2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Büyük olunca daha mı zor daha mı kolay anlamadım ben 3 kez farklı çalışanlara sordum okul açık 2 yeni öğrenci başladı herhalde ondan Yoksa olacak gibi değil bir gözüm küçülmüş benim uykusuzluktan mı mikroptan mı bilmiyorum. Dün gece büyük kızım tam 5 kez anne diye kalktı nerde uyudum nerde uyandım anlamadım. Başımda dönüyor babamlardayız tansiyonumu ölçeyim bari ben

Hayir kuvezde kalmadi normal haftasinda dogdu anlamadim bi bizimkine yapmislar damlali heralde

Sen böyle anlatınca çok komik geliyo ama eminim ki yakından hiç komik değildir
Aslında gerçekten gülüyorum bazen ama sonra sinir gülmesine dönüşüyor bide bir şeye gülünce oğlum annemin hoşuna gitti galiba diye düşünüp hareketlerinde abartıya kaçıyor ama tam hunilik bizim ev o kesin büyük oğlan tam bir komedi

Silikon ucu bugün bıraktırdım ama bizimki çok isyanlarda, yine de emebiliyor ama emmeye başlamadan isyanlar çok fena kızlar bu arada bir sorum daha olacak size bizimkinin pırtları kötü kokmaya başladı, sizde de var mı böyle durum yaşayan yoksa acaba üşüttü mü diye düşünüyorum, doktoru ishal vs yoksa kokabilir dedi ama size de sorayım dedim

Bence büyüğü küçüğü yok direk iki çocuk zor ah keşke bizimde olsada gitse ya daha ilk günden böyle düşünüyorum bebeğin poşetine girip yatıyor ellerini yukarı kaldırıp süt istiyor ordan indirince sürünüyor bilerek emziğini alıyor kaçıyor bunlar bir kaçı telefon versem oturur kalkmaz ama onada gönlüm el vermiyor bazen kaynanama iniyor toplasan 7 dk sonra kovuluyor ya baş dönmesi çok fena bendede oluyor bide boynum çok ağrıyor benim bade peki nasıl alıştımı kardeşine

Haha yalnız iyi fikirmiş, bizimkinin orgunun mikrofonu bozuk olmasa verirdim eline, oyalanırlardı abi kardeş

Ya o altın kural, biliyorsun, onaylamadığımız davranışlara gülmüyoruz. Ben tutuyorum kendimi çok gülesim gelse de, sert yüz yapmaya çalışıp ortamı terk ediyorum falan (içeri gidip gizli gizli gülüyorum) ama annem hiç tutamıyor mesela, o yüzden onunla muhabbeti “naber pipi, naber popo” seviyesine dönüşüyor bazen

Hahahah yaaa old annelik budur bide şey olayı var ciddi duruyorsun o an bi gülme geliyor bazen tutamıyorsun ay aman aman iyiki bozukmuş bizimki ağladıkça ses çıkıyor sonra bakıyor o ses nerden çıktı bir daha ağlıyor algılayamıyor ne bilsin mikrofonu

Bade çok daha iyi aslında ben okulda kardeşimi çok özledim diyor şarkılar söylüyor konuşuyor. Ama sonra öğlen uykusu yapmamasının etkisiyle uyku vaktine yakın resmen deliriyor. Durup dururken sıkıyor çocuğu mesela hiç bir sebep yokken. Bazen Umayı kucağımda görünce de hırçınlaşıyor ama o zaman daha anlayışlı oluyorum sebebini biliyorum çünkü emzirmemi istemiyor. Evcilik oyunlarında o Umay oluyor genelde o yöntem çok işe yarıyor öyle emziriyorum yalancıktan altını alıyorum filan Bade aslında yeniliklere çabuk adapte olurdu ama buna olamadı

Çünkü adı kardeş bakma şimdi oğluma laf ediyorum ama erkek kardeşim doğduğunda ben 9 yaşlarındaydım beşiğine girerdim kız kardeşimle aramda 4,5 yaş var neler ettim ona neler her evde oluyor işte aslında içine atıp üzülmesi daha kötü dimi öyle olanlarıda duyuyorum hatta çok hastalanan da oluyor en azından duygularını göstermesi iyi gibi ama bilemiyorum tabi

Valla benimkinin doğduğundan beri kokuyor hatta şaşırmıştım ek gıda olmadığı halde kokar mı diye, annem kokar deyince üstünde durmadım. Doktora da sormadım ama gazı kokmuyor.

Ayy ben size daha güzelini söyleyeyim, aslında daha beterini 9 yaşındayken köye gidince kuzenimi bana bırakırdı yengem, kendisi de ev etrafındaki işlerini hallederdi. (Dışardan aklı başında, büyümüş de küçülmüş bir tip görününce güvenleri fazlaydı sanırım). Peki ben 6-7 aylık bebeğe ne yapardım?! Türkan şoray sultan filmindeki ev ahalisini canlandırır, çocuğu yatağa atıverirdim, ayağımda haldur huldur sallardım falan sallamak zararlı derler ya, çocuğa çocuk emanet etmek daha da zararlı

Yarım saat önce yigenm çizgi film açmıştı tv den benm bebe de beşikte uyuyodu güya bir baktım dalmış çizgi film izliyordu üstelik güldü bi defa hahshs rafadan tayfa vardı tv de sanırım oğlumun izleyeceği ilk çizgi film bide seveceği olacak Rafadan tayfa ama zarari var diye yönünü değiştirdm uzak tuttum şimdi zamani değil ya biraz daha büyüsün sınırlı bir şekilde izler nasılsa

Bizim büyük influenza da oldu üç gün geçmeyen ateşi oldu şükür çok ağır geçirmedi şurubu hemen içirdiğim için
Geçmiş olsun. Bnm büyük kız da influenza başlangıcı dedi doktor.ates geçti ama öksürüğü dewam ediyor. Bı çaresi var mıymış ?kaç gün sürüyor bu hastalık

Kızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ? ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu

Eklentiler

• IMG_8015.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 76
Yarın gündüz deneyeceğim bu saatte yaparsam uyuyan eşim beni deli sanabilir

Yaa işte hepimizde olmuş zamanında kardeş vs kıskançlığı yine sallamakta masum geldi

Bebeğe süt verirken kendimi. Öyle hissettim dersin geçen bizde 3 arkadaş dizildik emziriyoruz hadi inekler sıraya girdik diye gülüştük

Ay gün içinde yazacaktım bunu da sürekli unuttum zeka kartlarında inek resimini gösterirken mö sesi çıkarınca yaptı bunu. Geçen gün. Üstünde durmadım. Dün gün içinde belli aralıklarla yaptım, çocuk cidden üzülüp dudak büküyor; sonra da ağlıyor

Ay Pera gülüyor gerçi ninni söylerken ee eee diyince de gülüyor

Bende deneyeceğim herkes uyansın öyle bende babamlrdym onların da ineği var şimdi yapsam annemler inek mi içeriye girdi dicekler

Möö diyince gülüyor denedim baya bir möölemiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…