2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricem bugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Ay bunu görünce korktum valla hala regl olmadım ben ara ara test yapayım bari çok erken daha

Ben atak haftası takvimine baktığımda kimi 1 hafta kimi 2 falan sürüyordu. Hatta bizimkinin normalde geçen hafta da hıysuz olması gerekiyordu ama yavrum sadece geç yatmak dışında huzurluydu, atak haftası böyle bir şeyse iyi demiştim ama kendime nazar etme süremi hesaba katmadım çocuğuma cuma gününden beri güncelleme geldi, gündüzleri asla ama asla uyumuyor. Sadece kucağımada uyuyor, gün içindeki toplam uyku süresi 1 saat ve sürekli ağlıyor. Nadir keyfi yerine gelip gülücükler saçıyor bize umarım bitmesi yakındır, keza gün içinde yemek yemeye dahi müsade etmiyor. Emerken falan sürekli ağlıyor. Umarım tüm bunlar sadece elini tanıyacağı için değildir

Bioderma nın hangisi? Bende normal vücut kremi var kuru ciltler için olan. Adını unuttum. Bepanten sensiderm iyi geliyor bana da ama şiddetlenince o da işe yaramıyor tabii. Bu arada cidden stresle artıyor şimdi düşündüm de, önceki hafta bebekte burun tıkanıklığı olunca nüksetmişti, bebişim iyiye gitti, egzama da bir haftadır falan kayboldu yine. Ama elim pütür pütür hala, kunduracı çırağı gibi

Aslında gidilecek olsa spa merkezleri falan da var ama her türlü gidip gelmek büyük mesai olur, ev o açıdan çok rahat oluyordu. Bir de bebeği iki üç saat bırakıp gitme imkanım olsa yapılacak o kadar çok şeyim var ki masaja sıra gelmezdi herhalde

İkea demişken sen anatolicumu diyorsun muhtemelen ama diğer ikeanın (bu yaka ve meydan avmlerinin orada olan) avm sinin tepesinde minik bir lunapark var, biliyor muydun? Ben üç beş ay önce fark ettim ama bir kere falan gidebildik havalardan ötürü.

Birde kolestrol düşürmek için icikiyor ya etrafımda var sizce onun içinde faydasız mıdır

1.5 - 2 hafta sürüyor tabloya göre

Ya bu arada tablonun sağ alt köşesindeki kalem işareti galiba di mi? Ben yakın bi sigara rahatlayın gibi algıladım da bir an

Düzelir umarım ama bir noktada gündüz uykularının azalacağını biliyorsun di mi

Bizimde yeni güncellememiz
Kabızlık yani günü birlik yapmıyor
Ellerini yumruk selami yapip ağıza sokusturuyor
Ağzımıza bakıp kendi ağzını skilden şekile sokuyor uzun uzun uuuuuu diyor
Daha si var ama yazmiyrm şuan

Ay uyku azalsın da ağıt yakmasın sürekli olarak bir söylenme, mızmızlanma, ağlama modunda. Bu sefer de acaba bir yerimi ağrıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Gözleri kan çanağına dönüyor uykusuzluktan yavrumun

Kızlar ben 2. Çizgiyi görüyorum test yanlıştır dimi ya olamaz böyle bişey Allah'ım deliricem bugün oglumdan fırsat bulursam gidip kan vericem
Sen ne yap ne et, bugün evdekilere bırakıp kan ver. İnşallah istediğin vakitte nasip olur, gerçekten şu an çok erken.

Kızlar bebiş emerken son günlerde başı çok terliyor sizde de varmı bu durum
(yani kıyafetim genelde pamuklu dur kolumla temas ediyor diye dedim bebeğinde öyle ona çok dikkat ederim )

Mide bulantısı oluyor gibi hissediyorum arada bende ..düşününce tansiyonum düşüyor

Test yanlıştır insalalh

Pdf olarak var telefonda. Ekran görüntüsü aldım keşke içip rahatlayabilsem kahvenin tadını alamıyorum resmen

Yani nohutla ceviz bir değil tabi
Bende mümkün mertebe mutlaka suda bekletiyorum topyekun hepsini derin dondurucuya gömüyorum.Pratik oluyor
Bu arada ceviz suyunu hiç yapmadım dikkatimi çekmişti
Ama şu aralar içme su mataramin içine detoks niyetine meyve dilimleri vs yapmayi düşünüyorum
yapabileceklerimiz öyle dar bir çemberde ki
Elini neye atsan kuruyor

kuruma çizgisi gibi gözüküyor. İstediğin zamanda olmasını dilerim
Birde kolestrol düşürmek için icikiyor ya etrafımda var sizce onun içinde faydasız mıdır
Evet faydası yok. Cevizin kendisi de kolestrol düzenleyicidir. Ceviz tüketmek daha iyi olur

Bak bu daha dün geldi peynir ekmek gibi gidiyor bizde

Eveet Anatolium avm diyorum anatolium da küçük bir park gibi bir şey var Playland katında çatı kısmında yazın orası iyi oluyor çünkü üstü kapalı kışın da gidilebilir açık alan ama üstündeki tenteden dolayı kapalı. Ben bu yakaya yıllardır gitmedim ya Ataşehir tarafında otururken yakındı ama şuan çok ters o yüzden hiç bilmiyorum o son halini Benim hatırladığım meydan kısmında süs havuzları oluyordu çocuklar içine giriyordu em son orda kaldım

Eklentiler

• IMG_2174.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 64
İnşallah test yanlıştır canım, Allah istediğinde nasip etsin bende birazdan gidip yapıcam test, şuan tüylerim diken diken oldu benimde

Ayy ben hiç anlamıyorum ki eşim yapmış öncede. Ona gitsin dedi ama yüzmesi çok iyi ben onun üzerine yoğunlaşma taraftarıyım eşimde diyor ki bunu yaparken yüzmede yaptırıyorlar bizimkinin enerjisini atsın diye sırf gerçekten baş edemiyoruz onun bitmek bilmeyen enerjisiyle

Geçmiş olsun canım yaa nedir bu bebek görme aşkı geleninde bir desteği olsa bari inşallah iyi olurlar hemencik

Ben çok gazı olunca şöyle yapıyorum yüz üstü yatırıyorum baya bir uykuya dalınca çeviriyorum dün bizimki bir çığlık attı uykusunda korktuk eşimle sakşnleştiremedikte durup durup dudak büzüp iç çekti ama çokta tatlı oluyor biz gülüyoruz sakinleşsin diye güldürmeye çalışıyoruz gülüyor birdaha dudak büzüyor kiraz çekirdeği koyduk karnına nasıl rahatladı hemen uyudu birde gaz damlası kullanıyormusunuz biz onu bıraktıktan sonra çok çok iyiyiz ek olarak probiyotik damlalar da çok iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…