2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben hepsini aynı anda yaptırdım ve o gün sadece huysuzluğu oldu. Tam bir ana kuzusu olup hep kucak istedi vs. Ateşini gündüz kontrol ettim ve yükselmedi bile. Phaedra demişti galiba misafirlikte olman ateşi yükselirse senin için avantaj bile olabilir. Hem de bebeğinin aşılara tepkisini görmüş olursun. Bir de soyasosu diğer aşılardan sonra banyo yaptırdığını söylemiş, benim ebe normal aşılarda da en az bir gün banyo yaptırmamamı öneriyor. Aslında gördüğün gibi hepimizin tecrübesi farklı, sen içine hangisi siniyorsa öyle yap

Kızlar bizimkinin eli hep ağzında ve ağzından köpükler çıkıyor sürekli acaba diş mi çıkaracak ben 2 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi de. Gerçi diş genetiği babadan geçermiş ama merak ettim :))

Aslında veremden sonra banyo yapılmamasının sebebi cilt altına yapılıyor olması. Diğer aşılar kas içine yapılıyor. Banyo ile bir ilişkisi yok ama yine de herkes içine sineni yapmalı dediğin gibi. Doktorlar bile çoğu konuda ayrılırken çok normal bizim ikilemlerimiz

Bizimde aynı tükürükler sular abisinde böyle 4 ayında çok kaşındı 5 ayda çıktı 6 ayında 2dişi vardı üstte de 2 diş patlamak üzereydi inşallah bu kadar erken gelmiyordur ama tamamen kendi gelişimleriyle alakalıda olabilir bu salya sorunu birde ellerini keşfediyorlar

Bnmkı direkt üstüme başıma sıçıyor, bildiğin tazyikli kaka fırlatıo bana daha hiç işlemedi ama yavrum tek tesellim işememesi

Benim de günlerdir öyle ama artmıyor da. Sürekli ıhlamur ve kemik suyu veya çorba içiyorum. Bir de burnumu açtım tıkalı olmasa da.
C vitaminini ilaç olarak alıp iç kuzu. Bunlar toplar ilerlemez
Anneme söyleyim gelirken ıhlamur alsın madem, bende hava veriyim kendime bide inşallah ilerlemez hamileliğin son haftalarında 3 hafta çekmiştim

Kızlar nasılsınız.. Okuyamadım çok.. Kabus gibi bi hafta hastalıklar, eymenin kıskançlığı derken nefes alamadım hiç
Sina iyi şimdilik.. Sürekli fizyolojik sıkıorm.. Doktor 4 5 aylıkken anca biter burnu dedi, artık evlerin havasızlıgını mı kastetti yoksa salgını mı bilemem.. Önce 3 4 kez sıkıodum.. Sımdı her emzırmeye döndü, acayıp dolu burnu, horluyor gibi homurdanıyor.. Kalça ultrasonu için 2.tarihi beklıorm subatın 10u gibi gitcez inşallah.. Tabi öncesinde 2.ay aşıları var.. Son bide göz muayenesi kaldı ama Bi zmnı var mıydı hiç bilmiyorum, kaçırdıysak da şansa artık sonraki kontrole götürcem
Eymen beni mahvetti, ama bıraz kontrolu elıme aldım.. Şap şap vurdu sinaya, hayır bide ben nefes bile almadm zarar vermesin diye, tuvalete bile gidemedim o derece.. Ama ne zmn kucagıma alsam emzirsem vurdu, nasılda içli içli aglıo Bi görseniz bazen durduk yere de çok geçirdi sinaya naapcanı şaşırıyor insan.. Öğretmeniyle istişare ettik ama ona rağmen İlk gunler naapcamı bilemedm.. Sımdı toparladım, eymen de sakinledi.. Gunler Bı sekılde gectı cok sukur.. Pzt okulu açılıyor
Hepımızın hastalıgı da gectı.. Ben 3 kılo vermişim, cunku hiçbir şey yıyemedm sadece su içtim o haftasonu allahtan süt kesilmedi Eymen ilaçsız sekılde ateşi düştü inanır mısınız, ben zaten bu sene çok şaşkınım.
Eymenin atesi hiç çıkmadı bu zmna kadar.. Öncekı atesınde ılacları güç bela vermiştik, bunda hıcbırımzde hal de yoktu.. Halımız olunca da içmek istemedi hiç.. İmkansızdı ılac vermek, cok korktum ama kendlıgınden düzeldi enteresan sekılde sureklı su içti o da, içi yanıosa yavrumun.. Oyle oyle gecti.. İnşallah okul acıkınca Bi daha olmaz dilimi ısırayım
Artık haftaya bir oh derimin hayalini kurarken dün bacagıma cay döktüm su topladı o İlk acısı yok, görmemeye yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum.. Baska turlu ayakta kalamam bu arada 3 gündür aralıksız bardak kırıldı evde, dun 2 defa kırıldı, 2.si bacagıma dökülen çaydı

Bende durumlar böyle.. Siz nasılsınız? Ay noolur hastalık demeyın, kimse hasta olmasın.. Anneler de hasta olmasın, yavrular da

Bu arada dogum parasını alan oldu mu? Eşime yatmış 520tlcik..sanrm sgkdan yattı o.. Bana da 400tlcik ödeme aşamasındaymış, e devletten baktım.. Ne zmna yatcak acaba.. Valla 400tl 400tldir.. Eşiminkini de kaptım elinden valla

Ödeme aşaması demek yani yatmış demek çekebilirsin canım

Ben aldım canım 32 bin + 520

Bişey diycem bu 3 günlük kabak detoksu sürekli karşıma çıkıyor bende yapsam şöyle ödemlerimden kurtulsam fena olmaz birde kabak yoğurt sevdiğim şeyler zor gelmez ama sütte azalma yapar mı biraz tereddütte kaldım

Nasıl yapılıyormuş kız ben yapayım

O 1000 bebekten 2. Si de benim kızım. Gazı çok fena. Sizin kokusu da çok oluyor mu? Ben diyet yaptım ama hiç rahatlama olmadı o yüzden doktor 3. Aydan sonra da geçmezse test falan yaparız dedi.
Bizim mama degistikten sonra gazı kokmaya başladı nirmalde kokmuyordu. Benim diyetim çok şükür işe yarıyor ya. Yani zaten kötü olan durumu daha da kötü yapmıyor en azından

Nasıl yapılıyormuş kız ben yapayım
Emzirirken sadece 1 gün maksimum yani o da çok gerekli değil

Oha ciddi mi hahahah bizimki şimdilik hala iş görüyor tazyiklenmeye başlayınca sanırım benim başıma da gelecek ama şöyle birşey başıma geldi ; pipipedi koymayı unutmuşum bildiğin ağzım açıktı gülüyordum ve ağzıma işedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…