2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimki haftalardır öyle ve hatta 10:30 gibi uyuyup 6’da uyanıyor. Benim aldığım takviyeler olmasa uykusuzluktan bayılırdım herhalde hayır el kadar bebekler nasıl bu kadar az uyuyor anlamıyorum. Büyük gün de kol bacak sallıyorlar insan yorulur

Arkadaşlar aşı öncesi calpol verdiniz mi? Acısını hafifletir mi acama

Gececek geçiyor biraz daha sabır .. Cidden kendıme yapacagım en büyük iyilik zamanı geldiğinde uyku eğitimi almak olacak.
Size kocaman sarılıyorum

Geldi yine tipini yediğim yaa hastalık bitsin artık, cidden kaldıramıorm okula gönderiyorum ama bu hafta bişey beklemıorm ama sonrakı haftalar kritik
Gecmiş olsun.. Öksürükse hırıltı vsvs var mı? Doktor dinlesin Bi bakalım.. Bazı öksürükler 1 ay bile sürebilio, bizde de oluyo ya.. Zararsız olabılır yani.. Yanında ek belirti yok cunku. İnşallah ters bişey yoktur

Az kaldı az daha büyüsünler, düzen oluşur.. Sıkmayın kendinizi.. Aslnda gece uyanma aralıgı gayet iyi sizin bence.. Benım 2 numaram da 11 gibi uyanıo e zor vsvs evdekı ses gurultu uyuyamıo, sonra ıyıce açılıo uykusu, gaz filan varsa hele 2yi buluyo uyuması.. 2den sabah 6ya kadar uyuyo, bazen uzun uyuduğunda da ben uyandırıp emzırıp yatırıorm..
Sizde uyanma saatine yakın emzırsenız aslnda, hafifce de gazını cıkarıp yatagına koysanız... Bakalım devam edıo mu uykuya

Gececek geçiyor biraz daha sabır .. Cidden kendıme yapacagım en büyük iyilik zamanı geldiğinde uyku eğitimi almak olacak.
Size kocaman sarılıyorum

Evet gececek, bu gunler oyle tatlı ki aslnda farkedemıorz, uykusuzluk yorgunluk etkılıo dogal olarak.. Ben hep gececek diye telkın edıorm kendımı

Sen bebenin 7,5 saat aralıksız uyumasından mı şikayetçisin, ben mi yanlış anladım

Arkadaşlar aşı öncesi calpol verdiniz mi? Acısını hafifletir mi acama
Doktorlar galiba o konuda da ikiye ayrılıyor. kimisi öncesinden bir çay kaşığı verin diyor (mor Calpol), kimisi de diyor ki ateş çıkarsa verin. Ben vermedim, sonrasında ateşi çıkmadığı için gerek de olmadı zaten.

Teşekkürler önceki hastalığından kalan öksürüğü tam geçmemişti zaten ama birkaç gündür hani böyle faranjit sonlarına doğru bir öksürük kalır ya, ona döndü ton olarak . Hani yakınlarda boğaz enfeksiyonu geçirmiş bitmiş olsa ondan kalma öksürük dersin. Tek tük olduğu ve başka belirtisi olmadığı için doktora götürmelik bir durum yok aslında ama acaba influenza veya başka ciddi hastalıklar böyle mi başlıyor diye merak ettim. Üç gündür şiddeti de artmadı yani.

Kızlar biz 2. Ay aşısını 9 ocakta olmuşuz 3 taneyi. Normalde cumaya randevu aldım 3. Ay kontrol ve özel aşısı için ama abla gelecekmiş o gün. Yarına randevu var yarın mı götürsem haftaya mı sizce ağır olur mu gün sayısı az ya Doktora yazdım ama şuan cevap yok arıycam hastaneyi cevap vermezse ya da kendisini

Kocaman sarıldım sana. Geçecek zorlandığım her an kızımı ne kadar çok istediğimi hatırlatıyorum kendime. Bunları yaşayan sadece sen değilsin ben değilim.
Bazı bebekler biraz daha zor oluyor evet ama kesinlikle insan bu zorlukları hiç hatırlamıyor. Yani öyle olduğunu düşünüyorum yoksa neden ikinci üçüncü çocuk yapılsın
Verem olacak sanırım, ya da karma ve zatürre birlikte. Sırasını Seçebiliyor muyuz bilmiyorum.
Önceden vermene gerek yok. Benim doktorum sadece bexero aşısı sırasında önerdi. Diğerlerinde önermedi

Of o kadar iyi anlıyorum ki seni benim baş dönmelerim devam ediyor. Sanırım bedenen çöktüm ben artık. Şöyle yapmaya başladım 21 gibi emziriyorum veriyorum çocuğu eline gidip yatıyorum. Eskiden film filan izlemek isterdim erken yatmak istemezdim ama artık bünye kalmadı. 23 gibi tekrar getiriyor ben uyurken emziriyorum yatarak sonra eşim uyutuyor. Bizimki de 23 30 dan önce gece uykusuna geçtiği görülmedi

Bir haftadır annemlerin yanındaydım. Benim kız orda gece sadece bir kere uyanıp dream feeding yaptı. Dün İstanbula döndük ve gecesinde beş kere falan uyandı

İkinci doz üçüncü doz vs olmadığı için fark etmez bence. 9 ocakta olduğu aşıların etkisi çoktaan geçmiştir.

Parsın ateşi var bizden onada bişey geçti öksürüğü arttı anbiyotik ve havaa alıyor ama doktora götürmelimiyim bu durumda bekliyim mi ?

Geçmiş olsun, umarım ilerlemez Ateş varsa götürmen iyi olabilir bence. İlk üç ay her türlü ateşte götürmek gerekiyor diye biliyorum. (Aşı ateşi hariç tabii) bir de dirençli olması önemli ateşin galiba, ateş düşürücüyle düşüp düşmemesi de bir kıstas ama doktora haber vermek gerekir bence her türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…