2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ya ben de görmemişim. Şimdi nasıllar? Ateş öksürük var mı?

Bakalım bu grupta kazayla hamile ilk kim olucak korkarım ben olurum çünkü ne hap ne iğne ne spiral hiç bir koruma yöntemini istemiyorum haplar iğneler kilo yapar diye spiral da korkuyorum acısı ağrısı var diye bende vajinismus var daha tam iyi olmadım oyuzdn off ya ne yapacam bilmiyorum

Kızlar siz ne yaptınız böyle herkes ben de bir test yapayım moduna girdi. Negatif sonucu alır almaz herkes önlemini alsın pilizzz azıcık büyüsünler, isteyen yapsın sonra
Benim tek şüpheli ilişkim oldu kırkım çıktığında onuda yazmıştım size ama test yapmaya ne elim ne psikolojim gitmedi olduysa da zaten baya büyümüştür içerde

Kızlar benim doktorum bana 10 10, 40 gün şekilde rapor vercekti. Ama 21 günden sonra heyet raporu oluyormuş ben onu bilmiyordum. Ne yapcam ya. Rapor kullanacak olan var mı nasıl yapacaksınız?

Bende evliliğimin ilk senesi vajinusmus yaşadım şükür gerçi yendim ama muayene yaptıramıyorum. Sadece alttan ultrason oda baygınlık geçiriyorum onda bile ebeyle konuştum ben oda dediği bir arkadaşım da böyle korkuyordu uyutarak taktırdı özel hastanede yaparlar dedi ee dedim onun senelik kontrolü o karından ultrasonla bakılıyor dedi belki sanada fikir olur canım

Herkes tekrar hamile miyim korkusu yaşamış. Ben bir kere adet olup bir daha olmadım aynı korku bende de var. Neden adet olamıyorum hiç olmasaydım neyse de bir olup ikinci olmayalı 1 ay geçti test yapamam ilkinde çocuk 3 haftalıktı öğrendiğimde şimdi bunla yüzleşemem

Darısı bana

Ay bunu görünce korktum valla hala regl olmadım ben ara ara test yapayım bari çok erken daha

Sen ne yap ne et, bugün evdekilere bırakıp kan ver. İnşallah istediğin vakitte nasip olur, gerçekten şu an çok erken.

Mide bulantısı oluyor gibi hissediyorum arada bende ..düşününce tansiyonum düşüyor

Test yanlıştır insalalh

kuruma çizgisi gibi gözüküyor. İstediğin zamanda olmasını dilerim

Evet faydası yok. Cevizin kendisi de kolestrol düzenleyicidir. Ceviz tüketmek daha iyi olur

İnşallah test yanlıştır canım, Allah istediğinde nasip etsin bende birazdan gidip yapıcam test, şuan tüylerim diken diken oldu benimde

Valla bunların hepsini yapıyorum canım maalesef ki işe yaramıyor kiraz çekirdeği evet rahatlatıyor ama anlık sonra yine aynı devam

Kurumuş gibi duruyor iyice gözüm korktu yaa benim yapmaya bile elim gitmiyor

Psikolojik ya yoktur bir şey ama etkilenmedik değil Dilkenn haber ver bize

Herkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size
Kızlar test sonucum 1.200 (bir küsür yani bin değil no panik ) çıkmış yani negatif çok şükür ama şu an kesinlikle rahatlayip oh demiycem çünkü oğlumda da aynı şekilde silik çıkıp test verince 2 çıkmıştı negatif sanmistik 3-4 gün sonra tekrar kan vermiştim 26 çıkmıştı öyle öğrenmiştim o yüzden 2 hafta bana rahatlamak haram

İç sesim rahat ol diyor bence bir kaset test daha yap yarın

Ben tüm bu olanlardan sonra markete yolladım korunma yöntemi için utanmış alamamış sonra sitede otomat var gitmiş ordan almış haha hayır otomatta bunun satılması mı komik bir de bozukmuş zor almış düşmemiş koptum artık ilişki öyle bir noktaya geldi ki bugün bunu bir deneyelim modunda

Ay bu arada oğluşu bugün doktora götürdük hocam böyle böyle oluyor şunları şunları denedim ama hala böyle dedim doktor reflüsü var o yüzden huysuz dedi beni sinir bastı e salak adam ben sana 2 hafta önce gelip aynılarını anlattım o zaman söyleseydin ya bir de bana belki süt alerjisi olabilir diye diyet vermişti 2 haftadır süt ve süt ürünleri, yumurta ve yumurta içeren hiç bir şey yemiyordum artı olarak fındık fıstık badem gibi kahve gibi uyarıcı şeyleri de yasaklamıştı koliği tetikleyebilecegi için (sonuç olarak aç geziyorum ) neyse ben bugün dedim ki hocam diyete devam mı dedim evet dedi özel mamasını aldınız içiyor değil mi dedi ne özel maması öyle birşey soylemediniz dedim aa söylemedim mi tüh siz boşuna diyet yapmışsınız şu an içtiği mamanın içinde de inek sütü var sizin diyet boşa gitmis deyip gülmesin mi zor tuttum kendimi ama o doktora mecburuz burda onun gibisi yok, büyük ihtimalle söyledim sanıp unuttu ama olan benim 2 haftama oldu ben 2 haftada 6 kilo verdim eridim kemiklerim sayılıyor artık, en azından 2 hafta daha yerdim boşu boşuna diyet yaptım çocuk zaten mamadan inek sütü almış neyse mamayı değiştirdi bu ikisini de dene hangisini içerse ona başlayalım yalnız tadı çok kötü içine elma konsantresi ya da pekmez koyup verebilirsiniz içmezse dedi. Sizce hangisi daha iyi bir bilgisi olan var mı ? Ve bir de dedi ki sizin bebeğiniz çok zor bir bebek 1000 bebekten 2sinde olur o piyango da sizi vurmud dedi Allah yardımcımız olsun valla

Eklentiler

• IMG_20240125_120919.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20240125_120912.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 39
Hahahahha çok iyi ya hangisine güleceğimi şaşırdım

Herkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size
Böyle olmasına rağmen kocamın tüm cinsel hayatımız bitti demesi der susarım ben yorgunluktan akşam 8 de tavuk gibi uyuyorum adam bana cinsel hayat diyor o zaman ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor

Yaaa keşke deseydin valla biz yazardık sana. Normal mamada laktoz var çünkü doktorlar bazen unutabiliyor yoğunluktan ancak mamaya pekmez koyun demesi normal mi bilemedim. Daha çok ufaklar pekmez için çok çook erken. Elma suyu yine bir tık daha okey ama pekmez konusunda aynı düşüncede değilim. Bence istersen başka bir doktordan görüş al. Pekmez ekleme konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…