Ay şaka mı bu doktor yaAy bu arada oğluşu bugün doktora götürdük hocam böyle böyle oluyor şunları şunları denedim ama hala böyle dedim doktor reflüsü var o yüzden huysuz dedi beni sinir bastı e salak adam ben sana 2 hafta önce gelip aynılarını anlattım o zaman söyleseydin yabir de bana belki süt alerjisi olabilir diye diyet vermişti 2 haftadır süt ve süt ürünleri, yumurta ve yumurta içeren hiç bir şey yemiyordum artı olarak fındık fıstık badem gibi kahve gibi uyarıcı şeyleri de yasaklamıştı koliği tetikleyebilecegi için (sonuç olarak aç geziyorum ) neyse ben bugün dedim ki hocam diyete devam mı dedim evet dedi özel mamasını aldınız içiyor değil mi dedi ne özel maması öyle birşey soylemediniz dedim aa söylemedim mi tüh siz boşuna diyet yapmışsınız şu an içtiği mamanın içinde de inek sütü var sizin diyet boşa gitmis deyip gülmesin mi zor tuttum kendimi ama o doktora mecburuz burda onun gibisi yok, büyük ihtimalle söyledim sanıp unuttu ama olan benim 2 haftama oldu ben 2 haftada 6 kilo verdim eridim kemiklerim sayılıyor artık, en azından 2 hafta daha yerdim boşu boşuna diyet yaptım çocuk zaten mamadan inek sütü almış neyse mamayı değiştirdi bu ikisini de dene hangisini içerse ona başlayalım yalnız tadı çok kötü içine elma konsantresi ya da pekmez koyup verebilirsiniz içmezse dedi. Sizce hangisi daha iyi bir bilgisi olan var mı ? Ve bir de dedi ki sizin bebeğiniz çok zor bir bebek 1000 bebekten 2sinde olur o piyango da sizi vurmud dedi Allah yardımcımız olsun valla
Ya aslında benim kızım cidden sakin bir bebek. Artık enerjiden mi diyelim hormonlardan mı bilmiyorum ama benim libidom yok. Kalmamış bitmiş.Böyle olmasına rağmen kocamın tüm cinsel hayatımız bitti demesi der susarım ben yorgunluktan akşam 8 de tavuk gibi uyuyorum adam bana cinsel hayat diyor o zaman ağzının ortasına kürekle vurasım geliyor
Yaaa bu de bazen adamı çıldırtıyor üzüldüm şimdi senin için 2 hafta o kadar uğraşmışsın bence 3 gün birini 3 gün diğerini dene bakalım hangisini kabul edecek hangisi iyi gelecek inşallah düzelirsiniz alerji için sadece hıysuzluk mu var başka belirti yokmu yada test yapıldı mı ?Ay bu arada oğluşu bugün doktora götürdük hocam böyle böyle oluyor şunları şunları denedim ama hala böyle dedim doktor reflüsü var o yüzden huysuz dedi beni sinir bastı e salak adam ben sana 2 hafta önce gelip aynılarını anlattım o zaman söyleseydin yabir de bana belki süt alerjisi olabilir diye diyet vermişti 2 haftadır süt ve süt ürünleri, yumurta ve yumurta içeren hiç bir şey yemiyordum artı olarak fındık fıstık badem gibi kahve gibi uyarıcı şeyleri de yasaklamıştı koliği tetikleyebilecegi için (sonuç olarak aç geziyorum ) neyse ben bugün dedim ki hocam diyete devam mı dedim evet dedi özel mamasını aldınız içiyor değil mi dedi ne özel maması öyle birşey soylemediniz dedim aa söylemedim mi tüh siz boşuna diyet yapmışsınız şu an içtiği mamanın içinde de inek sütü var sizin diyet boşa gitmis deyip gülmesin mi zor tuttum kendimi ama o doktora mecburuz burda onun gibisi yok, büyük ihtimalle söyledim sanıp unuttu ama olan benim 2 haftama oldu ben 2 haftada 6 kilo verdim eridim kemiklerim sayılıyor artık, en azından 2 hafta daha yerdim boşu boşuna diyet yaptım çocuk zaten mamadan inek sütü almış neyse mamayı değiştirdi bu ikisini de dene hangisini içerse ona başlayalım yalnız tadı çok kötü içine elma konsantresi ya da pekmez koyup verebilirsiniz içmezse dedi. Sizce hangisi daha iyi bir bilgisi olan var mı ? Ve bir de dedi ki sizin bebeğiniz çok zor bir bebek 1000 bebekten 2sinde olur o piyango da sizi vurmud dedi Allah yardımcımız olsun valla
Aynen normalde elma suyu bile verilmemeli. Şeker çünkü fruktoz olması daha masum yapmıyor onu bu aylar için özellikle.Ay şaka mı bu doktor yabenim kızımda da reflü var galiba canım foşur foşur kusuyor ve hep ishal. Kilo alımı idare eder diye bir şey yapmıyorum kolik filan değil hiç gazı yok hatta garip bir şekilde hepsini kendi hallediyor.
Ben elma konsantresine takıldım bence öyle bir şey koyma şekerli bir şeyin tadını alırsa ek gıdada sebzede zorluk çeker gibi geliyor. O yüzden ilk meyveyle değil sebzeyle başlıyoruz biz gıdaya. Ama bilemedim belki de tadı kötüyse verilmelidir
Evet hormonlardan bende pek sıcak bakmıyorum ama beni büyük oğlum yoruyor cidden Allah dağına göre kar verirmiş derler küçük çok sakin bi ara gazdan deliye dönmüştü o dönemi sildim beynimden çok korkunçtuYa aslında benim kızım cidden sakin bir bebek. Artık enerjiden mi diyelim hormonlardan mı bilmiyorum ama benim libidom yok. Kalmamış bitmiş.
Ben de pekmez eklemeyi düşünmüyorum kuzum ya elma konsantresi koycam. evet keske yazsaymisim burayaYaaa keşke deseydin valla biz yazardık sana. Normal mamada laktoz var çünküdoktorlar bazen unutabiliyor yoğunluktan ancak mamaya pekmez koyun demesi normal mi bilemedim. Daha çok ufaklar pekmez için çok çook erken. Elma suyu yine bir tık daha okey ama pekmez konusunda aynı düşüncede değilim. Bence istersen başka bir doktordan görüş al. Pekmez ekleme konusunda
Ya inan ben de aynı seyi düşündüm biliyo musun yegenimden biliyorum senin dediğin gibi önce sebzeden başlanması gerekiyor ama işte tadı gerçekten iğrenç demekki verilmesi gerekiyor:/ bu arada benim oğlanda kusma fln yok reflunun 2 çeşitli varmış biri senin kızın gibi kusan diğeri oğlum gibi kusmayip yemek borusunu yakan cinstenmiş. Bizimkinin kilosu da sınırı geçmiş maşallah kilodan yana hiç sıkıntımız yok o yönden bari yüzüm gülüyorAy şaka mı bu doktor yabenim kızımda da reflü var galiba canım foşur foşur kusuyor ve hep ishal. Kilo alımı idare eder diye bir şey yapmıyorum kolik filan değil hiç gazı yok hatta garip bir şekilde hepsini kendi hallediyor.
Ben elma konsantresine takıldım bence öyle bir şey koyma şekerli bir şeyin tadını alırsa ek gıdada sebzede zorluk çeker gibi geliyor. O yüzden ilk meyveyle değil sebzeyle başlıyoruz biz gıdaya. Ama bilemedim belki de tadı kötüyse verilmelidir
Oh iyi bariYa inan ben de aynı seyi düşündüm biliyo musun yegenimden biliyorum senin dediğin gibi önce sebzeden başlanması gerekiyor ama işte tadı gerçekten iğrenç demekki verilmesi gerekiyor:/ bu arada benim oğlanda kusma fln yok reflunun 2 çeşitli varmış biri senin kızın gibi kusan diğeri oğlum gibi kusmayip yemek borusunu yakan cinstenmiş. Bizimkinin kilosu da sınırı geçmiş maşallah kilodan yana hiç sıkıntımız yok o yönden bari yüzüm gülüyor
Bak bu deneme yöntemi mantikliymis sağol canımYaaa bu de bazen adamı çıldırtıyor üzüldüm şimdi senin için 2 hafta o kadar uğraşmışsın bence 3 gün birini 3 gün diğerini dene bakalım hangisini kabul edecek hangisi iyi gelecek inşallah düzelirsiniz alerji için sadece hıysuzluk mu var başka belirti yokmu yada test yapıldı mı ?
AminnnOh iyi bariinşallah bir an önce düzelir Allah kolaylık versin hepimize çok zor büyüyorlar
Soya canım bak tek çocuk sen yapmiyacaksin da kim yapsın Gerçekten uzun uzuduya düşünme oldu bitti ye getir sendeHerkes yaparsa ben de yaparım shshs
Valla benim de aynı lekelenme oldu ama ihtimalim yok bence benim
Bide arkadaşlar nasıl fırsat buldunuz diye sormak istiyorum size
Ahshshssh kendime senin libidondan istiyorum vallahiSoya canım bak tek çocuk sen yapmiyacaksin da kim yapsın Gerçekten uzun uzuduya düşünme oldu bitti ye getir sende
Yok tatlım o kadar şey değilim inankiAhshshssh kendime senin libidondan istiyorum vallahi
Teşekkür ederim herkeze alıntı yapamadımYa ben de görmemişim. Şimdi nasıllar? Ateş öksürük var mı?
Bence içine birşey eklemeden dene bazı bebekler içiyor benim oğlum içiyordu ama bizde gazı iyice artırmıştı bebelac pepti mamaydı bizdeki de o yüzden bence hiç birşey koymadan dene derim bu seferde her mama da o tadı arayacak e günde bir kaç kez mama verdiğimizi düşünürsek o kadar tatlı birşey bu aylarda iyi olmaz seni ilerisi için zorlarYa inan ben de aynı seyi düşündüm biliyo musun yegenimden biliyorum senin dediğin gibi önce sebzeden başlanması gerekiyor ama işte tadı gerçekten iğrenç demekki verilmesi gerekiyor:/ bu arada benim oğlanda kusma fln yok reflunun 2 çeşitli varmış biri senin kızın gibi kusan diğeri oğlum gibi kusmayip yemek borusunu yakan cinstenmiş. Bizimkinin kilosu da sınırı geçmiş maşallah kilodan yana hiç sıkıntımız yok o yönden bari yüzüm gülüyor
Tamam canm çok teşekkür ederimBende evliliğimin ilk senesi vajinusmus yaşadım şükür gerçi yendim ama muayene yaptıramıyorum. Sadece alttan ultrason oda baygınlık geçiriyorum onda bile ebeyle konuştum ben oda dediği bir arkadaşım da böyle korkuyordu uyutarak taktırdı özel hastanede yaparlar dedi ee dedim onun senelik kontrolü o karından ultrasonla bakılıyor dedi belki sanada fikir olur canım
Evet ben de vermek hiç istemiyordum zaten de almazsa mecbur kalacaktım çünkü süt alerjisi için son çare verilen bir mamaumymiş bu. Şimdi içine birşey katmadan denedim çok şükür içti ama yarı uykuluydu inşallah uyanıkken de içer de mecbur kalmamBence içine birşey eklemeden dene bazı bebekler içiyor benim oğlum içiyordu ama bizde gazı iyice artırmıştı bebelac pepti mamaydı bizdeki de o yüzden bence hiç birşey koymadan dene derim bu seferde her mama da o tadı arayacak e günde bir kaç kez mama verdiğimizi düşünürsek o kadar tatlı birşey bu aylarda iyi olmaz seni ilerisi için zorlar
Mamasının tadı güzel olursa memeyi de red edebilir. Çünkü bence anne sütü mamaya göre daha güzelEvet ben de vermek hiç istemiyordum zaten de almazsa mecbur kalacaktım çünkü süt alerjisi için son çare verilen bir mamaumymiş bu. Şimdi içine birşey katmadan denedim çok şükür içti ama yarı uykuluydu inşallah uyanıkken de içer de mecbur kalmambir de başka bir forumda vanilya şurubunu okudum belki mecbur kalırsam o daha iyi olabilir hem daha az katarim hem de kokusunu hemen değiştirir
Ah ah.. gazlı bebek bende de var asla ama asla gece uyumuyor bazı sabahlar 5’te bazı sabahlar 7’de uyuyor (bayılıyor bence) uyuttuğum an sanki karnına birisi bıçak saplıyor gibi uyanıyor sancıya..Maalesef hemen uyanıyor hatta önce yatağını ısıtıp sonra yatırmayı bile denedim olmuyor uyaniyor çünkü gazını göğüsteyken baskıyla hissetmiyor hoşuna gidiyor ama yatakta hangi pozisyonda olursa olsun gaza uyanıyor e doğumdan beri zaten kundak da yaptirmadigi için elinin kolunun gazının hareketine sürekli uyanıyoryüz üstü yatırmak zaten bu söylediklerine sebeo olabikecegi için ani bebek ölümü oluyor biliyorum ben de zaten o yüzden diyorum ya eşimin göğüsündeyken ben uyumuyorum onlara bakıyorum Allah esirgesin kafası geri düşer veya nefessiz kalır diye. Vallahi bu çocuğa bakarken ya ben bir yerde yanlış yapıyorum ya da gerçekten çocuğum anormal hadi ben bakamadım annem kayinvalidem gelinimiz eşim.. ne yöntemler denedik yok yani hiçbirimiz uyutmayi beceremiyoruz bu arada aguline kullaniyoruz bitkisel şurup, içerisinde kimyon, rezene, anason vs var o bile etki etmiyor çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?