2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen canım bu iyi bir şey ama bir yandan da yeni hayatlarına uyum sağlamaları lazım. Bade ilk defa bu sabah biz birlikte uyurken Umayın ağladığını duydu anne getir iyice emsin de kilo alsın dedi Sonra odasında emzirdim ona kolyelerini gösterdi kutularından çıkarıp, tek tek anlattı baya mutlu oldum bende onları öyle görünce

Ya benimde kardeşim var bizimde aramızda tam 3.5 yaş var ben çok istiyormuşum ama kardeş. Herkese annemin karnında bebek var diyormuşum yokken bile o doğunca beni de bezleyin filan demişim bir gerileme olmuş tabii ama hiç zarar vermemişim

Ay kızlar konudan bağımsız bende piyanolu halıyı çıkardım Umayı da oraya koydum az önce. Badeye kahvaltı hazırladım filan baktım sesi çıkmıyor gittim yanına kendi kendine uyumuş. Ben hayatımda kendi kendine uyuyan çocuk hala görmediğim için o kadar şaşırdım ki instagramda görüyordum mama sandalyesinde uyuyan filan nasıl olur bu ya diyordum ay oluyormuş gerçekten

Ay o dönem başladı mı möö ye ağlamıyordu benim ki ama uzatıp ninni söylerken ya da duygusal bir şarkı açtığımda ağlıyordu. Mesela uyusunda büyüsün ninniyi uzatıp söylerdim ağlardı ama bu kadar erken miydi onu hatırlamıyorum

Yapmasan mı artık acaba

Denendi bayağı güldü .bana sonunda benim şahsi ineğim olduğunu kabul ettin der gibi baktı

Aa evet ya, sen yazınca hatırladım. Böyle abuk şeylere ağlamaları oluyor bunların. Benimki nelere ağlıyordu tam hatırlamıyorum ama bazı insanları görünce yaygarayı koparıyordu çok kötü. Yaygara kopardıkları da genelde siyah saçlılar olunca acaba esmerlere mi kıl diyorduk sonra zamanla geçti, eskiden ağladıklarına gülücükler saçmaya başladı ama mesela arkadaşlarımızdan birine ağlaması iki üç yaşına kadar geçmedi. Ama nasıl ağlamak, aynı ortamda bulunmaya tahammül edemiyordu resmen, yetişkin olsa “ay buranın havası bozuldu” deyip çıkacak da çıkamıyordu tabii bebek olduğu için

Ay Pera gülüyor gerçi ninni söylerken ee eee diyince de gülüyor

Möö diyince gülüyor denedim baya bir möölemiş oldum

Senin mesajının sırası yanlış yerde oldu ama neyse bebekler için klasik müzik var YouTube da, onu da ilk açınca aynı moda girdi sonra arada başka sakinleştirici müzikler sonra tekrar onu açtım; hüzünlenmesi gitti onda
Denendi bayağı güldü .bana sonunda benim şahsi ineğim olduğunu kabul ettin der gibi baktı
Ayyyyy benimki neden ağlıyor ya
Yapmasan mı artık acaba
Emin oldum artık yapmayacağım
Ay benimki artık yabancılamaya başladı. Sürekli gelip gittiğimiz bir arkadaşıma gittim geçen gün, kuzeni de geldi. Kızdan hem gözünü ayırmıyor hem de gördükçe ağlıyor benim şapşik

Ben hiç unutmam büyük oğlum mini mini bir kuş şarkısında çok ağlardı neden bilmiyorum küçük oğlum kv görünce dudak büzüyor garipsiyor bide abisi yaklaşınca ağlamaya başlıyor az değil yani oda

Normal normal ağlaması ben videosunu çekmiştim büyük kızımın neyi uzatsam hüzünlü gibi söylesem ağlardı

Büyük kızımda benim kucağım dışında kimsede durmadığı için yabancılama pek olmadı bir de biz o zaman resmen kimseyi kabul etmiyorduk pandemi diye Umay da daha başlamadı herkese gülüyor canlı cansız

Denedim ve dediğiniz gibi dudağını büzdü içli içli ağladı şok oldum öncesinde gülüyordu ve bu şekilde ağlamazdı neden acaba

Kızlar sağlık ocağına götürdüğünüzde bıngıldak kontrolü yaptıklarında kaç ölçtüler acaba? Bize normal ya da değil bir bilgi vermediler merak ettim 2. Ayda ne kadar olmalı

Kızlar sağlık ocağına götürdüğünüzde bıngıldak kontrolü yaptıklarında kaç ölçtüler acaba? Bize normal ya da değil bir bilgi vermediler merak ettim 2. Ayda ne kadar olmalı
Bizede söylemiyorlar kendisi yazıyor anormal birşey olsa söylerdi bence 3 ay kontrolünde d vitaminini aksatma dedi bıngıldağına bakıp

Bizede söylemiyorlar kendisi yazıyor anormal birşey olsa söylerdi bence 3 ay kontrolünde d vitaminini aksatma dedi bıngıldağına bakıp
Bizim 2ye 2 buçuk dedi de ne olduğunu anlamadım. Aşı da yapılmıştı çok ağlayınca normal mi diye de soramadım. Birkaç gün unuttum d vitaminini vermeyi öyle bir endişelendim durduk yere

Geçmiş olsun. Bnm büyük kız da influenza başlangıcı dedi doktor.ates geçti ama öksürüğü dewam ediyor. Bı çaresi var mıymış ?kaç gün sürüyor bu hastalık
Öksürük kalıyor ara ara artıp azalıyor. Biz şurubu kullanmıştık. Bir haftaya iyileşme oluyor. Çok geçmiş olsun. Size şurup verildi mi?

Bizim 2ye 2 buçuk dedi de ne olduğunu anlamadım. Aşı da yapılmıştı çok ağlayınca normal mi diye de soramadım. Birkaç gün unuttum d vitaminini vermeyi öyle bir endişelendim durduk yere
Normal olduğunu düşünüyorum bizimkide aynı bu ölçülerdeydi sormadım ama siz deyince hatırladım 2 ye 2.2 demişti

Kızlar burda birisi nurse damla hakkında o daha kötü yapıyor gibi birşey yazmıştı ismini hatırlayamadım tam olarak mesajını da daha sonra bende araştırdım cidden çok şikayet varmış bende kestim 1 hafta oldu vermeyeli çocuğum o kadar huzurlu ki uykusu da düzene girdi hatta ilk 10 daar uyuduğum günü yazmıştım buraya da 1 haftadır gece çok rahat uyuyor gündüz de iyiz gazı oluncaya gayet güzel çıkartıyor kakasınıda düzenli olmasa da 2 günde bir yapıyor vallahi iyiki o mesaja denk gelmişim araştırmışım ve bırakmışım damlayı çocuğum acayip rahatladı eşim bile diyor damlayı bıraktık çocuk daha iyi sanki diye

O muhterem kişi benim

Valla bebekten bebeğe değişiyor demek ki ben de o mesajı gördüm eşime de söyledim bıraktık kullanmayı iki gün. İki gece yavrum toplasan 3 saat uyumamıştır tabii deneyip görmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…