- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Sağolasın. Bir değişik oldu günler. Nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum. Atak haftasında görünüyoruz. Allaha şükür çok aksiliğimiz yok ama anlayıp çözümü bulana kadar zaman alıyor biraz. İştah arttı mesela. Dün rekora gittik. 90+60cc götürdüBen de sana yazacaktım. İyi misin göremiyorum seni diye. Defne nasıl?
Amin bütün evlatlarımızınBenimki de 3500 falan doğar diyordu,3100 doğdubenimki çok hızlı kilo kaybetti hastanede ya, tam boşaltamamış yavrum ben de az kalsın mastit olacaktım. 2850ile taburcu olduk. Ayyy şimdi o günleri konuşunca bir duygulandım, gözlerim dolu dolu yazıyorum şu anda geçen gün bir kolaj yaptım, o kadar büyümüş ki sağlıkla büyüsünler, yollarına hep iyi insanlar çıksın
Haklısın canım artık geçinmek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsunBen ilaçlarımı kullanıp en az 2-3 ay çalısmayı düşünüyorum. Çalışırkende üstte yazdığım gibi yapmayı düşünüyorum bir de sonra tekrar üç ay ücretsiz izin talep edip cocugumu alacağım. Şöyle bir durum var eğer 6 ay ücretsiz izin kullansam o bittikten sonra da bebeğim 8 aylık oluyor ve yine o zamanda mecburen anneannesinde kalacak çünkü annemin full gelip burada bakma gibi bir durumu yok. Bebeğide her sabah götür akşam al yapamayız. İşede başlamak zorundayım evimiz kira önceden kalma borçlarımız var her türlü bu sonuca cıkacak zaten maalesef
HahahaCanım inşallah bu mesajı biraz erken görürsünsütün tazyikli geliyorsa geriye uzanıp çocuğu üzerine çıkar ve öyle emzir daha az hava yutup daha az boğulma tehlikesi geçiriyor denendi onaylandı
Bende hamilelikte ayrı odada yatmıştım. Geçen gün oranın yatak örtüsünü falan değiştirdim. Orda oturdum kaldım öyle. Gece uyanmaları, terler, mide bulantıları, mide yanmaları, tekmeler, sancılar hepsi o yatakta geçti. Sonra Defne küvözdeykende oradaydım son 3güne kadarBenimki de 3500 falan doğar diyordu,3100 doğdubenimki çok hızlı kilo kaybetti hastanede ya, tam boşaltamamış yavrum ben de az kalsın mastit olacaktım. 2850ile taburcu olduk. Ayyy şimdi o günleri konuşunca bir duygulandım, gözlerim dolu dolu yazıyorum şu anda geçen gün bir kolaj yaptım, o kadar büyümüş ki sağlıkla büyüsünler, yollarına hep iyi insanlar çıksın
Her akşam eşim işten gelınce dıyorum kı dısarıya cıkacagım hava cooook soguk dıyor olsun dıyorum yemek fılan yenıyor köpekler dısarıları basıyorSağolasın. Bir değişik oldu günler. Nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlamıyorum. Atak haftasında görünüyoruz. Allaha şükür çok aksiliğimiz yok ama anlayıp çözümü bulana kadar zaman alıyor biraz. İştah arttı mesela. Dün rekora gittik. 90+60cc götürdüaçmış kuzu. Neyseki anladık en sonunda. Uyku-uyanıklık sürelerini ayarlamaya çalıştıkça olmuyor. Bide kafa şekli olayı var işte günlerdir evdeyiz, hava kötü. Birazdan çıkmayı planlıyorum biraz duruldu hava. yoksa sıyırıcam balatayı
Doktorun sana ıp ucu vermişti zaten hamıle ıken nasıl bır bebek gelecegınıHahahacanım bütün pozisyonları denedim hiç birinde durmuyor sadece hafif geriye yetip onu da kalp seviyesinin bir tık üzerinde tutarsak biraz rahat ediyor. Zaten şimdi doktordan geldik doktor ağrısı olup hırslı emdiği için tazyik oluyor dedi ki doğru ben memeye almadan önce tazyik varsa biraz boşaltayim diye elimle memeyi sıkıyorum hiç tazyik olmuyor oo süper diyorum memeyi veriyorum en fazla 10 dakika sonra bağırmaya başlıyor memeden çıkarıp memeyi bir sıkıyorum en az 4-5 yerden çok şiddetli tazyik çıkıyor yani doktorun dediği doğru emme kuvvetinden kendisi tazyik yapıyor
Ah vallahi bu kadarını da beklemiyordum yaDoktorun sana ıp ucu vermişti zaten hamıle ıken nasıl bır bebek gelecegını
Baya hareketli olacak demiştik bizde ..
Haha ultrasonu tekmelemişliği vardı nasıl unuttunAh vallahi bu kadarını da beklemiyordum yaya ben artık kafayı yiyodum biliyo musun nasıl ya nasıl bu insanlar rahat rahat kendine vakit ayırıyor başka insanlarla konuşup dışarı çıkabiliyor diyodum demekki bizimki anormalmiş bugün anlamış oldum
Bişey diycem o hareketler bende de oluyor hatta bazen yine mi hamile kaldım diye düşünüyorum ama asla test yapmıyorum valla korktuğum başıma çıkar diye bi ara yine şüphelerim vardı zaten eğer varsada ben test yapmaya cesaret edene kadar 4,5 aylık olurÇok geçmiş olsunsabah okudum ama yazamadım bir türlü.
Bende gidemedim daha kontrole. Arada yumurtalıklarımda hareketlilik oluyor, fazla uzunda sürmüyor. Neler oluyor merakta ediyorum aslında. Bıktım Dr, muayene vs işlerinden bir yandan da ciddi ciddi
Valla sure yok agladıkca meme agladıkca mamaKızlar beslenme aralarındaki süre ne kadar sizde
Beslendimi yoksa beslenmeden mi uyuyor ? Basen benımkıde aksama kadar uyuyor ama emıp uyuyor mama yıyor uyuyor.Kızlar beni topa tutmayın lütfen ama bişey dicem 2,3 gündür gece uyumayıp hayatı bana zindan eden oğlum dün gece uyudu bende alıştım herhalde uyuyamadım gece ee bugün hiç kalkmadı daha hala uyuyor normal değil sanki bu kadarı da ya içim içimi yiyor
Önüme reklamı çok çıktı ama güvenememiştim ne yalan söyleyeyim. Memnun olmana çok sevindim, ben de bir inceleyeyim
Birkaç sayfa paylaşmış mom’s green ve rossmanda satılan bir markayı ama çevremde kullanan olmadığı için güvenemiyorum. Burda belki kullanan olmuştur diye umut ediyorummesela mochiyi de çok önermişlerdi fiyatı 180 lira falandı o zamanlar ama asla güvenmemiştim taaaa ki sen önerinceye kadar
Her akşam eşim işten gelınce dıyorum kı dısarıya cıkacagım hava cooook soguk dıyor olsun dıyorum yemek fılan yenıyor köpekler dısarıları basıyorkorkumdan cıkamıyorum.
Eşim şimdi gelıyormus dedım gel sen ben cıkıcam umarım cıkarımAyyy ben ılk defa evde oturuyorum bu kadar
Ayy şükür kv mıç mıç öpme huyu yok öyle en fazla kucağına alır oğlum uyumuş biz gelene kadar zaten oda hiç kucağına almamış ya bana biri kanguru verdi kullanayım diye ben onu beceremedim bir türlü yapabilsem şimdi oğlumu okuldan almaya giderdimBen markete gidiyorum benim kızlabence kv den daha güvenilir bir ortam çünkü direkt bebeğe nefeslerini veriyorlar, al yavrum mikroplarımı diye. Slinge koyuyorum, sonra da yüzünü kapatıyorum, azıcık nefes alacak yer bırakıyorum. Maşallah diyim herhangi bir sorun yaşamadık. Kötüyü düşünüp çağırmamak gerek
Ya evet ileride özellikle sırt üstü yatan bebekler kafasının arkası baya düz oluyor sonrada düzelmiyor maalesef bizim çok fazla değil ama yan taraf düzleşmiş çokta komik duruyorBizde yamuk kafa grubundayız2.ay kontrolünde Dr dedi. Hep sağa yatırmışsınız karpuz yamulmuş diye uyurken soluna yatırın. Solunda durun size soldan baksın uyanıkken dedi. Yapmaya çalışıyorum ama inşallah düzelir. Bir tarafı düz, sol taraf yusyuvarlak ilerde ciddi sorun yapabilir bence
Besleniyor şükür normalde de uyur ama şöyle gece uyanır dı gece uyursa gündüz muhakkak uyanırdı şimdi geceden beri full yatınca garibime gittiBeslendimi yoksa beslenmeden mi uyuyor ? Basen benımkıde aksama kadar uyuyor ama emıp uyuyor mama yıyor uyuyor.
Ya bizde meme reddi yapıyor bu ara 3saat geçiyor ağlıyor veriyorum yok almıyor yine ağlıyor aç kalıyor diye üzülüyorumValla sure yok agladıkca meme agladıkca mamakeyfı yerınde ise hiç bişey yok aglıyorsa ac memeyı yıyıp hala aglıyorsa mama sonra gülücükler gelıyor he tamam doydu dıyorum
Benim 21 inde bitiyor. Dilekçe yazıp vereceğim diye biliyorum ben de.ben doğum evrakımı vermiştim okula. Bizim müdürümüz herşeyi anında isterSen de 657ye tabiydin sanırım. Bizde sadece dilekçe yeterli diye biliyorum ama sömestırda doğum evraklarımı bırakmaya gittiğimde soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?