Büyük olunca daha mı zor daha mı kolay anlamadımAbisi pusete gelip sürükleyerek götürüyor veya aniden üstüne çullanıyor o an onu ordan öyle bir kapıyorum kiKemer açana kadar neler olur düşünemiyorum ayy ben 15 gün napcam bunlarla yaa şimdi mikrofonu açmış çocuğun ağzına çocuk ağladıkça ses iki kat çıkıyor yani nerden aklına gelir anlamıyorum
Hayir kuvezde kalmadi normal haftasinda dogdu anlamadim bi bizimkine yapmislar damlali heraldeBu muayene rop mu? Biz gittik saati dolmuştu almadılar. Haftada bir günmüş tekrar gitmedik. Damlayı orada duymuştum ama yan etkilerini duymadım. Kuvezde mi kaldı çocuğunuz? Anladığım kadarıyla kuvezde kalanlara rop yapılıyor
Aslında gerçekten gülüyorum bazen ama sonra sinir gülmesine dönüşüyor bide bir şeye gülünce oğlum annemin hoşuna gitti galiba diye düşünüp hareketlerinde abartıya kaçıyor ama tam hunilik bizim ev o kesin büyük oğlan tam bir komediSen böyle anlatınca çok komik geliyo ama eminim ki yakından hiç komik değildir
Bence büyüğü küçüğü yok direk iki çocuk zorBüyük olunca daha mı zor daha mı kolay anlamadımben 3 kez farklı çalışanlara sordum okul açık 2 yeni öğrenci başladı herhalde ondan Yoksa olacak gibi değil bir gözüm küçülmüş benim uykusuzluktan mı mikroptan mı bilmiyorum. Dün gece büyük kızım tam 5 kez anne diye kalktı nerde uyudum nerde uyandım anlamadım. Başımda dönüyor babamlardayız tansiyonumu ölçeyim bari ben
Abisi pusete gelip sürükleyerek götürüyor veya aniden üstüne çullanıyor o an onu ordan öyle bir kapıyorum kiKemer açana kadar neler olur düşünemiyorum ayy ben 15 gün napcam bunlarla yaa şimdi mikrofonu açmış çocuğun ağzına çocuk ağladıkça ses iki kat çıkıyor yani nerden aklına gelir anlamıyorum
Aslında gerçekten gülüyorum bazen ama sonra sinir gülmesine dönüşüyor bide bir şeye gülünce oğlum annemin hoşuna gitti galiba diye düşünüp hareketlerinde abartıya kaçıyor ama tam hunilik bizim ev o kesin büyük oğlan tam bir komedi
Hahahah yaaa old annelik budur bide şey olayı var ciddi duruyorsun o an bi gülme geliyor bazen tutamıyorsunHahayalnız iyi fikirmiş, bizimkinin orgunun mikrofonu bozuk olmasa verirdim eline, oyalanırlardı abi kardeş
Ya o altın kural, biliyorsun, onaylamadığımız davranışlara gülmüyoruz. Ben tutuyorum kendimi çok gülesim gelse de, sert yüz yapmaya çalışıp ortamı terk ediyorum falan (içeri gidip gizli gizli gülüyorum ) ama annem hiç tutamıyor mesela, o yüzden onunla muhabbeti “naber pipi, naber popo” seviyesine dönüşüyor bazen
Bade çok daha iyi aslında ben okulda kardeşimi çok özledim diyor şarkılar söylüyor konuşuyor. Ama sonra öğlen uykusu yapmamasının etkisiyle uyku vaktine yakın resmen deliriyor. Durup dururken sıkıyor çocuğu mesela hiç bir sebep yokken. Bazen Umayı kucağımda görünce de hırçınlaşıyor ama o zaman daha anlayışlı oluyorum sebebini biliyorum çünkü emzirmemi istemiyor. Evcilik oyunlarında o Umay oluyor genelde o yöntem çok işe yarıyor öyle emziriyorum yalancıktan altını alıyorum filanBence büyüğü küçüğü yok direk iki çocuk zorah keşke bizimde olsada gitse ya daha ilk günden böyle düşünüyorum bebeğin poşetine girip yatıyor ellerini yukarı kaldırıp süt istiyor ordan indirince sürünüyor bilerek emziğini alıyor kaçıyor bunlar bir kaçı telefon versem oturur kalkmaz ama onada gönlüm el vermiyor bazen kaynanama iniyor toplasan 7 dk sonra kovuluyor ya baş dönmesi çok fena bendede oluyor bide boynum çok ağrıyor benim bade peki nasıl alıştımı kardeşine
Çünkü adı kardeş bakma şimdi oğluma laf ediyorum ama erkek kardeşim doğduğunda ben 9 yaşlarındaydım beşiğine girerdim kız kardeşimle aramda 4,5 yaş var neler ettim ona neler her evde oluyor işte aslında içine atıp üzülmesi daha kötü dimi öyle olanlarıda duyuyorum hatta çok hastalanan da oluyor en azından duygularını göstermesi iyi gibi ama bilemiyorum tabiBade çok daha iyi aslında ben okulda kardeşimi çok özledim diyor şarkılar söylüyor konuşuyor. Ama sonra öğlen uykusu yapmamasının etkisiyle uyku vaktine yakın resmen deliriyor. Durup dururken sıkıyor çocuğu mesela hiç bir sebep yokken. Bazen Umayı kucağımda görünce de hırçınlaşıyor ama o zaman daha anlayışlı oluyorum sebebini biliyorum çünkü emzirmemi istemiyor. Evcilik oyunlarında o Umay oluyor genelde o yöntem çok işe yarıyor öyle emziriyorum yalancıktan altını alıyorum filanBade aslında yeniliklere çabuk adapte olurdu ama buna olamadı
Valla benimkinin doğduğundan beri kokuyorSilikon ucu bugün bıraktırdım ama bizimki çok isyanlarda, yine de emebiliyor ama emmeye başlamadan isyanlar çok fenakızlar bu arada bir sorum daha olacak size bizimkinin pırtları kötü kokmaya başladı, sizde de var mı böyle durum yaşayan yoksa acaba üşüttü mü diye düşünüyorum, doktoru ishal vs yoksa kokabilir dedi ama size de sorayım dedim
Ayy ben size daha güzelini söyleyeyim, aslında daha beteriniÇünkü adı kardeş bakma şimdi oğluma laf ediyorum ama erkek kardeşim doğduğunda ben 9 yaşlarındaydım beşiğine girerdim kız kardeşimle aramda 4,5 yaş var neler ettim ona neler her evde oluyor işte aslında içine atıp üzülmesi daha kötü dimi öyle olanlarıda duyuyorum hatta çok hastalanan da oluyor en azından duygularını göstermesi iyi gibi ama bilemiyorum tabi
Geçmiş olsun. Bnm büyük kız da influenza başlangıcı dedi doktor.ates geçti ama öksürüğü dewam ediyor. Bı çaresi var mıymış ?kaç gün sürüyor bu hastalıkBizim büyük influenza da olduüç gün geçmeyen ateşi oldu şükür çok ağır geçirmedi şurubu hemen içirdiğim için
Yarın gündüz deneyeceğimKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Yaa işte hepimizde olmuş zamanında kardeş vs kıskançlığıAyy ben size daha güzelini söyleyeyim, aslında daha beterini9 yaşındayken köye gidince kuzenimi bana bırakırdı yengem, kendisi de ev etrafındaki işlerini hallederdi. (Dışardan aklı başında, büyümüş de küçülmüş bir tip görününce güvenleri fazlaydı sanırım ). Peki ben 6-7 aylık bebeğe ne yapardım?! Türkan şoray sultan filmindeki ev ahalisini canlandırır, çocuğu yatağa atıverirdim, ayağımda haldur huldur sallardım falan sallamak zararlı derler ya, çocuğa çocuk emanet etmek daha da zararlı
Bebeğe süt verirken kendimi. Öyle hissettim dersinYarın gündüz deneyeceğimbu saatte yaparsam uyuyan eşim beni deli sanabilir
Ay gün içinde yazacaktım bunu da sürekli unuttumYarın gündüz deneyeceğimbu saatte yaparsam uyuyan eşim beni deli sanabilir
Ay Pera gülüyorKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Bende deneyeceğim herkes uyansın öyle bende babamlrdym onların da ineği var şimdi yapsam annemler inek mi içeriye girdi diceklerKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Möö diyince gülüyor denedim baya bir möölemiş oldumAy gün içinde yazacaktım bunu da sürekli unuttumzeka kartlarında inek resimini gösterirken mö sesi çıkarınca yaptı bunu. Geçen gün. Üstünde durmadım. Dün gün içinde belli aralıklarla yaptım, çocuk cidden üzülüp dudak büküyor; sonra da ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?