2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hastanede hemşire bana yeşillik süt yapar ama maydonuzu onermiyoruz ödem arttirdigi için vücuttaki suyu atacak bunu da emzirme döneminde biz istemeyiz dedi. Yani sütün azalabilir
Aa iyi ki sormuşum buraya bak benim aklıma hiç gelmedi. Bende bol salata yiyorum bugün anneme düğün ve mercimek çorbası yaptırdım. Acıktıkça çorba ye dedi Bu ara favorim düğün çorbası eskiden neden denememişim ben onu

Evet nane maydanoz yeşil cay dikkat ediyorum ben aklımda hep sütü azaltma noktasında etkiliyor diye kalmış

Düğün çorbası iyidir ye bol bol

Detoks olarak ceviz suyu akşamdan koyup sabah içilebilir hem çok faydalı sutede

Shshs inan ben de değilim. O yüzden korunmaya karar verdim riske atamam
Ya biz eşimle o konuda biraz inatlasiyoruz sanırım bu inadin sonu çocuk olacak ben diyorum ki ben neden hormonlarimi bozuyorum sen spiral taktir o da diyor ki hayır ben sporcu adamım hormonlarimda nasıl oynayim sen taktır (sanki ben sporcu değilim ) bu inat böyle giderse ben bu gidişle hamile kalıcam zaten jsbdjsbs

Neler seviyorsun söyle de düşüneyim
Ben taze fasülye ve bezelye dışında sebze hayatımda yemedim ıspanak kabak bana çok uzak şeyler ya en iyisi tarçınlı kahve içelim olsun bitsin bu iş bir de biz sevgiliyken eşim yazlığa geliyorum demişti o gün sadece yoğurtun içine bir şeyler katmıştım göbeğim acil düz olsun diye. Ne attığımı çok hatırlamıyorum ama zorla yediğimi hatırlıyorum
Düğün çorbası iyidir ye bol bol
Valla iyiymiş yatmadan bir doz daha alıyım şimdi bile açım hala

Niyeyse seni sebzeci düşünmüştüm ya tarçınlı kahve falan içme bir etkisi olmaz onun boşuna kahveden soğursun

Ay canımsın çok sagol ve inşallah öyledir çünkü hiç ama hiç hazır değilim böyle bir habere
Benim de bu ara başım dönüyor ama elim test yapmaya gitmiyor Erenköy den toplarlar herhalde beni bir tane daha olursa Zaten sezaryen yaptık her şeyi geçtim fiziksel olarak biteriz. Benim Pzt randevum var valla bu sefer gidiyorum kesin

Yapma yav ciddi mi ahanda topyekün avuçlarız valla

Niyeyse seni sebzeci düşünmüştüm ya tarçınlı kahve falan içme bir etkisi olmaz onun boşuna kahveden soğursun
Haha yok yok tam tersi balık tavuk et annem ben küçükken sütüme yumurta katmak gibi iğrenç şeyler yaptığı için herhalde ben çok seçiciyim yemek konusunda. Bazı sebze yemekleri pişerken eve giremem kapuska karnıbahar filan

Annelerimiz aynı olabilir mi ya bıldırcın yumurtası bide. Ay hiç unutmam üstelik ne kadar zararlı salmonelladan dolayı

Di mi? Pastanın kekin yanına da iyi gider limonata niyetine

O kabak çorbası işi bozuyor bence evlat olsa içilmez o
Kek börek yiyerek zayıflamak mümkün değil maalesef yani aslında mümkün ama işte ben tek porsiyon ile doymuyorum

Kek börek yiyerek zayıflamak mümkün değil maalesef yani aslında mümkün ama işte ben tek porsiyon ile doymuyorum

Böreği karıştırmaa daha bugün yaptım ama vallahi incecik yufkadan yaptım, bir günahı olmamıştır onun

Ben keki de nispeten sağlıklı yapıyorum (iki kaşık şeker, keçi boynuzu unu, az bitter çikolata vs) ama o zaman da porsiyon kavramımı yitiriyorum. Dün yaptığım kek bugün bitti mesela

Kuzu ben tüm ilaçların etken maddelerime googledan baktım hepsini yeşil gösterdi inşallah bi yanlışlık yoktur. Kremlerin ismini yazıyım zahmet olmaz ise sende bakar mısın ? Yanlış yapmadığımdan emin olayım..
Elıdel krem
Hıpokort krem
Akela forte jel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…