2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hamileyken ben de kullandım canım resveratrol hamileyken kullanılan simdi de kullanılır bence

Kullanabiliyorsun bence ama doktora sor canım

Bunu bana öneren komşum doktor ama aklıma gelmedı o an vıtamın dıye kullanabılırmıyım emzırırken dıye. Ama biliyo beni önerdiyse kullanılıyordur dedım. İçeriği temiz aslında üzüm çekirdeği ana maddesi . Sagol canım bakmıssın benim için

Kızlar doktorunuz bebeğin bıngıldağı için kaça kaç diyor ya da hakkında ne diyor

Bu arkadaşımda var memnun ama çok kaba diyordu. Ben baby boroosh aldım

Kızlar doktorunuz bebeğin bıngıldağı için kaça kaç diyor ya da hakkında ne diyor
Dr değilde ebe geçen demiri düzenli kullanmıyormusun dedi yeteri ölçüde kapanmamış onlar sisteme giriyor ama ölçüyü dr da sorun olsa kesin söylerdi sana sorun olmayınca söylemiyorlar genelde

İkizlerin ikisinde de kreatinin düşük görünüyor sebebi nedir bilen varmı normal mi acaba kalsiyumda bi tık yüksek süt ile beslendikleri için ona yordum ben

Babam kızım için bu çocuğun bıngıldağı kapanmak üzere dedi de çok merak ettim erken sanki daha.
Canım bize sağlık ocağı hiç bir şey demedi açık hala dedi o kadar. Benim bildiğim bir yaşına doğru kapanması gerekli. Defterde yazmaz herhalde dimi baksam

Canım bize sağlık ocağı hiç bir şey demedi açık hala dedi o kadar. Benim bildiğim bir yaşına doğru kapanması gerekli. Defterde yazmaz herhalde dimi baksam
Bizimkinde en başından beri 1x1 frontal yazmış. Hep bıngıldak iyi durumda dedi sözel olarak. Normaldir heralde ya ama elledim sertleşmiş cidden

O 1000 bebekten 2. Si de benim kızım. Gazı çok fena. Sizin kokusu da çok oluyor mu? Ben diyet yaptım ama hiç rahatlama olmadı o yüzden doktor 3. Aydan sonra da geçmezse test falan yaparız dedi.

Bizimkinde en başından beri 1x1 frontal yazmış. Hep bıngıldak iyi durumda dedi sözel olarak. Normaldir heralde ya ama elledim sertleşmiş cidden
Bu benim büyük kızın defteri 12. Ayda açık yazmış 15 de kapanmış. Bence normaldir sen gittiğinde sorarsın d vitaminini hiç aksatma

Eklentiler

• IMG_2196.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2197.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…