2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar siz ne yaptınız böyle herkes ben de bir test yapayım moduna girdi. Negatif sonucu alır almaz herkes önlemini alsın pilizzz azıcık büyüsünler, isteyen yapsın sonra
Psikolojik ya yoktur bir şey ama etkilenmedik değil Dilkenn haber ver bize

Eski usül gırtlak tutma var işte ama o da bize sökmüyor tabii
Kızlar bebiş emerken son günlerde başı çok terliyor sizde de varmı bu durum
(yani kıyafetim genelde pamuklu dur kolumla temas ediyor diye dedim bebeğinde öyle ona çok dikkat ederim )

Son günlerde değil de benimki hep ara ara terliyor memede, üstünü inceltiyorum. Düğmelerini falan açık bırakıyorum, kucağımdayken ortamın çok sıcak olmamasına dikkat ediyorum vs. bazen uyurken de terliyor, o zaman örtüsünü inceltiyorum.

Hatta bazen memedeyken üstüne kalın bir örtü örtüp camı açıyorum. Ten tene temas olunca ve kalın örtü altındayken üşümüyor hiç, terlemiyor da tabii. ortam da havalanmış oluyor bu arada.

Bizimki de mızmızlanıyor bazen. Çok yaygara koparmıyorsa almıyorum kucağa, bazen yaşlılar gibi kendi kendine söylene söylene uykuya dalıyor dalmazsa veya ağlarsa alıyorum tabii mecburen.

Esas ben kıza şey yazdım. Merak etme bende de aynısı oldu leke geldi devamı gelmedi gidip test yapması gereken biri varsa o da benim
Haha test bozuktur inşallah ya Haha bende var bir tane eşimin toplantısı bitsin yapcam bizim banyoda kaldı. Herkes gidip bir test alsın bugün

Test furyasını çekirdek çitleyerek izleyenler şöyle kenara gelsin soyasosu biz miyiz bir tek acaba
Herkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size

Kızlar selamm, Defnoşun kakası genelde hep sulu olurdu, yine öyleydi fakat ortada katı bir kısım gördüm ilk defa, yarım ceviz boyutunda gibi düşünebiliriz, sert değildi ama şekilli olacak kadar katıydı, yaşayanınız var mıı

Hah atoderm benimki de. Elime sürmek aklıma gelmemişti, deneyeyim hemen.

Anatoliumda playland en alt katta değil miydi? Ben o playlandlere sinir oluyorum, mikrop yuvası gibi geliyor. Bizimkini de babası alıştırdı, her avmye gidişimizde götürüyordu (neyse ki sık gitmiyoruz) en son onları bırakıp bir iki mağazaya gitmiştim (benim de işime geliyordu biraz tabii çocuksuz alışveriş) döndüm, bir de ne göreyim, çocuk diyor ki, hadi baba kadına vuralım yine. Neeeyy, diye kükredim. Street fighter oynatmış 5 yaşındaki çocuğa kaptığım gibi götürdüm çocuğumu o batakhaneden, daha da gitmedik avm ye.

Bu arada Meydan avm 9 km anatolium 14 km bize. İkea lazım olunca meydandakine gidiyoruz hep. Doğumdan önce (hatta tam da bir gün önce ) ebebeke uğrayınca fark etmiştim (çocuk babaannesindeydi). Central park demişler adına, sitesinde de var. 2.5 yaş için de uygun oyuncaklar var ama komple açık alan. O teras katındaki ebebeke çıkmasak görmeyecektik biz de.

Ay doğru anatolium da en altta e ben nereyle karıştırdım o zaman piazza sanırım iki ayrı Playland kısmı var biri daha küçük çocuklar için biri daha atlatıp zıplamalı en son hamileyken gitmiştik ve bende bildiğin trambolinde zıplamıştım Ay nerde oynatmış onu ben hep yolluyorum ya haftasonu başka nefes alacak alan yok. Top havuzunda filan takılıyor zıplıyor mıplıyor enerjisini atıyor inşallah el ayak olmaz en çok ondan korkuyorum

Aa bizde gidelim biraz daha hava ısınınca

Herkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size
Bende bir şey yok sonunda korkularımla yüzleştim ya zaten bende ihtimal vermiyordum çünkü asla izin vermem ama işte belki kaçmıştır bir damla bir şey olmuştur diye bir korku vardı şu saatten sonra bin kez daha dikkat edicem. Bizde dün bahtsızlık konusunu konuşmuştuk

Haha o da olmasa ben neden bu adamı çekiyim haha fırsat yaratıyoruz

Eklentiler

• IMG_2176.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
Çok hafif bir çizgi gördüm diyip kalbine indirmek mi
Tertemiz valla hadi kurtuldun

Bizimki de mızmızlanıyor bazen. Çok yaygara koparmıyorsa almıyorum kucağa, bazen yaşlılar gibi kendi kendine söylene söylene uykuya dalıyor dalmazsa veya ağlarsa alıyorum tabii mecburen.
Ay yok, bizde sonunda ağlama seansı var emerken bile kavgayla dövüşle emiyor, 2 çekiyor 3 ağlıyor

Atlamışım çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…