2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnan bende öyleyim tam doğucam elektrikler kesilmiş jenaratör de yokmuş, gözümü karanlığa açmışım o günden beri bahtsızlık devam
Hahahah ay güldüm kusura bakma iyi düşünelim iyi olsun diyorum öyle de yapmaya çalışıyorum ama içten içe sanırım kendi söylediğime inanmıyorum ondan oluyor

Valla benimki doğduğunun ertesi günü kucağımda dimdik ayağa kalktı hala da kalkmaya çalışıyor bence hareketli mi olacak sorusundaki mi eki fazla yani

Valla benimki doğduğunun ertesi günü kucağımda dimdik ayağa kalktı hala da kalkmaya çalışıyor bence hareketli mi olacak sorusundaki mi eki fazla yani
Ayy belki tersi olur sakin olur ileride yada siz sporcuydunuz çocuğa da bu şekilde aktivite yaptırırsınız hem bir spor alanıyla ilgilenir hemde enerjisini ona verir yaramazlığa çok fırsatı olmaz bi taşla iki kuş bende büyük oğlumu tekvandoya yazdıracağım eşimde 4 sene yapmış onu istiyor ben pek anlamıyorum yeterki enerjisini atsın benim için

Bizde tam iki aylık gitmiştik aynı çıkmış bebişler ama boyuna bakılmamıştı o gün. Dün boyuna baktı 61 ölçtü.
Ataktan sonra bırden boy kilo artıyor. Kızım cok zayıftı bende meme emsın dıye ınattım mamayı cok cok az verırdım şimdi bunda o hatayı yapmadım bebek ayına göre iyi gidiyor şükür. Ama aklıma kızım gelınce burnumu dıregı suzlamıyo degıl.

Ceviz suyu fitrik asitten dolayı asla içilmemelidir canım
Canım bende Bu yazıyı okumuştum önceliğim emzirirken zayıflamak oyuzden dikkatimi çekmişti ceviz suyu diyet önerisi

Of ben bıberon emzık kaynatmıyorum arada sıcak suya basıyorum yoksa yıka muslukta ver
İnan bende mama hazırlarken sıcak suyla çalkalıyorum arada kaynatıyorum bazen çok erken kalkarsam işte geçen emzik zincirine kadar yıkadım tertemiz ettim bazen üzülüyorum niye sürekli yapamıyorum bunu diye unutuyorum çoğu zaman çok erken kalkıyoruz bide ben asla erken kalkan biri değildim alışamadım

Ben geçen ani bir şekilde bir yere misafirliğe gittim, emzik vs hiç bişi yoktu yanımda 6+ damaklı emziği uykuya dalmak için hemen kabul etti normalde avent kullanıyoruz

Niye öyle dedin hatunPek frikik verdiğimide düşünmüyorum bu konuda ama
Verdin verdin, herkes aynaya bile bakamadığından bahsederken kocaları boşlamayın hanımlar öğüdünü senden aldık biz bu grupta
İkinci ben olacağım sanırım regl olur olmaz taktıracağım walla seni tebrik ettim bu arada
Çok iyi yaptın
İlk aydan regl olunca asla riske atamazdım hem anne hem bana tarafım doğurganlıkta aktif olunca, korkular daha fazla artıyor

Hadi bakalım Güzin ablacilik sevmem aslında ama biryerde 3.dogum tecrübesi konusturmus diyelim
Latife bir yana çok uzatmamak lazım salmışlik durumları

Bazı cümleleri okurken gözlerim kanadı
Elbette metabolizma hızlandırıcı kürler olur ama matematiği çok basit arkadaşlar harcadığın kaloriden daha azını alırsan kilo verirsin.
Ayrıca kalıcı kilo diye de bir şey yoktur. Her kilo verilir.
Ve nolur cevizin suyunu içmeyin. Cevizi suya ıslamak iyidir ama sadece ceviz yenir suyu atılır.
Fitrik asit vücutta minerallerin alımımını zorlaştırıyor baya zarar veriyor yani.

Kızlar eşim için kanguru bakıyorum. İki yönlü kullanmak istiyor. Bu markayı kullanan var mı? Veya başka tavsiyesi olan var mı?

Birde tüm kanguru fotolarında anneler var. Göbekli babalarda nasıl durur bu kangurular bilen var mı?

Eklentiler

• 1000011351.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar bebisleriniz gece 11- 12den sabah 7-8 e kadar kac kere uyaniyor? Kac saat araliklarla besliyorsunuz?
Gece 2 gibi uyanıyor. Sonra 5:30 civarı. Gün içinde daha kısa uyuyor ama. 120lik mama versek çıkarıyor. 90 verince uyuyup, çok çabuk ve aç uyanıyor. Gece değil ama gündüz memede emiyor bu ölçülerin üzerine. Doyduğunu hala anlayamıyor. Versem çatlayana kadar yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…