2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Molfix 3 de küçük gibi duruyor ama esniyor fena sayilmaz

İlk dönem zaten ücretli verildi yerimize ama biz raporluyken de geliyor mu onu anlamadım. Ben de ücretsize ayrılacağım ikinci dönem. 10 günlük de fark ödemem gerekiyor maaştan
Okul dönmeyeceğimizi bildiği için devam ederler. Hatta ben izne ayrılmadan bir gün önce başlatıldı mesela ücretli öğretmen. İdareye bağlı yine bu durum. Pazartesi okula gidip idareyle görüşeceğim. Ben izindeyken idaremiz tamamen değişti

Bana şu şekilde söylenildi siz rapor alırsanız dersleriniz boş geçer siz çalışıyor olarak göründüğünüz için de yerinize kimse verilmez dediler. Edebiyat öğretmeniyim bir sınıfa 5 saat dersim var haklarına girmemek için de hiç sorgulamadım ücretsize ayrılmak için dilekçemi yazdım. Ama raporluyken birinin geleceğini bilsem ben de rapor alırdım.

Aslında sizin idarenin yaptığı daha doğru olabilir prosedür olarak. Ben sınıf öğretmeniyim, idareler o konuda daha esnek olabiliyor bazen. Hatta ben duruma göre rapor ya da ücretsiz kullanacağım dediğim zaman rapor öneceliğin olsun demişlerdi. Gelen öğretmene de bu sene sınıf sizin diyerek verdiler sınıfı

Ya bana dediler ki 3 no çook kullancaksın onu depola. Ben de almışım 450 tane yarısı kalcak elimde.

Bana da öksürük artarsa içir dedi. Diğeri de viraldi bizde ama damardan antibiyotik verdiler ciğere indiği için. Hava vermene de gerek yok dedi.
Ya her doktorun tedavisi farklı demekki bizde de ciğere inmişti oksijen aldı buhar aldı öyle temizledi ciğeri sen bol bol burnu temizle canım

Ya bana dediler ki 3 no çook kullancaksın onu depola. Ben de almışım 450 tane yarısı kalcak elimde.
Normalde öyle olması lazım aslında, sleepy mesela 9 kiloya kadar kullanıldığını iddia ediyor 3 numarasının, bu durumda da tombiş bebeklerde bile 6. Aya kadar götürmesi lazım ama ay sonu geçeceğim ben de dörde. Ama diğer markalar öyle değildir herhalde. (Prima değil en azından, başka denemedim hiç bu sefer).

Ben ilkinde de sadece sleepy ve arada prima kullanmıştım. Kaç zamandır düşünüyordum neden sleepy nin kalıbının küçük olduğunu hiç hatırlamıyorum diye. Meğer zam yapmamak için çikolatanın gramajından çalan köylü kurnazı firmalara uymuşlar

Geçmiş olsun. Bence mutlaka bir film çekilmeli. Ciğere indiyse ne kadar erken fark edilirse o kadar kolay tedavi ediliyor genelde. Bebekteki kadar sıkıntı olmaz, çok ciddi bir şey olmadıkça hastaneye yatış falan durumu olmaz muhtemelen ama ciğerdeki enfeksiyon durumuna göre (akciğer grafisi ve kan tahliline göre) antibiyotik başlanması gerekebilir. Benim oğlum geçen sene 4.5 yaşında ciğerine inince üçü bacaktan iğne, gerisi şurup olmak üzere antibiyotik tedavisi uygulandı. Öksürüğü çok yoktu, hafif ateş vardı ama halsizlik ve iştahsızlıktan şüphelenip götürmüştük acile, iyi ki de götürmüşüz.

Kızlar rapor yazmışsınız ya raporu nasıl alıyorsunuz doktorlar veriyor mu? Peki siz raporluyken dersiniz boş mu geçiyor? Yerinize biri geliyor mu?
benim kendi doktorum kadın doğum doktorum yani ondan rica ettim veririm dedi 10 gün 10 gün verecek. Ders boş geçmiyor benim. Benle birlikte 2 kişi daha var branşçı onlar tüm dersleri alıyor ben gelince ders saatleri düşecek. Ama her okulda öyle olmuyor bazen ders saati fazla ise o kişinin yerine ücretli öğretmen başlıyor.

Üf yarın da pazar bugun götürcektim randevu bulamıyorum resmen kaldı yani pazartesi götürcem keyfi cok iyi hatta cok enerjik kızıyorum cünkü nefes nefese kalıyor yoruyor kendini hasta hasta

Primanın biraz daha büyük. Molfix sleepy aynı hemen hemen. Benim elimde molfix kalcak.

Hım bak bu olabilir doğru çünkü kaç gün rapor alacağımız belli değil yani idare bilemez hastaymışsın gibi düşünür sonuçta ama idare o dersleri diğer branşçılara verebilir. Valla ben okul başladığında seminer haftası 29. Haftadaydım 32 de ayrılmayacaktım çalışmayı düşünüyordum bana müdür yok sen izne ayrıldığında yerine birini bulamam dönem başından şimdi hemen rapor al falan diye zorladı beni. Şimdi bişey derse rapor alıyorum diye, hocam siz benim doğum öncesi hakkımı kullandırmadınız ben çalışacaktım o yüzden şimdi rapor alıyorum diyeceğim.

Sleepy için orada yazan kiloların ortalamasını aldığınızda çıkan sonuç neyse, o kiloya ulaştığınızda bir büyük numaraya geçin diyorlar o yüzden.

Benim kıza goon 3 numara bir tık büyük geldi mesela, onu kullanamıyorum şu anda. Kullanmaya başlayınca da uzun süre kullanırım gibi. O yüzden baby turco 4 kullanıyorum, tam oluyor (kalıbı sleepy ile aynı)

Dilekçede tarih mecburi diye biliyorum ama keşke okulun son haftası yazsaydın. Sonra bayram tatili malum
Seminerleri düşündüm ama bayramı hiç hesap etmedim. Seminerler uzaktan mı olur acaba? İşleme koymamıştır dilekçemi çünkü daha farkı yatırmadık. Hemen düzelteyim. 14 haziranda okul kapanıyor peki seminerler ne zaman olur?

Neden damlalı muayene yapıldı?
Goz dibine daha iyi bakmak icin damla damlatilacak dedi. Bu kadar cani yanacagini bilmedigim icin damlattirdim bilseydim asla yaptirmazdim cocuk iki gun kendine gelemedi ayarlariyla oynadi resmen damlattiltan sonra huysuzlanabilir atesi cikabilir calpol verirsin dedi nefret ediyorum devlet hastanelerinden evime yakin diye oradan randevu almis bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…