2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim hedefim yaza kadar vermek inşallah

Kızlar benim bebişte bozuldu geçenlerde de uyumadığı oluyordu ama bu sefer baya abarttı sabah ezanından bu saate bir saat anca uyumuştur o da kucakta Darlandım vallahi evde ne kadar çikolata varsa yedim. Bu hafta sonu geçer mi bir de benim baya enerjim düşük şaka maka koronadan sonra toparlanamadım her yerim ağrıyor. Akşam 21 30 gibi yatıyorum eşim bakıyor. Genelde bir yarım saat sonra durmuyor diye getiriyor ama savuşturuyorum Asm de bir daha kan tahlili vericem en müsait zamanda

Bende tüm doğum kilolarımi verdim ama sadece göbek var biraz onu nsl eriteceğm bilmiyorum sade mekikle olsa diyeceğim oda diyetsiz olmaz
Korse kullandın mı ? Ben kullanmaya niyet edip sabah takıyorum ama fazla dayanamıyorum çok rahatsız ediyor oturup kalkarken

Benim kızında bu aralar uyku düzeni çok saçma bir hal aldı.Uykusunda sürekli ses çıkaran dedeler gibi uyuyor öyle oluncada ben derin uykuya geçemiyorum sabahlarıda sersem gibi oluyorum

Bazen gerçekten durmuyorlar atak mı oluyor birşeyşer oluyor bugün akşam üstüne kadar iyidi akşamdan beri uyutamadım

Kızlar emzirirken antibiyotik kullanan oldu mu? Ne kullandınız? Gebelikte fixef kullanmıştım yine kullanılır mı acaba? Şu an çok kötüyüm. Sanırım yine korona gibi birşey oldum. Boğazım yanıyor gribim ve fena öksürüyorum. Bugün kızımın ateşi düşmeyince hastaneye gittik ama kendimi gösteremedim. Serum falan verildi kızıma da. Gerçekten bıktım her hafta hastalık 10 gün kreşe yollamayacağım kızımı.

Sezaryenden sonra kullandım augementindi sanırım

Ben diş tedavisi için Augmentin kullanmıştım

Canım benimki de düne kadar toplamda 3-4 gün senin dediğin gibiydi. Artık dayanacak halimiz kalmamıştı ama dünden beri maşallah yavrum sürekli uyuyor. Çok zor farkındayım ama bu bir atak dönemi, geçecek sabret

Korse kullandın mı ? Ben kullanmaya niyet edip sabah takıyorum ama fazla dayanamıyorum çok rahatsız ediyor oturup kalkarken
Nişanlıyken en son takmıştım gittim daralttm bol gelmişti doğumdan sonra hanımefendi korseyi takacak ya bi baktm olmuyor kafama vurdum ne diye daralttm bu korseyi diye yenisini sipariş edecem şimdi kullancm kesinlikle gitsin bu göbek ya

Doğumdan sonra birde diş için sef kullandım ben.

Sezaryenden sonra kullandım augementindi sanırım
Ben diş tedavisi için Augmentin kullanmıştım
Kızlar baktım şimdi bu ilaç anne sütüne geçiyormuş.Evde aslında fixef var gebelikten kalmıştı anne sütüne geçmiyormuş. Doktora gideceğim zaten ama erkenden başlayım kötüleşmeden. Bir öncekinde 6 hafta sürdü öksürüğüm

Ahahah bende sermiyorum geçen oğlum ablanın yatagına çiş yap dedım cocuk yaptı Eşimde bana kızıyo alt açma neden kullanmıyorsun dıye zor gelıyor
Ayyy biz de gelen misafire zorla örtüyü ikram ediyoruz karı koca ama yok anam yok, asla kabul etmiyorlar; aaaa sağ ol gerek yok diyorlar hayır bende yeri geliyor sermiyorum ama sonuçta kendi yatağım orası. Ama elalemin koltuğunda da açılmaz ya

Valla benim iki doktorumda kullanabilirsin demişti

Yaa asla kızımdada mısafırlıkte hep kullandım. Kullanmamak bence ayıp zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…