- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
4 tane avent vardı. 2 tane daha aldım daha yeni.Hem alışkanlık tek tip bağımlılığı olmasın diye hem de damak yapısı yüzündendi kuzum
Ben artık kabullendim ya zevk almaya bakıyorumAyybelki tersi olur sakin olur ileride yada siz sporcuydunuz çocuğa da bu şekilde aktivite yaptırırsınız hem bir spor alanıyla ilgilenir hemde enerjisini ona verir yaramazlığa çok fırsatı olmaz bi taşla iki kuş bende büyük oğlumu tekvandoya yazdıracağım eşimde 4 sene yapmış onu istiyor ben pek anlamıyorum yeterki enerjisini atsın benim için
UYUMUYORKizlar bebisleriniz gece 11- 12den sabah 7-8 e kadar kac kere uyaniyor? Kac saat araliklarla besliyorsunuz?
Allah kolaylık versin sizlere kuzuUYUMUYOR
Ah amin kuzum gece gece ne iyi geldi bu duaAllah kolaylık versin sizlere kuzuona da bol bol sakinlik ve uykuu
Canım çok geçmiş olsunPars bütün gün uyudu uyanmak bilmedi akşama doğru solunumu hızlandı gibi oldu hastaneye götürdük solunum iyi çıktı dr gördü ama asistandı muhtemelen ciğerleri iyi uyuyo sabahtan beri dedim uyur bu bebek sonuçta annesi demezmineyse rahatladım biraz kan idrar istemiş verdik perayıda muane ettirdim oda aynı şekil sonuçları göstermeye girdim dr değişmiş ciğer filmi istemiş eğer onuda çektirdik ciğerleri kötü dedi ne kadar diye sordum orta dedi 3 kere 20 dk ara ile hava verdirdi açıldı çok şükür dr bile farketmiş baygın demişti, bak şimdi ağlamaya başlamış dedi bugün bişey yapma yarın antibiyotik ve hava ile devam edicem bi daha kimseyle görüşmücem kim ne yaparsa yapsın gelmesinler göz aydınına falan
Kızlar eşim için kanguru bakıyorum. İki yönlü kullanmak istiyor. Bu markayı kullanan var mı? Veya başka tavsiyesi olan var mı?
Birde tüm kanguru fotolarında anneler var. Göbekli babalarda nasıl durur bu kangurular bilen var mı?
Canım bende Bu yazıyı okumuştum önceliğim emzirirken zayıflamak oyuzden dikkatimi çekmişti ceviz suyu diyet önerisi
Emzirme döneminde bu yöntemle ayda 8 kilo verin!
Hamilelik sürecinde anneler bebeğinin sağlıklı gelişimi için genellikle kilo almayı sorun etmezler. Doğum sürecinde alınan kilolar emzirme döneminde verilmezse kalıcı kilolara dönüşür! İşte emzirme döneminde anneler için, bebeğinin sağlığını etkilemeyecek diyet önerileri…m.sabah.com.tr
Ah amin kuzum gece gece ne iyi geldi bu duamesela ben asla deliksiz 1 saati geçen uykusunu görmedim. Eşimin göğüsünde deliksiz 4 saat uyuduğu oldu ama o da çok tehlikeli Allah esirgesin ani bebek ölümlerinin %90i yuz üstü yatirmaktan kaynaklanıyor aklım gidiyor o öyle yatınca da ben uyuyamıyorum bişey olur diye. Mesela şu anda da eşimin göğüsünde uyuyor mecbur kalıyorum çünkü dün gece kolik atağı tuttu hem 8saate yakın hiç uyumadı bir de üzerine 6 saat boyunca aralıksız ağladı, gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan ben de biraz uyusun diye mecbur kalıyorum göğüse yatırıyorum :/
Pars bütün gün uyudu uyanmak bilmedi akşama doğru solunumu hızlandı gibi oldu hastaneye götürdük solunum iyi çıktı dr gördü ama asistandı muhtemelen ciğerleri iyi uyuyo sabahtan beri dedim uyur bu bebek sonuçta annesi demezmineyse rahatladım biraz kan idrar istemiş verdik perayıda muane ettirdim oda aynı şekil sonuçları göstermeye girdim dr değişmiş ciğer filmi istemiş eğer onuda çektirdik ciğerleri kötü dedi ne kadar diye sordum orta dedi 3 kere 20 dk ara ile hava verdirdi açıldı çok şükür dr bile farketmiş baygın demişti, bak şimdi ağlamaya başlamış dedi bugün bişey yapma yarın antibiyotik ve hava ile devam edicem bi daha kimseyle görüşmücem kim ne yaparsa yapsın gelmesinler göz aydınına falan
Kizlar bebisleriniz gece 11- 12den sabah 7-8 e kadar kac kere uyaniyor? Kac saat araliklarla besliyorsunuz?
Bu arada benim de her yanım ağrıyor aynı şekildeHahakemiklerim belim her yanım ağrıyor ya valla spor modu hiç yok. Ama yürüyorum sadece başım dönüyor yer ayağımın altından kayıyor gibi bu ara tansiyonum düşüyor heralde
2 yönlü taşıma uzmanlar tarafından önerilmiyorKızlar eşim için kanguru bakıyorum. İki yönlü kullanmak istiyor. Bu markayı kullanan var mı? Veya başka tavsiyesi olan var mı?
Birde tüm kanguru fotolarında anneler var. Göbekli babalarda nasıl durur bu kangurular bilen var mı?
Ve hatta mümkünse kefir suyunda bekletilmeli. Bebeklere de ek gıda döneminde verilirken buna dikkat edilmeliGazetelerde her yazana inanmamak lazım aslında. Ben de tam tersi diye biliyorum, artık birçok uzman baklagiller gibi kuruyemişleri de ıslatarak yememiz gerektiğini söylüyor. Mümkünse bir gece önceden yiyeceğimiz kadarını nohut gibi suda bekletip hatta o suyu birkaç kez değiştirip öyle yememiz öneriliyo. Bu durumda cevizin suyunu içmek nohutun fasulyenin bekleme suyunu içmek gibi bir şey olur anlayacağın
Ben de bunu aldım canım, gayet güzel duruyor şimdilik kullanımı ama slingten sonra bana kullanması meşakkatli geldi birazKızlar eşim için kanguru bakıyorum. İki yönlü kullanmak istiyor. Bu markayı kullanan var mı? Veya başka tavsiyesi olan var mı?
Maalesef hemen uyanıyor hatta önce yatağını ısıtıp sonra yatırmayı bile denedim olmuyor uyaniyor çünkü gazını göğüsteyken baskıyla hissetmiyor hoşuna gidiyor ama yatakta hangi pozisyonda olursa olsun gaza uyanıyor e doğumdan beri zaten kundak da yaptirmadigi için elinin kolunun gazının hareketine sürekli uyanıyorUyuduktan hemen sonra değil de bir on beş yirmi dakika sonra yatırınca da mı uyanıyor?
Yüzüstü yatırmak artık önerilmiyor ama eskiden hep öyle yaparlarmış aslında, bence o oran o kadar yüksek değildirani bebek ölümlerinin çoğu Allah saklasın uyku apnesi, solunum durması vs gibi rahatsızlıklar kaynaklı oluyor aslında. Tabii gözetimsiz yüzüstü yatırmamak gerek ama bence eşinin bebek göğsündeyken uyuması daha tehlikeli. Çünkü bu kadar küçük bebekle birlikte uyumak da önerilmiyor, uykumuzda biz pozisyon değiştirebiliriz, bebek dönebilir, hava yolunu tıkayacak bir pozisyona girebilir vs diye.
Keşke bir çözüm önerebilseydim ama bazı bebekler böyle işte, umarım düzene girer kısa zamanda
Kundak yapıyoruz musun?Ah amin kuzum gece gece ne iyi geldi bu duamesela ben asla deliksiz 1 saati geçen uykusunu görmedim. Eşimin göğüsünde deliksiz 4 saat uyuduğu oldu ama o da çok tehlikeli Allah esirgesin ani bebek ölümlerinin %90i yuz üstü yatirmaktan kaynaklanıyor aklım gidiyor o öyle yatınca da ben uyuyamıyorum bişey olur diye. Mesela şu anda da eşimin göğüsünde uyuyor mecbur kalıyorum çünkü dün gece kolik atağı tuttu hem 8saate yakın hiç uyumadı bir de üzerine 6 saat boyunca aralıksız ağladı, gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan ben de biraz uyusun diye mecbur kalıyorum göğüse yatırıyorum :/
Bugün 1 gibi uyudu zar zor ( atak haftasındayız, uykuya direnç gösteriyorKizlar bebisleriniz gece 11- 12den sabah 7-8 e kadar kac kere uyaniyor? Kac saat araliklarla besliyorsunuz?
Ben de bunu aldım canım, gayet güzel duruyor şimdilik kullanımı ama slingten sonra bana kullanması meşakkatli geldi birazarkadaşım geldi bugün, o da çocuğunda kullanmış çok memnundum dedi. Ama siyah alma. Kızımın beyaz tulumuna renk verdi. Firmayla iletime geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?