2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam nasılsınız ben burayı sürekli Google gibi kullanıyorum lütfen kusura bakmayın canım kolik bebeğimle uğraşmaktan helak oluyorum malum şimdi size bir sorum olacak ben bu cahilliği nasıl yaptım bilmiyorum hatta bunu bana biri söylese hiç mi düşünmüyorsun deyip içimden cahil cahil iş yapmışsın derdim şimdi aynısını kendim yaptım ilişki yasağımız bittiğinde ilişki oldu ve korunma olmadı çünkü canım kocam bana dedi ki biz bu çocuğu 6 yılda yapamadık Bir kerede mi olacak dedi Ben de salak gibi izin verdim (neden izin verdiğim hakkında hiç bir fikrim yok sanırım uykusuzluktan düşünme yetimi kaybettim ) 10-12 gün önce ilişki oldu bugün de tuvaletten kalkınca peçeteye pembe kırmızı şeklinde küçük bir leke geldi ama işin garibi şu ki devamı gelmedi yani regl değilim ee lohusalik da bitti şimdi bu neyin kanaması vallahi hamile kaldiysam kocamı keserim diye düşünüyorum ben ne zaman test yapayım ya da kan vereyim kızlar bir akıl verin Totom tutuştu valla

Aynı sorun bende de oldu 40 çıktıktan sonra şüpheli bir ilişkim var inan ben test yapmaya korktum bi kaç kez eczane önünden döndüm olduysa öğrenirim artık doğuma ama genelde 12 14 gün sonra gebelik testinde çıkıyor ha birde benim çok yakınen tanıdığım 10 yıl çocuğu olmamış o yüzden korunmamış ama sonuç şuan 1,5 yaşında kızı 4 aylık diğer kızı olabiliyor böyle şeyler

Senin bebeginde de reflü mu var? Benimkinde var neredeyse her gün makine çalışıyor. Muslin önlük kullanıyorum o biraz kurtarıyor kıyafetleri. Ama fiskirtti mi tutabilene aşk olsun

Kızlar benim saç derimde egzama çıktı hamilelik sürecinde başladı doğumdan sonra yara yapma derecesine gelince dermatolojiye gittim şampuan ve solüsyon verdi emzirirken kullanabilirsin dedi birde cildim çoook bozuldu kendimi tanıyamıyorum onun içinde krem yazdı kortizonlu kısa süreli kullan bırak dedi ama ben pek emin olamadım

Ay yapmaaa yarın gebelik testi yaparım haftaya da kan vereyim o zaman çünkü doktoruma da yazdım hocam doğumda gecirdigim operasyondan mi yoksa hamilelik olabilir mi dedim o da hamilelik için net bir şey söylemem yazmış şimdi. Beni iyice korku kapladı

Merhaba hanımlar, umarım herkesin bebişi sağlıklıdır. Bir sorum olacak, iki ay aşısı için yarın çağrıldık. Aslında hemşire hanım iki hafta önce

Tutarlar ya elbet bizimki de öyle yapıyor kıyamam gülüyoruz ama kıyamam bir yandan çabalıyor kafamı tutucam diye birde bacağıma yatırıyorum ben öyle çok güzel tutuyor ve bağırmıyor güzelce gaz da çıkarıyor

Ay yok olmamıştır yaa benim de hamilelik için ettiğim dualar yerini hamile olmayayıma bıraktı artık bizim bebişte tedaviler sonrası oldu ama bir şüpheli ilişki oldu hatta şüpheli bile denmez aslında olmayacağı belliydi ama yüreğime indi günlerce neyse regl oldum şükür bence bu doğum sonrası hop hemen toplanmıyor vücut benim arada bir regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor henüz daha yeni toparlıyor vücudumuz ondan olmuş olabilir

Hahaha valla inşallah öyledir forumda okudum hiç adet olmadan hamile kalan o kadar çok kişi var ki okurken şaşırdım kaldım. Bizimki şüpheli fln değildi valla bile bile ladesti o yüzden tutuşuyorum

Ay bende de tam tersi, boğazımı tutacak enerjim hiç yok, gerekirse delikanlı gibi mekiğimi çeker on bin adımımı atarım Ama çikolatamı vermem kimselere

Öyle deme, senden benden meraklı onlar gezmeye

İçini rahatlatmaya geldim. Geçen hafta yazdım kızlar regl oluyorum tüh vah çok rahattım falan diye. Sadece minicik bir leke oldu silince devamı gelmedi hiç.
Yani bence daha düzene girmedi regl olayları o yüzden normal ben hamile olduğunu düşünmüyorum

Hastanede hemşire bana yeşillik süt yapar ama maydonuzu onermiyoruz ödem arttirdigi için vücuttaki suyu atacak bunu da emzirme döneminde biz istemeyiz dedi. Yani sütün azalabilir

Kremin etken maddesi ne? Bakayım uygun mu?
Burdan sen de bakabilirsin

Ay canımsın çok sagol ve inşallah öyledir çünkü hiç ama hiç hazır değilim böyle bir habere

Emzikleri fazla aldım. Kaynak suda beklemiyordum simdi yoyko nun buharlı pisiricisinde dezenfekte bölümünde yapıyorum. Biberonu muslukta Biberon temizleyicisi ile yıkıyorum arada kaynatıyorum.

Senin bebeginde de reflü mu var? Benimkinde var neredeyse her gün makine çalışıyor. Muslin önlük kullanıyorum o biraz kurtarıyor kıyafetleri. Ama fiskirtti mi tutabilene aşk olsun
Bence var bu kadar bir insan evladı kusamaz her gün şampuanlamak zorunda kalıyorum bu ara kulakları kokar mı bebeğin kokuyor oraya da geliyor kusmuk bende zaten koku hassasiyeti var her sabah banyodayız

Ay bende de tam tersi, boğazımı tutacak enerjim hiç yok, gerekirse delikanlı gibi mekiğimi çeker on bin adımımı atarım Ama çikolatamı vermem kimselere
Haha kemiklerim belim her yanım ağrıyor ya valla spor modu hiç yok. Ama yürüyorum sadece başım dönüyor yer ayağımın altından kayıyor gibi bu ara tansiyonum düşüyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…