2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Sizinki tahriş olabilir hemoroid olsanız inanın acabamı demezsiniz iç ve dış var bende kanama agrı acı her şey mevcut sudocrem kullanabilirsin faydası olurmu bilmiyorum ama zararı olmaz
Hanımlar bende de geçen aydan beri başladı, cidden çok fena bir ağrıymış tuvalete gitmeye korkar oldum, doktora gitmediğim için bilmiyorum emzirme döneminde kullanılan bir ilaç var mı, varsa da çare oluyor mu? Şimdilik krem sürüyorum sadece, ne tavsiye edersiniz?

Kızlar sizde de bazen hiçbir şeye yetemiyorum hissi oluyor mu? Duş alıyorum saçlarımı yapıp makyaj yapmaya karar veriyorum , bir bakıyorum saçlarımı bile kurutamamışım gece eşime sarılıp uyumak istiyorum ama bebeği uyutana kadar ya ben ya eşim uyumuş oluyoruz. Yemek yapsam temizlik kalıyor, temizlik yapsam yemek kalıyor. Her şey aksasa bile bebeğime yetişeyim diyorum nasıl olduysa 6 saat altını değiştirmeyi unutmuşum çok vicdan azabı çekiyorum. Ben bunlarla boğuşurken misafirler bebeği görmeye geliyor. Üstüne üstlük doğum iznim bitti ikinci dönem okula başlamak zorundayım çünkü tüp bebek nedeniyle çok fazla borca girdik. Şu an boğuluyor gibi hissediyorum

Canım ben saldım atak haftasındayız sanırım gündüzleri tavşan uykusunda, uyurken yanından ayrıldığım anda uyanıyor ağlıyor vs. Eşimde durumun farkında olduğu için artık kahvaltı hazırlıyor, beraber kahvaltı yapıyoruz öyle işe gidiyor. Slingle eskiden iş yapardım, şimdi slingi gezmekle eşleştirdi sanırım. Birkaç iş yaptıktan sonra başlıyor ağlamaya. Artık işi bırakıp slingte uyutuyorum, yerine koyduğum an uyanıyor falan açık söyleyeyim misafir geleceği zaman sadece salon banyo ve mutfağın derli toplu oluyor, diğer odaların kapısını kapatıyorum. Yemeği de genelde eşim geldikten sonra yapıyorum ya da direkt annemlere gidip orda yemek işini hallediyorum. Arkadaşlarıma da diyorum, kalabalık misafir kabul etmiyorum diye. o konuda anlayışlılar. Hatta çoğu geldiğinde bana birşeyelr hazırlayarak geliyorlar.

Ama şimdi görümcem gelecek 2 çocukla, nasıl olacak bilmiyorum soyasosu seninkiler geldi mi

Biz de bugün ikinci ay aşılarını olduk. Benimki uyumuyor devamlı ağlak bir halde.İnşallah biraz uyur
Bizim ki Gece uyumadı acaba o yüzden mi uyudu demekki biraz uykusuda vardı tesadüfde olabilir geçmiş olsun sizede ilaçlar ilerde şifa olsun dert gelmesin inşallah evladına canım
Seninle aynıyız demi doğumumuzda aynı gün oldu sanırım yada bir gün ara ile miydi katılma ne zormuş araştırdım evet dediğin gibi yüze üfleme ayak gıdıklama diyor ama işte insan o an yine panikliyor son aşısı çok agırmış hemşire en sona bırakıyor yakanı vurunca alıp kaç diye diyor gülerek sesi soluğu kesildi yavrumun iç çekerek uyudu inşallah bütün acılarına aşıları tutarda boşa gitmez evlatlarımızın

Hamileyken kullanılanlar emzirme döneminde de kullanılıyorsa procto glyvenol vermişti bana doktorum. Birde yanına duphalac kullan mutlaka. Çok geçmiş olsun

Yaa off sorma. Migrenim o yüzden tuttu kesin. Eşimin şehir dışına çıkması gerektiği için ben annemlerin yanına gelecektim. Cumartesi gününü onlarla geçirecektik. Bi geldiler hepsi hasta küçük olan bebeğin suratına öksürdü. Eşim kucaklayıp kurtardı. Görümcemden ses yok. Sonra öpmeye yeltendi. Ben de dur öpme dedim. Tabi azcık sesim yüksek çıktı ama çocuğa bağırcak değilim bi anda öyle çıktı müdahale ettiğim için. Tabi çocuk o an ağladı ona da kıyamam ki nerden bilsin. 3 yaşında yani daha. Sonra küsüp gittiler sanırım hala da küsler yani konuşmadık tekrar

Kızlar rotavirüsü aşısını yaptıranınız oldu mu ? Bi yan etki yaptımı huzursuzluk falan ? Cuma günü yaptırıcaz endişeliyim 2. Ay aşılarından sonra

Ben de memleketteyim işte inşallah hasta etmeden geri götüreceğim bebeğimi

Kızlar rotavirüsü aşısını yaptıranınız oldu mu ? Bi yan etki yaptımı huzursuzluk falan ? Cuma günü yaptırıcaz endişeliyim 2. Ay aşılarından sonra
Rotadan sonra sadece hiç yapmadığı kadar çok kustu. Hani şimdiye kadar hepsini toplasan o seferki kadar etmez ama huzursuzluk falan yapmadı keyifliydi o gün.

Ah canım burada bir çoğumuz kesinlikle aynıyızdır yetememe ama tabi bunu arada söylüyoruz çok dalarsak depresyona sokarız kendimizi ben duş almayı bile unutuyorum 2 buçuk yaşındaki oğlum koklayınca böf diyor duş alıyorum yoksa kokarca olacagım saclarımı duştan duşa tarıyorum makyaj hiç yapmadım kocam ile aynı yatağa bile girmedim birini unutuyorum diyeri uyanıyor adam akıllı kahve keyfi bile yapmadık yemek temizlik olduğu kadar tuvalete artık altıma yapacak duruma gelince kapısını acık bırakıp oturuyorum ay sana anlatırken kendime acıdım kız ben bitmişim ya

Kizlar biberonla meme reddi yasadik demistim bu su alistirma biberonuyla mama versem yine ayni etkiyimi yapar? Meme kivaminda seklinde degil ya cektikce geliyor bununlada
evet bu küt uçlu alıştırma bardağı. Ucu annenin memesine benzemediği için yuvarlak olmadığı için bebeklerde meme reddi yapmıyor. Yalnız bunun kullanışı farklı ucu geniş fazla akacaktıe. Siz ucunun yarısına çapraz şekilde mamayı ya da sütü getirerek içireceksiniz videosu vardı bulursam atayım

Ayy en azından bidaa kolay kolay gelmezler, bir de bu tarafından bakmak gerek en azından eşin de görmüş bu durumu eşime sordum ben de hasta değiller dimi diye birkaç kez bir de hasteneye falan gidecekmiş, ameliyatlık durumu hakkında bilgi almak için. Umarım çocukları bana bırakıp gitmeyi düşünmüyordur, keza ben kendi çocuğuma zar zor yetiyorum

Ayyy akraba terörü bitmeli migrenin de bir an önce geçer inşallah, biz küçük bir ağrıda ne hallere düşüyoruz

Bu konuda idol almamız gereken kişi Didemm1 eşim bana başka odada sarılsa bile benim kız hissedip kıyameti koparıyor. Eşim sen boşuna korunmayı kendine dert ettin, zaten koruyucumuz var diyor

Benimde yeğen geldi pazar günü. Babasıyla annemlerdeler. Yarın gelecekler bize. Birşey olsaydı belli ederdi kendini diye düşünüyorum. Annesi de şaşırttı. Yeğenimi bırakmaya geldiğinde aradı. Şimdi yoldan geldik hasta falan olur çocuk, bizden bilirsin biz gelmeyelim dedi. Müsait olursanız tatil dönüşü uğrarız dedi. Ama Defnenin hediyesini, altınını falan bırakmış anneme verirsiniz diye. Şimdi gelme de denmez bilmiyorum.

Kizlar biberonla meme reddi yasadik demistim bu su alistirma biberonuyla mama versem yine ayni etkiyimi yapar? Meme kivaminda seklinde degil ya cektikce geliyor bununlada
Linkini atamıyorum facebookta kapalı grup olduğı içim. Facebookunuz varsa emzirme akademisine üye olup ordaki emzirme danışmanlarından yardım alabilir videoyu izleyebilirsiniz

Eklentiler

• DB928E87-7F21-4F11-8F84-959ACF1AEC77.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 55
Krem kullandım hamileyken kortos ve proctolog diye kadın doğum Dr yazmışdı bana kortos iyi geldi ama emzirmede kullanmadım çok şükür şiddetli olmadı sıcak suya otur tavsiye ederim hamileyken Dr önermişti iç ve dış var bende hatta 3 meme olmuştu sıcak su çok iyi geliyor geçmiş gitmiş olur en kısa zamanda inşallah

Şükür daha iyiyim yoksa telefona zor bakıyorum.
Üzüldüm aslında olanlara böyle bir şey yaşamak istemezdim. Yani sonuçta halası kuzenleri onlar.
Görümcenin hastaneye çocukları ile gideceğine pek ihtimal vermedim. Belki yaşları kaç bilmiyorum ama bir tanesini falan alır yanına.
Akraba terörünü biz yaratıyoruz aslında aman ayıp olmasın diyerek. Yani inan gelmeyin hastaysanız desek daha ılımlı bir halde olurduk bence. Çünkü aslında çocuğa beşli test yaptırmış ve negatifmiş ama bunu bizden gittikten sonra söyledi Şu an daha saçma bir durumdayız.

Eşim elinden geleni yapıyor ama hiçbir şeyden memnun olamıyorum hem hiçbir şey yapamayıp hem her şeyin kendi yaptığım gibi olmasını istiyorum çok sıkıntılıyım sanırım bir an önce yaz gelsin istiyorum sanki her şey yoluna girecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…