Aynı sorun bende de oldu 40 çıktıktan sonra şüpheli bir ilişkim var inan ben test yapmaya korktum bi kaç kez eczane önünden döndüm olduysa öğrenirim artık doğumaKızlar selam nasılsınızben burayı sürekli Google gibi kullanıyorum lütfen kusura bakmayın canım kolik bebeğimle uğraşmaktan helak oluyorum malum şimdi size bir sorum olacak ben bu cahilliği nasıl yaptım bilmiyorum hatta bunu bana biri söylese hiç mi düşünmüyorsun deyip içimden cahil cahil iş yapmışsın derdim şimdi aynısını kendim yaptım ilişki yasağımız bittiğinde ilişki oldu ve korunma olmadı çünkü canım kocam bana dedi ki biz bu çocuğu 6 yılda yapamadık Bir kerede mi olacak dedi Ben de salak gibi izin verdim (neden izin verdiğim hakkında hiç bir fikrim yok sanırım uykusuzluktan düşünme yetimi kaybettim ) 10-12 gün önce ilişki oldu bugün de tuvaletten kalkınca peçeteye pembe kırmızı şeklinde küçük bir leke geldi ama işin garibi şu ki devamı gelmedi yani regl değilim ee lohusalik da bitti şimdi bu neyin kanaması vallahi hamile kaldiysam kocamı keserim diye düşünüyorum ben ne zaman test yapayım ya da kan vereyim kızlar bir akıl verin Totom tutuştu valla
Senin bebeginde de reflü mu var? Benimkinde var neredeyse her gün makine çalışıyor. Muslin önlük kullanıyorum o biraz kurtarıyor kıyafetleri. Ama fiskirtti mi tutabilene aşk olsunAy bizim büyük de öksürüyor ara ara öksürüyordu bu sabah üst üste öksürdü. Balgamı atamıyor çocuk sümkürmeyi de bilmiyor. Burnunu çekiyordum eskiden ama o kadar ağlıyor ki beni o kadar yıprattı ki o ağlamaları, çekmiyordum uzun zamandır. Bugün okula gönderirken burnuna sprey sıkıp çektim kesildi biraz öksürük, kestane balı verdim bir kaşıkta. Ayaklarının altına da viks sürdüm gönderdim. Umarım akşam eve daha beter halde gelmezTereyağ pekmez yapıcam gece yatarken bir de hava vericem. Hava verilmesinden de korkuyor ona da ağlıyor ben uyurken yap diyor demekki anlıyor uyurken yaptığımı çünkü ben söylememiştim ona
Ay yapmaaaAynı sorun bende de oldu 40 çıktıktan sonra şüpheli bir ilişkim var inan ben test yapmaya korktum bi kaç kez eczane önünden döndüm olduysa öğrenirim artık doğumaama genelde 12 14 gün sonra gebelik testinde çıkıyor ha birde benim çok yakınen tanıdığım 10 yıl çocuğu olmamış o yüzden korunmamış ama sonuç şuan 1,5 yaşında kızı 4 aylık diğer kızı olabiliyor böyle şeyler
Merhaba hanımlar, umarım herkesin bebişi sağlıklıdır.Bir sorum olacak, iki ay aşısı için yarın çağrıldık. Aslında hemşire hanım iki hafta önce
Tutarlar ya elbet bizimki de öyle yapıyor kıyamam gülüyoruz ama kıyamam bir yandan çabalıyor kafamı tutucam diyeA
Bizde de aynısı. Tutuyor ama düşüyor. Sonra çabalıyor hatta bazen eşimle şakalasıyoruz arabaların önüne konan kafası sallanan oyuncak hayvanlara benziyor diyetummy time nefreti oldu kuzumun yastık koyduğum an anlıyor gibi başlıyor bağırmaya ağlamaya. Ben de göğsümde deniyorum. Bir de 35+6da doğdu o yüzden bazı beceriler daha geç gelişebiliyormus.
Ay yok olmamıştır yaa benim de hamilelik için ettiğim dualar yerini hamile olmayayıma bıraktı artıkKızlar selam nasılsınızben burayı sürekli Google gibi kullanıyorum lütfen kusura bakmayın canım kolik bebeğimle uğraşmaktan helak oluyorum malum şimdi size bir sorum olacak ben bu cahilliği nasıl yaptım bilmiyorum hatta bunu bana biri söylese hiç mi düşünmüyorsun deyip içimden cahil cahil iş yapmışsın derdim şimdi aynısını kendim yaptım ilişki yasağımız bittiğinde ilişki oldu ve korunma olmadı çünkü canım kocam bana dedi ki biz bu çocuğu 6 yılda yapamadık Bir kerede mi olacak dedi Ben de salak gibi izin verdim (neden izin verdiğim hakkında hiç bir fikrim yok sanırım uykusuzluktan düşünme yetimi kaybettim ) 10-12 gün önce ilişki oldu bugün de tuvaletten kalkınca peçeteye pembe kırmızı şeklinde küçük bir leke geldi ama işin garibi şu ki devamı gelmedi yani regl değilim ee lohusalik da bitti şimdi bu neyin kanaması vallahi hamile kaldiysam kocamı keserim diye düşünüyorum ben ne zaman test yapayım ya da kan vereyim kızlar bir akıl verin Totom tutuştu valla
Hahaha valla inşallah öyledirAy yok olmamıştır yaa benim de hamilelik için ettiğim dualar yerini hamile olmayayıma bıraktı artıkbizim bebişte tedaviler sonrası oldu ama bir şüpheli ilişki oldu hatta şüpheli bile denmez aslında olmayacağı belliydi ama yüreğime indi günlerce neyse regl oldum şükür bence bu doğum sonrası hop hemen toplanmıyor vücut benim arada bir regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor henüz daha yeni toparlıyor vücudumuz ondan olmuş olabilir
soyasosu canım ben zayıflamaya karar verdim de eskiden ben maydanoz limon kürü yapardım yılda 3 kez bir hafta onu yapsam bebeğe zarar verir mi acaba. Bir de tarçınlı türk kahvesi görüyorum denemedim hiç acil zayıflama planları içerisindeyim göbeğim jelibon kadar yumuşak az önce markete gittim çikolata almadan çıktım daha yemicem yedikçe yiyorum. Ne mekik çekecek enerjim var ne de korse giyecek sabrım en iyisi boğazımı tutmak
Tüm aile ilkkez böyle uzun çıkmış olduk uzun dediğimde işte 4 saatmiş ama işte yemek Faslı filanda dışarda olunca korktum durmaz diye ama maşallah hiç üzmedi annesini
Yaa maşallah benimki de hiç üzmedi beni hep böyle devam eder inşallahmaymun oldu yavrum
İçini rahatlatmaya geldim. Geçen hafta yazdım kızlar regl oluyorum tüh vah çok rahattım falan diye. Sadece minicik bir leke oldu silince devamı gelmedi hiç.Kızlar selam nasılsınızben burayı sürekli Google gibi kullanıyorum lütfen kusura bakmayın canım kolik bebeğimle uğraşmaktan helak oluyorum malum şimdi size bir sorum olacak ben bu cahilliği nasıl yaptım bilmiyorum hatta bunu bana biri söylese hiç mi düşünmüyorsun deyip içimden cahil cahil iş yapmışsın derdim şimdi aynısını kendim yaptım ilişki yasağımız bittiğinde ilişki oldu ve korunma olmadı çünkü canım kocam bana dedi ki biz bu çocuğu 6 yılda yapamadık Bir kerede mi olacak dedi Ben de salak gibi izin verdim (neden izin verdiğim hakkında hiç bir fikrim yok sanırım uykusuzluktan düşünme yetimi kaybettim ) 10-12 gün önce ilişki oldu bugün de tuvaletten kalkınca peçeteye pembe kırmızı şeklinde küçük bir leke geldi ama işin garibi şu ki devamı gelmedi yani regl değilim ee lohusalik da bitti şimdi bu neyin kanaması vallahi hamile kaldiysam kocamı keserim diye düşünüyorum ben ne zaman test yapayım ya da kan vereyim kızlar bir akıl verin Totom tutuştu valla
Hastanede hemşire bana yeşillik süt yapar ama maydonuzu onermiyoruz ödem arttirdigi için vücuttaki suyu atacak bunu da emzirme döneminde biz istemeyiz dedi. Yani sütün azalabilirsoyasosu canım ben zayıflamaya karar verdim de eskiden ben maydanoz limon kürü yapardım yılda 3 kez bir hafta onu yapsam bebeğe zarar verir mi acaba. Bir de tarçınlı türk kahvesi görüyorum denemedim hiç acil zayıflama planları içerisindeyim göbeğim jelibon kadar yumuşak az önce markete gittim çikolata almadan çıktım daha yemicem yedikçe yiyorum. Ne mekik çekecek enerjim var ne de korse giyecek sabrım en iyisi boğazımı tutmak
Kremin etken maddesi ne? Bakayım uygun mu?Kızlar benim saç derimde egzama çıktı hamilelik sürecinde başladı doğumdan sonra yara yapma derecesine gelince dermatolojiye gittim şampuan ve solüsyon verdi emzirirken kullanabilirsin dedi birde cildim çoook bozuldu kendimi tanıyamıyorum onun içinde krem yazdı kortizonlu kısa süreli kullan bırak dedi ama ben pek emin olamadım
Ay canımsın çok sagol ve inşallah öyledirİçini rahatlatmaya geldim. Geçen hafta yazdım kızlar regl oluyorum tüh vah çok rahattım falan diye. Sadece minicik bir leke oldu silince devamı gelmedi hiç.
Yani bence daha düzene girmedi regl olayları o yüzden normal ben hamile olduğunu düşünmüyorum
Shshs inan ben de değilim. O yüzden korunmaya karar verdim riske atamamAy canımsın çok sagol ve inşallah öyledirçünkü hiç ama hiç hazır değilim böyle bir habere
Emzikleri fazla aldım. Kaynak suda beklemiyordum simdi yoyko nun buharlı pisiricisinde dezenfekte bölümünde yapıyorum. Biberonu muslukta Biberon temizleyicisi ile yıkıyorum arada kaynatıyorum.Kızlar bu biberon emzik temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz her seferinde kaynatıyor musunuz ben biberon temizleyici ile yıkıyordum arada kaynatıyordum ama bugün bir video çıktı karşıma emzik temizliği ile ilgili her defasında sadece suyla temizlenmez kaynamış suda bekletmek gerekir diyordu şimdiye kadar yanlış mı yapmışım acaba
Bir detoks suyunu yapabilirim diğerleri hiç benlik değilKuzus maydonoz kürü yapma uygun değil pek. Bunlardan yap.
Bence var bu kadar bir insan evladı kusamaz her gün şampuanlamak zorunda kalıyorum bu araSenin bebeginde de reflü mu var? Benimkinde var neredeyse her gün makine çalışıyor. Muslin önlük kullanıyorum o biraz kurtarıyor kıyafetleri. Ama fiskirtti mi tutabilene aşk olsun
HahaAy bende de tam tersi, boğazımı tutacak enerjim hiç yok, gerekirse delikanlı gibi mekiğimi çeker on bin adımımı atarım Ama çikolatamı vermem kimselere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?