Gittim gittim, boyunda hafif düzleşme belde de küçük fıtık sol taraftaemzirmesen hap tedavisiyle iyileştirirdim ama emzirirken uygulayamayız dedi. Rahatlatıcı jel ve sprey verdi. Bu süreçte fizik tedavi almalısın dedi. Onun için de yakınımızda başka bir özel hastane var oraya gideceğim, medipol günlük gitmek için uzak kalıyor ama ne zaman giderim bilmiyorum
Kanguruyu da sordum, sorun olmaz dedi. Zaten bel destekliler ya, yükü bele vermiyorlar. Ben açıkçası normal kucakta taşırken daha çok zorlanıyorumkanguru da ağırlığını hissetmiyorum.
Valla hala aynı tezi savunuyorum, sezaryen göbeği diye bir şey yok boğazını tutamayan anneler varverdiğim kilolardan sonra açılan iştahımla kaldım aynı kiloda, yok verilmiyor. Bir de üstüne çikolataları yiyip bol bol göbeğe yağ yolluyorum
Ortopedi doktorum tek hekim raporu verebilirim istediğin zaman dedi. Ama fizik tedavi uzun süreli verebilir dedi. Henüz fiziğe gidemediğim için bilmiyorum açıkçası. Devam edebildiğim yere kadar kısa süreli raporla devam edeceğim sonrasında bakalım. En kötü ücretsiz izin kullanacağım hazirana kadarDoktor fizik tedavi isteyince rapor alınabiliyor mu acaba? Hani tedavi günde belki 1 saattir diye vermezler diye düşünüyordum ama sanki geçenlerde sen iş yerine vermek için rapor alacağını söylemiştin doğru hatırlıyorsam eğer
Aahhh ahhh bizim sokaklarda bebek arabası kullanmak tam anlamıyla tam survivor parkuru olduğu için nadir kullanıyorumAa hap tedavisi mi varmış fıtığın, bana hiç vermedilerfizik tedaviye gittim ben de yıllar içinde birkaç kez. Kangrunun sorun olmadığına sevindim, evet, kucakta hiç taşınmaz dediğin gibi. Ama benim favorim bebek arabası tabi
Göbek konusunda kesinlikle haklısın. Benim iştah feci açık ve son bir ayda 4 kilo almışımilkinde de böyle böyle kaçırmıştım ipin ucunu, bu kez tutarım umarım
İştah konusunda bende sizinle aynıyım niye böyle oldu anlamadımGittim gittim, boyunda hafif düzleşme belde de küçük fıtık sol taraftaemzirmesen hap tedavisiyle iyileştirirdim ama emzirirken uygulayamayız dedi. Rahatlatıcı jel ve sprey verdi. Bu süreçte fizik tedavi almalısın dedi. Onun için de yakınımızda başka bir özel hastane var oraya gideceğim, medipol günlük gitmek için uzak kalıyor ama ne zaman giderim bilmiyorum
Kanguruyu da sordum, sorun olmaz dedi. Zaten bel destekliler ya, yükü bele vermiyorlar. Ben açıkçası normal kucakta taşırken daha çok zorlanıyorumkanguru da ağırlığını hissetmiyorum.
Valla hala aynı tezi savunuyorum, sezaryen göbeği diye bir şey yok boğazını tutamayan anneler varverdiğim kilolardan sonra açılan iştahımla kaldım aynı kiloda, yok verilmiyor. Bir de üstüne çikolataları yiyip bol bol göbeğe yağ yolluyorum
Tüm hastanelerde fizik tedavi ücretsiz dedi benim doktorda. Ben de genelini haber vereyimİştah konusunda bende sizinle aynıyım niye böyle oldu anlamadımherhalde yaza daha var diye idrak edemiyoruz
Ay konudan bağımsız bende anneme medipolden randevu aldım fizik tedavi 30 gün ücretsizmiş sgk lı ya da bağkurlulara. Haber veriyim dedim
Yaa bak bunu bilmiyordum dur anneme diyim Bostancı’dan çamlıcaya gitmek zor diyorduTüm hastanelerde fizik tedavi ücretsiz dedi benim doktorda. Ben de genelini haber vereyim
Bide ek olarak tabiki hergün mutlaka tane rezene tüketiyorum. Ayrıca bazen tane rezene tane anason tane kimyon üçünü az miktarda bitki çayı yapıp içiyorum. Kalorisiz süt artırmaya çabalıyorum yoksa doğum kiloları gitmiyorKızlar bir ara yazmıştım ilk ay sütüm yetersiz gibi geldiği için mama anne sütü ile gitmiştik ve bebeğim çok kilo almıştı sonra ebem ve doktorum mamayı bırak dedi. Çok şükür bıraktım ve sütümün yettiğini anladım. Normalde çok yiyen bir insan değilim ona rağmen emzirdikçe sütün arttığına inandım. Süt için en az günde 3 litre su için diyorum ve emzirdikten biraz sonra süt gelmese bile pompa ile sağım yapmakda sütü artırıyor bence.Yani bence talep artıkça süt de artıyor . Sizlerle paylaşmak istedim
Kızlar resimlerde belli oldu mu bilmiyorum ama böyle olanlar neden çıkıyordu isimlik gibi değilde sivilce gibi içi doluPhaedra senin hastalıktan çıkan dediğin böyle mi bardakla kontrol ettiğin tam hatırlayamadım ama aklımda öyle birşey kalmış
Kızlar arkadaşım çocuğu görmeye geldi çocuğunun iki tane peluş oyuncağı varmış yanında, bizimkinin yanına koydu önce hapşırdı sonra aşırı öksürüğü geldi baya bi öksürdü tıkanmış gibi. Ya alerjisi mi var yoksa tüyü falan mı kaçtı diye tedirgin oldum şimdigeçti şimdi de Allah korusun tüyü kaçmamıştır inşallah
Nasıl yani, vaktiyle o kadar para niye ödedik o zaman yaaTüm hastanelerde fizik tedavi ücretsiz dedi benim doktorda. Ben de genelini haber vereyim
Aaaa cidd misinNasıl yani, vaktiyle o kadar para niye ödedik o zaman yaa
Bebeğin 2-3 aylıksa şırınga doyurmaz zaten ve zor olur senin içn Hele ki biberondan gelen akış hızına alıştıysa. Eğer meme reddi olmasın ama mamayla ya da sağdığım sütle beslensin dersen küt uçlu alıştırma bardağıyla mamayı ya da sağdığın sütü verebilirsin. Wee babynin var mesela. Muhtemelen biberon meme reddi yapmış. Silikonda denesen bencr sonuca ulaşamayabilirsin ordaki konu daha çok akış hızı olabilir. Ama denemekte fayda var tabi. Ama meme reddini yenmek için biberonu ve emziği hayatından tamamen çıkarman gerekiyor.Kizlar meme reddini silikon gogus ucuyla yenebilirmiyim iki gram sutum var zaten onuda bi sekilde emzirerek vermek istiyorum sagdigim sutu dolaptan alip isitinca icmiyor mama veriyorum biberonla mecbur. Siringayla vermeye baslamistim meme reddinden dolayi simdi siringayida istemiyo agliyo. Bu silikon ucla meme reddini yenebilirmiyim bilginiz varmi meme ucum var sadece biberonun silikon etkisi gibi dusup emiyorlarmi bebekler acaba
Kafa yamukluğu ile ilgili bişeyler deneyip olumlu sonuç alan oldu mu acaba ? Bariz yamukluk oluştu hep aynı yönde yatmak istiyor
Diğer tarafa yatırıyorum sırtından az destek veriyorum dönmesin diye bi tık düzeldi biraz daha devam etmem lazım bunun için yastıklar var istersen onu dene canım dönemez onunla e bebekte. Vardı galibaKafa yamukluğu ile ilgili bişeyler deneyip olumlu sonuç alan oldu mu acaba ? Bariz yamukluk oluştu hep aynı yönde yatmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?