2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar ya ben hala regl olmadim aranizda hala olmayan varmi spiral taktirmayi dusunuyorum regl olamadim hala ya

Bu sene sene sonu seminerlerinin olacağını pek sanmıyorum bayram sebebiyle, olsa da bayram sonrası 1 hafta online olur

Muayene şeklinin hastaneyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Bebeğe sıkılan farklı bir damladır belki ama ben ilkokuldan beri gözlük takıyorum, muayenehane doktoruydu doktorum hep damla sıkılırdı muayene öncesi. Bebeğin birinci ay Rop muayenesinde de sıkmışlardı.

Üf yarın da pazar bugun götürcektim randevu bulamıyorum resmen kaldı yani pazartesi götürcem keyfi cok iyi hatta cok enerjik kızıyorum cünkü nefes nefese kalıyor yoruyor kendini hasta hasta

Aslında iştahı ve genel hali iyiyse ciddi bir durum yoktur belki. Bebekte de büyük oğlumda da çok ciddi iştahsızlık olmuştu benim (ikisi de iştahlı normalde). Bebek burnu tıkalı olduğu için ememiyordu tabii muhtemelen gerçi.

Genel hali iyi ama ciğerlerde belli yani nefes alıs verisinden sadece o tedirgin ediyor yiyor az yiyor bol su içiyor bir de her verdiğim takviyeyi yiyor enerjisinde onunda etkisi oldugunu düşünüyorum

Peki dönüş için tarih belirttiniz mi? Bana tarih belirtin dediler ben de 1 Temmuz dedim
Ben de edebiyat öğretmeniyim ben ara tatile kadar izin aldım. 8 nisan yazdım. Karar degistirirsem tekrar dilekçe yazıp dönemi kapatacağım. Neden 1 temmuz yazdınız seminerde başlıyor çoğu anne. Maas kaybiniz da az olur böylece.

Canım öksürüğe eşlik eden ateş varsa bence direk git influenza çok yaygın şu sıralar bize doktor hep öksürüyor dediğimizde ateş oldu mu hiç demişti öksürük ve ateş birleşince gidilmesi gerek diye düşünüyorum

Ben 40 im çıkarken adet oldum bir de şimdi oldum. Benim eski düzene oturuyor galiba. Ama ben emzirmiyorum onun da etkisi olabilir.

Bende gitmeyi düşünüyorum kuzum insallah kısa sürede atlatırız bunu da

Ben pure and softtan çok fazla memnunum
Molfix burada okuyunca aldım, emiciligi güzel, beğendim ama bacak arası sleepy ve baby turco ya göre geniş. Bence rahatsız edici. Baby turco aldım o da güzel ama sanki idrar kokusu oluyor. Prima nin muadili diye okuduğum goon markayı aldım onu beğendim. Evde su an her marka var kalıpları da değişiyor. Sleppy 2 numara bir paket elimde kaldı mesela. 3 numaraya geçtim. İçeriği doğal diyorlar ama benim oğlumum pipisi çişini yapınca beze yapışıyor. Sık degistirmeme rağmen. Bir yorumda daha böyle bir şikayet okumuştum. Sleepyden doğumdan önce 3 numaraya kadar stok yapmıştım. Stoklar bitsin daha almayı düşünmüyorum. Baby turco ve goon ile yola devam. Sleppy bionatural ıslak mendil diğerlerine göre pahalı olsa da ben en çok onu beğendim. Onu da doğumdan önce stoklamistim bitmek üzere artık

Yaa acıdı mı bende regl olman gerek diye biliyorum yoksa acıyor demişti çalıştığım yerden bir öğretmen
Adetle bir ilgisi var mı bilmiyorum acı durumunun. Acı eşiği de önemli sonuçta. Ama ister istemez bir acı oluyor, zaten uyuştuucu bir iğne de yapılıyor ama insanı kasan bir durum. Hatta benim adetime daha 1 hafta 10 gün olmasına rağmen sabahki muayene sonrası lekelenme başlamış, öğleden sonra taktıktan sonra ise tamamen adetim başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…