2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben her gün banyo yaptırıyorum o zaman ellerini şampuanıyla sabunluyorum o kadar
Bende yapıyorum onu ama el yıkama takıntısı olan için yetmiyor işte

izotonik fazlaymş bile soyasosu

Molfix izotonik sulu mendil kullanıyorum altını temizlerken ben

Cilde zarar vermediğini vurgulamışlar diye anladım ben. Islak mendillerin dezenfektan etkisi yok bildiğim kadarıyla, zaten suyla yıkanan sabun dışında dezenfekte etme özelliği olan ürünler pek cilt dostu olmuyor. Cilt dostu olanlar da bebek ağzına götürebileceği için güvenli olmaz. Ben büyük oğlum için çocuk dezenfektanı kullanıyorum (jack n jill) dışarıdayken ama ona da iki üç yaşından sonra başladım.

Ama bizde okula giden büyük oğlan var biliyorsun, kazara (çünkü isteyerek yapmaz tabii ki asla) bebeğin elini ellemiş falan olabilir diye yıkıyorum ben arada yoksa banyodan banyoya yeterli olur bence. Yatıyorlar zaten tüm gün deniz aslanı gibi, elleyen olmazsa pislenmez o elcikler.

Dezenfektan olarak değilde, uçuşan tozlar vs falan yapışır ellerine onlar temizlensin diye yapıyordum daha çok. Hava temizleyici aldık zaten. Bakalım ne kadar ne toplayacak. Hapşırma olayına Dr alerji başlangıcı olabilir falan dedi. Tırstım açıkçası

Bızde oyleydık ne uykusu sabah 9 da ası oldu aksam 9 a kadar agladı yazık .
Hala kucakta şu an. Akşam üzeri calpol verdim ama benimkini çok etkilemedi. Bir yandan da gaz sancısı var. Bu gece bana rahat yok sanırım. Şimdi makattan ateş ölçtüm 37.4. Tekrar calpol vermek istemiyorum

Güle güle kullanın. Hangi marka model tercih ettiniz?

Hipoklöroz asit çok güvenli. Ben onu kullanıyorum devamlı bebeğin oyuncaklarında halısında. Çok çeşitli mikroorganizmalara karşı etkili

Ay yok yeter bence çok yıkamak silmekte cildi tahriş edebilir. Sadece artık çok hareketlendiler ya bezini değiştirirken ellerine çok dikkat ediyorum o kadar
Dün ve bugün resmen ensesine kadar kaka oldu. Bezden mi, ben mi bağlayamadım yoksa kaka miktarı mı bilmiyorum. Resmen bu fotoyu yaşadım. Yalnızdım birde panikle ellere , ayaklara da bulaştı. Çıldırıyorum Yalnız banyo da yaptıramıyorum. Temizledim giydirdim. Eşim gelince yıkadık artık

Eklentiler

• 1000011190.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 66
soyasosu pure&soft tan çiş kaka taşmaya başladı. Hadi kaka yatarken, öyle böyle taşsın diyelim. Çiş nasıl sızıyor anlamadım. Ki uzun zaman bırakmıyorum ben. Sizde de oluyor mu?

Üstelik o ilk paketten sonra e bebek kampanyasından toplu miktarda aldım. Paketin dışı aynı ama ıslaklık göstergesi yok.

Aa hiç ama hiç çiş taşmadı. Bir kaç kere kaka taştı ama o kakanın da taşması gerekiyordu zaten
Bacak lastikleri açık kalıyor olabilir mi? İç lastiklerini iyice açman gerek. Dış lastikler de dışa bakmalı.
Benim de aldığım paketin biri göstergeli değil ama ben ona takılmıyorum. Rutin 3 saate bir falan değiştiriyorum ( gece hariç)

Bende max 3 saatte değiştiriyorum ama bazen öyle huysuzlanıyor ki bir saatte bile değiştirdiğim oluyor çok yaptıysa. Açmadan görmek iyi oluyordu. Alışkanlık olmuş hemen

Lastiklere dikkat etmeye çalışıyorum ama son güncellemeden sonra hem ağlama, hem tepişme had safhada oluyor bez değişirken çoğu zaman

Benim büyük oğlum küçük oğlumu da kendine benzetiyor abisi yaramazlık yapınca onu pür dikkat izliyor çeviriyorum dönüp onu izliyor abisi onu mıncırmaya gelince de ağlıyor oynasın istiyor sadece Buda izlesin geliyor gelmekte olan.bir kaç aya talan ederler bunlar herşeyi

Çok haklısın bir sürü teste bakmışlardı bizde de neyin ne olacağını kestiremiyoruz üstelik bebeklerde hastalık aniden kötüleşiyor anlamıyoruz da şahsen ben hala kendime kızıyorum psikolojik olarak ben nasıl fark etmedim de böyle ilerledi ama bir suçum yok çok hızlı ilerliyor sinsi seyrediyor ya bana gelen misafirler hastaydı hep o günden beri oğlum balgamlı kusuyor hastane ortamı kötü sırf şüphe için gitsem mi gitmesem mi arada kaldım birde sırtı çok terliyor sesi de bugün kısık geliyor bana ama eşim gayet normal diyor benim paranoyaklığım da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…