Günaydın desem küfür yemem dimi5.30da uyandı ve ben tekrar uyuyamadım. Dünde 6dan sonra uyuyamamıştım. Bakalım nereye kadar gidecek böylr
Ben 2.kahvaltıyı yapabilirim şu anGünaydın desem küfür yemem dimibenimki uyanmadı, lavabo için ben kalktım kalkmışken de şimdirüya beslemesi yapıyorum
Ay bunu görünce korktum valla hala regl olmadım ben ara ara test yapayım bari çok erken dahaKızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricembugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Ben atak haftası takvimine baktığımda kimi 1 hafta kimi 2 falan sürüyordu. Hatta bizimkinin normalde geçen hafta da hıysuz olması gerekiyordu ama yavrum sadece geç yatmak dışında huzurluydu, atak haftası böyle bir şeyse iyi demiştim ama kendime nazar etme süremi hesaba katmadımBu atak haftası krizleri ne kadar sürüyor? Bizimki memeye yapıştı birkaç gün, tamam, sonra gülmeye başladı işte, yeni beceri geldi, tamam, e hala yapışık geziyor adam? Bu gece mucizevi bir şekilde sabah beşe kadar uyudu ama gün boyu iki üç saat hariç ve akşam vakti yatana kadar mememdeydi yine. Beceriyi geliştirince çıkması gerekmiyor muydu atak haftasından?
Ben biodermanın kremini kullandım öyle geçiyor. Aslında o krem Badişin egzaması için dün baktım Umay ın bacağında da kuruluk olmuş ona da sürdüm kendime de sürüyorum her derde deva
Aslında avm lerde filan var İKEA’nın olduğu avm nin adını unuttum o bize çok yakın orda vardı. Eve çağırmak pahalı olur da anca bizim gitmemiz lazım
Birde kolestrol düşürmek için icikiyor ya etrafımda var sizce onun içinde faydasız mıdırBazı cümleleri okurken gözlerim kanadı
Elbette metabolizma hızlandırıcı kürler olur ama matematiği çok basit arkadaşlar harcadığın kaloriden daha azını alırsan kilo verirsin.
Ayrıca kalıcı kilo diye de bir şey yoktur. Her kilo verilir.
Ve nolur cevizin suyunu içmeyin. Cevizi suya ıslamak iyidir ama sadece ceviz yenir suyu atılır.
Fitrik asit vücutta minerallerin alımımını zorlaştırıyor baya zarar veriyor yani.
1.5 - 2 hafta sürüyor tabloya göre
Ben atak haftası takvimine baktığımda kimi 1 hafta kimi 2 falan sürüyordu. Hatta bizimkinin normalde geçen hafta da hıysuz olması gerekiyordu ama yavrum sadece geç yatmak dışında huzurluydu, atak haftası böyle bir şeyse iyi demiştim ama kendime nazar etme süremi hesaba katmadımçocuğuma cuma gününden beri güncelleme geldi, gündüzleri asla ama asla uyumuyor. Sadece kucağımada uyuyor, gün içindeki toplam uyku süresi 1 saat ve sürekli ağlıyor. Nadir keyfi yerine gelip gülücükler saçıyor bize umarım bitmesi yakındır, keza gün içinde yemek yemeye dahi müsade etmiyor. Emerken falan sürekli ağlıyor. Umarım tüm bunlar sadece elini tanıyacağı için değildir
Bizimde yeni güncellememizBen atak haftası takvimine baktığımda kimi 1 hafta kimi 2 falan sürüyordu. Hatta bizimkinin normalde geçen hafta da hıysuz olması gerekiyordu ama yavrum sadece geç yatmak dışında huzurluydu, atak haftası böyle bir şeyse iyi demiştim ama kendime nazar etme süremi hesaba katmadımçocuğuma cuma gününden beri güncelleme geldi, gündüzleri asla ama asla uyumuyor. Sadece kucağımada uyuyor, gün içindeki toplam uyku süresi 1 saat ve sürekli ağlıyor. Nadir keyfi yerine gelip gülücükler saçıyor bize umarım bitmesi yakındır, keza gün içinde yemek yemeye dahi müsade etmiyor. Emerken falan sürekli ağlıyor. Umarım tüm bunlar sadece elini tanıyacağı için değildir
Ay uyku azalsın da ağıt yakmasınYa bu arada tablonun sağ alt köşesindeki kalem işareti galiba di mi? Ben yakın bi sigara rahatlayın gibi algıladım da bir an
Düzelir umarım ama bir noktada gündüz uykularının azalacağını biliyorsun di mi
Sen ne yap ne et, bugün evdekilere bırakıp kan ver. İnşallah istediğin vakitte nasip olur, gerçekten şu an çok erken.Kızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricembugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Mide bulantısı oluyor gibi hissediyorum arada bende ..düşününce tansiyonum düşüyorKızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricembugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Pdf olarak var telefonda. Ekran görüntüsü aldımYa bu arada tablonun sağ alt köşesindeki kalem işareti galiba di mi? Ben yakın bi sigara rahatlayın gibi algıladım da bir an
Düzelir umarım ama bir noktada gündüz uykularının azalacağını biliyorsun di mi
Gazetelerde her yazana inanmamak lazım aslında. Ben de tam tersi diye biliyorum, artık birçok uzman baklagiller gibi kuruyemişleri de ıslatarak yememiz gerektiğini söylüyor. Mümkünse bir gece önceden yiyeceğimiz kadarını nohut gibi suda bekletip hatta o suyu birkaç kez değiştirip öyle yememiz öneriliyo. Bu durumda cevizin suyunu içmek nohutun fasulyenin bekleme suyunu içmek gibi bir şey olur anlayacagin
Kızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricembugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Evet faydası yok. Cevizin kendisi de kolestrol düzenleyicidir. Ceviz tüketmek daha iyi olurBirde kolestrol düşürmek için icikiyor ya etrafımda var sizce onun içinde faydasız mıdır
Bak bu daha dün geldi peynir ekmek gibi gidiyor bizdeBioderma nın hangisi? Bende normal vücut kremi var kuru ciltler için olan. Adını unuttum. Bepanten sensiderm iyi geliyor bana da ama şiddetlenince o da işe yaramıyor tabii. Bu arada cidden stresle artıyor şimdi düşündüm de, önceki hafta bebekte burun tıkanıklığı olunca nüksetmişti, bebişim iyiye gitti, egzama da bir haftadır falan kayboldu yine. Ama elim pütür pütür hala, kunduracı çırağı gibi
Aslında gidilecek olsa spa merkezleri falan da var ama her türlü gidip gelmek büyük mesai olur, ev o açıdan çok rahat oluyordu. Bir de bebeği iki üç saat bırakıp gitme imkanım olsa yapılacak o kadar çok şeyim var ki masaja sıra gelmezdi herhalde
İkea demişken sen anatolicumu diyorsun muhtemelen ama diğer ikeanın (bu yaka ve meydan avmlerinin orada olan) avm sinin tepesinde minik bir lunapark var, biliyor muydun? Ben üç beş ay önce fark ettim ama bir kere falan gidebildik havalardan ötürü.
İnşallah test yanlıştır canım, Allah istediğinde nasip etsinKızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricembugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Ayy ben hiç anlamıyorum ki eşim yapmış öncede. Ona gitsin dedi ama yüzmesi çok iyi ben onun üzerine yoğunlaşma taraftarıyım eşimde diyor ki bunu yaparken yüzmede yaptırıyorlar bizimkinin enerjisini atsın diye sırf gerçekten baş edemiyoruz onun bitmek bilmeyen enerjisiyleBen artık kabullendim ya zevk almaya bakıyorumsporcuların çocukları genelde hantal olur ama bilmiyorum bakalım bizimki nasıl olacak, olmasa da bana hiç fark etmez valla spordan o kadar bıktım ki çocuğum da istemezse yapmayiversin hiç üzülmem hahah tekvando güzel dal ama sadece spor olarak yapılması gerektiğini, bu branşın birine zarar vermek için öğrenilmedigini bilecek bilinçte olnasi lazım yoksa çocuklar kavram karmaşası yasiyor mesela en basiti; bana kursta tekme at diyorlar ama evde annem babam yapma, oraya buraya tekme atma diyor? Gibi gibi.. o yaşı vs zaten kursta size söylerler. Branş çok güzel ben severim tekvandoyu, refleks, koordinasyon ve özgüven geliştirir
Geçmiş olsun canım yaa nedir bu bebek görme aşkı geleninde bir desteği olsa bari inşallah iyi olurlar hemencikPars bütün gün uyudu uyanmak bilmedi akşama doğru solunumu hızlandı gibi oldu hastaneye götürdük solunum iyi çıktı dr gördü ama asistandı muhtemelen ciğerleri iyi uyuyo sabahtan beri dedim uyur bu bebek sonuçta annesi demezmineyse rahatladım biraz kan idrar istemiş verdik perayıda muane ettirdim oda aynı şekil sonuçları göstermeye girdim dr değişmiş ciğer filmi istemiş eğer onuda çektirdik ciğerleri kötü dedi ne kadar diye sordum orta dedi 3 kere 20 dk ara ile hava verdirdi açıldı çok şükür dr bile farketmiş baygın demişti, bak şimdi ağlamaya başlamış dedi bugün bişey yapma yarın antibiyotik ve hava ile devam edicem bi daha kimseyle görüşmücem kim ne yaparsa yapsın gelmesinler göz aydınına falan
Ben çok gazı olunca şöyle yapıyorum yüz üstü yatırıyorum baya bir uykuya dalınca çeviriyorum dün bizimki bir çığlık attı uykusunda korktuk eşimle sakşnleştiremedikte durup durup dudak büzüp iç çekti ama çokta tatlı oluyor biz gülüyoruz sakinleşsin diye güldürmeye çalışıyoruz gülüyor birdaha dudak büzüyor kiraz çekirdeği koyduk karnına nasıl rahatladı hemen uyudu birde gaz damlası kullanıyormusunuz biz onu bıraktıktan sonra çok çok iyiyiz ek olarak probiyotik damlalar da çok iyi geliyormuşAh amin kuzum gece gece ne iyi geldi bu duamesela ben asla deliksiz 1 saati geçen uykusunu görmedim. Eşimin göğüsünde deliksiz 4 saat uyuduğu oldu ama o da çok tehlikeli Allah esirgesin ani bebek ölümlerinin %90i yuz üstü yatirmaktan kaynaklanıyor aklım gidiyor o öyle yatınca da ben uyuyamıyorum bişey olur diye. Mesela şu anda da eşimin göğüsünde uyuyor mecbur kalıyorum çünkü dün gece kolik atağı tuttu hem 8saate yakın hiç uyumadı bir de üzerine 6 saat boyunca aralıksız ağladı, gözleri kıpkırmızı oldu uykusuzluktan ben de biraz uyusun diye mecbur kalıyorum göğüse yatırıyorum :/
Bende yapmayı düşünüyorum patır patır testler gelmez inşallah çift çizgi şeklindeİnşallah test yanlıştır canım, Allah istediğinde nasip etsinbende birazdan gidip yapıcam test, şuan tüylerim diken diken oldu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?