2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Peki ne kadar veriyorlar
Ahshshssh

Bende öyle baktım yine hasta oluyolar anne annemler gelmek istiyodu aeada büyük kızımın doğum gününü kutlamış olduk iyi oldu, bide babaanne tarafı var onlarıda erteleyemm haftaya falan gelirler sanırım sonra kafam rahat olucak

Geniz akıntısını ben anlamıyorum hırıltıları olunca açıyorum çok fazlada açmıyorum bi kaç gündür günde 1 kez yapıyorum mesela pera ile pars arasında fark var parsın cigerleri daha hassas onu farkettim, kd doktoru kızın küçük olması daha iyi kız bebeklerin ciğerleri daha iyi gelişiyor demişti kız erkek farkı mı gerçekten bilemedim, gözümün önünde ikiside olunca farklarını hissediyorum

Bizimde abimiz yine hasta oldu cidden bu çocuk okula gitse de gitmesede hasta olmayı nasıl beceriyor anlamıyorum evdeyiz bi yere çıktığımız da yok kardeşine bulaşmadan atlatırız onuda inşallah takip ediyorum şuan için öksürük yok bebekte büyük oğlum içinde üniverseye götürdük zamanında alerjisi filan çıkmadı astım için 7 yaşında test denildi ama onun iyi bir dr arayışına girdim bağışıklığımı çok düşük anlamadım bir daha incelensin herşeyi çocukta bıktı sürekli hasta

Korkması normal o yaşta ya, bizimki de tırnak kestirmekten korkuyor hala, ben uyurken kesin diyor. beş yaşında adamın tırnağını uyurken kesiyoruz

Burun duşu kullansanıza? Benimki de çok tepkiliydi başta ama bir akşam yakın bir arkadaşıyla ailecek görüntülü konuşuyorduk (çocuklar diş fırçalıyor falan, biz geyik yapıyoruz) kıza annesi burun duşu yaptı canlı yayında, sonra bizimki de itiraz etmez oldu. Çok tıkanınca yaptırıyor artık, bayağı da iyi geliyor.

Sen her şeyi ütületiyordun di mi iyi bari, evin havası kurumuyordur bizde hiç o kadar ütü yapılmadığı için öyle bir maceramız olmadı ama ilk evlendiğim zamanlarda çeşitli et pişirme yöntemleri denerken et sosuna ne zaman şarap vs. Katsam mutfaktaki alarm çalardı. İlkinde anlamadım hatta, komşunun çalıyor sandım, adamı uyarmaya gidiyordum ama allahtan daireden çıkınca sesin azaldığını fark ettim de geri döndüm

Zaten evde dursakta hasta oluyoruz diye gaza geldim ilkler uzun süreli dışarı çıkacağız bebekle bakalım nasıl geçecek bizi rezil etmesin diye termosa su koydum maması biberonu tam teşkilat çıkacağız bakalım nasıl olacak

Bu konuda idol almamız gereken kişi Didemm1 eşim bana başka odada sarılsa bile benim kız hissedip kıyameti koparıyor. Eşim sen boşuna korunmayı kendine dert ettin, zaten koruyucumuz var diyor
Niye öyle dedin hatunPek frikik verdiğimide düşünmüyorum bu konuda ama

Canım bizimkide fırının kapağını açınca çalıyordu bı ara kıyameti koparircasina hemde
Neyseki devam etmedi
Arada oluyor niyeyse

En son 9 ocakta gıttık 55 cm 3600 dü sanırım. Bizde rotayı yaptıracagız menenjiti düşünüyorum bakalım doktorla bı konusalım. Sonraya erteleyebılırım .

Arkadaşlar tatil misafirler çocukların yoğunluğu pek giremedim ..bebekte burun akıntısı ve öksürük oldu
Biraz telaşlandim bende de burun akıntısı var
Saf gibi habire bebeği emzirmeden evvel öpüyorum
bağımlı olmuşum gibi
Kendime kızıyorum

Canım benim büyük oğlumdada geçmedi kuru öksürük hayret ediyorum ağrısı vs de yok
Döküntü oldu birde vücudunda de hicbirsey bulamadı ..

Bu konuda idol almamız gereken kişi Didemm1 eşim bana başka odada sarılsa bile benim kız hissedip kıyameti koparıyor. Eşim sen boşuna korunmayı kendine dert ettin, zaten koruyucumuz var diyor
İkinci ben olacağım sanırım regl olur olmaz taktıracağım walla seni tebrik ettim bu arada
Çok iyi yaptın

Ay bunlar niye böyle ya biz tırnak kesiyoruz sonra oje sürüyoruz su bazlı o yüzden duruyor kıpırdamadan Burun duşu bir burundan veriyorsun diğerinden çıkıyor basınçlı dimi. Eğer oysa onu da yaptık banyoda mukus nemlenir onla da akar gider diye onda da yırttı kendini. Sinüs rinse kit diye bir şey var onu ben kendime yapıyordum çalışırken O zamanda çok hasta oluyordum beyaz beyaz sümüklerim akıyordu bu işe yarıyor

Sadece iç çamaşırlarını ve bizim çorapları ütülemiyorum diğer her şey ütüleniyor haha insan panik oluyor ya

Canım bizimkide fırının kapağını açınca çalıyordu bı ara kıyameti koparircasina hemde
Neyseki devam etmedi
Arada oluyor niyeyse
Bizimde yüreğimize indi Arada bende duyuyordum alarm sesi ama bizim evde ilk kez oldu

soyasosu canım ben zayıflamaya karar verdim de eskiden ben maydanoz limon kürü yapardım yılda 3 kez bir hafta onu yapsam bebeğe zarar verir mi acaba. Bir de tarçınlı türk kahvesi görüyorum denemedim hiç acil zayıflama planları içerisindeyim göbeğim jelibon kadar yumuşak az önce markete gittim çikolata almadan çıktım daha yemicem yedikçe yiyorum. Ne mekik çekecek enerjim var ne de korse giyecek sabrım en iyisi boğazımı tutmak

En son 9 ocakta gıttık 55 cm 3600 dü sanırım. Bizde rotayı yaptıracagız menenjiti düşünüyorum bakalım doktorla bı konusalım. Sonraya erteleyebılırım .
Bizde tam iki aylık gitmiştik aynı çıkmış bebişler ama boyuna bakılmamıştı o gün. Dün boyuna baktı 61 ölçtü.

Ben de memlekete gideceğim gitmeden önce ertelediğim komşuları çağıracağım cuma gününe. İki aydır erteleyip durdum. Ama özellikle belirteceğim hasta olan gelmesin diye alınan alınsın çocuğumdan önemli değil kimse. Zaten bi de düşünceli olan hastayken gelmez.
Ben geniz akıntısı olduğunu sabah yataktan kalktığında öksürdüğünde anlıyorum. Zaten bizim öksürükler genelde sabahları oluyor. Ben de günde iki kere temizliyorum ama ağladıkça sümük geliyor demek ki hala hasta

Evet, ondan. Bizimki de yaptırmıyordu işte, arkadaşını görünce gaza geldi

Aynen ya, ben de bir haftadır ful çıkarıyorum. Bebek arabasında sıcacık uyuyor, hem de deniz havası alıyor. Gerçi bu kuru soğukta sahilde gezmekten anasının poposu donuyor

Bizimkinin varya hiç sesi çıkmıyor zaten sakin mutlu bir bebek ama ben kulaklığı da takıyorum arada diyorum ağlarsa duyamazsam bakıyorum ya uyuyor ya gülüyor. Tam bir kikirdek i

Kuzus maydonoz kürü yapma uygun değil pek. Bunlardan yap.

Eklentiler

• IMG_6758.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_6757.webp
    12 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_6756.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…