2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah sıcak suyu denedim birkaç kez rahatlatıyor evet. kortoz kremi de deneyeyim proctolog kullanıyorum şu an
Kullanılan ilaç yok öyleyse yazmadığına göre neyse kremle idare edeceğim o zaman ben de

İnşallah sıcak suyu denedim birkaç kez rahatlatıyor evet. kortoz kremi de deneyeyim proctolog kullanıyorum şu an

Kullanılan ilaç yok öyleyse yazmadığına göre neyse kremle idare edeceğim o zaman ben de
Var ama bize yasak emzirdgmz için canm

Ben biberonu havada kapıyodh birden red başladı neler denedim çözüm bulamadım kaşık biberonu denedim yok almadı

Bu konuda idol almamız gereken kişi @Didemm1 eşim bana başka odada sarılsa bile benim kız hissedip kıyameti koparıyor. Eşim sen boşuna korunmayı kendine dert ettin, zaten koruyucumuz var diyor
Çok doğru inan anlıyorlar sanki

Sanırım ikinci çocuğu düşünmeyeceğim bu yazdıklarından sonra Allah yardımcımız olsun valla
2 den sonra başlıyor canım korkma 2 yi yap az önce eşim teli şarza takıyorum diye sigarasını şarz etmeye çalışıyormuş arabada bizde teller kopmuş

İnanın hiç araştırmadım zaten artık araştırsam evlatlarıma yaptırdım pişman olsam kendimi maf edeceğim Allahım evlatlarımızı korusun

Geçmiş olsun. Sadece balgamlı kusma varsa evde takip etmen yeterli olabilir bence. Öksürük ve burun tıkanıklığı olursa ben götürüyorum, en son üç gün üst üste götürdüm ciğer dinletmeye, inmedi çok şükür ama evde saatli bomba var tabii, her an her şey olabilir.

Ben iki günde bir kesin böyle bir şey yaşıyorum mesela bir kere kaka yapma sesi duydum tam kalkıp değiştirmeye giderken bir kere daha yaparsa böyle oluyor. Ya da çiş yapmış üstüne kaka yapmışsa yine böyle oluyor Ben direk yıkıyorum aslında artık ele avuca geliyorlar bir kez tek yıkasan alışırsın Ben 20 günlükten beri sanırım tek yıkıyorum. Bebeği ters çevirip ayaklarını emekleme gibi yapıyorum elimle de göğüs kısmından tutuyorum. Diğer elle su dökme şampuanlama zaten üç dört kez tersine su dökünce bitiyor. Ön yıkama zaten kolay yatıyor

Bizde dün akşam yine kusma macerası yaşadık yatağa gelmesin diye üstüme kusturdum yatağa da geldi üstümde battı hortum gibi kusuyor mübarek. Şimdi makine görev başında bir ton çamaşır çıktı yine

Kızlar bizde de pamukçuk oldu yine ilk bebeğimde hiç olmamıştı bunda niye oldu anlamadım karbonatlı su ile sildim kaldı dilinde pamukçuk kesin. Mikostatin damla vardı onu günde bir tekrar vericem ağzını da günde 3 silicem geçer inş hemen. Memem kızarmıştı geçen olduğunda çünkü çok kötü oluyor

Ben de aynısını geçen hafta yaşadım öksürük ve tıkanıklık vardı kaç kere ciğer dinlettim. Zaten burnunu güzel temizleyince öksürük iki güne tamamen geçiyor. İlk iki gün tek tük öksürdü sonra neredeyse 4 5 gün bir kere bile öksürmedi. Dün aşılarını oldu. Bu sabah baktım yine tek tük öksürüyor. O kadar bıktım ki

Of, kabus gibi cidden. Bizim de büyük öksürüyor yine. Tam geçmemişti öksürüğü zaten ama tonu değişik gibi geldi bana, inşallah yeni bir şey değildir. Okul kapanmadı diye sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Benim de genzim akıyor gibiydi dün. Umarım soğuktandır. Sizin orada hava nasıl bilmiyorum ama istanbulda kuru bir soğuk var, orada da öyle bir hava varsa bence kesin etkiliyordur o kuruluk. normalde havalandırdıkça evin nem dengesi düzelirdi, şimdi iki cam açınca havası kuruyor.

Ya bizde kimse kusmadı, çişini kakasını taşırmadı, ona rağmen dün çamaşır yıkamıştım, bugün yine dolmuş ağzına kadar, yine çalışıyor iki posta yapmak istemediğim için çarşafları da yarın yıkayacağım.

Geçen gün ne oldu bizim evde biliyor musun yangın alarmı çaldı ilk kez. O sırada suyun filtresini değiştirmeye gelenler tam gidiyordu bir de abla vardı evde ütü yapıyordu. Adamlar eve geri girdi ne yanıyor diye ben panik oldum yanan bir şeyde yok yan komşu geldi güvenliği arayalım dedi. Güvenliği aradım müdahale ettim yanan bir şey yoksa dedi. Tam herkes çıkıyordu yine alarm çaldı. Güvenliği aradım tekrar yanmıyoruz alarmı kapatın sadece ütü yapılıyor dedim. Buhardan bile etkileniyormuş o cihaz düşün evde o kadar çamaşır yıkanmış ve ütü yapılmış ki alarm çaldı Söyleyeceklerim bu kadar artık camı açtırıyorum ütü yaparken

Ay bizim büyük de öksürüyor ara ara öksürüyordu bu sabah üst üste öksürdü. Balgamı atamıyor çocuk sümkürmeyi de bilmiyor. Burnunu çekiyordum eskiden ama o kadar ağlıyor ki beni o kadar yıprattı ki o ağlamaları, çekmiyordum uzun zamandır. Bugün okula gönderirken burnuna sprey sıkıp çektim kesildi biraz öksürük, kestane balı verdim bir kaşıkta. Ayaklarının altına da viks sürdüm gönderdim. Umarım akşam eve daha beter halde gelmez Tereyağ pekmez yapıcam gece yatarken bir de hava vericem. Hava verilmesinden de korkuyor ona da ağlıyor ben uyurken yap diyor demekki anlıyor uyurken yaptığımı çünkü ben söylememiştim ona

Hala kucakta şu an. Akşam üzeri calpol verdim ama benimkini çok etkilemedi. Bir yandan da gaz sancısı var. Bu gece bana rahat yok sanırım. Şimdi makattan ateş ölçtüm 37.4. Tekrar calpol vermek istemiyorum
Nasıl gectı gecenız. Ebe bızi sıkı sıkı tembihledi 38 üstü ates altına ılac verme dıye ben vermedım dayandım şükür agrısıda atesıde artmadı eger artık daha da inlese verecektım kı aksam 9 da sakınledı.
Benim kız sürekli tükürükle balon yapmaya başladı, bu normal mi hiç tükürüğü eksik olmuyor
Artı 1

Gece şükür bir sıkıntı yoktu rahat yattı. Ama 12 ye kadar asla durmadı durup durup ağladı. Şimdi bile kolunun üzerine yatırınca ağlıyor. Ben çok ağladığı için dün calpol vermiştim. Ebemiz ağrısı çok olursa ver dedi baktım çocuk durmuyor verdim ama hiç rahatlamadı. Gece 12 de bayıldı uyudu.Üçüncü ayda da rota ve menenjit yaptıracağım. Bakalım onlar nasıl geçecek. Kilo boy durumu nasıl seninki de benimki gibi küçüktü diye hatırlıyorum.

Aşı olduğunda bagışıklık düşer demişti doktor hava vermeye devam ettim hoş çok vermedim ama dün çok öksürdüler benimkilerde geçmiyormu geçiremiyomuyum anlamadım gitti

Büyük zaten çok uzun süredir öksürüyor iki üç ay olacak neredeyse. Balgamı atamadıkça öksürük tekrarlıyor. Ne yazık ki burnunu da temizletmiyor.Benimki de hala gidiyor kreşe ama bu haftasonu memlekete annemin yanına gideceğim biraz evde kalırsa düzelir belki. Bulunduğum yer deprem bölgesi. Camı açsam toz duman. Açmasam içeri kuru. Nem makinası çalıştırıyorum.

Aşı olduğunda bagışıklık düşer demişti doktor hava vermeye devam ettim hoş çok vermedim ama dün çok öksürdüler benimkilerde geçmiyormu geçiremiyomuyum anlamadım gitti
Canım benim tespitim şu yönde. Geniz akıntısı oldukça öksürük oluyor. Burnunu temizledikçe öksürük azalıyor. Bizimkiler bence daha bir aylıkken hastalandıkları için ciğerleri hassaslaştı diye düşünüyorum. Bir de büyük kardeşleri olduğu için daha fazla maruz kalıyorlar enfeksiyona. Çünkü benim evime kimse gelmiyor kolay kolay kimseyi çağırmıyorum kabul de etmiyorum. Komşum bile kapıdan sorup gidiyor.içeri davet etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…