52 cm 3750 doğdu, birinci ayda 5.300 dü ama hastane süreci yüzünden ikinci ayda 5.600 oldu. Ya bence bende pek keseli hayvan ruhu yokSenin bebek iriydi sanki, yanlış mı hatırlıyorumbelki ondan kaynaklı da olabilir. Bizimki 50 cm doğan bir minnoş
Ben kullanıyorum ama benim elim iyi durumda sayılır. Bebeğin mustela losyonundan sürüyorumSivenonun biberon temizleyicisini kullanan var mı ? Ayy elimi çok fena kuruttu sürekli krem sürüyorum ama fayda etmiyor
52 cm 3750 doğdu, birinci ayda 5.300 dü ama hastane süreci yüzünden ikinci ayda 5.600 oldu. Ya bence bende pek keseli hayvan ruhu yoknormal memeliyim işte, gelsin, emsin memesini, gitsin, tüm gün kesemde onunla gezmeyeyim
Ben de 2.ayda yaklaşabilmişimBenim üç aylık kız senin bebenin birinci ay kilosunda anca
Benim kız hastaneden çıktığında 2600 dü ama.Ben de 2.ayda yaklaşabilmişim
Banada çok sağlıklı bir ilişki gelmedi bu durum bir de süt izni olayları var diye biliyorum. Her gün kaç saatti hatırlamıyorum ama erken çıkma durumun var ya da hepsini birleştirip cuma günü işe gitmeyen kısım oluyordu.Ben bu kadar bırakmam zaten 2-3 gün annemde kalsa sonra annem bana gelse kalsa izin günlerimde mutlaka alırım zaten bazı günler ben annemde kalsam diye düşündüm
Ben ilaçlarımı kullanıp en az 2-3 ay çalısmayı düşünüyorum. Çalışırkende üstte yazdığım gibi yapmayı düşünüyorum bir de sonra tekrar üç ay ücretsiz izin talep edip cocugumu alacağım. Şöyle bir durum var eğer 6 ay ücretsiz izin kullansam o bittikten sonra da bebeğim 8 aylık oluyor ve yine o zamanda mecburen anneannesinde kalacak çünkü annemin full gelip burada bakma gibi bir durumu yok. Bebeğide her sabah götür akşam al yapamayız. İşede başlamak zorundayım evimiz kira önceden kalma borçlarımız var her türlü bu sonuca cıkacak zaten maalesefBanada çok sağlıklı bir ilişki gelmedi bu durum bir de süt izni olayları var diye biliyorum. Her gün kaç saatti hatırlamıyorum ama erken çıkma durumun var ya da hepsini birleştirip cuma günü işe gitmeyen kısım oluyordu.
Şahsen benim annem böyle büyümüş başka şehirde çok zorluklar yaşamış. Anneannesini kendi annesi sanıyormuş yani bildiğin tabii onlar çok çok uzun zaman ayrı kalmışlar. Yine de karar senin ama bence doğrusu bu değilBelki bebek 2 3 yaşında filan olsa ve anneanneye alışık olsa o zamana kadar birlikte zaman geçirseler gece kalabilir. Haftada 2 gece filan ama daha çok minik senin kokuna ihtiyacı var ve şuan temel ihtiyacı olan kişi bebek bence. Bir de şöyle bir teori var bebek yaşı kadar annesinden ayrı kalabilir yani 1 yaşta bir gece, 2 yaşta 2 gece gibi. Ama dediğim gibi alışıktır anneanneye 2 3 gece olabilir yaşı daha büyük olduğu için
Benim üç aylık kız senin bebenin birinci ay kilosunda anca
Kızlar aranızda bulaşık makinesi için doğal deterjan kullanan var mı? Temizlik performansı iyi olan. Elde yıkamak benim ellerime de iyi gelmiyor. Incia kullanıyorum ama markadan bağımsız kötü oluyor benimki. En azından bebeğinkileri de makineye atarım diyorum, çıkarınca da bir kez de elde durularım
Çok geçmiş olsunKızlar 40 kontrolune gıtmeyenler lütfen gidin ..
Bugun sonuç için aradığımda smear örneğinizde hücresel değişiklikler var dendi. Tabi direk Google neymıs dıye yazdım ve film şeridi ..
doktorda demez mı paZartesi gel konusalım dedım nasıl gecer 3 gün ben dayanamam sonra risk alıp gittim. Doktorla asagıda karsılastı gel canım dedı korkma korkulacak bır durum degıl ama önlemımızı almalıyız dedı. HPV istedi onun sonucuna göre kolposkopi dedi.
Çok korkuyorum yarın HPV için gidecegım 2-3 haftaya sonuc cıkarmısKandil günü bana da dua edın olur mu hayırlı sonuclar alayım tertemiz sonuclar
Bu firmanın ürünlerini kullanıyorum yaklaşık 3 senedir. Genel temizleyici elim ayağım gibi. Heryerde ayrı bir şişe var evde. Çamaşır ve elde bulaşık deterjanını da kullanıyorum. Bb kremi var ondanda memnunum.Makina için olanda iyidir diye düşünüyorum.Kızlar aranızda bulaşık makinesi için doğal deterjan kullanan var mı? Temizlik performansı iyi olan. Elde yıkamak benim ellerime de iyi gelmiyor. Incia kullanıyorum ama markadan bağımsız kötü oluyor benimki. En azından bebeğinkileri de makineye atarım diyorum, çıkarınca da bir kez de elde durularım
Bizde yamuk kafa grubundayızHaham ya bide arkadan düz olsa hadi neyse yana doğru da bir garip duruyor2 yaşına kadar yastık kullanımına karşıyım dr önermiyor zaten ilk oğluşumdada kullanmadım bu dediğim yastık kafa şekli için ortası boş yanlardan destek var
Ben kocam yüzünden hiç çıkartmıyorumBiz pusetiyle ya da sling/kanguru ile nereye gitsek götürüyoruz oğlanı, daha dün gittik hatta markete. Aslında yaşadığımız şehirde hava buz, “Uludağ’a kar yağıyormuş” soğuğu vardır öyle deriz, baya keskin soğukAma bence günde 5-10 dk da olsa gün ışığına çıkmak iyi geliyor bebeklere. Tabi market kapalı ortam çok uzun durmadan, hızlıca işimizi halledip çıktık. Marketten arabaya, otoparktan eve yürürken bile olsa bi hava almış oluyoruz en azından. Ve kesinlikle haklısınız, markete bebekle gitmek, hasta olduğu kesin kişilerle (ya da onlarla aynı evde yaşayanlarla) aynı odada bulundurmaktan daha az riskli bence.
Bende ellerimin kuruluğu nerden kaynaklanıyor diyorum. Unibaby ninki var bende o da yapıyor demek. Çünkü tek yeni şey o evde.Sivenonun biberon temizleyicisini kullanan var mı ? Ayy elimi çok fena kuruttu sürekli krem sürüyorum ama fayda etmiyor
Ben de sana yazacaktım. İyi misin göremiyorum seni diye. Defne nasıl?Bizde yamuk kafa grubundayız2.ay kontrolünde Dr dedi. Hep sağa yatırmışsınız karpuz yamulmuş diye uyurken soluna yatırın. Solunda durun size soldan baksın uyanıkken dedi. Yapmaya çalışıyorum ama inşallah düzelir. Bir tarafı düz, sol taraf yusyuvarlak ilerde ciddi sorun yapabilir bence
Benimki de 3500 falan doğar diyordu,3100 doğduBenim kız hastaneden çıktığında 2600 dü ama.biz de fena sayılmayız.
Kızlar hatırlar mısınız? Benim bebek hep önde gitmişti sonra bir gün haftasında çıktı diye doktorum çok endişelenmişti. Hepimiz şaşırmıştık gayet normal aslında diye ama Sonra yavaş yavaş tansiyonum çıktı bebeğin gelişimi azaldı doğuma aldılar falan
Kadın resmen öngörmüş valla kontrole gitmeyecektim ama kontrole gidip gitmişken çiçek alıp vereyim
Önüme reklamı çok çıktı ama güvenememiştim ne yalan söyleyeyim. Memnun olmana çok sevindim, ben de bir inceleyeyimBu firmanın ürünlerini kullanıyorum yaklaşık 3 senedir. Genel temizleyici elim ayağım gibi. Heryerde ayrı bir şişe var evde. Çamaşır ve elde bulaşık deterjanını da kullanıyorum. Bb kremi var ondanda memnunum.Makina için olanda iyidir diye düşünüyorum.
O bir Natürel Resmi satış Sayfası 💎 (@obirnaturelresmi) • Instagram photos and videos
198K Followers, 4 Following, 311 Posts - See Instagram photos and videos from O bir Natürel Resmi satış Sayfası 💎 (@obirnaturelresmi)www.instagram.com
Birkaç sayfa paylaşmış mom’s green ve rossmanda satılan bir markayı ama çevremde kullanan olmadığı için güvenemiyorum. Burda belki kullanan olmuştur diye umut ediyorumMaalesef öyle bir deterjan olduğunu sanmıyorum. Piyasada organik diye satılan ürünlerin bir kısmı temiz içerik değil zaten ama onların da, gerçekten temiz içerik olanların da maalesef performansı iyi değil. En azından dört beş sene önceki arayışımda ben bulamamıştım ve fairy ye geri dönmüştüm.
Bulaşık makinesi için konuşuyorum tabii. Elde yıkama ve diğer ürünler (parlatıcı vb) green clean kullanıyordum ben, memnundum. Bayadır bıraktım gerçi.
Yok yok deme bende artık son kontrol gıtmıycem deyıp cıkmıstım 40 kontrolunden .. Rabbım korktugumuza ugratmasın..Çok geçmiş olsunsabah okudum ama yazamadım bir türlü.
Bende gidemedim daha kontrole. Arada yumurtalıklarımda hareketlilik oluyor, fazla uzunda sürmüyor. Neler oluyor merakta ediyorum aslında. Bıktım Dr, muayene vs işlerinden bir yandan da ciddi ciddi
Bız aynı gun dogum yaptık senın altta 50 yazıyo bılerek mi yaptın .Bu atak haftası hesaplanırken niye 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya banane ben kabul etmek istemiyorumnormalde atak haftasını geçirmiş olması lazım ama 40 hafta üzerinden hesaplayınca daha 2 gün sonra atak haftasına giriyor güneşli günlere çok var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?