2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya acaba deri altı implantı mı denesek spiral i taktırmakta mesele hormonluyu zaten taktırmam adeti baya kesiyormuş 8 ay olmadım yazan var forumda diğeri içinde sanırım adet olmak gerekli. Pzt bir konuşcam ben yanarım yanarım da bağlatmadığıma yanarım

Ben hep omu düşünüyordum açıkçası kolayda geliyordu ama son dönemde dr önermiyorum diye videolar çekmeye. Başlayınca bi tırstım regli görülmüyormuş veya çok fazla kanama yapıyormuş bilemedim

Canım soyasosu süt için yapılan dut incir kaynatma kilo yapıyor mu ?
En acilimden diyete başladım doğuma girdiğim kiloya gelmişim
soyasosu yetişş bacıım yoğurt serbest ya en azından. İçine zencefil zerdeçal tarçın ekleyip bir öğünü öyle geçiştirsem mi? Pişirme hazırlama derdi de yok hem var mıdır emzirmeye ters bir durum?

Benim de ilk kan testinde 3 küsürdü, 3 gün sonra iki yüz küsürler olmuştu ama pozitif düşünelim, negatiftir inşallah

Mamasının tadı güzel olursa memeyi de red edebilir. Çünkü bence anne sütü mamaya göre daha güzel
Ayy o da var evet uyanıkken de verdim içti Allah'ım çok şükür ben burda aşı dönemlerini hep kaçırdım okuyamadım bizimki de bugün 3 aşısıni da oldu, yavrum öyle mazlumlaşti öyle huzursuz ki bağırmaya da mecali yok içim eriyor acaba ateş düşürücüyü önlem amaçlı versem mi yoksa ateşi çıkınca mi versem ?

Ah ah.. gazlı bebek bende de var asla ama asla gece uyumuyor bazı sabahlar 5’te bazı sabahlar 7’de uyuyor (bayılıyor bence) uyuttuğum an sanki karnına birisi bıçak saplıyor gibi uyanıyor sancıya..
Ayy seni en iyi ben anlarım aynen öyle yapıyor bizimki de ama bizimkinin öyle olmasının bir sebebi de süt alerjisiymis ve diğer sebebi de reflüymüş hepsi birleşince daha çok sancı çekiyormuş yavrum. Bugün Mamayı değiştirdik reflü için de şurup kullanmaya bsslsdik bakalım inşallah biraz da olsa düzelir diye umut ediyorum

Benim de ilk kan testinde 3 küsürdü, 3 gün sonra iki yüz küsürler olmuştu ama pozitif düşünelim, negatiftir inşallah
Hahaha mesajı okurken beynim yandı benim zaten uykusuzluktan düşünme diye bir özelliğim yok bana böyle şeyler yazmayın amacım anlamiyom aptala anlatır gibi anlatın JDBSJSBSJSJ şaka bir yana birkaç gün sonra tekrar kan vericem bakalım artış olmuş mu. Yarın da tekrar test yapıcam

Çok sevindim içmesine ben vermiştim 1 çay kaşığı minicik çünkü çok huysuzdu belki verdim diye ateşlenme olmadı hiç ama huzursuz mutsuzdu bide hastanede öyle ilaçlar içtiki bundan bişey olmaz gözüyle baktım herhalde

Canım soyasosu süt için yapılan dut incir kaynatma kilo yapıyor mu ?
En acilimden diyete başladım doğuma girdiğim kiloya gelmişim
Yani kuru incir dut kalorili tabii ki ama masum ve sağlıklı. Bu ara önemli olan sağlıklı olması zaten.
İçine iki kaşık yulaf koyarsan daha da mük olur
Bknz; yulaf sevdirmeye çalışan diyetisyen

Benim doktorum ateş çıkmadan verme dedi. Ben ateşi çıktıktan sonra verdim. Burda çoğu arkadaş hiç ateş görmedi.
Eğer çok huysuzlanırsa dayanamazsa yine de ağrısı için ver ama son seçenek gibi düşün

Aynen ya bende gördüm o videoları of of dur bakalım bi gidiyim de doktor ne dicek

Canım 2-3 haftaya cıkar dedı sonuc yarın 2 hafta hayırlı sonuclar gelsın dıye dua edıyorum.
İyi çıkacak hiç merak etme sen bağışıklığını yüksek tutmaya çalış. Bu virüs herkes de oluyor aslında ama bağışıklık düşüklüğünde ortaya çıkıyor daha çok.
Dualarım seninle

Sagol canım benim aslında ben oceanın resveratrol unu aldım bır doktor önerdi geride ben bunu emzırıken kulllanabılırmıyım dıye sormayı unuttum cocuk doktoruna. 3. Ayı beklıyorum soruo kullanmak ıcın bılen var mı acaba vıtamın bu kullanılır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…