- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Aahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Kızlar bizim defnoş biberona aşırı direnç göstermeye başladı, kusacak gibi yapıyor bazen de ağzından ittiriyor. Bugün iş yerime gitmem gereken bir durum oldu, süt sağıp anneme bıraktın, aç olduğu halde içmemiş sonra herhalde memenin olmadığını anlayınca pes edip hepsini birden içmiş açlıktan, memede durmak ve beslenmeyi memede yapmak istiyor ama akşam mama takviyesi vermem gerekiyor biraz içip memeye gitmek için ağlıyor ve memeye gidince baya uzun durmak istiyor, sanırım yeni güncellememiz bu
İçim cizz etti oyyyh kıyamam tosbik'eAahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.
Ne yapacaksın pekiAahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.
Himm meme reddi mi acep biberonami alışti hemen gelsin istiyor sütü..tabi memede bir müddet sonra geliyorBiberonla mama verince içiyor ve gecede sorunsuz bir şekilde emiyor
Benim de doğum iznim bugün bitti, yıllık izinlerimi kullanmak için iş yerine gittim, imkan elverdiği sürece de ücretsiz izin alacağım sanırım bu dönemde zor aslında ücretsiz izin almak ama yapabildiğim kadar almak istiyorumAahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.
Tüm narenciye grubu feci gaz yapıyorArkadaşlar meyveyi de kesecek halimiz yokc vitamini bebisler bağışıklık kazanacak biz ne yersek vitamin olacak helva vs çok yemeyin
Aahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.
Kesinlikle çok yetersiz. Benim de doğum iznim bitti. Ücretsize ayrıldım. O da pek iyi karşılanmadı gibi.Benim de doğum iznim bugün bitti, yıllık izinlerimi kullanmak için iş yerine gittim, imkan elverdiği sürece de ücretsiz izin alacağım sanırım bu dönemde zor aslında ücretsiz izin almak ama yapabildiğim kadar almak istiyorumgerçekten mevcut doğum izinleri çok yetersiz
Yaa maşallah çok minnoş tulumunu sevsinler
Bizde bi dahaki ay düşünüyoruz en güzeli bebekken diyorlar ilk oğlumdan çok çektim büyüktü inşallah sorunsuz atlatırsınız süreciSelâm kızlar.
Ben oğlumu bugün sünnet ettirdim , uyuyor şimdi şuan için bir sorun görünmüyor inşallah iyi olur bian önce çünkü uyaninca çişini yapınca ağlıyor canm oğlum
Neden damlalı muayene yapıldı?Kizlar bugun bebegimi goz muayenesine goturdum bi damla sıktılar huzursuz olabilir atesi cikarsa calpol ver dedilerdi ama cocuk tum gun agladi gozlerini acamadi asla susturamadik surekli eli gozunde agladi, arabada susup uyuyan cocuk arabada bile asiri agladi ne meme ne mama hicbirini saatlerdir istemedi suan 70 cc mama verdim zorla uyuttum yorgun dustu sizde boyle bisey oldumu
Teşekkürler canmBizde bi dahaki ay düşünüyoruz en güzeli bebekken diyorlar ilk oğlumdan çok çektim büyüktü inşallah sorunsuz atlatırsınız süreci
Şu an okullar sömestr tatilinde zaten, sonrasında rapor ve ücretsiz izin kullanacağım gibi duruyor. Seneye okullar açıldığında büyümüş olacak en azından.Ne yapacaksın peki
Yani bende eşimin çocukla ilgilenme noktasındaki hakkını yiyemem çocuğun altını değiştirir ilgilenir hatta bu konuda benden çok daha pimpirikli. Geçen dışarı çıktık hava da iyiydi yani hasta olur diye benden daha çok telaş yapıyorKışın evde diye ev işi adına çoğu şeyi yapıyor. Sadece eli çalışsa çok daha iyi olacak gerçi ama bunada şükür. Kaynanam yok demiyorum sayesinde. Bulaşık makinesi yerine elde yıkayıp ondan sonra çok iş yapmış gibi söylenip duruyor. Birde biraz şart şurt işlerini öğrenebilsebalkon fırçasıyla koridoru süpürmese mesela
Bebekle gülücükler atarken konuşma etme, tam uyumak üzereyken ilgilenip uyutmak yetiyor ona. Çocuk 24 saat bana bağımlı gibi oldu hiç istemediğim ve olmasın diye uğraştığım haldeKendimi iyi hissederken sorunum yok ama ihtiyacım varken horul horul uyuması veya huysuzken çocuğu aldığında başedemeyip hemen vazgeçmesi deli ediyor beni. Ama mama hazırlama, yedirme, alt açma, kıyafet değiştirme falan yapabiliyor keyfi isterse
Kesinlikle 2 ay tatil kadar saçma birşey daha yok sendikalardan sırf bu sebepten çıkacağım zaten bi işe yaradıkları da söylenemez. Ya iki yılı geçtim o zaten imkansız yapılmaz da barii 6 ay olsun ya ek gıdaya başlasın en azından. 3 gün önce doğum iznim bitti ve el kadar bebeği bırakıp işe başlamam gerekiyordu. Allahtan sömestr oldu da bir 15 gün daha uzayacak sonra da 40 gün rapor. Ya çocuğum bensiz bile uyumaz kıyamam ona nasıl bırakır işe başlarım yaAahhh ben bugün yaklaşık 5 saat uzakta kalmak zorunda kaldım.Didemm1 bak buzluğa attığım sütler işe yaradı annem biberonla doyurdu ama duygusal açlık ne olacak çocuğum beni görünce yüzünde güller açtı, kendince bir şeyler anlatmaya çalışıyor agulayıp. Meme de ise yaklaşık 1 saat durdu tok olmasına rağmen. Ve düşünün ki benim doğum iznim bitti. Bu yavru nasıl bırakılır aklım da kalbim de almıyor. Sosyal devlet (hele de doğurun doğurun diye yatak odasına karışan bir devlet) en az 2 yıl annelerle bebekleri ayırmamalı.
Ay tövbe estağfirullah yok yok hazır değilim öyle bişeye daha bismillahKızımda bir kere regl oldum sonra olmadım düzensiz olabilir ilk zamanlar diye düşündüm meğer hamile kalmışım
Kesinlikle 2 ay tatil kadar saçma birşey daha yok sendikalardan sırf bu sebepten çıkacağım zaten bi işe yaradıkları da söylenemez. Ya iki yılı geçtim o zaten imkansız yapılmaz da barii 6 ay olsun ya ek gıdaya başlasın en azından. 3 gün önce doğum iznim bitti ve el kadar bebeği bırakıp işe başlamam gerekiyordu. Allahtan sömestr oldu da bir 15 gün daha uzayacak sonra da 40 gün rapor. Ya çocuğum bensiz bile uyumaz kıyamam ona nasıl bırakır işe başlarım yaağlamasından bile anlıyorum derdini artık annem de bakacak olsa kayınvalide de olsa asla anlamazlar. Birde yalan yok ben kendi anneme de kayınvalideme de emanet etmek istemiyorum en iyi ben bakarım en çok ben düşünürüm gibi geliyor
Kızlar rapor yazmışsınız ya raporu nasıl alıyorsunuz doktorlar veriyor mu? Peki siz raporluyken dersiniz boş mu geçiyor? Yerinize biri geliyor mu?Şu an okullar sömestr tatilinde zaten, sonrasında rapor ve ücretsiz izin kullanacağım gibi duruyor. Seneye okullar açıldığında büyümüş olacak en azından.
Ben doğum iznine ayrılırken bu sene olmayacağım diyerek ayrıldım. Sınıfıma ücretli öğretmen verildi. Kadın doğum ve ortopedi doktorum rapor veririm dedi. Zaten fizik tedaviye gideceğim, bugün daha da geç kalmamak adına uğrayamadım. Eğer fizik tedaviye başlarsam ordan da verirler diye düşünüyorumKızlar rapor yazmışsınız ya raporu nasıl alıyorsunuz doktorlar veriyor mu? Peki siz raporluyken dersiniz boş mu geçiyor? Yerinize biri geliyor mu?
İlk dönem zaten ücretli verildi yerimize ama biz raporluyken de geliyor mu onu anlamadım. Ben de ücretsize ayrılacağım ikinci dönem. 10 günlük de fark ödemem gerekiyor maaştanBen doğum iznine ayrılırken bu sene olmayacağım diyerek ayrıldım. Sınıfıma ücretli öğretmen verildi. Kadın doğum ve ortopedi doktorum rapor veririm dedi. Zaten fizik tedaviye gideceğim, bugün daha da geç kalmamak adına uğrayamadım. Eğer fizik tedaviye başlarsam ordan da verirler diye düşünüyorum
Evet bende şaşkınım bezler aşırı küçülmüş slepy molfixten küçük kalıp olarak biz molfix 3 kullanıyoruz şimdiden ee benim oğlum abisi gibi tombiş değil mesela birde koca oğlandı 5 no kullanıyordum biz bi kaç aya 5 geçeriz sonra ne kullancaz herhalde zorla tuvalet eğitimine başlarız 1 yaşındaGünaydın, bugün oğlumun bebeklik videolarına bakarken bir şey fark ettim. 4.5 aylık 8 küsur kiloluk çocuk sleepy 3 numara kullanıyormuş, boyutu da vallahi fırıncı küreği gibiymiş. Şimdi 6 kiloluk oğlumun bacaklarını sıkıyor oyuncak kürek boyutuna indirdikleri 3 numara sleepyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?