2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım. Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.

İçim cizz etti oyyyh kıyamam tosbik'e

Ne yapacaksın peki
Biberonla mama verince içiyor ve gecede sorunsuz bir şekilde emiyor
Himm meme reddi mi acep biberonami alışti hemen gelsin istiyor sütü..tabi memede bir müddet sonra geliyor

Benim de doğum iznim bugün bitti, yıllık izinlerimi kullanmak için iş yerine gittim, imkan elverdiği sürece de ücretsiz izin alacağım sanırım bu dönemde zor aslında ücretsiz izin almak ama yapabildiğim kadar almak istiyorum gerçekten mevcut doğum izinleri çok yetersiz

Kesinlikle çok yetersiz. Benim de doğum iznim bitti. Ücretsize ayrıldım. O da pek iyi karşılanmadı gibi.
Evden de çalışsam bebek minnacık. İşe dönersem bir yardımcı şart olacak. Yani bırakın bilgisayar başında 8 saat geçirmeyi bazen insan tuvaleteni tutuyor

3-6 aylık kıyafetler küçük gelince 6-9 aylık alınca içinde kaybolan bebem
Eki Görüntüle 3372807
Yaa maşallah çok minnoş tulumunu sevsinler

Selâm kızlar.
Ben oğlumu bugün sünnet ettirdim , uyuyor şimdi şuan için bir sorun görünmüyor inşallah iyi olur bian önce çünkü uyaninca çişini yapınca ağlıyor canm oğlum
Bizde bi dahaki ay düşünüyoruz en güzeli bebekken diyorlar ilk oğlumdan çok çektim büyüktü inşallah sorunsuz atlatırsınız süreci

Neden damlalı muayene yapıldı?

Bizde de meme reddi başladı ufaktan. İlk emiyo sona doğru az mı geliyo artık napıyosa kafasını çekiyo emince ağlıyo falan biberonla mamayı güzel içiyo ama

Yani bende eşimin çocukla ilgilenme noktasındaki hakkını yiyemem çocuğun altını değiştirir ilgilenir hatta bu konuda benden çok daha pimpirikli. Geçen dışarı çıktık hava da iyiydi yani hasta olur diye benden daha çok telaş yapıyor ama ev işi konusunda rahatlığı beni bitiriyor bizim mutfağın kornişi yok bende netten aldım perdeyle birlikte önce onu yapıştırdı perdeyi tutmadı delmesi gerekiyor alet yok ama yoksa da birini çağırsın bi çözüm bulsun yani yok 20 gün olacak yapılmadı. Onda da bi cinnet geçirip perdeyi kornişi çöpe atarım bak diye tehdit edeceğim öyle olacak illa

Kesinlikle 2 ay tatil kadar saçma birşey daha yok sendikalardan sırf bu sebepten çıkacağım zaten bi işe yaradıkları da söylenemez. Ya iki yılı geçtim o zaten imkansız yapılmaz da barii 6 ay olsun ya ek gıdaya başlasın en azından. 3 gün önce doğum iznim bitti ve el kadar bebeği bırakıp işe başlamam gerekiyordu. Allahtan sömestr oldu da bir 15 gün daha uzayacak sonra da 40 gün rapor. Ya çocuğum bensiz bile uyumaz kıyamam ona nasıl bırakır işe başlarım ya ağlamasından bile anlıyorum derdini artık annem de bakacak olsa kayınvalide de olsa asla anlamazlar. Birde yalan yok ben kendi anneme de kayınvalideme de emanet etmek istemiyorum en iyi ben bakarım en çok ben düşünürüm gibi geliyor

Kızımda bir kere regl oldum sonra olmadım düzensiz olabilir ilk zamanlar diye düşündüm meğer hamile kalmışım
Ay tövbe estağfirullah yok yok hazır değilim öyle bişeye daha bismillah mide bulantıları, buzdolabının iğrenç kokusu, sürekli sola yatmaktan solunun çürümesi, duygusal iniş çıkışlar, davul gibi ayaklar yok unutmadım hiçbirini

Şu an okullar sömestr tatilinde zaten, sonrasında rapor ve ücretsiz izin kullanacağım gibi duruyor. Seneye okullar açıldığında büyümüş olacak en azından.
Kızlar rapor yazmışsınız ya raporu nasıl alıyorsunuz doktorlar veriyor mu? Peki siz raporluyken dersiniz boş mu geçiyor? Yerinize biri geliyor mu?

Kızlar rapor yazmışsınız ya raporu nasıl alıyorsunuz doktorlar veriyor mu? Peki siz raporluyken dersiniz boş mu geçiyor? Yerinize biri geliyor mu?
Ben doğum iznine ayrılırken bu sene olmayacağım diyerek ayrıldım. Sınıfıma ücretli öğretmen verildi. Kadın doğum ve ortopedi doktorum rapor veririm dedi. Zaten fizik tedaviye gideceğim, bugün daha da geç kalmamak adına uğrayamadım. Eğer fizik tedaviye başlarsam ordan da verirler diye düşünüyorum

İlk dönem zaten ücretli verildi yerimize ama biz raporluyken de geliyor mu onu anlamadım. Ben de ücretsize ayrılacağım ikinci dönem. 10 günlük de fark ödemem gerekiyor maaştan

Günaydın, bugün oğlumun bebeklik videolarına bakarken bir şey fark ettim. 4.5 aylık 8 küsur kiloluk çocuk sleepy 3 numara kullanıyormuş, boyutu da vallahi fırıncı küreği gibiymiş. Şimdi 6 kiloluk oğlumun bacaklarını sıkıyor oyuncak kürek boyutuna indirdikleri 3 numara sleepyler.

Evet bende şaşkınım bezler aşırı küçülmüş slepy molfixten küçük kalıp olarak biz molfix 3 kullanıyoruz şimdiden ee benim oğlum abisi gibi tombiş değil mesela birde koca oğlandı 5 no kullanıyordum biz bi kaç aya 5 geçeriz sonra ne kullancaz herhalde zorla tuvalet eğitimine başlarız 1 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…