2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir de benim tam bilgim yok internette de bulamadım. Şimdi ücretli izin bitiyor ya sonra 6 ay ücretsiz izin talep edebiliyoruz. Diyelim ki ben işe şimdi başladım 2 ay sonra mesela psikolojik olarak iyi olsam o zaman 6 ay talep edebilir miyim yoksa illa ücretli izin bittiği gibi mi kullanmak zorundayım?

Peki bunu doktorla paylaştın mı? Çünkü senin psikolojin düzelecek derken bu kez bebeğin psikolojisi zarar görebilir. Tabiki bu anne baba olarak sizin vereceğiniz bir karar. Evet çalışmak sana çok iyi gelecek evden bebekten birazda olsa uzaklaşmak ancak bu şekilde de çok zor olur. Bilemedim canım karar sizin.

Ben bu kadar bırakmam zaten 2-3 gün annemde kalsa sonra annem bana gelse kalsa izin günlerimde mutlaka alırım zaten bazı günler ben annemde kalsam diye düşündüm

Günde kaç kere masaj yaptın ?

Süt alerjisi çok kapsamlı bi alerji ve zor yani badem de yapabilir zaten

O şu an işte. 6 ay ücretsiz izin evrağını hazırlamış gönderecekti mail ile. Bende gönderme böyle böyle dedim. Tamam eve gelince konuşalım dedi. Konusup bi ortak yol bulacağız.
Evet konuşup karar verirsiniz. Evrak olarak ne veriliyor. Ben bir dilekçe yazacağım sanıyordum

O şu an işte. 6 ay ücretsiz izin evrağını hazırlamış gönderecekti mail ile. Bende gönderme böyle böyle dedim. Tamam eve gelince konuşalım dedi. Konusup bi ortak yol bulacağız.
Ben şeyde düşündüm yapılıyor mu bilmiyorum ama. Şimdi ücretli izin bittiği gibi altı ay ücretsiz talep edebiliyoruz ya mesela ben şimdi işe başlasam iki ay falan çalışsam kendimi iyice toparlasam ondan sonra 4 ay olur 6 ay olur talep etsem oluyor mu acaba öyle

Evet konuşup karar verirsiniz. Evrak olarak ne veriliyor. Ben bir dilekçe yazacağım sanıyordum
Şöyle bir evrak gönderiliyor İK’ya. Mail açıklamasına da 6 ay ücretsiz doğum izni diye not düşülüyor.

Eklentiler

• 65264600-699E-4C8A-AB54-D6ED97944311.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Tam bir bilgim yok ancak oluyor diye biliyorum. Tabi bunu yine de ilgili yere sormak lazım

Tam bir bilgim yok ancak oluyor diye biliyorum. Tabi bunu yine de ilgili yere sormak lazım
Eğer oluyorsa bu düşüncem de aslında mantıklı değil mi? Hem sosyalleşmiş olurum bu aşamada haplar iyice tesir eder. Bebeğimin huysuzlukları azalır ona daha iyi alışırım.

Olur herhalde, o konuda bir bilgiö yok açıkçası

Sen de 657ye tabiydin sanırım. Bizde sadece dilekçe yeterli diye biliyorum ama sömestırda doğum evraklarımı bırakmaya gittiğimde soracağım

Bu arada sütünü çoğaltmak isteyen arkadaşlar bu yöntemi denedim. Sol göğsümden süt baya az geliyordu. Mochiye 20 ml anca geliyordu. bugün sağ göğsümü emerken soldan 70ml’e yakın mochiye süt topladım. Bu arada ben emzirmeyi tek göğüsten yapan biriyim. Yani çocuk aynı göğsü yaklaşık 4 saat sonra emiyor. O yüzden soldan gelen 20 ml süt benim için az bir süt. A Aycee09 soyasosu Mubeiz birkaç arkadaş daha vardı süt çoğaltmaya çalışan ama isimleri hatırlayamadım şimdi, onlar da görür inşallah

Canım inşallah bu mesajı biraz erken görürsün sütün tazyikli geliyorsa geriye uzanıp çocuğu üzerine çıkar ve öyle emzir daha az hava yutup daha az boğulma tehlikesi geçiriyor denendi onaylandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…