2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlar ya ben hala regl olmadim aranizda hala olmayan varmi spiral taktirmayi dusunuyorum regl olamadim hala ya
Aktif emzirenler biraz daha geç oluyor sanırım bende olmadım daha. İlk doğumdan sonra 9 aylık gibi adet oldum, bunda bir 55 gün en az lekelenmem oldu sonra olmadı da anlamadım oldum mu olmadım mı

Uyuşturucu iğne yapıldığını bilmiyordum o zaman yine süt sağıp dökmek mi gerekir o iğneden dolayı

Aktif emzirenler biraz daha geç oluyor sanırım bende olmadım daha. İlk doğumdan sonra 9 aylık gibi adet oldum, bunda bir 55 gün en az lekelenmem oldu sonra olmadı da anlamadım oldum mu olmadım mı

Ay benim de aynı öyle ya. Bir iki haftadır geçti gibi lekelenmeler, bakalım iki haftaya gelen giden olacak mı

İlki gibi olursa yine Ağustos’ta olurum diyordum.

Hastaneden kastim oncesinde bilgilendirme amacli goz damlasinin huysuzluk agri vs yapacaginin bilgisi verilmeden yapildiktan sonra soylenmesiydi talihsizlik oldu boyle bi iki gun agri huysuzluk uykusuzluk cektik neyseki en azindan bi sorun cikmadi gozde tek tesellim

Ahh zümrem benim bebeğe bakan kimsem yok o yüzden seminere bile gidemem diye öyle yazmıştım ama müdürüme söyledim 14 Haziran diye düzeltecek.Siz de bakacak birileri varsa bence de 8 Nisan güzel bir tarih.

Benim bildiğim regli iken takıldığı. Hatta taktıran tüm arkadaşlarım öyle anlattı ama bilmiyorum değişmiştir belki teknoloji
Bende regliken takiliyor diye biliyorum 6 ay 9 ay olmazsam yandim vallahi hicbi sekilde guvenemiyorum baska seylere dogum kontrol hapiyla hamile kalinca

Ahh zümrem benim bebeğe bakan kimsem yok o yüzden seminere bile gidemem diye öyle yazmıştım ama müdürüme söyledim 14 Haziran diye düzeltecek.Siz de bakacak birileri varsa bence de 8 Nisan güzel bir tarih.
seminere çocukları götürüyorlar ya o açıdan dedim benim ders saatim az o yüzden başlarım dedim ama böyle alışırsam zor gelir vallahi

Bu muayene rop mu? Biz gittik saati dolmuştu almadılar. Haftada bir günmüş tekrar gitmedik. Damlayı orada duymuştum ama yan etkilerini duymadım. Kuvezde mi kaldı çocuğunuz? Anladığım kadarıyla kuvezde kalanlara rop yapılıyor

Böyle eğilip emziğini tutması aman bi yere kaçar filan emzik bu yeni sürüm bebeler çok fena bu arada pusetşn minderini kullanmıyordum eğiliyor diye böylede eğilmeye başladı puset işimiz bitti sanırım evde yanımda neyle gezdircem şimdi ben bebetoyu zira diğer türlü abi gazabına uğruyor

Eklentiler

• IMG_8561.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 81
Aktif emziren anne olarak alınırım bak bu sözüne yaklaşık 42 gün kanama/lekelenmem oldu. 7-8 gün sonra da adet oldum
Uyuşturucu iğne yapıldığını bilmiyordum o zaman yine süt sağıp dökmek mi gerekir o iğneden dolayı
Yok yok, öyle güçlü bir iğne değil zaten yapılan. Özellikle sordum emzirme de vs dikkat etmem gereken bir şey var mı diye, hayır emzirebilirisn dedi. Sadece ağır kaldırmak ve 10 gün ilişki yask

Ay ben pusetle evde dolaştırsam bile kemerini bağlıyorum. İlk çocuk çok düştü bunda tüm önlemleri alıyoruz

Benim bildiğim regli iken takıldığı. Hatta taktıran tüm arkadaşlarım öyle anlattı ama bilmiyorum değişmiştir belki teknoloji
Öyle bir şey söylenmedi tabi ben takılırken oldum ama olsun

Yine doktorların hem fikir olmadığı bir konu sanırım

Ay ben pusetle evde dolaştırsam bile kemerini bağlıyorum. İlk çocuk çok düştü bunda tüm önlemleri alıyoruz
Abisi pusete gelip sürükleyerek götürüyor veya aniden üstüne çullanıyor o an onu ordan öyle bir kapıyorum ki Kemer açana kadar neler olur düşünemiyorum ayy ben 15 gün napcam bunlarla yaa şimdi mikrofonu açmış çocuğun ağzına çocuk ağladıkça ses iki kat çıkıyor yani nerden aklına gelir anlamıyorum

Haha o bizzat doktorun söylediği şeydi bana aktif emzirenlerde biraz daha geç bekliyoruz çünkü süt hormonu yumurtlamayı engelliyor gibi bir şeyler demişti

Ay iyi bari valla ben hiç istemiyorum spiral ama başka çare de yok sanırım

Sen böyle anlatınca çok komik geliyo ama eminim ki yakından hiç komik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…