2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arada bana da geliyor diyetisyene gitme perileri ama sonra aklıma o listeye hiç uymayacağım gelince hemen vazgeçiyorum

Arada bana da geliyor diyetisyene gitme perileri ama sonra aklıma o listeye hiç uymayacağım gelince hemen vazgeçiyorum
Aynı valla bende ama böylede hiç istikrar yok bende yahu sabah diyete başladım diyorum akşama kendime şimdi ekler sipariş verdim kaçı kaç kuruş hatta sanki kafaya takınca daha çok yiyip acıkıyorum

Hadi ya erken çıkması da iyi değil ama annem dedi bunun dişleri çıkacak herhalde diye eli komple ağzında sürekli tükürükleri dışarda bakalım ne zaman çıkacak artık

Aynı valla bende ama böylede hiç istikrar yok bende yahu sabah diyete başladım diyorum akşama kendime şimdi ekler sipariş verdim kaçı kaç kuruş hatta sanki kafaya takınca daha çok yiyip acıkıyorum
Valla ben ilginç bir şekilde yemiyorum eşim geçen eve ekler getirmiş kavga ettim eve böyle şeyler girmeyecek diye adam korktu

Aynı canım internette de diş çıkarma belirtisi yazıyor. Ağzından su akıyor bir kaç gündür sürekli. Baloncuk falan yapıyor. Yandık bende öyle bi önlük alsam iyi olacak

Rota aşısı ne zaman yapılıyordu yaptırmayı tavsiye ediyor musunuz? Baya sıkıntılı bir virüsmüş . Kaç aylıkken oluyordu?

Kız yeme kızz direne direne kazanacağız ahahhahaahah
Ay ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, hani o ne yerse yesin zayıf olan gıcık tip vardır ya; o benim hala kendimi öyle zayıf hissediyorum ama hissettiğimle kalıyorum. Umudum çocuk hareketlenince kilo vermede

Ay ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım, hani o ne yerse yesin zayıf olan gıcık tip vardır ya; o benim hala kendimi öyle zayıf hissediyorum ama hissettiğimle kalıyorum. Umudum çocuk hareketlenince kilo vermede
Ayy bende önceden öyleydim ta ki kilo almak için ilaç kullanana kadar valla bu kilo olayına kafayı taktım

Kız benim tüp bebek giden paranın çeyreği bile değil gelen para inşallah nasip olur boll kazançlar nasip etsin Rabbim
32 bin ilk rapor parası mi yoksa toplam mi 32 bin aldın ben doğum öncesi parası 18 bin aldm doğum sonrası parası da işte pazartesi günü yatacak oda 19 bin TL

Of en son bende öyle bir tiptim ne olduysa çocuklardan sonra oldu

Ayy bende önceden öyleydim ta ki kilo almak için ilaç kullanana kadar valla bu kilo olayına kafayı taktım
Kuzenim kilo almak için takviyeler kullanırdı, doğum sonrası tüm takvimler kalıcı kilo olarak onda kaldı ondan sebep öyle şeylere hiç bulaşmadım ama inanıyorum çocuk hareketlenince hepimiz vereceğiz, 24 kilo alan eltim 1 yılda iğne ipliğe döndü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…