2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizinki tahriş olabilir hemoroid olsanız inanın acabamı demezsiniz iç ve dış var bende kanama agrı acı her şey mevcut sudocrem kullanabilirsin faydası olurmu bilmiyorum ama zararı olmaz

Kızlar 2 aylık aşımızı 12 gün geçikmeli olduk uyku yapıyor galiba bu aşı uyanınca çok ağlar diye korkuyorum çünkü aglamayı beceremiyor katılıyor bebeğim diyer çocuklarımda yaşamadım katılma olayını panik oluyorum elim ayağım dolaşıyor birbirine aşısınıda her aşı sonrası katılmasın diye es vererek yaptı hemşire

Yine migrenim tuttu. İki gündür geçmiyor hamilelik öncesinde hiç böyle bir problemim yoktu. Küçük bir bebekle bu ağrıyı çekmek çok zor gerçekten
Çok geçmiş olsun baş agrısı zor çekilirken migreni düşünemiyorum bile Allah yardımcınız olsun

Uyku yapıyor bence ama uyanınca ağlamaz artık. Normal mızmızlanır.
Umarım onu da yapmaz ama

Yine migrenim tuttu. İki gündür geçmiyor hamilelik öncesinde hiç böyle bir problemim yoktu. Küçük bir bebekle bu ağrıyı çekmek çok zor gerçekten
Çekmekle geçmiyor bilirsin bana çok sık olmaya başladı. acile gidip parol, olmadı arveles gerekiyor Sadece meme veriyordun değil mi? 6saat sonra sağıp dökmek lazım nasıl ayarlarsın bilemiyorum

Evet sırt be boyun için çok önemli. Boyun kasları kasılmasına ve kafanın yamuk olmamasına yardımcı oluyor. Benim ilk kızımda hiç sevmezdi kusardı biz de koymazdık koymadığımız için hiç sevmedi belki de ama sonra ilerleyen aylarda oyuncaklarla filan alıştırdık. Zaten çok faydasını gördük emeklemesini sağladı. Emeklemeyen çocuk sağ sol lobu birlikte kullanma el ayak koordinasyonunu kullanmada fiziksel olarak denge sağlamada başarılı oluyor.

Zaten çok uzun süre duramazlar şuan. Ağlayınca kaldırmak gerekiyor bence boyunları ağrıyor olabilir ben öyle yapıyorum ama muhakkak yaptırıyorum tummy time.

Kizlar biberonla meme reddi yasadik demistim bu su alistirma biberonuyla mama versem yine ayni etkiyimi yapar? Meme kivaminda seklinde degil ya cektikce geliyor bununlada

Eklentiler

• IMG20240123145205.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 100
Çekmekle geçmiyor bilirsin bana çok sık olmaya başladı. acile gidip parol, olmadı arveles gerekiyor Sadece meme veriyordun değil mi? 6saat sonra sağıp dökmek lazım nasıl ayarlarsın bilemiyorum
Yok canım meme artı mama veriyorum ama yine de emiyor. Meme olmadan uyumuyor. Bi kere 48 saat emziremedim de migren yüzünden doktor yanlış ilaç vermişti hatırlarsınız belki. Travma oldu bende. Gidemiyorum
Kizlar biberonla meme reddi yasadik demistim bu su alistirma biberonuyla mama versem yine ayni etkiyimi yapar? Meme kivaminda seklinde degil ya cektikce geliyor bununlada
Canım bebekten bebeğe değişiyor tabii ama ben Philips avent naturel response kullanıyorum. Meme reddi olmamasını bu biberona bağlıyorum çünkü çekmeden gelmiyor. Hatta çenesi bunun sayesinde güçlendi diye düşünüyorum

Biz de bugün ikinci ay aşılarını olduk. Benimki uyumuyor devamlı ağlak bir halde.İnşallah biraz uyur

Aynen öyle. Ama ayak tırnaklarını hiç kesmedim aynı duruyorlar hep. Normal mi?
Nırmal ayak gec uzuyor ben daha hıc ayagının tırnagını kesmedım .
Bızde oyle gec olduk 12 gun fılan aynı . Bızımde katılıyor kızımda oyleydı yuzune hafıfce üfle kendıne gelıyor. Bızım son asıda baya kendıne gelemedı katıldı kaldı. Ama ebe cok yakar demısti sonuncusuna . Zor aşı zamanı gelmesın ıstıyorum.

Git. Aş travmanın. Ben ısrarla soruyorum ne uygulanacak diye. Dr a ayrı, hemşireye ayrı. Başka çözümü yok. Çekilir dert değil

Bundan biraz fazla geliyor biberona kıyasla bence o yüzden genzine kaçabilir gibi geldi. Ek gıda da ilk bu tarz kullanmıştık biz dişiyle dele dele baya bir akıtır hale gelmişti

Çok geçmiş olsun karanlık bir ortamda ben başımı bir fularla sıkıp yatıyordum ama bebekle nasıl yatıcaksın Açıkçası ben migrenim tutunca zaten çok tutmuyor yılda 2 3 o zaman arveles içmiştim. Hamileyken içmiştim hatta en son çok çok kötüydüm parolla geçmemişti. Diğer kızımda da sanırım ek gıdadan sonra içmiştim yine çok hatırlamıyorum ama süt sağ dök yapmamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…