- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Gece giydireceğim artık, gün içinde serbest kalsın. Evimin aydınlatması o kadar kötü ki anlamıyorum azıcık olan uzamaları. Anneme gideyim de gün ışığında çocuğumun tırnaklarını kısaltayımBen ellerine çorap giydiriyorum evde hiç çıkmıyor
Bizim okulda devam eden öğrenci 3Çok korkuyorum ablası devamlı hasta. O kadar antibiyotik kullanıyor ama tam anlamıyla geçmiyor bir hafta sonra tekrar hastalanıyor. Eşim de sabah boğazım yanıyor dedi. Şimdilik sabah akşam hava verip burun temizleme yapayım.
Yaa aslında keşke giydirmesen elleri ile dokunsa her yere hep. Şimdi tam o evredeler. Benim kız geçen ellerinin onun olduğunu farketti ellerine bakıp bakıp gözlerini büyütüp oooo uuuu dediBen ellerine çorap giydiriyorum evde hiç çıkmıyor
Yok canım, 2 gecedir oldu bu. Gündüzleri yine ara ara ısınıyor ama gece buz. Emzirirken ben irkiliyorum öyle düşün.Bide ellerine ağzına sokuyorsa o zamanda bebişlerin eli soğuk oluyor
Ayyy çok zor benim migrenim tuttu o derece zor geldi.Ne 2 saat mi ? Doğumdan beri benim gözümde 2 saat bile hayal
Ay benimki hala elleri olduğunun farkında değilYaa aslında keşke giydirmesen elleri ile dokunsa her yere hep. Şimdi tam o evredeler. Benim kız geçen ellerinin onun olduğunu farketti ellerine bakıp bakıp gözlerini büyütüp oooo uuuu dedi
Çok haklı bir anlatım olmuşDün akşam şunu fark ettim. Benimki akşamdan uyudu biraz sonra uyandı. Asıl uykuya 12ye yakın geçti. Ve tek yaptığım şey başındaki döneceği 3-4 tur açıp izlemesini sağlamak oldu. Sonra pıt uyudu. Oysaki ben bunu gece 2lere 3lere kadar ne yaparsam yapayım uyutamadığım zamanları da biliyorum. Boşuna zorluyoruz kendimizi, uyumak isteyen boş duvara bakıp bile uyuyor, uyumak istemiyorsa kuş tüyüne yatır yine işe yaramıyor
Aralarında 20 gün var. Çok önemli bir farkAy benimki hala elleri olduğunun farkında değiltummy time yaptırırken dümdüz aşağı doğru uzatıyor, ben yukarı çıkartıp kırdıkça he yaptığımız da 5 dk ne var ne yok orası da ayrı
Ayy profili yerimÇok haklı bir anlatım olmuş
Benim de olmayan migrenim oldu biliyo musunAyyy çok zor benim migrenim tuttu o derece zor geldi.
Gündüzde mi uyumuyor
Dün benim kızımda ellerini farketti ve uzun uzun baktı şok içinde kendine yaklaştırdıkça gözleri de daha çok açılıyorAralarında 20 gün var. Çok önemli bir fark
Her gün yeni güncelleme alıyorlar
Ama ellerini keşfetmesi olayı müthişti
Erken farketmişsiniz ne güzel düzelecek mutlaka çünkü geçen bir doktor 30 yıllık hekimim düzelmeyen kafa görmedim çevrenizde yamuk kafalı biri var mı kalırsa bile anlayamayazsınız bakınca dedi biz daha 10 15 gün önce farkettik hatta kafasını sağa çeviriyor olduğunu farketmiştik onu gösterirken doktor söyledi hiç kafasının yamulduğunu anlamamışım şimdi baktıkça üzülüyorum fotoğraflarda gerçekten hep sağa yatmış ama şimdi alıştı 3 günde sola döndürüyor kafasını bir destek koyuyorum gün içinde ben yanındayken gece ben uyurken koyamıyorum maalesef korkuyorum yatakta bebekten başka bir şey olmasına uyandıkça çeviriyorum birde fizyoterapist dümdüz yatsın eşitlensin dedi sola çevirmeyin bu defa orası düzleşir dedi aklınızda olsun düz kafa yastığı önerdi ona yatırıyorum umarım güzelce düzelir de kendimi suçlu hissetmem hepBenim bebeğimin sağ tarafa yatmaktan kafası yamuldu resmenben düzeltiyorum o yine aynı tarafa çevririyor. Gündüz takipteyim ama gece boyunca aynı yönde
Dimiiii kalbim eridiDün benim kızımda ellerini farketti ve uzun uzun baktı şok içinde kendine yaklaştırdıkça gözleri de daha çok açılıyorya bir insanın ellerini farketmesine insan çıldırırır mı ah annelik
Aynen bizim de öyle. Gece hiç koymuyorum ama gündüz yastık ile engelliyorum ben de. Ayrıca oyun halısına yatırıp sol tarafına oyuncak koyuyorum ki o tarafta kalsın ilgisi. Yanak yanağa dans ediyoruz. Bir de günde on kere boynunu tamamen 180 derece sol tarafına çevirip 15 sn bekletiyorum. Hepsi doktorun tavsiyesi. Kafası illaki düzelir de önemli olan boyun kası aslında. Kullanmaz ise kısa kalırmış.Erken farketmişsiniz ne güzel düzelecek mutlaka çünkü geçen bir doktor 30 yıllık hekimim düzelmeyen kafa görmedim çevrenizde yamuk kafalı biri var mı kalırsa bile anlayamayazsınız bakınca dedi biz daha 10 15 gün önce farkettik hatta kafasını sağa çeviriyor olduğunu farketmiştik onu gösterirken doktor söyledi hiç kafasının yamulduğunu anlamamışım şimdi baktıkça üzülüyorum fotoğraflarda gerçekten hep sağa yatmış ama şimdi alıştı 3 günde sola döndürüyor kafasını bir destek koyuyorum gün içinde ben yanındayken gece ben uyurken koyamıyorum maalesef korkuyorum yatakta bebekten başka bir şey olmasına uyandıkça çeviriyorum birde fizyoterapist dümdüz yatsın eşitlensin dedi sola çevirmeyin bu defa orası düzleşir dedi aklınızda olsun düz kafa yastığı önerdi ona yatırıyorum umarım güzelce düzelir de kendimi suçlu hissetmem hep
Bu kışı yaşamadan geçmek istiyorum ileriye sarmak istiyorumBizim okulda devam eden öğrenci 3biri kendi kızı zaten o 3 çocuktan benimki covid, diğeri arkadaşımın kızı biz önerdik de geldi o influenza bir sahibinin kızı kaldı sağlam böyle bir şey olamaz gerçekten
Neyse ki covid bir şey yapmıyormuş bebeklere gerçekten geçmedi hatta sanırım test yapmadım bir daha. İnfluenza olmayalım da inşallahBu kışı yaşamadan geçmek istiyorum ileriye sarmak istiyorum
Neyse ki covid bir şey yapmıyormuş bebeklere gerçekten geçmedi hatta sanırım test yapmadım bir daha. İnfluenza olmayalım da inşallahBu kışı yaşamadan geçmek istiyorum ileriye sarmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?