- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Olabilir. Canım ilk kutu bize iyi gelmişti ikinci felaket belkide uzun süre kullanmak iyi gelmedi bilmiyorum ama acayip şikayet okudum inşallah sizinde düzene girer zaten baya hateketlendikleri için 1 aya tamamen gaz sorunları biterValla bebekten bebeğe değişiyor demek kiben de o mesajı gördüm eşime de söyledim bıraktık kullanmayı iki gün. İki gece yavrum toplasan 3 saat uyumamıştır tabii deneyip görmekte fayda var
Kabızlıkta mı yaşamadınız? Valla maşallah. Demek ki bebeğe göre değişiyor. Benim bebeğimde hem kabızlık yaptı hem daha dazla ıkınma. Bi de asla gaza çözüm olmadıValla bebekten bebeğe değişiyor demek kiben de o mesajı gördüm eşime de söyledim bıraktık kullanmayı iki gün. İki gece yavrum toplasan 3 saat uyumamıştır tabii deneyip görmekte fayda var
Kabızlığı var ama gaz damlasından mı bilmiyorum. Bir kez 7 günü bile buldu yapmadığı. Ama kullanmadığım iki gece bayağı kivrandi. Öyle olunca devam ettik kullanmaya. 3 aylık olunca bırakacağım zaten kullanmayıKabızlıkta mı yaşamadınız? Valla maşallah. Demek ki bebeğe göre değişiyor. Benim bebeğimde hem kabızlık yaptı hem daha dazla ıkınma. Bi de asla gaza çözüm olmadı
Ya bende okumuştum kim hatırlamıyorum öyle yazmıştı. Kabızlık falan inleme yapıyormuş demişti. Bende bıraktım ve maşallah çocukta o şikayetler kalmadı daha bi düzene girdi. Bilseydim kullanmazdım ya yada başka bir damla alırdık. Bayadır kullanmıyorum bende.Kızlar burda birisi nurse damla hakkında o daha kötü yapıyor gibi birşey yazmıştı ismini hatırlayamadım tam olarak mesajını da daha sonra bende araştırdım cidden çok şikayet varmış bende kestim 1 hafta oldu vermeyeli çocuğum o kadar huzurlu ki uykusu da düzene girdi hatta ilk 10 daar uyuduğum günü yazmıştım buraya da1 haftadır gece çok rahat uyuyor gündüz de iyiz gazı oluncaya gayet güzel çıkartıyor kakasınıda düzenli olmasa da 2 günde bir yapıyor vallahi iyiki o mesaja denk gelmişim araştırmışım ve bırakmışım damlayı çocuğum acayip rahatladı eşim bile diyor damlayı bıraktık çocuk daha iyi sanki diye
Başlangıcı olduğu için mi bilmiyorum bitkisel bı şurup vermiş içinde herşey var.faydasi oldu gbi azalarak bitecek insllh bebeğe bulastrmadan atlatsaydikÖksürük kalıyor ara ara artıp azalıyor. Biz şurubu kullanmıştık. Bir haftaya iyileşme oluyor. Çok geçmiş olsun. Size şurup verildi mi?
Ya maşallah evet bizimde bitti ıkınmalar özellikle çok şükürYa bende okumuştum kim hatırlamıyorum öyle yazmıştı. Kabızlık falan inleme yapıyormuş demişti. Bende bıraktım ve maşallah çocukta o şikayetler kalmadı daha bi düzene girdi. Bilseydim kullanmazdım ya yada başka bir damla alırdık. Bayadır kullanmıyorum bende.
Evet benim oğlumuda sma comfort kabız yaptı hippe geçince 2 gün sonra yaptı bu azalıcak inşallah yeni başladıkKabızlığın sebebi mamaymış. Sma bizde kabız yaptı. Hippe geçtik kabızlığı gitti
Güzel anne, bazı bebekler daha ciddidir senin de bildiğin gibi. Bizim bebeğin doktor izlem kitapçığında üçüncü ayında şu yazıyor.Günaydın,
Kaç gündür gece gündüz mememe yapışmış bir fok balığı ile yaşıyorum.ama bugün ilk kez galiba gülüşüme gülüşle karşılık verdi galiba diyorum çünkü yüzündeki normal meymenetsizlik hali hala gitmiş değil bu atak haftalarında önce böyle krizler geçirip sonra bir beceri geliştiriyorlardı ya, bu da onlardan biri herhalde diye düşünüyorum. Biz bugün tam 12 haftalığız. sizinkiler kaçıncı haftada gülmeye başladı? Bizimki 37. haftada doğduğu için hesaplamayı neye göre yapmam gerektiğini anlamak için soruyorum.
Her bebek her beceriyi aynı zamanda kazanmıyor. Ayrıca bebeklerde mizaç farkı da var. Benim bebeğim 35+6da doğdu 45 günlükken bize gülmeye başladı, eltim 39. Haftada doğurdu bebeği 55 günlük ama hâlâ sosyal gülümseme yok. O yüzden kıyaslamak çok doğru değil ama dediğin gibi ataklardan sonra bebekler yeni beceriler kazanıyor sizinki de bu beceriyi kazanmış olabilirGünaydın,
Kaç gündür gece gündüz mememe yapışmış bir fok balığı ile yaşıyorum.ama bugün ilk kez galiba gülüşüme gülüşle karşılık verdi galiba diyorum çünkü yüzündeki normal meymenetsizlik hali hala gitmiş değil bu atak haftalarında önce böyle krizler geçirip sonra bir beceri geliştiriyorlardı ya, bu da onlardan biri herhalde diye düşünüyorum. Biz bugün tam 12 haftalığız. sizinkiler kaçıncı haftada gülmeye başladı? Bizimki 37. haftada doğduğu için hesaplamayı neye göre yapmam gerektiğini anlamak için soruyorum.
Benim bebeğim 40’ı çıktıktan sonra gülmeye başladı ama günde birkaç kez oluyor. Belki çoğu da reflekstir tam emin olamıyorum daGünaydın,
Oyy maşallah bizimki bir aylıkken gülmeye başladı, sonrasında da agulamaya başladı ama bir gün daha bekleseydik 39 haftalık olacaktıGünaydın,
Benimki 38+3te doğdu, doğduktan 45-50 gün sonra sosyal gülümsemelere başladı. Benimki de bu ara uyumamaya direniyor, umarım sonunda elini keşfetme becerisini kazanırGünaydın,
Her bebek her beceriyi aynı zamanda kazanmıyor. Ayrıca bebeklerde mizaç farkı da var. Benim bebeğim 35+6da doğdu 45 günlükken bize gülmeye başladı, eltim 39. Haftada doğurdu bebeği 55 günlük ama hâlâ sosyal gülümseme yok. O yüzden kıyaslamak çok doğru değil ama dediğin gibi ataklardan sonra bebekler yeni beceriler kazanıyor sizinki de bu beceriyi kazanmış olabilirartık bebeğinizle daha fazla iletişim kurup karşılık alabilirsiniz çok daha sevimli oluyorlar
Benim bebeğim 40’ı çıktıktan sonra gülmeye başladı ama günde birkaç kez oluyor. Belki çoğu da reflekstir tam emin olamıyorum da
Benimki 38+3te doğdu, doğduktan 45-50 gün sonra sosyal gülümsemelere başladı. Benimki de bu ara uyumamaya direniyor, umarım sonunda elini keşfetme becerisini kazanır
Gittim gittim, boyunda hafif düzleşme belde de küçük fıtık sol taraftaBizimki de bir tek saçımı çekmek için kullanıyor elini şimdilik
Bu arada sen fıtık için doktora gittin mi? Benim de birkaç fıtığım var aslında, aktif değiller şu an neyse ki ama acaba fıtık sahibi bireyler olarak kanguru kullanmamız doğru mu, o kısmını merak ediyorum.
Bebek kilo aldıkça ben veririm, ekstradan yük binmiş olmaz diyordum ben ama maşallah ana oğul alıyoruz biz.
Doktor fizik tedavi isteyince rapor alınabiliyor mu acaba? Hani tedavi günde belki 1 saattir diye vermezler diye düşünüyordum ama sanki geçenlerde sen iş yerine vermek için rapor alacağını söylemiştin doğru hatırlıyorsam eğerGittim gittim, boyunda hafif düzleşme belde de küçük fıtık sol taraftaemzirmesen hap tedavisiyle iyileştirirdim ama emzirirken uygulayamayız dedi. Rahatlatıcı jel ve sprey verdi. Bu süreçte fizik tedavi almalısın dedi. Onun için de yakınımızda başka bir özel hastane var oraya gideceğim, medipol günlük gitmek için uzak kalıyor ama ne zaman giderim bilmiyorum
Kanguruyu da sordum, sorun olmaz dedi. Zaten bel destekliler ya, yükü bele vermiyorlar. Ben açıkçası normal kucakta taşırken daha çok zorlanıyorumkanguru da ağırlığını hissetmiyorum.
Valla hala aynı tezi savunuyorum, sezaryen göbeği diye bir şey yok boğazını tutamayan anneler varverdiğim kilolardan sonra açılan iştahımla kaldım aynı kiloda, yok verilmiyor. Bir de üstüne çikolataları yiyip bol bol göbeğe yağ yolluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?