2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay şaka mı bu doktor ya benim kızımda da reflü var galiba canım foşur foşur kusuyor ve hep ishal. Kilo alımı idare eder diye bir şey yapmıyorum kolik filan değil hiç gazı yok hatta garip bir şekilde hepsini kendi hallediyor.

Ben elma konsantresine takıldım bence öyle bir şey koyma şekerli bir şeyin tadını alırsa ek gıdada sebzede zorluk çeker gibi geliyor. O yüzden ilk meyveyle değil sebzeyle başlıyoruz biz gıdaya. Ama bilemedim belki de tadı kötüyse verilmelidir

Böyle olmasına rağmen kocamın tüm cinsel hayatımız bitti demesi der susarım ben yorgunluktan akşam 8 de tavuk gibi uyuyorum adam bana cinsel hayat diyor o zaman ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor
Ya aslında benim kızım cidden sakin bir bebek. Artık enerjiden mi diyelim hormonlardan mı bilmiyorum ama benim libidom yok. Kalmamış bitmiş.

Yaaa bu de bazen adamı çıldırtıyor üzüldüm şimdi senin için 2 hafta o kadar uğraşmışsın bence 3 gün birini 3 gün diğerini dene bakalım hangisini kabul edecek hangisi iyi gelecek inşallah düzelirsiniz alerji için sadece hıysuzluk mu var başka belirti yokmu yada test yapıldı mı ?

Aynen normalde elma suyu bile verilmemeli. Şeker çünkü fruktoz olması daha masum yapmıyor onu bu aylar için özellikle.

Ya aslında benim kızım cidden sakin bir bebek. Artık enerjiden mi diyelim hormonlardan mı bilmiyorum ama benim libidom yok. Kalmamış bitmiş.
Evet hormonlardan bende pek sıcak bakmıyorum ama beni büyük oğlum yoruyor cidden Allah dağına göre kar verirmiş derler küçük çok sakin bi ara gazdan deliye dönmüştü o dönemi sildim beynimden çok korkunçtu

Ben de pekmez eklemeyi düşünmüyorum kuzum ya elma konsantresi koycam. evet keske yazsaymisim buraya

Ya inan ben de aynı seyi düşündüm biliyo musun yegenimden biliyorum senin dediğin gibi önce sebzeden başlanması gerekiyor ama işte tadı gerçekten iğrenç demekki verilmesi gerekiyor:/ bu arada benim oğlanda kusma fln yok reflunun 2 çeşitli varmış biri senin kızın gibi kusan diğeri oğlum gibi kusmayip yemek borusunu yakan cinstenmiş. Bizimkinin kilosu da sınırı geçmiş maşallah kilodan yana hiç sıkıntımız yok o yönden bari yüzüm gülüyor

Oh iyi bari inşallah bir an önce düzelir Allah kolaylık versin hepimize çok zor büyüyorlar

Bak bu deneme yöntemi mantikliymis sağol canım şöyleki ben 2 hafta boyunca yasak olan hiç bir şey yemedim, canınız çekmesin annem pişi yapmış içinde çok az yoğurt var ye bişey olmaz dedi ben de salak gibi yedim birkaç saat sonra oğlan çığlık çığlığa bağırmaya başladı öyle bir gazı oldu ki anlatamam aynı zamanda benim de inanılmaz karın ağrım ve gazım oldu doktora anlattım tamam bu süt alerjisi dedi herhangi bir test istemedi. Çok şükür deri döküntüsü vb gibi başka belirti yok sadece gaz tabii aynı zamanda kolik ve reflüsü de olduğu için hepsi birlesince maşallah kombo yapiyor bizde

Herkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size
Soya canım bak tek çocuk sen yapmiyacaksin da kim yapsın Gerçekten uzun uzuduya düşünme oldu bitti ye getir sende

Ya ben de görmemişim. Şimdi nasıllar? Ateş öksürük var mı?
Teşekkür ederim herkeze alıntı yapamadım
Pera iyi ciğerleri ona bişey uygulanmadı, pars halsizdi uyandığında da sonra havasını verdim sonra antibiyotiğini açıldı şuan iyi gülücükler saçıyor çok şükür fazla sütüm yoktu hemen bi mamada yaptım şuan iyi çok şükür uyanık rn azından keyfli görünüyor

Bence içine birşey eklemeden dene bazı bebekler içiyor benim oğlum içiyordu ama bizde gazı iyice artırmıştı bebelac pepti mamaydı bizdeki de o yüzden bence hiç birşey koymadan dene derim bu seferde her mama da o tadı arayacak e günde bir kaç kez mama verdiğimizi düşünürsek o kadar tatlı birşey bu aylarda iyi olmaz seni ilerisi için zorlar

Tamam canm çok teşekkür ederim

Evet ben de vermek hiç istemiyordum zaten de almazsa mecbur kalacaktım çünkü süt alerjisi için son çare verilen bir mamaumymiş bu. Şimdi içine birşey katmadan denedim çok şükür içti ama yarı uykuluydu inşallah uyanıkken de içer de mecbur kalmam bir de başka bir forumda vanilya şurubunu okudum belki mecbur kalırsam o daha iyi olabilir hem daha az katarim hem de kokusunu hemen değiştirir

Mamasının tadı güzel olursa memeyi de red edebilir. Çünkü bence anne sütü mamaya göre daha güzel

Ah ah.. gazlı bebek bende de var asla ama asla gece uyumuyor bazı sabahlar 5’te bazı sabahlar 7’de uyuyor (bayılıyor bence) uyuttuğum an sanki karnına birisi bıçak saplıyor gibi uyanıyor sancıya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…