2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bnce emzirmeyi arttırırsan kesilmez.. Yenılen seyleri süte etkisi oldugunu düşünmüyorum nedense.. 3 gün suyla yasadım ama yataktan sadece emzirmeye kalktım sureklı kalktım.. Sadece belkı sütündeki vitamin dengesi degısebilir.. Bence böyle yani

Kız çalıştığım için doğum parası aldım işveren yerine sgk ödüyor doğum iznini

Heee... Yaa keske benı de sgklı gösterse eşim.. Neyse kendi işimizi kurcaz allahın izniyle.. İnşallah yolunda gider de bende sgklı olurum

Emzirirken sadece 1 gün maksimum yani o da çok gerekli değil
1 gün benim kiloların yanından el sallar ancak diyetisyene gidicem bakalım nasıl bir liste yapacak bana ama bir türlü fırsat bulamıyorum birde o listelerdeki ara öğünleri hiç sevmem gidene kadar en azından kendim dikkat edeyim en kötü kabağı bol bol eklerim yemeklerime çorbası mezesi zaten çok severim bazı günler et tavuk giderim en azından mevcut kiloma ekleme yapmıyım birde tatlı belası var nasıl kurtulcam

Evet büyük ihtimalle kalitesi yönünden iyi olmaz aslında bu detoksta günde 2 yumurta var yoğurt var birde 3 günlük ama 1 günden fazla öberilmiyormuş dedi soyacım

Bende diyetisyene gitmeyi düşündüm ama verdiği listeye uyamam diye gidemedim benim kız sağolsun gündüz 5 dkdan fazla sessiz durmuyor yemek yapmak çok zor
Ama diyete başladım en başta tatlı ve ekmeği çıkardım hayatımdan yemek olayınıda aza indirdim çünkü sütün yemekle arttığına inanmıyorum boş yere kilo aldım

Kız benim tüp bebek giden paranın çeyreği bile değil gelen para inşallah nasip olur boll kazançlar nasip etsin Rabbim

Olsun be yav.. Canı sağ olsun.. Maddi manevi zor tabi, ama 32bin de fena değil yanii
Merakımı mazur gör ama ne kadara mal oldu tüp bebek? Taaa önceden duymuştum o zmn bile uçuk rakam gelmişti ama sımdı 3rakamlı bişey olur sankim

70 bin tutmuştu canım tüp bebek işlemi önceside lenfosit aşısı vs gibi ek tedavide olmuştum..
sadece doğum parası 20 bindi zaten

Evet büyük ihtimalle kalitesi yönünden iyi olmaz aslında bu detoksta günde 2 yumurta var yoğurt var birde 3 günlük ama 1 günden fazla öberilmiyormuş dedi soyacım

Ee yani dogru.. Sürekli aynı tür beslenme vucudu dengesını mutlaka bozar bencede..
Ama cok enteresan bişey bu anne sütü olayı, emzirirken memedeyken bebegın tükürüğünden alınan sinyallerle anne sütünün vitamin dengesi ayarlanıyormuş.. Her emzirmede bu olay oluyomus.. Allahım nasıl mucızevi bişey.. Ve bızım tek yaptgmz yemek yemek ve su içmek..
Bide gece beslenmesi kilo aldırıyor denılıyor ya, aslında bir sonraki günün ihtiyacı olan süt miktarını ayarlıyormuş gece emzirmeleri..
Muazzam bi olay

70 bin tutmuştu canım tüp bebek işlemi önceside lenfosit aşısı vs gibi ek tedavide olmuştum..
sadece doğum parası 20 bindi zaten

3 rakamı bulmuştur o zaman kesin.. Valla allah yardımcın olsun.. Hersey ateş pahası, daha da el yakmaya devam ediyor

Ya hahaha bazen sinirlenip söyleniyorum kıza, eşimde dünyanın parasını verdik biz buna diyor ama donmuş yumurtam yok geride bide olsaydı para boşa gitmesin diye ikinciyi isterdi adam hahahah
Of ben hesaplamadım ama o kadar çok ki istesemde hesaplayamam sanırım. 200 olmuştur benim doğum parasıyla
Benim de donmuş yok ama keşke olsaydı

Hadi inşallah başarırız

Bizimki de aksine gece beslenmiyor yani 3 kere kalkıyor ama iki çekip uyuyor uykuya yenik düşüyor artırmasını bilmem ama annemdeyken düzenli uyku düzenli yemek yemek bol proteinli vitaminle beslendiğim için 2 haftada 1 kilo almıştı oğlum anne sütüyle ebe bile şaşırmıştı şimdi ayda 1 kilo alamıyor

Canım benim 2.aya yaklaşırken başladı bu durum. Bu aralar alt diş kısımları belli olmaya başladı ama daha tam anlamıyla şişme vs yok. Salya başladıktan 1 ay sonra çıkabileceği gibi 6 ay sonra da çıkabiliyormuş. Benimkinin önlüğü, üstü ve atleti ıslanacak derecede salyası var. Sıvı geçirmez önlük alacağım o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…