kafa gözüktüğü içinsaçsız tokalardan sipariş ettim
EveetYaaa tutmaya başlamış maşllahbiz henüz göz takibi, agulamaya çalışma, sese duyarlılık aşamasındayız. Ayyy seninki fragman gibi oluyor bana aferin Pera kuşa
Daha dün eşime yolladım bu fotoyu, dışarı çıkarken bandanaları deneyeyim dedim; yangın Ayşe kıyameti kopardıHaha ay aman boşver bende saç bandı almıştım ilkinde bir baktım gözüne düşmüş çığlık kıyametdaha da takmadım
Ay ben de istiyorum ancak karar veremiyorum çok pahalılaştı. Alırsam dyson alırım çünkü 2 süpürgelerini kullandım daha da elime başka süpürge alamadım.
Keşke ben de sıcağa gelemesem. 25 derecede pamuk ince yorganla yatan ben
Bana dememişlerdi ama benimki de kız olmadıHaha bana peşine erkek olur kesin diyorlardı ama demekki o teori de yanlış
Kp benzeme konusumu hamileliğim boyunca çok yazdım çünkü gerçekten çok korkuyodum buyrun sebepleriÇok şükürben de hiç benzesin istemem ama seninkinin özel bir sebebi var mıydı çok merak ettim
Ayy benim büyük kızımda da küpe yok kıyamadıım şimdi nasıl olucak bilmiyorum 4 yaşındaBenim kız tek kaştı valla pembe giydirmezsem anlamıyorlardı bebekkenküpe de takmıyordu hala deldirmedim de üzülmüyordum erkek sanınca haklılar çünkü
Haha aman sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesinler hiç önemli değil
Ah o zaman gerçekten çok şükürKp benzeme konusumu hamileliğim boyunca çok yazdım çünkü gerçekten çok korkuyodum buyrun sebepleri
çok hayırsız bi adam gençliğinde ne çalışmış ne etmiş çocuklarına bi yararı yok zararı var resmen zmaanında ev parasını kumar borcuna gitmiş binada evleri vardı işte satmışlar hala pislikleri bitmedi borçları davalık biri kandırmış şirketi bunun üzerine yapmış vergi borçları yüzündenn hapise bile girdi kaynım avukat tuttu etti o acukatta bunları kandırıp sömürüyo bence emekli edelim annemin üzerinden düşsün dedi kaynım borcunu ödeyip emekli etti gidip bütün parasına kredi çekmiş maaşı yok ortada parayı ne yaptı belli değilve çok aksi sürekli benim söylediiklerim doğru üste kimseye laf söyletmiyor dün bi tanıdığı muhasebeciymiş emekli maaşı 13 bin olucakmış muhasebeciler bilir dimi bana dedi benim haberim yok tanıdığım yeminliydi ama böyle bildiler önce gelmez dedim ya benim tanıdığım her yere giriyor bilir o dedi kv ve halası kimse bilermez falan dedi nasıl onlara çıkıştı sizinle aynı evde yaşanmaz etmez görsen çok çok aksi bunu söylemek istemem ama pis huylu huylarıda benzemesin inşallah çok uzun oldu içimi döktüm yani bide bu kadar kötü şeyleri var otur pturduğun yerde biraz mahçup ol dimi ama yok böyle soruumsuz insanlara tahammül edemiyorum ben hele söz hakkı olup baba yerine konmasına hepten deliriyorum eşimle 2007 den beri sevgiliyiz babbasının böyle aksi pis huylu biri olduğunu bilmiyodum en azındann bu kadar eşime babanın böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim seninle diyorum oda biliyor bunu eşime söylücek kadar nefret ediyorum o adamdan yani
benzemesin diye hamileyken kapıda görsem yüzüne bakmadım düşün ilk başta ona benzettik çok zordu benim için ama git gide bizim tarafa benziyor ela gözlü olucak gibi dayısı ela gözlü
Daha dün eşime yolladım bu fotoyu, dışarı çıkarken bandanaları deneyeyim dedim; yangın Ayşe kıyameti kopardı
İnsan özeniyor ya, saçsız tokaları hissetmez diye umuyorum
Kaşları döküldü mü biraz peki? Bizim kızın da şimdi azcık var ortada hatta biraz alnında da varBenim kız tek kaştı valla pembe giydirmezsem anlamıyorlardı bebekkenküpe de takmıyordu hala deldirmedim de üzülmüyordum erkek sanınca haklılar çünkü
Haha aman sağlıklı olsunlar da kime benzerlerse benzesinler hiç önemli değil
Ayy benim büyük kızımda da küpe yok kıyamadıım şimdi nasıl olucak bilmiyorum 4 yaşındaperaya erken den deldiricem ama yılbaşından farklılar ya baya
Ayy ama bandanasıda nasıl güzelDaha dün eşime yolladım bu fotoyu, dışarı çıkarken bandanaları deneyeyim dedim; yangın Ayşe kıyameti kopardı
İnsan özeniyor ya, saçsız tokaları hissetmez diye umuyorum
Benimkinin daha normal sakin halini göremedik. Zeka kartları almıştım güya birinci ayından sonra gösterecektimKızlar dün sormuştunuz bizimki baya seviyor oyun halısını. Oyuncaklarını inceliyor sesler çıkarıyor bence zamanları geldi artık.
Yok dökülmedi ama daha az dikkat çekiyorKaşları döküldü mü biraz peki? Bizim kızın da şimdi azcık var ortada hatta biraz alnında da varben hiç kıllı değilimdir açık kumralım ama Pera bakalım nasıl olcak
Yüzüstü de çok koyuyorum ama her bebek gibi sevmiyor. Altına serdiğim örtüsünü yemeye çalışıyor bi süre sonraBenimkinin daha normal sakin halini göremedik. Zeka kartları almıştım güya birinci ayından sonra gösterecektimçocuk hep sancılı hep ağlak hep kucakta. Dün abartısız söylüyorum gündüz 5ten gece 12 ye kadar viyak viyak bağırdı kucağımdan inmedi. Mamayı da tamamen bıraktım yine de gazında kabızlığında gram azalma olmadı. Maşallah 3 aydan itibaren halılara ilgi gösterirler. Hatta yüzüstü koymak lazım arada bir de.
Bence 3 yaş ideal ya küpe için bende doğum gününe yakın deldiricem küpesini de kendi seçtiAyy benim büyük kızımda da küpe yok kıyamadıım şimdi nasıl olucak bilmiyorum 4 yaşındaperaya erken den deldiricem ama yılbaşından farklılar ya baya
Benim oğlumda benim kendi aileme benziyor diye kv zoruna gidiyor resmen sürekli bi benzetme halinde en son bişey bulamadı kendine benziyor bu çocuk kimseyle alakası yok diyor kendine benzemek nedir Allah aşkınaBence anlaşılıyor çünkü oğlum esmer kızım kumral ve herkez birbirlerine benziyor desede farklılar oğlumu bana kızımı eşime benzettiler dün bu muhabbetinde olucağını biliyodum sürekli bakıp söylediler ağız burun çene aynı sen diye sevindim ya kp benzetselerdi o kendine benzetsedekorkulu rüyamdı resmen
Hepsi her haliyle her şekilde çook güzelYok dökülmedi ama daha az dikkat çekiyorbu büyük bir buçuk iki aylıktı burada
Yılbaşı kıyafetli olanda Umay kuş ablasının küçüklük kıyafetini giydi
Ay ben küpesini aldım ama ben ya da eşim deldirmeye kıyamayızBence 3 yaş ideal ya küpe için bende doğum gününe yakın deldiricem küpesini de kendi seçtiOyy maşallah valla nasıl bakıyorsun bilmiyorum ama helal olsun sana, Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?