2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Annelerimiz aynı olabilir mi ya bıldırcın yumurtası bide. Ay hiç unutmam üstelik ne kadar zararlı salmonelladan dolayı
Ay aynılar aynen bıldırcın yumurtasıydı kardeşime de içirdi ama ona kilo alsın diye değil konuşsun diye her derde deva onun gözünde
Bence vücudun da diyete karşı çıkıyor
Dur bismillah daha başlamadık ki bugün işte biraz dikkat ettim ama bu tansiyon düşüklüğü cumadan beri ciddi ciddi var covidden sonra toparlanamıyorum galiba

İşte aslında normal bir kek yapıp bir dilim yesek daha iyi

İnsanın içinden gelecek o işler. Ben anlıyorum benden annesi gbi olmamı bekliyor ama asla olamam. Ben onun annesi değilim kendimi heba edemem. Evet hiç bişey yapmıyor napim bnde 30kusur yaşındaki adam a makine düğmesine basmayı fln ogretiyorm işte

Bence var bu kadar bir insan evladı kusamaz her gün şampuanlamak zorunda kalıyorum bu ara kulakları kokar mı bebeğin kokuyor oraya da geliyor kusmuk bende zaten koku hassasiyeti var her sabah banyodayız
Şu aralar benimkide çok kusuyor mide hacmi mi acaba hala genişlemedi sütü direk kusuyor yaa

Benim kızın çenesi çok düşük. Cidden çok konuşuyor yani kendince konuşuyor. Siz de nasıl durumlar
Bizimki de bağırıyor höö höö diye garip birşeyler bide onunla konuşuyoruz sanıyor bazen coşuyor bide söylenirken çok hareketleniyor valla hareketlimi olacak bu acaba diyorum kucağıma alınca tırmanıyor ayaklarıyla eşek çok meraklı dik durup adım hareketi yapmaya

Annelerimiz aynı olabilir mi ya bıldırcın yumurtası bide. Ay hiç unutmam üstelik ne kadar zararlı salmonelladan dolayı
Ayyy onu bizde içerdik şapur şupur Valla çiğ çiğ bıldırcın yumurtası içiriyordu annem neden acaba çokta severdim şimdi imkansız ama görsem midem kalkar

Spring05 canım ben diyete başladıktan sonra bir iştahım açılıyor 2 gün sonra daha çok yemek yemeye başlıyorum kırtlıktan çıkmış gibi bugün resmen özellikle yoldan çıktım yarın bende aklımda birşeylwr var bakalım dayanabilecekmiyim

Elidel ve akela uygun. Akela sadece topikal kullanım için uygun aklında olsun.
Hipokortun etken maddesi ile ilgili bilgi yok sitede ama googleda meme üzerine uygulamayın diyor. Yarar zarar ilişkisi gözetin diyor. Ben olsam kullanırdım sanırım ama kısa süreli

Ayyy onu bizde içerdik şapur şupur Valla çiğ çiğ bıldırcın yumurtası içiriyordu annem neden acaba çokta severdim şimdi imkansız ama görsem midem kalkar
Bıldırcın yumurtasını sevmek mi
Ya süte bal da koyardı ve yumurta. Bana bunu neden yapmış acaba

Şu aralar benimkide çok kusuyor mide hacmi mi acaba hala genişlemedi sütü direk kusuyor yaa
O kadar bıktım ki ne ağzı duruyor ne popişi her yerden salıyor mübarek
En azından gece yemelerini ve çikolatayı kaldırsak bu iş bitecek

Yaa bizimkilerin günü aynı ondan baya benzer hareketleri yapıyolar. Bence kesinlikle hareketli olacaklar.
Benim kıza doktoru Sen şimdiden başladın mı konuşmaya çok mu seveceksin konuşmayı diyor

Çook teşekkürler ederim canım benim

Bıldırcın yumurtasını sevmek mi
Ya süte bal da koyardı ve yumurta. Bana bunu neden yapmış acaba
İnan şuan siz yazınca hatırladım neden içiriyordu acep diye düşünüyorum googledan araştırcam bir çocuğa neden bıldırcın içirilir süte yumurta ilkkez duydum bal hala katarım ben bu arada birde annem sütleri saklardı çok uzuyorum ayaklarım çok uzun olacak diye kendi muzdarip bu konudan diye sonuç 1,70 de kaldım yani öyle ahım şahım bir boy yok ama acayip süt içerdim günde 1 kutucuk

Yaa bizimkilerin günü aynı ondan baya benzer hareketleri yapıyolar. Bence kesinlikle hareketli olacaklar.
Benim kıza doktoru Sen şimdiden başladın mı konuşmaya çok mu seveceksin konuşmayı diyor
Ben erken yürüyecek diye yorumluyorum canım hatta 10 ay diyorum çünkü acayip istekli bide bizimkini yatınca öne doğru kendini kaldırıyor kalkmak istiyor resmen yaramaz olur mu bilmiyorum çünkü genel hali sakin ama nasıl desem diri bir çocuk anne tabiriyle

Öne doğru mekik çeker gibi dimi yanmışız biz annem de çocuğu görünce aynısını dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…