Kızlar nasılsınız.. Okuyamadım çok.. Kabus gibi bi hafta hastalıklar, eymenin kıskançlığı derken nefes alamadım hiç
Sina iyi şimdilik.. Sürekli fizyolojik sıkıorm.. Doktor 4 5 aylıkken anca biter burnu dedi, artık evlerin havasızlıgını mı kastetti yoksa salgını mı bilemem.. Önce 3 4 kez sıkıodum.. Sımdı her emzırmeye döndü, acayıp dolu burnu, horluyor gibi homurdanıyor.. Kalça ultrasonu için 2.tarihi beklıorm subatın 10u gibi gitcez inşallah.. Tabi öncesinde 2.ay aşıları var.. Son bide göz muayenesi kaldı ama Bi zmnı var mıydı hiç bilmiyorum, kaçırdıysak da şansa artık sonraki kontrole götürcem
Eymen beni mahvetti, ama bıraz kontrolu elıme aldım.. Şap şap vurdu sinaya, hayır bide ben nefes bile almadm zarar vermesin diye, tuvalete bile gidemedim o derece.. Ama ne zmn kucagıma alsam emzirsem vurdu, nasılda içli içli aglıo Bi görseniz
bazen durduk yere de çok geçirdi sinaya
naapcanı şaşırıyor insan.. Öğretmeniyle istişare ettik ama ona rağmen İlk gunler naapcamı bilemedm.. Sımdı toparladım, eymen de sakinledi.. Gunler Bı sekılde gectı cok sukur.. Pzt okulu açılıyor
Hepımızın hastalıgı da gectı.. Ben 3 kılo vermişim, cunku hiçbir şey yıyemedm sadece su içtim o haftasonu
allahtan süt kesilmedi
Eymen ilaçsız sekılde ateşi düştü inanır mısınız, ben zaten bu sene çok şaşkınım.
Eymenin atesi hiç çıkmadı bu zmna kadar.. Öncekı atesınde ılacları güç bela vermiştik, bunda hıcbırımzde hal de yoktu.. Halımız olunca da içmek istemedi hiç.. İmkansızdı ılac vermek, cok korktum ama kendlıgınden düzeldi enteresan sekılde
sureklı su içti o da, içi yanıosa yavrumun.. Oyle oyle gecti.. İnşallah okul acıkınca Bi daha olmaz
dilimi ısırayım
Artık haftaya bir oh derimin hayalini kurarken dün bacagıma cay döktüm
su topladı
o İlk acısı yok, görmemeye yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum.. Baska turlu ayakta kalamam
bu arada 3 gündür aralıksız bardak kırıldı evde, dun 2 defa kırıldı, 2.si bacagıma dökülen çaydı
Bende durumlar böyle.. Siz nasılsınız? Ay noolur hastalık demeyın, kimse hasta olmasın.. Anneler de hasta olmasın, yavrular da