Aynen canım bu iyi bir şey ama bir yandan da yeni hayatlarına uyum sağlamaları lazım. Bade ilk defa bu sabah biz birlikte uyurken Umayın ağladığını duydu anne getir iyice emsin de kilo alsın dediÇünkü adı kardeş bakma şimdi oğluma laf ediyorum ama erkek kardeşim doğduğunda ben 9 yaşlarındaydım beşiğine girerdim kız kardeşimle aramda 4,5 yaş var neler ettim ona neler her evde oluyor işte aslında içine atıp üzülmesi daha kötü dimi öyle olanlarıda duyuyorum hatta çok hastalanan da oluyor en azından duygularını göstermesi iyi gibi ama bilemiyorum tabi
Ay o dönem başladı mı möö ye ağlamıyordu benim ki ama uzatıp ninni söylerken ya da duygusal bir şarkı açtığımda ağlıyordu. Mesela uyusunda büyüsün ninniyi uzatıp söylerdim ağlardıKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Ay gün içinde yazacaktım bunu da sürekli unuttumzeka kartlarında inek resimini gösterirken mö sesi çıkarınca yaptı bunu. Geçen gün. Üstünde durmadım. Dün gün içinde belli aralıklarla yaptım, çocuk cidden üzülüp dudak büküyor; sonra da ağlıyor
DenendiKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Aa evet ya, sen yazınca hatırladım. Böyle abuk şeylere ağlamaları oluyor bunların. Benimki nelere ağlıyordu tam hatırlamıyorum ama bazı insanları görünce yaygarayı koparıyordu çok kötü. Yaygara kopardıkları da genelde siyah saçlılar olunca acaba esmerlere mi kıl diyordukAy o dönem başladı mı möö ye ağlamıyordu benim ki ama uzatıp ninni söylerken ya da duygusal bir şarkı açtığımda ağlıyordu. Mesela uyusunda büyüsün ninniyi uzatıp söylerdim ağlardıama bu kadar erken miydi onu hatırlamıyorum
Ay Pera gülüyorgerçi ninni söylerken ee eee diyince de gülüyor
Möö diyince gülüyor denedim baya bir möölemiş oldum
Senin mesajının sırası yanlış yerde oldu ama neyseo dönem başladı mı möö ye ağlamıyordu benim ki ama uzatıp ninni söylerken ya da duygusal bir şarkı açtığımda ağlıyordu. Mesela uyusunda büyüsün ninniyi uzatıp söylerdim ağlardıama bu kadar erken miydi onu hatırlamıyorum
Ayyyyy benimki neden ağlıyor yaDenendibayağı güldü .bana sonunda benim şahsi ineğim olduğunu kabul ettin der gibi baktı
Emin oldum artık yapmayacağımYapmasan mı artık acaba
Ay benimki artık yabancılamaya başladı. Sürekli gelip gittiğimiz bir arkadaşıma gittim geçen gün, kuzeni de geldi. Kızdan hem gözünü ayırmıyor hem de gördükçe ağlıyor benim şapşikAa evet ya, sen yazınca hatırladım. Böyle abuk şeylere ağlamaları oluyor bunların. Benimki nelere ağlıyordu tam hatırlamıyorum ama bazı insanları görünce yaygarayı koparıyordu çok kötü. Yaygara kopardıkları da genelde siyah saçlılar olunca acaba esmerlere mi kıl diyorduksonra zamanla geçti, eskiden ağladıklarına gülücükler saçmaya başladı ama mesela arkadaşlarımızdan birine ağlaması iki üç yaşına kadar geçmedi. Ama nasıl ağlamak, aynı ortamda bulunmaya tahammül edemiyordu resmen, yetişkin olsa “ay buranın havası bozuldu” deyip çıkacak da çıkamıyordu tabii bebek olduğu için
Ben hiç unutmam büyük oğlum mini mini bir kuş şarkısında çok ağlardı neden bilmiyorumAa evet ya, sen yazınca hatırladım. Böyle abuk şeylere ağlamaları oluyor bunların. Benimki nelere ağlıyordu tam hatırlamıyorum ama bazı insanları görünce yaygarayı koparıyordu çok kötü. Yaygara kopardıkları da genelde siyah saçlılar olunca acaba esmerlere mi kıl diyorduksonra zamanla geçti, eskiden ağladıklarına gülücükler saçmaya başladı ama mesela arkadaşlarımızdan birine ağlaması iki üç yaşına kadar geçmedi. Ama nasıl ağlamak, aynı ortamda bulunmaya tahammül edemiyordu resmen, yetişkin olsa “ay buranın havası bozuldu” deyip çıkacak da çıkamıyordu tabii bebek olduğu için
Normal normal ağlaması ben videosunu çekmiştim büyük kızımın neyi uzatsam hüzünlü gibi söylesem ağlardıSenin mesajının sırası yanlış yerde oldu ama neysebebekler için klasik müzik var YouTube da, onu da ilk açınca aynı moda girdi sonra arada başka sakinleştirici müzikler sonra tekrar onu açtım; hüzünlenmesi gitti onda
Ayyyyy benimki neden ağlıyor ya
Emin oldum artık yapmayacağım
Ay benimki artık yabancılamaya başladı. Sürekli gelip gittiğimiz bir arkadaşıma gittim geçen gün, kuzeni de geldi. Kızdan hem gözünü ayırmıyor hem de gördükçe ağlıyor benim şapşik
Büyük kızımda benim kucağım dışında kimsede durmadığı için yabancılama pek olmadı bir de biz o zaman resmen kimseyi kabul etmiyorduk pandemi diyeAa evet ya, sen yazınca hatırladım. Böyle abuk şeylere ağlamaları oluyor bunların. Benimki nelere ağlıyordu tam hatırlamıyorum ama bazı insanları görünce yaygarayı koparıyordu çok kötü. Yaygara kopardıkları da genelde siyah saçlılar olunca acaba esmerlere mi kıl diyorduksonra zamanla geçti, eskiden ağladıklarına gülücükler saçmaya başladı ama mesela arkadaşlarımızdan birine ağlaması iki üç yaşına kadar geçmedi. Ama nasıl ağlamak, aynı ortamda bulunmaya tahammül edemiyordu resmen, yetişkin olsa “ay buranın havası bozuldu” deyip çıkacak da çıkamıyordu tabii bebek olduğu için
Denedim ve dediğiniz gibi dudağını büzdü içli içli ağladı şok oldumKızlar bebeklerinize “mööööö” der misiniz ?ama uzatarak deyin. “Mö” deyip bırakmayın ya bizimkine ne zaman möööö desek yavrum dudağını büzüp başlıyor ağlamaya. Acaba hepsi mi ağlıyor yoksa bizimkine mi bu durum duygusal geliyor merak ettim. Videoya almaya çalışırken yarım çekmişim çocuğu
Bizede söylemiyorlar kendisi yazıyor anormal birşey olsa söylerdi bence 3 ay kontrolünde d vitaminini aksatma dedi bıngıldağına bakıpKızlar sağlık ocağına götürdüğünüzde bıngıldak kontrolü yaptıklarında kaç ölçtüler acaba? Bize normal ya da değil bir bilgi vermediler merak ettim 2. Ayda ne kadar olmalı
Bizim 2ye 2 buçuk dedi de ne olduğunu anlamadım. Aşı da yapılmıştı çok ağlayınca normal mi diye de soramadım. Birkaç gün unuttum d vitaminini vermeyi öyle bir endişelendim durduk yereBizede söylemiyorlar kendisi yazıyor anormal birşey olsa söylerdi bence 3 ay kontrolünde d vitaminini aksatma dedi bıngıldağına bakıp
Öksürük kalıyor ara ara artıp azalıyor. Biz şurubu kullanmıştık. Bir haftaya iyileşme oluyor. Çok geçmiş olsun. Size şurup verildi mi?Geçmiş olsun. Bnm büyük kız da influenza başlangıcı dedi doktor.ates geçti ama öksürüğü dewam ediyor. Bı çaresi var mıymış ?kaç gün sürüyor bu hastalık
Normal olduğunu düşünüyorum bizimkide aynı bu ölçülerdeydi sormadım ama siz deyince hatırladım 2 ye 2.2 demiştiBizim 2ye 2 buçuk dedi de ne olduğunu anlamadım. Aşı da yapılmıştı çok ağlayınca normal mi diye de soramadım. Birkaç gün unuttum d vitaminini vermeyi öyle bir endişelendim durduk yere
Teşekkür ederimNormal olduğunu düşünüyorum bizimkide aynı bu ölçülerdeydi sormadım ama siz deyince hatırladım 2 ye 2.2 demişti
O muhterem kişi benimKızlar burda birisi nurse damla hakkında o daha kötü yapıyor gibi birşey yazmıştı ismini hatırlayamadım tam olarak mesajını da daha sonra bende araştırdım cidden çok şikayet varmış bende kestim 1 hafta oldu vermeyeli çocuğum o kadar huzurlu ki uykusu da düzene girdi hatta ilk 10 daar uyuduğum günü yazmıştım buraya da1 haftadır gece çok rahat uyuyor gündüz de iyiz gazı oluncaya gayet güzel çıkartıyor kakasınıda düzenli olmasa da 2 günde bir yapıyor vallahi iyiki o mesaja denk gelmişim araştırmışım ve bırakmışım damlayı çocuğum acayip rahatladı eşim bile diyor damlayı bıraktık çocuk daha iyi sanki diye
Valla bebekten bebeğe değişiyor demek kiKızlar burda birisi nurse damla hakkında o daha kötü yapıyor gibi birşey yazmıştı ismini hatırlayamadım tam olarak mesajını da daha sonra bende araştırdım cidden çok şikayet varmış bende kestim 1 hafta oldu vermeyeli çocuğum o kadar huzurlu ki uykusu da düzene girdi hatta ilk 10 daar uyuduğum günü yazmıştım buraya da1 haftadır gece çok rahat uyuyor gündüz de iyiz gazı oluncaya gayet güzel çıkartıyor kakasınıda düzenli olmasa da 2 günde bir yapıyor vallahi iyiki o mesaja denk gelmişim araştırmışım ve bırakmışım damlayı çocuğum acayip rahatladı eşim bile diyor damlayı bıraktık çocuk daha iyi sanki diye
Hay Allah razı olsun hayatımız düzene girdiO muhterem kişi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?