Ay bu arada oğluşu bugün doktora götürdük hocam böyle böyle oluyor şunları şunları denedim ama hala böyle dedim doktor reflüsü var o yüzden huysuz dedi beni sinir bastı e salak adam ben sana 2 hafta önce gelip aynılarını anlattım o zaman söyleseydin ya
bir de bana belki süt alerjisi olabilir diye diyet vermişti 2 haftadır süt ve süt ürünleri, yumurta ve yumurta içeren hiç bir şey yemiyordum artı olarak fındık fıstık badem gibi kahve gibi uyarıcı şeyleri de yasaklamıştı koliği tetikleyebilecegi için (sonuç olarak aç geziyorum
) neyse ben bugün dedim ki hocam diyete devam mı dedim evet dedi özel mamasını aldınız içiyor değil mi dedi ne özel maması öyle birşey soylemediniz dedim aa söylemedim mi tüh siz boşuna diyet yapmışsınız şu an içtiği mamanın içinde de inek sütü var sizin diyet boşa gitmis deyip gülmesin mi
zor tuttum kendimi ama o doktora mecburuz burda onun gibisi yok, büyük ihtimalle söyledim sanıp unuttu ama olan benim 2 haftama oldu ben 2 haftada 6 kilo verdim eridim kemiklerim sayılıyor artık, en azından 2 hafta daha yerdim boşu boşuna diyet yaptım çocuk zaten mamadan inek sütü almış
neyse mamayı değiştirdi bu ikisini de dene hangisini içerse ona başlayalım yalnız tadı çok kötü içine elma konsantresi ya da pekmez koyup verebilirsiniz içmezse dedi. Sizce hangisi daha iyi bir bilgisi olan var mı ? Ve bir de dedi ki sizin bebeğiniz çok zor bir bebek 1000 bebekten 2sinde olur o piyango da sizi vurmud dedi Allah yardımcımız olsun valla