Benimki haftalardır öyle ve hatta 10:30 gibi uyuyup 6’da uyanıyor. Benim aldığım takviyeler olmasa uykusuzluktan bayılırdım herhaldeYaa benim bebe neden böyle oldu ? Gündüz max uyku süresi toplam 1-1,5 saat oluyor akşamları 9-9:30 gibi yatırıyorum ama geceleri 2,5-3 saatte bir kalkıyor. 7 de uyandı sütünü verdim, altını değiştirirken komple üstüne işedi üstünü falan değiştirdim uykusu açıldışu an tüm saçlarım dik dik kahve içiyorum
O kadar dinlenemiyorum ki zaten az olan sütüm ciddi oranda azaldı
Aynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yerememeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim
Gececek geçiyor biraz daha sabır .. Cidden kendıme yapacagım en büyük iyilik zamanı geldiğinde uyku eğitimi almak olacak.Gerçekten aynı şeyleri yaşıyormuşuz gel sarılalımhiç dinlenemiyor olmaz çok zorluyor beni gündüz uyanıkken kendi kendine 5 dk bile oyalanmıyor sürekli başında onunla ilgilenmem lazım, destek olanda yok gerçekten yıprandığımı hissediyorum bak mesela 7 de uyandı zar zor uyuttum ama benim bütün uykum gitti şimdi uyumaya çalışsam 1,5 saat sonra uyanacak.. 1 gün boyunca yataktan çıkmak istemiyorum hiçbir şey yapmak istemiyorum..
Kesinlikle bende alacağım. Yoksa ben benlikten çıkmak üzereyim.Gececek geçiyor biraz daha sabır .. Cidden kendıme yapacagım en büyük iyilik zamanı geldiğinde uyku eğitimi almak olacak.
Size kocaman sarılıyorum
Hangi aşıyı olacak? Ben hiç birinde Calpole ihtiyaç duymadım. Belki gerekmeyecek bile.Arkadaşlar aşı öncesi calpol verdiniz mi? Acısını hafifletir mi acama
Verem olacak sanırım, ya da karma ve zatürre birlikte. Sırasını Seçebiliyor muyuz bilmiyorum.Hangi aşıyı olacak? Ben hiç birinde Calpole ihtiyaç duymadım. Belki gerekmeyecek bile.
Bugün aşıya götüreceğim. Aldı beni bir gerginlik
Günaydın herkese
Büyük oğlum yine öksürmeye başladı. Pazardan beri ara ara öksürüyor. böyle boğuk, köh köh bir öksürük, faranjit öksürüğü gibi (şiddetli değil, gün içinde nadir öksürüyor, arada gece ve sabah kalkınca daha çok) ama boğazım ağrımıyor diyor. Başka bir belirtisi de hiç yok. Grupta çeşitli hastalıklar atlatanlar oldu, böyle iki üç gün hafif öksürük dışında belirti vermeyen ama sonra kötüleşen hastalık yaşayan oldu mu? @Alyaliya İnfluenza böyle başlamıyordur di mi?
Bizim oğlan kolay kolay ateşlenmez bu arada.
Aynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yerememeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim
Gececek geçiyor biraz daha sabır .. Cidden kendıme yapacagım en büyük iyilik zamanı geldiğinde uyku eğitimi almak olacak.
Size kocaman sarılıyorum
Kesinlikle bende alacağım. Yoksa ben benlikten çıkmak üzereyim.
Benimki haftalardır öyle ve hatta 10:30 gibi uyuyup 6’da uyanıyor. Benim aldığım takviyeler olmasa uykusuzluktan bayılırdım herhaldehayır el kadar bebekler nasıl bu kadar az uyuyor anlamıyorum. Büyük gün de kol bacak sallıyorlar insan yorulur
Doktorlar galiba o konuda da ikiye ayrılıyor. kimisi öncesinden bir çay kaşığı verin diyor (mor Calpol), kimisi de diyor ki ateş çıkarsa verin. Ben vermedim, sonrasında ateşi çıkmadığı için gerek de olmadı zaten.Arkadaşlar aşı öncesi calpol verdiniz mi? Acısını hafifletir mi acama
Geldi yine tipini yediğimyaa hastalık bitsin artık, cidden kaldıramıorm okula gönderiyorum ama bu hafta bişey beklemıorm ama sonrakı haftalar kritik
Gecmiş olsun.. Öksürükse hırıltı vsvs var mı? Doktor dinlesin Bi bakalım.. Bazı öksürükler 1 ay bile sürebilio, bizde de oluyo ya.. Zararsız olabılır yani.. Yanında ek belirti yok cunku. İnşallah ters bişey yoktur
Kocaman sarıldım sana. GeçecekAynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yerememeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim
Önceden vermene gerek yok. Benim doktorum sadece bexero aşısı sırasında önerdi. Diğerlerinde önermediVerem olacak sanırım, ya da karma ve zatürre birlikte. Sırasını Seçebiliyor muyuz bilmiyorum.
Of o kadar iyi anlıyorum ki seni benim baş dönmelerim devam ediyor. Sanırım bedenen çöktüm ben artık. Şöyle yapmaya başladım 21 gibi emziriyorum veriyorum çocuğu eline gidip yatıyorum. Eskiden film filan izlemek isterdim erken yatmak istemezdim ama artık bünye kalmadı. 23 gibi tekrar getiriyor ben uyurken emziriyorum yatarak sonra eşim uyutuyor. Bizimki de 23 30 dan önce gece uykusuna geçtiği görülmediAynı durumdayız. Gündüz uykusu az gece max 3 saatte uyanıyor. Bu gece birinde tam açarken işedi, komple değiştim üstünü. Sabah 5te mamadan önce alt değişti mama sonrası kaka. Hop yine değiş. 7de uyandı ağla zırla sebepsiz yerememeye koyduğum an uyudu şaka gibi. Emmedi bile. Ölüyorum uykusuzluktan. Uyku ilacı alsam 24 saat uyanmasam. Eşim baksın. Farzetsn ki öldüm gittim yani. Yoksa cidden kafayı yiyeceğim
Kızlar biz 2. Ay aşısını 9 ocakta olmuşuz 3 taneyi. Normalde cumaya randevu aldım 3. Ay kontrol ve özel aşısı için ama abla gelecekmiş o gün. Yarına randevu var yarın mı götürsem haftaya mı sizce ağır olur mu gün sayısı az yaDoktora yazdım ama şuan cevap yok arıycam hastaneyi cevap vermezse ya da kendisini
Parsın ateşi var bizden onada bişey geçti öksürüğü arttı anbiyotik ve havaa alıyor ama doktora götürmelimiyim bu durumda bekliyim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?