Dur bismillah daha başlamadık ki bugün işte biraz dikkat ettim ama bu tansiyon düşüklüğü cumadan beri ciddi ciddi var covidden sonra toparlanamıyorum galiba
Böreği karıştırmaa daha bugün yaptım ama vallahi incecik yufkadan yaptım, bir günahı olmamıştır onun
Ben keki de nispeten sağlıklı yapıyorum (iki kaşık şeker, keçi boynuzu unu, az bitter çikolata vs) ama o zaman da porsiyon kavramımı yitiriyorum. Dün yaptığım kek bugün bitti mesela
Dur bismillah daha başlamadık ki bugün işte biraz dikkat ettim ama bu tansiyon düşüklüğü cumadan beri ciddi ciddi var covidden sonra toparlanamıyorum galiba
Eşleriniz size yardım ediyor mu kızlar? Yapıyorsa ne yapıyor mesela? Ona göre cinnet geçircem de Benim eşim de yap deyince tamam yapıyor ama sürekli ben mi söylücem. Bıktım ya valla yemek yap bulaşık yıka çamaşır bilmem ne. Çalışırken bunlar gözüme çok gelmiyordu da şimdi nedense iş bitmediği gibi her oda bir dağınık sürekli işim var yoruldum ya
İnsanın içinden gelecek o işler. Ben anlıyorum benden annesi gbi olmamı bekliyor ama asla olamam. Ben onun annesi değilim kendimi heba edemem. Evet hiç bişey yapmıyor napim bnde 30kusur yaşındaki adam a makine düğmesine basmayı fln ogretiyorm işte
Bence var bu kadar bir insan evladı kusamaz her gün şampuanlamak zorunda kalıyorum bu ara kulakları kokar mı bebeğin kokuyor oraya da geliyor kusmuk bende zaten koku hassasiyeti var her sabah banyodayız
Bizimki de bağırıyor höö höö diye garip birşeyler bide onunla konuşuyoruz sanıyor bazen coşuyor bide söylenirken çok hareketleniyor valla hareketlimi olacak bu acaba diyorum kucağıma alınca tırmanıyor ayaklarıyla eşek çok meraklı dik durup adım hareketi yapmaya
Ayyy onu bizde içerdik şapur şupur Valla çiğ çiğ bıldırcın yumurtası içiriyordu annem neden acaba çokta severdim şimdi imkansız ama görsem midem kalkar
Spring05
canım ben diyete başladıktan sonra bir iştahım açılıyor 2 gün sonra daha çok yemek yemeye başlıyorum kırtlıktan çıkmış gibi bugün resmen özellikle yoldan çıktım yarın bende aklımda birşeylwr var bakalım dayanabilecekmiyim
Kuzu ben tüm ilaçların etken maddelerime googledan baktım hepsini yeşil gösterdi inşallah bi yanlışlık yoktur. Kremlerin ismini yazıyım zahmet olmaz ise sende bakar mısın ? Yanlış yapmadığımdan emin olayım..
Elıdel krem
Hıpokort krem
Akela forte jel
Elidel ve akela uygun. Akela sadece topikal kullanım için uygun aklında olsun.
Hipokortun etken maddesi ile ilgili bilgi yok sitede ama googleda meme üzerine uygulamayın diyor. Yarar zarar ilişkisi gözetin diyor. Ben olsam kullanırdım sanırım ama kısa süreli
Ayyy onu bizde içerdik şapur şupur Valla çiğ çiğ bıldırcın yumurtası içiriyordu annem neden acaba çokta severdim şimdi imkansız ama görsem midem kalkar
Spring05
canım ben diyete başladıktan sonra bir iştahım açılıyor 2 gün sonra daha çok yemek yemeye başlıyorum kırtlıktan çıkmış gibi bugün resmen özellikle yoldan çıktım yarın bende aklımda birşeylwr var bakalım dayanabilecekmiyim
Bizimki de bağırıyor höö höö diye garip birşeyler bide onunla konuşuyoruz sanıyor bazen coşuyor bide söylenirken çok hareketleniyor valla hareketlimi olacak bu acaba diyorum kucağıma alınca tırmanıyor ayaklarıyla eşek çok meraklı dik durup adım hareketi yapmaya
Yaa bizimkilerin günü aynı ondan baya benzer hareketleri yapıyolar. Bence kesinlikle hareketli olacaklar.
Benim kıza doktoru Sen şimdiden başladın mı konuşmaya çok mu seveceksin konuşmayı diyor
Elidel ve akela uygun. Akela sadece topikal kullanım için uygun aklında olsun.
Hipokortun etken maddesi ile ilgili bilgi yok sitede ama googleda meme üzerine uygulamayın diyor. Yarar zarar ilişkisi gözetin diyor. Ben olsam kullanırdım sanırım ama kısa süreli
İnan şuan siz yazınca hatırladım neden içiriyordu acep diye düşünüyorum googledan araştırcam bir çocuğa neden bıldırcın içirilir süte yumurta ilkkez duydum bal hala katarım ben bu arada birde annem sütleri saklardı çok uzuyorum ayaklarım çok uzun olacak diye kendi muzdarip bu konudan diye sonuç 1,70 de kaldım yani öyle ahım şahım bir boy yok ama acayip süt içerdim günde 1 kutucuk
Yaa bizimkilerin günü aynı ondan baya benzer hareketleri yapıyolar. Bence kesinlikle hareketli olacaklar.
Benim kıza doktoru Sen şimdiden başladın mı konuşmaya çok mu seveceksin konuşmayı diyor
Ben erken yürüyecek diye yorumluyorum canım hatta 10 ay diyorum çünkü acayip istekli bide bizimkini yatınca öne doğru kendini kaldırıyor kalkmak istiyor resmen yaramaz olur mu bilmiyorum çünkü genel hali sakin ama nasıl desem diri bir çocuk anne tabiriyle
Ben erken yürüyecek diye yorumluyorum canım hatta 10 ay diyorum çünkü acayip istekli bide bizimkini yatınca öne doğru kendini kaldırıyor kalkmak istiyor resmen yaramaz olur mu bilmiyorum çünkü genel hali sakin ama nasıl desem diri bir çocuk anne tabiriyle