2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Senin bebek iriydi sanki, yanlış mı hatırlıyorum belki ondan kaynaklı da olabilir. Bizimki 50 cm doğan bir minnoş
52 cm 3750 doğdu, birinci ayda 5.300 dü ama hastane süreci yüzünden ikinci ayda 5.600 oldu. Ya bence bende pek keseli hayvan ruhu yok normal memeliyim işte, gelsin, emsin memesini, gitsin, tüm gün kesemde onunla gezmeyeyim

Sivenonun biberon temizleyicisini kullanan var mı ? Ayy elimi çok fena kuruttu sürekli krem sürüyorum ama fayda etmiyor
Ben kullanıyorum ama benim elim iyi durumda sayılır. Bebeğin mustela losyonundan sürüyorum

Benim üç aylık kız senin bebenin birinci ay kilosunda anca
52 cm 3750 doğdu, birinci ayda 5.300 dü ama hastane süreci yüzünden ikinci ayda 5.600 oldu. Ya bence bende pek keseli hayvan ruhu yok normal memeliyim işte, gelsin, emsin memesini, gitsin, tüm gün kesemde onunla gezmeyeyim

Kızlar aranızda bulaşık makinesi için doğal deterjan kullanan var mı? Temizlik performansı iyi olan. Elde yıkamak benim ellerime de iyi gelmiyor. Incia kullanıyorum ama markadan bağımsız kötü oluyor benimki. En azından bebeğinkileri de makineye atarım diyorum, çıkarınca da bir kez de elde durularım

Ben de 2.ayda yaklaşabilmişim
Benim kız hastaneden çıktığında 2600 dü ama. biz de fena sayılmayız.
Kızlar hatırlar mısınız? Benim bebek hep önde gitmişti sonra bir gün haftasında çıktı diye doktorum çok endişelenmişti. Hepimiz şaşırmıştık gayet normal aslında diye ama Sonra yavaş yavaş tansiyonum çıktı bebeğin gelişimi azaldı doğuma aldılar falan
Kadın resmen öngörmüş valla kontrole gitmeyecektim ama kontrole gidip gitmişken çiçek alıp vereyim

Ben bu kadar bırakmam zaten 2-3 gün annemde kalsa sonra annem bana gelse kalsa izin günlerimde mutlaka alırım zaten bazı günler ben annemde kalsam diye düşündüm
Banada çok sağlıklı bir ilişki gelmedi bu durum bir de süt izni olayları var diye biliyorum. Her gün kaç saatti hatırlamıyorum ama erken çıkma durumun var ya da hepsini birleştirip cuma günü işe gitmeyen kısım oluyordu.

Şahsen benim annem böyle büyümüş başka şehirde çok zorluklar yaşamış. Anneannesini kendi annesi sanıyormuş yani bildiğin tabii onlar çok çok uzun zaman ayrı kalmışlar. Yine de karar senin ama bence doğrusu bu değilBelki bebek 2 3 yaşında filan olsa ve anneanneye alışık olsa o zamana kadar birlikte zaman geçirseler gece kalabilir. Haftada 2 gece filan ama daha çok minik senin kokuna ihtiyacı var ve şuan temel ihtiyacı olan kişi bebek bence. Bir de şöyle bir teori var bebek yaşı kadar annesinden ayrı kalabilir yani 1 yaşta bir gece, 2 yaşta 2 gece gibi. Ama dediğim gibi alışıktır anneanneye 2 3 gece olabilir yaşı daha büyük olduğu için

Ben ilaçlarımı kullanıp en az 2-3 ay çalısmayı düşünüyorum. Çalışırkende üstte yazdığım gibi yapmayı düşünüyorum bir de sonra tekrar üç ay ücretsiz izin talep edip cocugumu alacağım. Şöyle bir durum var eğer 6 ay ücretsiz izin kullansam o bittikten sonra da bebeğim 8 aylık oluyor ve yine o zamanda mecburen anneannesinde kalacak çünkü annemin full gelip burada bakma gibi bir durumu yok. Bebeğide her sabah götür akşam al yapamayız. İşede başlamak zorundayım evimiz kira önceden kalma borçlarımız var her türlü bu sonuca cıkacak zaten maalesef

Benim üç aylık kız senin bebenin birinci ay kilosunda anca

Seninki diyetisyen kızı, benimki sabah kahvesinin yanında yarım kilo çikolata yiyip, öğle yemeğinde sütlaç yanına yarım ekler götürüp, akşam kahvesinin yanında ne yesem diye evin içinde aranan ananın çocuğu

Maalesef öyle bir deterjan olduğunu sanmıyorum. Piyasada organik diye satılan ürünlerin bir kısmı temiz içerik değil zaten ama onların da, gerçekten temiz içerik olanların da maalesef performansı iyi değil. En azından dört beş sene önceki arayışımda ben bulamamıştım ve fairy ye geri dönmüştüm.

Bulaşık makinesi için konuşuyorum tabii. Elde yıkama ve diğer ürünler (parlatıcı vb) green clean kullanıyordum ben, memnundum. Bayadır bıraktım gerçi.

Çok geçmiş olsun sabah okudum ama yazamadım bir türlü.

Bende gidemedim daha kontrole. Arada yumurtalıklarımda hareketlilik oluyor, fazla uzunda sürmüyor. Neler oluyor merakta ediyorum aslında. Bıktım Dr, muayene vs işlerinden bir yandan da ciddi ciddi

Bu firmanın ürünlerini kullanıyorum yaklaşık 3 senedir. Genel temizleyici elim ayağım gibi. Heryerde ayrı bir şişe var evde. Çamaşır ve elde bulaşık deterjanını da kullanıyorum. Bb kremi var ondanda memnunum.Makina için olanda iyidir diye düşünüyorum.

Bizde yamuk kafa grubundayız 2.ay kontrolünde Dr dedi. Hep sağa yatırmışsınız karpuz yamulmuş diye uyurken soluna yatırın. Solunda durun size soldan baksın uyanıkken dedi. Yapmaya çalışıyorum ama inşallah düzelir. Bir tarafı düz, sol taraf yusyuvarlak ilerde ciddi sorun yapabilir bence

Bu atak haftası hesaplanırken niye 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya banane ben kabul etmek istemiyorum normalde atak haftasını geçirmiş olması lazım ama 40 hafta üzerinden hesaplayınca daha 2 gün sonra atak haftasına giriyor güneşli günlere çok var yani

Ben kocam yüzünden hiç çıkartmıyorum hasta olacak diye diye ilk oğlumda da aynısını yaptı çocuk havadan nem kapıyor şimdi kv baktı biz tek gittik ama açıkçası iyiki götürmedik dedim markete her giren öksürüyordu şimdilik kv de birley yok en azından

Ben de sana yazacaktım. İyi misin göremiyorum seni diye. Defne nasıl?

Benimki de 3500 falan doğar diyordu,3100 doğdu benimki çok hızlı kilo kaybetti hastanede ya, tam boşaltamamış yavrum ben de az kalsın mastit olacaktım. 2850ile taburcu olduk. Ayyy şimdi o günleri konuşunca bir duygulandım, gözlerim dolu dolu yazıyorum şu anda geçen gün bir kolaj yaptım, o kadar büyümüş ki sağlıkla büyüsünler, yollarına hep iyi insanlar çıksın

Önüme reklamı çok çıktı ama güvenememiştim ne yalan söyleyeyim. Memnun olmana çok sevindim, ben de bir inceleyeyim
Birkaç sayfa paylaşmış mom’s green ve rossmanda satılan bir markayı ama çevremde kullanan olmadığı için güvenemiyorum. Burda belki kullanan olmuştur diye umut ediyorum mesela mochiyi de çok önermişlerdi fiyatı 180 lira falandı o zamanlar ama asla güvenmemiştim taaaa ki sen önerinceye kadar

Yok yok deme bende artık son kontrol gıtmıycem deyıp cıkmıstım 40 kontrolunden .. Rabbım korktugumuza ugratmasın..
Bız aynı gun dogum yaptık senın altta 50 yazıyo bılerek mi yaptın .
Ay şükür meme savasları vardı bizde iki gündür tutmaya basladı allahım ataktır umarım dedım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…